İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende onu merak ediyorum Gülistan’a batırıp beğenmeyen oldu mu??

Gülistan’daki sıkıntı gelecek öngörülerinin bazen çıkmıyor olması, eskilerde de anda çok iyi tespitleri var ama gelecek için söylenenler çıkmamış şeklinde yorumlar okudum....bana da özel İçin söylediği şeyin çıkma olasılığı çok düşük, yani Gülistan anda süper o kadar

Bunu duyduğuma sevindim. Anda çok iyiydi gerçekten, o yüzden insan etkileniyor. Açıkçası uzak gelecek için söylediklerinin çıkmaması beni daha mutlu edebilir şu an :)

Peki çıkıyormu
Tespitleri yorumları analizleri çok çok iyi. Fakat gelecek öngörüleri biraz zayıf geldi bana oda neden mesela şöyle bana işle ilgili 3hafta verdi daha 1hafta var ama 1haftada imkansız zaten. Sonra biriyle tanışman var dedi Mayıs ortası sonlarına doğru dedi bekliyorum eğer çıkarsa yazarım. Ama ben pek ihtimal veremiyorum:)

Kahin değil Tarot yorumcusu ve bunun üzerine ciddi araştırmalar vs yapmış gerçekten çok iyi yorumluyor ben baktirdim tavsiye ederim.
Herkes gibi o da ani ve geçmisi iyi yorumluyor. Fakat bana Mayıs in ikinci haftası bazı gelişmeler demisti. O henuz olmadı. Mayıs'ın ikinci haftası yla beraber demisti. Daha orta da ole birsey yok. Nerdeyse bitti ikinci hafta. Ama an da ve geçmişte iyiydi. Diğer dediklerine zaman var ondan dolayi birsey diyemiorum. Olursa yazarim.

falcı arzunun nerde olduğu biliyor musunuz ? ulaşamıyorum

Ilker iyi mi ve ne kadara bakiyor fiyatini ogrenmem mumkun mu?

Arkadaşlar , 3 yıl öncesine kadar baktırıyordum Cezmiye, ama şunu söylemem gerekir ki Cezmi artık eskisi gibi bakamıyor, o şirinevlerdeki iki katlı evdeki performansı artık yok, son yazılan yorumları dikkate almanızı çok eski yorumları çok da tınlamamanızı tavsiye ederim ....ulaşan baktıran fikrini beyan etsin, ama çook büyük beklentilere girmeyin derim

[/QUOTE]
Şöyle bir yorum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…