Bende baktırdım gulistan a watsapp dan arıyor görüntülü. Sadece isim ve doğum tarihı alıyor. Sakın bilgi vermeyin dedi bana. Direk bildiği şaşırtıcı şeyler var. O konuda hakkını yiyemem. Ama sana katiliyorum sifalk kesinlikle hande de konsantre olunca ve enerji aliosa hiç fena değil yine ortalama derim piyasa da o kadar çok kötü var ki ona gelene kadar. Gülistan bir 100 tl olsa devamli gidilebilirdi benim için fakat 500 tl çok geliyor
Koray bana bir görüşmem olacagını söylemişti oldu da aynen dediği gibi :) Hande ye bir zamanlar giderdim bana çıkmışlıgı var ama çıkmayan şeylerde oldu ama Hande nin enerjisini seviyorum brde bir ara o kadar cok gidiyordumki artık çok iyi tanıyordu beni öyle olunca aratık sohbet muhabbete dönüyor olaya bence :)Kız daha geçen yeni gitmiştin sen koraya çıktımı.hemen ne hakkındaydı?sen hande çıkıyor deniştin bana çıktı dimi sana
EVET CANIM ÇIKTI AMA TELEFONDA BAKMIYOR ERCAN ONU SÖYLEYEYİM TAROT BAKIYOR VE UZUN UZUN TM 1 SAAT BAKIYOR VE ÜCRETİ 150 TLM maviperisi sen ercandan bahsediyodun sende cikti mi ercan bey nasil numarasini alabilir mitin
DENEMENDE FAYDA VAR CANIMMM BANA SÖYLEDİKLERİ BAZI ŞEYLER ÇIKTIcanim hala iyi diyor musun bu kadina
BANADA ÖZELDEN YAZARMISIN CEZMİNİN NOSUNUCanim Ben daha baktirmadim ama arkadasim anlatmisti. Kahve icmiyosun duvara bakip konusuyo anlatiyo demisti. Lafimi kesme iyi dinle demis anlatmis herseyi. Bide evlerini kroki cizer gibi tarif edip kotu bisey soylemis ve dedigi tarihte olmus, onu aciklamiim ama iyi kotu neyse soyluyo. Bu arada arama kismina cezmi sirinevler yaz gidenlerin falan yorumlarini oku once istersen. Fiyati telde 200 tl imis. Sonra hala istiyosan telini istersen veriim canim
Hangi kadin?DENEMENDE FAYDA VAR CANIMMM BANA SÖYLEDİKLERİ BAZI ŞEYLER ÇIKTI
Haftaya mi?? Bu hafta dedilerBence de 500 gerçekten çok, ama kısa tarife de gayet yeterli. Bu arada hiç çıkmadığı olmuş mu Gülistan'ın söylediklerinin? Ben onu merak ettim. Çok kesin konuştu çünkü ve uzun vadeli konuştuğu için insanın aklı karışıyor biraz..
Hande dönmüş bu arada, sabahtan aradım haftaya randevu verdiler.
Koray asmin de şu an2 sene önce taksim melekler kahvesinde koray vardı. şimdi oradan ayrılmıs. 2 sene önce söylediği hersey harfi harfine çıkmıştı. acaba korayı tanıyan ve şu an nerede olduğunu bilen var mı
didemin nosunu alabilir miyim
En son Ocakta baktırdım, ama zaten geçen sene şubattan beri baktığı bir konuydu.Muallakta kalan ama çok beğendiğim biri var. Ben daha en başında onu evli sanıyorken asla evli değil ile başladı, yaşanacak anları birebir tarif etti. Aynen söylediği gibi oldu. Şuna şuna dikkat et, önemli detaylar diye çok belirgin olaylar tarif etti. Düşündüklerini söyledi hatta sen şimdi bunları bilmiyorsun ama öğreneceksin kesinlikle böyle dedi. Enerji meselesi olduğuna ben de inanıyorum. Handenin durup konsantre olduğu anlar var, gerçekten duruyor o anlarda, onlarda söyledikleri asla sekmiyor. Zaman aralığı tutmuyor, söylediğinden daha uzun bir sürece yayıldı; ama benim için her zaman tutarlı ve iyi bir falcıydı hande. daha önce olumsuzlukları da gayet söylemişliği var, hatta benim çok hevesli olduğum şeylerde olmaz, olmasın zaten hayırlısı değil dedi. O yüzden güvenirim kendisine.
İlginçti benim için, ben ilk defa böyle bir şeye denk geliyorum. Arkadaşım normalde müdavimi ben de onu dinledim. Birkaç olasılık söyledi bana. Şöyle yaparsan böyle olur, böyle yaparsan böyle olur gibi. Hatta bu değişebilir bir şey, önemli olan senin tercihin dedi sonra, ilginç biri.
Koray bana bir görüşmem olacagını söylemişti oldu da aynen dediği gibi :) Hande ye bir zamanlar giderdim bana çıkmışlıgı var ama çıkmayan şeylerde oldu ama Hande nin enerjisini seviyorum brde bir ara o kadar cok gidiyordumki artık çok iyi tanıyordu beni öyle olunca aratık sohbet muhabbete dönüyor olaya bence :)
2 sene önce taksim melekler kahvesinde koray vardı. şimdi oradan ayrılmıs. 2 sene önce söylediği hersey harfi harfine çıkmıştı. acaba korayı tanıyan ve şu an nerede olduğunu bilen var mı
Haftaya mi?? Bu hafta dediler
erenköy sebnem dimi bu nosunu alabilir mitincanım şunu söleyim ben çoook şaşıramadım ve beraber gittiğimiz arkadaşımda çook aman aman olmadı ama asıl onun arkadaşı bayadırr gidiyomuş ve ona çook çıkmış hatta bi örnek vereyim o kişi hakkında, ona demişki sen şakir die biriyle evlenceksin şu zaman falan die anlatmış ki kız o zaman mehmet die biriyle çıkıyomuş neyse kız gülmüş saçmalıyo die ve aradan bir hafta sonra tamamen tesadüfi olarak mehmetin adının asıl şakir mehmet olduğunu öğrenmiş kalakalmış. sonuçmu onla evlenmiş bir kız bir oğlu olmuş aynen şebnemin dediği gibi yani :))))
neyse bende evet cidden taaa abartmıyorum 20 yıl sonrasına kadar söledi ayrıntısıyla zaten annesi bana dediki seni sevdi ve uzun baktı yoksa bu kadar uzun bakmaz dedi. bilmem anı bildimi evet ama tel no falan verdi bakıcaz o anda afalladım plaka falan söledi ama evde düşününce oturuyo gibi ama bekleyelim bi bakalım. bende şöyle iddialı konuştu olucak dedi kesin ve çıkar benimki fal deil dedi bakım dedi. ama sevdim ben şebnemi. hayırlısı canım. umarım olur dedikleri çünkü hepsi güzel şeylerdi. :))))))))))))
Bende anlamadım bu kadar insan begenmio gidenlere çıkmış herhalde gittiklerine gore. Sen Gamzeyi denemiş miydinbakmaya başlamış zaten ama randevuları doluydu, ne ara dolmuş anlamadım :) ben denk gelemedim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?