Bende onu merak ediyorum Gülistan’a batırıp beğenmeyen oldu mu??
Gülistan’daki sıkıntı gelecek öngörülerinin bazen çıkmıyor olması, eskilerde de anda çok iyi tespitleri var ama gelecek için söylenenler çıkmamış şeklinde yorumlar okudum....bana da özel İçin söylediği şeyin çıkma olasılığı çok düşük, yani Gülistan anda süper o kadar
Zaten kimin dediği çıkıyor ki çok çok az bir ihtimal.Bunu duyduğuma sevindim. Anda çok iyiydi gerçekten, o yüzden insan etkileniyor. Açıkçası uzak gelecek için söylediklerinin çıkmaması beni daha mutlu edebilir şu an :)
Kahin değil Tarot yorumcusu ve bunun üzerine ciddi araştırmalar vs yapmış gerçekten çok iyi yorumluyor ben baktirdim tavsiye ederim.Kızlar kahin Vanga da emreyle fal baktıran var mı nasıl sizce
Kahin değil Tarot yorumcusu ve bunun üzerine ciddi araştırmalar vs yapmış gerçekten çok iyi yorumluyor ben baktirdim tavsiye ederim.
Tespitleri yorumları analizleri çok çok iyi. Fakat gelecek öngörüleri biraz zayıf geldi bana oda neden mesela şöyle bana işle ilgili 3hafta verdi daha 1hafta var ama 1haftada imkansız zaten. Sonra biriyle tanışman var dedi Mayıs ortası sonlarına doğru dedi bekliyorum eğer çıkarsa yazarım. Ama ben pek ihtimal veremiyorum:)Peki çıkıyormu
Herkes gibi o da ani ve geçmisi iyi yorumluyor. Fakat bana Mayıs in ikinci haftası bazı gelişmeler demisti. O henuz olmadı. Mayıs'ın ikinci haftası yla beraber demisti. Daha orta da ole birsey yok. Nerdeyse bitti ikinci hafta. Ama an da ve geçmişte iyiydi. Diğer dediklerine zaman var ondan dolayi birsey diyemiorum. Olursa yazarim.Kahin değil Tarot yorumcusu ve bunun üzerine ciddi araştırmalar vs yapmış gerçekten çok iyi yorumluyor ben baktirdim tavsiye ederim.
falcı arzunun nerde olduğu biliyor musunuz ? ulaşamıyorumBu nasıl bir fal!!!Sakın muska filan yapmak için atıp tutmuş olmasın..Çok yapıyorlar çünkü...Böyle karamsar bir tablo çizip sen de nazar var büyü var o var bu var gel sana muska yazayım diye insanları çarpıyorlar..İnanma derim ben...Üsküdar da ben de çok uzun zaman önce Arzu diye bir kıza su falı baktırmıştım...Çok meşhurdu..Kapısın da kuyruk vardı..Ünlüler evine çağırıyordu..Gazeteci bir arkadaşım yaptığı falcı haberleri sayesin de öğrenmiştim..İyi bakıyor o kadar falcı gezdim hiç biri Arzu gibi değil demişti..Neyse baktırdım ben de..Sabah saat 8 de kapısındaydım..Sonuç.....fosssss...hiç mi bilmedi..e bildi elbet birşeyler..ama o kadarını biz de kendi aramızda kahve içip kapatsak görürüz...Siz de inanmayın bu kadar kötümser birine..
Ilker iyi mi ve ne kadara bakiyor fiyatini ogrenmem mumkun mu?ya kizlar kim bilmiyorum ama numara verdigim biri 1 saat bakim almiş üstüne parasini yatirmamis ilker beye cok mahcup oldum arada ben varim cünkü.biz dolandirildigimizda neler sayip döküyoruz onlar da emek veriyor,baştan soyluyoruz kimin kac tl ye baktigini. kim bilmiyorum ama birisi odemesini yapmamis su an isim de vermek istemiyorum gerek yok,adamin odemesini yap beni de pişman etme araci olduguma hic sevmem boyle seyleri
iyi falci gibi drgil o baska bi tarzi var ama dedikleri şaşmaz 120 yildizname sanirmIlker iyi mi ve ne kadara bakiyor fiyatini ogrenmem mumkun mu?
Medyum Arzu'ya nasıl ulaşabilirimCezminin nosunu bana özel mesajla attılar ama no kullanılmamaktadır diyor.. son zamanlarda baktıran yok galiba
Nasil ulaştım cezmiye bende bulamadımcezmiye ben ulastim yogunum pazartesi bakarim dedi ama hic yorum yok
Ya be zaman konustun ne telefonu açıyor ne başka sey.cezmiye ben ulastim yogunum pazartesi bakarim dedi ama hic yorum yok
[/QUOTE]Cezminin cok eski yorumlarindan etkilenerek baktirmistim bende.. yorumlarla bana bakilan fal tutmuyordu o donemde burda yazmistim zaten bana sorduktan sonra ne anlami var.. belkude 10 sene oncesinde cok iyiydi, artik eskisi gibi olmayabilir.. yeni baktiranlarin dusuncelerini almak lazim.
Yasemin Sellik falci degil, fal baktirmayin enerji alaninizi kimseye acmayin der hep.. iyi bir sifaci.
QUOTE=alcanzar;35370286]Hımm yani Cezmi'nin dediği tutmadı demek o dönem içinde.Bende baktırdım ama yeni olduğu için gelecek konusunda deneyebileceğim bi mevzu olmadı henüz.Çok büyük bi çoğunluk memnun Cezmi'den ama- garantisi yok hiçbi falın ve falcının- demekle kastettiğim budur işte.Yasemin Şellik'i ilk kez duydum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?