İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence de 500 gerçekten çok, ama kısa tarife de gayet yeterli. Bu arada hiç çıkmadığı olmuş mu Gülistan'ın söylediklerinin? Ben onu merak ettim. Çok kesin konuştu çünkü ve uzun vadeli konuştuğu için insanın aklı karışıyor biraz..

Hande dönmüş bu arada, sabahtan aradım haftaya randevu verdiler.

Kız daha geçen yeni gitmiştin sen koraya çıktımı.hemen ne hakkındaydı?sen hande çıkıyor deniştin bana çıktı dimi sana
Koray bana bir görüşmem olacagını söylemişti oldu da aynen dediği gibi :) Hande ye bir zamanlar giderdim bana çıkmışlıgı var ama çıkmayan şeylerde oldu ama Hande nin enerjisini seviyorum brde bir ara o kadar cok gidiyordumki artık çok iyi tanıyordu beni öyle olunca aratık sohbet muhabbete dönüyor olaya bence :)

BANADA ÖZELDEN YAZARMISIN CEZMİNİN NOSUNU

2 sene önce taksim melekler kahvesinde koray vardı. şimdi oradan ayrılmıs. 2 sene önce söylediği hersey harfi harfine çıkmıştı. acaba korayı tanıyan ve şu an nerede olduğunu bilen var mı

Haftaya mi?? Bu hafta dediler

Bnde geçensene şubatta başladım tesadüf olduilmk ilmek çözülüyorhande ben sadece anı teyit edebildim grlecek net henüz çıkmadı ama anı tyit kesnlikle ettim ozmn enerjim tutmuş demektir sanıuorum burda tutmadıkları için hakkı olara olumsuz yorumlayanlara bakıp üzülmemem lazım sanırım değilmi?..birde evet hani kartları daha açmadan odaklanıp söylüyor ya görüntü geliyor sen o konstantre anından bahsediyorsun sanırım işte o an dedikleri doğrı bunu bende demiştim ama bize öyle bakmadı dediler crvap alamaıştım sen görüntü kısmından bahsediyorsun değilmi...birde bazen yaşanacaklara drğil sonuc atlıyor mesela iş konısnda bana oyle oldı ve annemle ilgili aslında nezmn attııgyla nezmn grrçekten baktıgı anlaşılıyor handenin değilni!?bana hisleriyle baktıysa bence öyle gitmiştir dimi yaaa hattq birkeresibde bn dediklerine inanmıyordum ama içimden bana durdu dediki "aaa bana innamıyorsunuz yaa soulrmem lazık bunu" dedi gülüşmültük..brnce enerjisi tutmayanı sallıuor benle tutmuş tek sorun zamanlama işte

İşte farklı enerjilerle bakanların bir sırrı var çok.deneyimledim ben 1.onlar genelde dogum ölüm hastalık gibi olaylarda uzmandırlar görür ve acımadan söylerler ve kısa vadede çkkar çünkü yardımcısı inanı kendibe baglıyor once baglama sonra çözme bunu biri anltmıştı baan etik değil ama çünkü insanın işleri aksi gidiyor..2.koşullu konşurlar ama olmaz hep odedikleri hastalık ölüm ihanet olur naşkada birley olmaz bir falcı koşullu konuşuyptsa bence zaten işin içinde hile vardır ben birini yakaladm öyle

Koray bazlarıba erken bazılarına geç çıkıyı yada bana çıkmadı bilmiyorum:)))ama brn aralarda çokfazla olay yaşadım..hande asıl kişiyi bildimi onemli olan o kucuk olaulqr değil yani şuan aynı kişidemisn hala mesela

2 sene önce taksim melekler kahvesinde koray vardı. şimdi oradan ayrılmıs. 2 sene önce söylediği hersey harfi harfine çıkmıştı. acaba korayı tanıyan ve şu an nerede olduğunu bilen var mı

Tamda koray hakkında yorunları merak ederken bunu yazman çok iyi oldu sana çıkması yan vovvv dedim ama kora medyum zaten falcı değil farklı bekkerim ama ben hala bekliyorım:)olumszda soyluyor 2yıl sona çıktı deme sakın okdrda bekleyemem
Asmin cafede ama yıllık izine çıkmış biraz bekle

Koray evet meleklerdese iyiyniş genelse onceden iyi olanlar sonra bozar derler ama o bpzmamış bnce değlmi?

erenköy sebnem dimi bu nosunu alabilir mitin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…