İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada bugün ani bir karar ile gülistana fal baktırdım. dün yazmıştım, bugün dönüş yaptı. kısa seans baktırdım. yaklaşık 30 dakika sürüyor. benim çok sorum yoktu, o anlamda çok yeterli. izlenimlerimi yazayım. kendisi normal falcı gibi değil. bir çeşit trans haliyle konuşuyor. o yüzden söyledikleri bana açıkçası makul geldi. şu andaki kader çizgimizin nasıl ilerleyeceğini yorumluyor. söyledikleri %80-85 oranında doğruydu. gelecekle ilgili çok kesin konuştu. benim odaklandığım konu çok net zaten, söyledikleri benim de olmasını muhtemel bulduğum şeyler açıkçası. genel olarak kötü şeyler söylemedi. beklediğimden farklı şeyler söyledi ama bir şekilde içten olduğuna inandım ben. ilginç bir deneyimdi. sonrasını bekleyip göreceğiz.

peline asla gitmeyin bence.aylarca boş boş umut icinde yasamak istiyorsaniz gidin tabii

cikarsa haber verir misin

Kısa seansta da 500 e mi baktı, kısa seans istesem fiyatta indirim yapar mı acaba :)

Kısa seansın ücreti ne kadar aynı mı ?

Çok iyi ozetlemissin birebir sana katılıyorum. Galiba senin enerjini tutanlar bana da tutuo canım.

Tesekkür ederim yorumun için arkadaşlar varmı artıran bu saydığım kişiler hakkında yorum pleasesamet ilgnç bana bildi ya dilek bana acayip tutuyodu

Koray ın bana bazı dedikleri çıktı diğerleri için zamanı var ama diğerlerini bilmiyorum hande ye gitmeyeli de 1 yıl filan oldu baby

Kız daha geçen yeni gitmiştin sen koraya çıktımı.hemen ne hakkındaydı?sen hande çıkıyor deniştin bana çıktı dimi sana

Evet asmin cana sana ilişkin hakkında ne dedi adam hakkında brlkide aynı şeyleri dedi bana bi.yazarmısın özelden bakalım sanırm o evli bekar ilişlilerine karşı önyargılı

Handeye hala ulaşamıyorum, randevu alamadım. Şu ana kadar son falında söyledikleri zamanlama hariç birebir çıktı gerçekten, dönsün artık.

Nezmn baktırdıb enson ne çıktı mesela ne dedi bu onemli neden biliyomsnuz atmışta tutmıl olabilir buyuzden neyin çıktıgı onemli merak ettim ben birde onun dedikleri geç çıkıyonuş galiba cnku bana aralıkta dediği bişeyi martta baltırgm baska durıgorusu olan falcı söyledi ben şaşırmıştım olabilir yani bn ramazanda bakırmoyrm bende bayramı bekliyıeum srası dolar gene

Kızlar taksimdeki falcılardan birini önerir misiniz anlık durumda ve karşı tarafın duygularında iyi gelecekte az çok tutan biri

Bn asminde korayı begendim ama grmii birde utku var bana tutanlwr cidden bunlar ama utkuda solye bişey var gnününde değilse sallıyor sizi araya salalmasyon hep katar mutlaka ama sizn ayıklayabilmeniz lazım bunu ozmn iyi takside bunlqrla boy ölçüşebilcrk medyum biniteliğibse baska falcı yok bnce görüsü olan dgleri normal tarotçu

Trans halindekiylerw bn pek güvenmiyorum benm görüşüm tecrübeyle sabitki o tipler birebin yalan katıyolar yardımcısız kartla ama acayipte bir öngrüyle bakankar bana dahacok tutmıştur bn bile şaşrdm

Kapriss cem kaç dk bakıyor mesela dedikleri çıkar mı ? Dedikleri çıkan bir falcı lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…