ikiside ciktiAnda mı grlecektemi iyydi serkan
Ben vakti zamaninda sislide bi kadina gitmistim. O sirada aklimda ingiltereye gelmek vardi. Bana dedi ki isminin icinde AHarfi olan bi arkadasin sana is ayarlicak. Orda mavi gozlu bi adamin yaninda calisicaksin (heh salliyo dedim cunku 2 ay icinde ingiltereye gidicem planim bu, ajansla falan gorusmusum) neyse dediki bi yere gitmeyi dusunuyosun ama cook uzak bi yere, otobusle falan gidemezsin sadece ucakla. Ee dedim, gidemiceksin ucagin altinda yatanlar var engel oluyolar dedi, o ne demek dedim ucagin diyorum altinda yatanlar engel olucak. Anlamadim tabi. Kapatirkende o zaman sevdigim cocugun adini soyledi. Selimle olmucaksiniz dedi kapatti fincani.Ben her zaman diorum. Kime gore neye göre. Serkan kimine cikio kimi berbat dio. Hande ye iyi diyen var çok kötü diyen var ki kesonline katılıyorum hande gubundeyse ve seninle elektrigi iyiyse birseyler tutturabilio ki hala sırası full dolu bilmem kaç gün sonraya randevu veriolar. Nikoya mükemmel dediler ben ordayken çıkan şoklar içinde çıkıyor. Ben baktırdım evet bildikleri var ama benim yönlendirmem de çok var. Can benim için çok kotuydu ama orada deli gibi onu bekleyenler var. Gamze ye de orada çok kötü diyenler oldu. Bana ve arkadaşıma iyi bakti. Ahmet ten daha iyi benim için... Ufuk için orada kimse iyi değil dedi bana çok çok ilginç şeyler dedi şaşırttı. Yani bole bir sürü kıyaslamak girelebilir. Herkese hem geçmişi hem geleceği özellikle geleceği bilebilecek birileri olabildigini düşünmüyorum. Hatta kesinlikle yok.
Bana bahsettiğin kişi değil mi bu?Ben vakti zamaninda sislide bi kadina gitmistim. O sirada aklimda ingiltereye gelmek vardi. Bana dedi ki isminin icinde AHarfi olan bi arkadasin sana is ayarlicak. Orda mavi gozlu bi adamin yaninda calisicaksin (heh salliyo dedim cunku 2 ay icinde ingiltereye gidicem planim bu, ajansla falan gorusmusum) neyse dediki bi yere gitmeyi dusunuyosun ama cook uzak bi yere, otobusle falan gidemezsin sadece ucakla. Ee dedim, gidemiceksin ucagin altinda yatanlar var engel oluyolar dedi, o ne demek dedim ucagin diyorum altinda yatanlar engel olucak. Anlamadim tabi. Kapatirkende o zaman sevdigim cocugun adini soyledi. Selimle olmucaksiniz dedi kapatti fincani.
Bilmoyorumki kime ne dedimBana bahsettiğin kişi değil mi bu?
Bilmoyorumki kime ne dedimbudur ana. Adi Belmaydi
Nerde Gülistan ? Nasıl bakıyor ?bu arada bugün ani bir karar ile gülistana fal baktırdım. dün yazmıştım, bugün dönüş yaptı. kısa seans baktırdım. yaklaşık 30 dakika sürüyor. benim çok sorum yoktu, o anlamda çok yeterli. izlenimlerimi yazayım. kendisi normal falcı gibi değil. bir çeşit trans haliyle konuşuyor. o yüzden söyledikleri bana açıkçası makul geldi. şu andaki kader çizgimizin nasıl ilerleyeceğini yorumluyor. söyledikleri %80-85 oranında doğruydu. gelecekle ilgili çok kesin konuştu. benim odaklandığım konu çok net zaten, söyledikleri benim de olmasını muhtemel bulduğum şeyler açıkçası. genel olarak kötü şeyler söylemedi. beklediğimden farklı şeyler söyledi ama bir şekilde içten olduğuna inandım ben. ilginç bir deneyimdi. sonrasını bekleyip göreceğiz.
Nezmn baktırdıb enson ne çıktı mesela ne dedi bu onemli neden biliyomsnuz atmışta tutmıl olabilir buyuzden neyin çıktıgı onemli merak ettim ben birde onun dedikleri geç çıkıyonuş galiba cnku bana aralıkta dediği bişeyi martta baltırgm baska durıgorusu olan falcı söyledi ben şaşırmıştım olabilir yani bn ramazanda bakırmoyrm bende bayramı bekliyıeum srası dolar gene
Gülistan telefonda bakıyor, whatsapptan arıyor. İnstagramı var gülistan_izmirNerde Gülistan ? Nasıl bakıyor ?
Trans halindekiylerw bn pek güvenmiyorum benm görüşüm tecrübeyle sabitki o tipler birebin yalan katıyolar yardımcısız kartla ama acayipte bir öngrüyle bakankar bana dahacok tutmıştur bn bile şaşrdm
Kimden bahsediyordunyzİlginçti benim için, ben ilk defa böyle bir şeye denk geliyorum. Arkadaşım normalde müdavimi ben de onu dinledim. Birkaç olasılık söyledi bana. Şöyle yaparsan böyle olur, böyle yaparsan böyle olur gibi. Hatta bu değişebilir bir şey, önemli olan senin tercihin dedi sonra, ilginç biri.
izmirdeki gülistan hanımdanKimden bahsediyordunyz
Peki nasıl bakıyor telefonda ?kusura bakmayın böyle soruyorum ,ben en son kahve fincanından bakılan dönemde kalmışım :)Gülistan telefonda bakıyor, whatsapptan arıyor. İnstagramı var gülistan_izmir
Peki nasıl bakıyor telefonda ?kusura bakmayın böyle soruyorum ,ben en son kahve fincanından bakılan dönemde kalmışım :)
Bende baktırdım gulistan a watsapp dan arıyor görüntülü. Sadece isim ve doğum tarihı alıyor. Sakın bilgi vermeyin dedi bana. Direk bildiği şaşırtıcı şeyler var. O konuda hakkını yiyemem. Ama sana katiliyorum sifalk kesinlikle hande de konsantre olunca ve enerji aliosa hiç fena değil yine ortalama derim piyasa da o kadar çok kötü var ki ona gelene kadar. Gülistan bir 100 tl olsa devamli gidilebilirdi benim için fakat 500 tl çok geliyorBir iki küçük bilgi aldı, isim doğum tarihi vb. onun dışında herhangi bir şey sormadan kendisi doğrudan konuştu zaten. Aralarda soru sormam için durdu, durmadığı sürece aralıksız devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?