peline asla gitmeyin bence.aylarca boş boş umut icinde yasamak istiyorsaniz gidin tabiiBence taksimdekilerden kaprisste cem gayet iyi falcı, kısa ve net bakar. söyledikleri de genelde tutar. meleklerde melda ve gamze kötü değiller, ahmet anı çok iyi bilir ama gelecekte başarılı değil bence. kadınlar kahvesi pelin de zor durumda gidilebilir.
cikarsa haber verir misinbu arada bugün ani bir karar ile gülistana fal baktırdım. dün yazmıştım, bugün dönüş yaptı. kısa seans baktırdım. yaklaşık 30 dakika sürüyor. benim çok sorum yoktu, o anlamda çok yeterli. izlenimlerimi yazayım. kendisi normal falcı gibi değil. bir çeşit trans haliyle konuşuyor. o yüzden söyledikleri bana açıkçası makul geldi. şu andaki kader çizgimizin nasıl ilerleyeceğini yorumluyor. söyledikleri %80-85 oranında doğruydu. gelecekle ilgili çok kesin konuştu. benim odaklandığım konu çok net zaten, söyledikleri benim de olmasını muhtemel bulduğum şeyler açıkçası. genel olarak kötü şeyler söylemedi. beklediğimden farklı şeyler söyledi ama bir şekilde içten olduğuna inandım ben. ilginç bir deneyimdi. sonrasını bekleyip göreceğiz.
cikarsa haber verir misin
Kısa seansta da 500 e mi baktı, kısa seans istesem fiyatta indirim yapar mı acaba :)bu arada bugün ani bir karar ile gülistana fal baktırdım. dün yazmıştım, bugün dönüş yaptı. kısa seans baktırdım. yaklaşık 30 dakika sürüyor. benim çok sorum yoktu, o anlamda çok yeterli. izlenimlerimi yazayım. kendisi normal falcı gibi değil. bir çeşit trans haliyle konuşuyor. o yüzden söyledikleri bana açıkçası makul geldi. şu andaki kader çizgimizin nasıl ilerleyeceğini yorumluyor. söyledikleri %80-85 oranında doğruydu. gelecekle ilgili çok kesin konuştu. benim odaklandığım konu çok net zaten, söyledikleri benim de olmasını muhtemel bulduğum şeyler açıkçası. genel olarak kötü şeyler söylemedi. beklediğimden farklı şeyler söyledi ama bir şekilde içten olduğuna inandım ben. ilginç bir deneyimdi. sonrasını bekleyip göreceğiz.
Kısa seansta da 500 e mi baktı, kısa seans istesem fiyatta indirim yapar mı acaba :)
Kisa seans 300 tlKısa seansta da 500 e mi baktı, kısa seans istesem fiyatta indirim yapar mı acaba :)
Kisa seans 300 tl
Tesekkurler
Kısa seansın ücreti ne kadar aynı mı ?bu arada bugün ani bir karar ile gülistana fal baktırdım. dün yazmıştım, bugün dönüş yaptı. kısa seans baktırdım. yaklaşık 30 dakika sürüyor. benim çok sorum yoktu, o anlamda çok yeterli. izlenimlerimi yazayım. kendisi normal falcı gibi değil. bir çeşit trans haliyle konuşuyor. o yüzden söyledikleri bana açıkçası makul geldi. şu andaki kader çizgimizin nasıl ilerleyeceğini yorumluyor. söyledikleri %80-85 oranında doğruydu. gelecekle ilgili çok kesin konuştu. benim odaklandığım konu çok net zaten, söyledikleri benim de olmasını muhtemel bulduğum şeyler açıkçası. genel olarak kötü şeyler söylemedi. beklediğimden farklı şeyler söyledi ama bir şekilde içten olduğuna inandım ben. ilginç bir deneyimdi. sonrasını bekleyip göreceğiz.
Cevap varmış zatenKısa seansın ücreti ne kadar aynı mı ?
Çok iyi ozetlemissin birebir sana katılıyorum. Galiba senin enerjini tutanlar bana da tutuo canım.Bence taksimdekilerden kaprisste cem gayet iyi falcı, kısa ve net bakar. söyledikleri de genelde tutar. meleklerde melda ve gamze kötü değiller, ahmet anı çok iyi bilir ama gelecekte başarılı değil bence. kadınlar kahvesi pelin de zor durumda gidilebilir.
Serkan berbat tam bir laf ebesidir hic tavsiye etmem bana iyi dedigi kotu, olmaz dedigi de oldu hic cikmiyor ve uc dort dakika bakiyor
Dilek icin de farkli bisi soleyemem o da berbatti ikisini de tavsiye etmem
Samete gidecektim ama bana biri bir tane tutmadi demisti cok inanmistim hepsi fos dedi geri cekildim ama kimdi hatirlayamadim
Digerlerini bilmiyorum
Ben de yarin Ritaya baktirmayi dusunuyorum,gidenler yorum yapsa sevinecegim
serkan bende iyiydi . tiryaki de semra iyi
Koray ın bana bazı dedikleri çıktı diğerleri için zamanı var ama diğerlerini bilmiyorum hande ye gitmeyeli de 1 yıl filan oldu baby
Asmin can sa sana % 100 katılıyorum hayatımda gördüğüm en gereksiz İnsan burada neden kötü ötesi berbat olduğunu yazdım olumsuz söylerim muhabbeti yapıp hiçbir şey bilemeyen 7/8 soru sorup senin hassas noktanı arayan ve oradan yürüyen biri bahtın kapanmş deyip durdu
Handeye hala ulaşamıyorum, randevu alamadım. Şu ana kadar son falında söyledikleri zamanlama hariç birebir çıktı gerçekten, dönsün artık.
Kızlar taksimdeki falcılardan birini önerir misiniz anlık durumda ve karşı tarafın duygularında iyi gelecekte az çok tutan biri
semra iskambil mi bakıyordu? nasıl peki anı biliyor mu? veya gelecek bildigi var mı ? :)
bu arada bugün ani bir karar ile gülistana fal baktırdım. dün yazmıştım, bugün dönüş yaptı. kısa seans baktırdım. yaklaşık 30 dakika sürüyor. benim çok sorum yoktu, o anlamda çok yeterli. izlenimlerimi yazayım. kendisi normal falcı gibi değil. bir çeşit trans haliyle konuşuyor. o yüzden söyledikleri bana açıkçası makul geldi. şu andaki kader çizgimizin nasıl ilerleyeceğini yorumluyor. söyledikleri %80-85 oranında doğruydu. gelecekle ilgili çok kesin konuştu. benim odaklandığım konu çok net zaten, söyledikleri benim de olmasını muhtemel bulduğum şeyler açıkçası. genel olarak kötü şeyler söylemedi. beklediğimden farklı şeyler söyledi ama bir şekilde içten olduğuna inandım ben. ilginç bir deneyimdi. sonrasını bekleyip göreceğiz.
Kapriss cem kaç dk bakıyor mesela dedikleri çıkar mı ? Dedikleri çıkan bir falcı lazım.Bence taksimdekilerden kaprisste cem gayet iyi falcı, kısa ve net bakar. söyledikleri de genelde tutar. meleklerde melda ve gamze kötü değiller, ahmet anı çok iyi bilir ama gelecekte başarılı değil bence. kadınlar kahvesi pelin de zor durumda gidilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?