İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana an da bile bilemedi. Yıllardır kimse yok dedi hayatında Hayır tam tersi dedim. Aa nasıl göremedim hayret dedi. Sonra demek kısmetin kapalı ondan dedi

Cana göre herkesin kısmeti kapalı ve herkesin adamları başkalarıyla "sex" yapıyor! Bana resmen bu cümleyi kurdu önce "bunların karıkocalıkları var yani anladnmı demek istediğimi sex yapıyorlar" dedi hımm dedim birkadını daha sordım "aaaa yatmışlar onlaa bak karta(çıkan kartı gösteriyor bana kupa2lisi(" dedi bak onla da sex yapmış dediuzun yıllardır tabıdıgm kişi için ondan sonrada bana "kızzz yoksa bana inanmıuonmı diger falcılar hep sana olunlu konuşur sen bu adamın sonınu getireceksin ben yalan mı söyleyeyim" dedi...bakar mısnız muhabbete bende salak gibi o kartın yanındaki kartlara bakmadkm bende biliuorm tarotu yanındaki kartlarla okadar değişiyorki ama doğrıda olabilir.yatnışta olabilir ikisiyle ama ben samimi bulmadım canı açık konuşayım

Can hakkında yazdıgımı okuyun sizede benzer şeyler söyledimi kızlar.ne dmk usluba bakın "sex yapıyorlar"...

Kızlar bikaç sorum olucak
1.Serkan symbıl dedikleri çıkıyormu ozel hayat konusnda
2.samete giden oldumu
3.nalan kadıkoy rengarenk cafe
4.tiryaki dilek kadkoy
5.aura cafe mina kadıkoy asıl adı oya
6.hande anda teyit eden varmı bnce çıkıcak gibi ve nezmn fala dönücek
Gidenlerden yorum alabilrmiyim?

Kızlar göztepe de evinde bakan funda diye bir kadın var baya yaşlıca ona baktıran var mı? Böyle yzıyor sonra tespihi üstüne tutuyor olacak mı olmayacak mı söylüyor falan?

Can hakkında yazdıgımı okuyun sizede benzer şeyler söyledimi kızlar.ne dmk usluba bakın "sex yapıyorlar"...
Asmin can sa sana % 100 katılıyorum hayatımda gördüğüm en gereksiz İnsan burada neden kötü ötesi berbat olduğunu yazdım olumsuz söylerim muhabbeti yapıp hiçbir şey bilemeyen 7/8 soru sorup senin hassas noktanı arayan ve oradan yürüyen biri bahtın kapanmş deyip durdu

Serkan berbat tam bir laf ebesidir hic tavsiye etmem bana iyi dedigi kotu, olmaz dedigi de oldu hic cikmiyor ve uc dort dakika bakiyor
Dilek icin de farkli bisi soleyemem o da berbatti ikisini de tavsiye etmem
Samete gidecektim ama bana biri bir tane tutmadi demisti cok inanmistim hepsi fos dedi geri cekildim ama kimdi hatirlayamadim
Digerlerini bilmiyorum
Ben de yarin Ritaya baktirmayi dusunuyorum,gidenler yorum yapsa sevinecegim

Dedikleri çıktı mı

HAnde bu salı dönüyor. Diğer sorular konusunda fikrim yok malesef

Kızlar taksimdeki falcılardan birini önerir misiniz anlık durumda ve karşı tarafın duygularında iyi gelecekte az çok tutan biri

Kızlar taksimdeki falcılardan birini önerir misiniz anlık durumda ve karşı tarafın duygularında iyi gelecekte az çok tutan biri

Bence taksimdekilerden kaprisste cem gayet iyi falcı, kısa ve net bakar. söyledikleri de genelde tutar. meleklerde melda ve gamze kötü değiller, ahmet anı çok iyi bilir ama gelecekte başarılı değil bence. kadınlar kahvesi pelin de zor durumda gidilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…