Bana an da bile bilemedi. Yıllardır kimse yok dedi hayatında Hayır tam tersi dedim. Aa nasıl göremedim hayret dedi. Sonra demek kısmetin kapalı ondan dedi
kadlkoy nalana nasil uşlasicaz
Asmin can sa sana % 100 katılıyorum hayatımda gördüğüm en gereksiz İnsan burada neden kötü ötesi berbat olduğunu yazdım olumsuz söylerim muhabbeti yapıp hiçbir şey bilemeyen 7/8 soru sorup senin hassas noktanı arayan ve oradan yürüyen biri bahtın kapanmş deyip durduCan hakkında yazdıgımı okuyun sizede benzer şeyler söyledimi kızlar.ne dmk usluba bakın "sex yapıyorlar"...
Serkan berbat tam bir laf ebesidir hic tavsiye etmem bana iyi dedigi kotu, olmaz dedigi de oldu hic cikmiyor ve uc dort dakika bakiyorKızlar bikaç sorum olucak
1.Serkan symbıl dedikleri çıkıyormu ozel hayat konusnda
2.samete giden oldumu
3.nalan kadıkoy rengarenk cafe
4.tiryaki dilek kadkoy
5.aura cafe mina kadıkoy asıl adı oya
6.hande anda teyit eden varmı bnce çıkıcak gibi ve nezmn fala dönücek
Gidenlerden yorum alabilrmiyim?
Dedikleri çıktı mımemnun kaldın mı peki canım kaça bakıyor telefondada olsa ben en son geçen hafta taksimde symbol cafe diye bir mekan var oraya gittim orda sarışın yabancı bir bayan vardı o baktı bana hem tarot hemde kahve 2 si bir arada bir çok konuda bildiği şeyler oldu yanlız bana 2 hafta verdi o 2 haftayı bekliyorum şuan gülüstan iyi ise onada baktırmak isterim ...
HAnde bu salı dönüyor. Diğer sorular konusunda fikrim yok malesefKızlar bikaç sorum olucak
1.Serkan symbıl dedikleri çıkıyormu ozel hayat konusnda
2.samete giden oldumu
3.nalan kadıkoy rengarenk cafe
4.tiryaki dilek kadkoy
5.aura cafe mina kadıkoy asıl adı oya
6.hande anda teyit eden varmı bnce çıkıcak gibi ve nezmn fala dönücek
Gidenlerden yorum alabilrmiyim?
merhaba rica etsem bana ritanin telefon numarasını yazabilir misintüm sorulara tek bir cevap verecem: Cezmi ve Rita iyidir arkadaşlar...sonuçta eski toprak, cafedekiler gibi yeni yetme değil yani, nosuna ulaşabilen varsa baktırsın derim....
Koray ın bana bazı dedikleri çıktı diğerleri için zamanı var ama diğerlerini bilmiyorum hande ye gitmeyeli de 1 yıl filan oldu baby7.koray asmin çıkan varmı
8.tarotcu meltem die birkadın kaıidıkoyde kısq donem nostradamustaydı
semra iskambil mi bakıyordu? nasıl peki anı biliyor mu? veya gelecek bildigi var mı ? :)serkan bende iyiydi . tiryaki de semra iyi
HAnde bu salı dönüyor. Diğer sorular konusunda fikrim yok malesef
Kızlar taksimdeki falcılardan birini önerir misiniz anlık durumda ve karşı tarafın duygularında iyi gelecekte az çok tutan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?