İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba
Taksim 7 dakika demet diye biri varmış , nerde bakıyor tam olarak bileniniz var mı acaba ?? Beğenilmiş baya önceleri ..
Ben demeti baktırdığım zaman beğenmemiştim hatta olmayacak dediği şey olunca görememiş işte yanlış görmüş diye sevinmiştim ama daha sonra zaman geçince anladım ki meğer olacak şeyi önceden olmuş gibi söylemiş. Onun devamında şöyle olacak dediği şey oldu ama. Taşlar sonradan yerine oturdu bende. Çok açıklayamadım sanırım ama örnek vermem gerekirse “x olayı olmuş bu olaydan sonra karşı taraf sana görüşürüz demiş bundan sonrada nisan ayı gibi şöyle olacak ve bir daha görüşme yok” dedi. Ben o x olayını sonradan yaşadım ve x olayından sonra nisan ayında olacak dediği şey oldu. Ama fal anında nisan ayında şöyle olacak dediği olaydan önce x olayını yaşayınca amann dediği çıkmadı bak olmadı diye düşünmüştüm ama aslında olacak olanı görmüş evet ama faldan önce yaşanmış gibi bahsetti sadece

umarım aynı koraydan bahsediyoruzdur 2 sene önce melekler kahvesine bitkin bir şekilde gitmiştim. korayın o gün söylediği hersey harfi harfine cıkmıştı. malum kişinin arabasının rengi saçını ne yöne attığını bile söylemişti. geçenlerde aradığımda korayın orda olmadığını söylediler. hafiften naif bir beydi kendisi (tek aklımda kalan bu özelliği :) ) bi de uzun uzun bakmıştı çok açık konuşmuştu. Anı ve geçmişi yorumlaması iyiydi. Daha çok an ve gelecek hakkında yorum yapmıştı. Ama şu an medyum olduğunu bilmiyordum

Bende anlamadım bu kadar insan begenmio gidenlere çıkmış herhalde gittiklerine gore. Sen Gamzeyi denemiş miydin

Gamze'ye gittim evet bir ay filan oluyor. Tatlı bir kız ama çok böyle aklımda kalan nokta atışı bir şey söylemedi. Genelde anlık yorumları doğruydu; gelecekle ilgili söylediklerinin vadesi dolmadı. Diğer falcılarla tutarlı şeyler söyledi ama..

Hala aynı kişi var evt ama hala dediği şeyler tam olmadı hep olacak gibi oluyor ama bir yerde bi zamansal aksilijler oluyor anlamadım bu arada hala dediklerinin olma ihtimali var :)

Merhaba. Eylul ayinda buradan onerilen telefonla bakan Yeliz Hanim'a fal baktirmistim. Kadinin o sirada dedigi sey dogruymus, tam da o zamanlarda dedigi sekilde oluyormus bunu ben de birkac gun once ogrendim. Bir de sordugum kisiyle ilgili de dogru soylemis gercekten karakterini daha sonar anladim, dedigi gibi biri cikti son zamanlardaki gelismelerle.

Onun disinda bir cok sey soylemisti ama tarih vermemisti, daha onlar olmadi ama ildigi bu seyle ben falinin buyuk kismi cikti kabul ediyorum. Bu sordugum kisi icin zaten hayirsiz ve iliskiniz bitecek demisti gerci o soyledigi zaman bitmedi daha yeni bitti. Yeliz'e telefonda baktiranlar yorum yapabilir mi, fali cikan var mi baska?

Ben de Yeliz’e 2 kez baktırmıştım. İlk falının bir kısmı çıkmıştı, ama ikinci falı çıkmadı. Karakter analizini ve anı beğenmiştim.

KIzlar bu bahsettiginiz Koray telefonda bakiyor mu? Bir de ucreti endir?

Ben de Yeliz’e 2 kez baktırmıştım. İlk falının bir kısmı çıkmıştı, ama ikinci falı çıkmadı. Karakter analizini ve anı beğenmiştim.
Benim cok olumsuzdu fali sordugum kisiyle alakali ve son kavgamizda karakterini anladim. Bir de o sirada soyle bir durum var demis gercekten tam o anda oyle bir durum varmis, onu bilmesine cok sasirdim. Yalniz o hemen o ay ayrilacaksiniz demisti, yeni bitti. Bir de bana diger konularda hic zaman vermedi yani spesifik bu konu disinda biriyle tanisacaksin dedi ama cok uzak zaman degil dedi, biraz tarif etti karakterini daha genel konustu diger seyler icin.

Telefon'da bakan, fiyati cok yuksek olmayan onerebileceginiz bir yorumcu var mi?

Hala aynı kişi var evt ama hala dediği şeyler tam olmadı hep olacak gibi oluyor ama bir yerde bi zamansal aksilijler oluyor anlamadım bu arada hala dediklerinin olma ihtimali var :)

Hala bukdar zaman sora aynı kişiyleysen evet olabilir bencede handenin genel olarak olumlu veoan hayatımızda olan kişiye olur demesine bakmamak lazım nedense sadece burdaki yazanlar bunu soyluyor handeye gittiğimde kulak misafi olarak diger fallarını dinlerdim olmayacak başkası çıkıcak dediğinide duydum ben benm arkdaşımada dedi buarada yani olumsuI burda duyıyoruz bence yada kendimizi kandıryoruz bilemiyorum

Samete ben bir iki ay önce baktırmıştım, çok ortalama konuştu. Bence karşısındakini tartarak söylüyor söyleyeceklerini.

Ya çok ilgiç bişeyler dedi bana agzm açık kalmıştı oyuzren yani kart dgl dırıgoruyle birleyler soylemişti bana

Evet aynı Koraymedyum çinkü görüntü alıyor bak sanda alnış söyemiş gelecek hakkında enuzun öngörüsü olan oydu dediğin gibi çok net kpnuşıyor ve uzun anlatıyor detay çok fazla tek sıkıtnı sen ikisene once demişsin ben 6ay olcak genlde sonradan bozmaları endişm her iyi denilen falcıda yaşıyorum bunu ama evet çok iyidi gerçeten görür gibi aktarıyordu

Yeliz’e iki kez yüzyüze baktırdım..... anda dediği herşey doğruydu, gelecek öngörülerinden çıkan var çıkmayan da, ama o fiyata iyi fal derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…