canım cezmi dediğin yoksa şu bir zamanların meşhur şirinevlerde kendi evinde bakan evi dolup taşan fakat yıllar önce çok iyi fal baktıgı bilinen falcıyımı diyorsun? eskiden cok eskiden c ok iyi bakıyodu bana ne söyledıyse cıktı o zamanlar. fakat en son yıllar sonra tekrar bulup ona 3 arkadaş gitmiştik çok iyi bakamamıştı bana ve arkadaşıma
arkadaşlar bir senedir gitmediğim falcı kalmadı diyebilirim.mercan,cezmi(defalarca),olgu,burak,can(can bey değil genç olanı),niko,bahçelievler selda,kurtuluş melahat,üç vakit didem,asmin cafe,fatih,roza,imam,emel(eskiden asmindeymiş),beylükdüzü serpil,gülşah,medyum adem muştu,medyum rabia,hüseyin hoca...hepsi aynı şeyi söyledi...olmadı,olmuyo..ha ne oldu olan bana oldu...her gece ağlamalar kalp sıkışmaları,sinir bozuklukları,hayattan tat alamamamlar,zoraki yaşamalar...ağır depresyon ve anksiyete teşhis...yeni yıl yeni umutlarla başlasın istedm düne kadar...dün aradı ...ve onu bir daha rahatsız etmememi rica etti...çünkü bir kaç kez sadece sesini duyabilmek için çocukça da olsa işyerini aramıştım ve kapamıştım(gizli numaradan)...rezalet üstüne rezalet...hayatta şunu anladm...1-gaybı allahtan başka kimse bilemez 2-kaçan kovalanır...3-gidene gel demeyeceksin...fal defteri bende bitmiştir dostlar...hepinize sevgiler
cezminin hicbir tarihi bana da tutmadi. zaten sen soruyu sorarken durum anlasiliyor. neden bu kadar unledigini anlamadigim tek falcidir kendisi.
ilk baktığında söylediği şeylerden bazıları oldu ki bilebilmesipek mümkün değildi..anladığım kadarıyle kader çizgisinde olacakları görüyor epey ileri vadeli hususlardan söz ediyor olmalı,bana söylediği bir diğer önemli hususun 2014 ocak ayına kadar olması gerekiyor yoksa zerre kadar itibar edeceğim biri değil...elbette o tarihe kadar ümitle yaşayacak kadar aptal değilim en azından artık farkındayım itibar etmemek gerektiğini fakat tahlilleri yorumları çok çok iyi sanırım bundan ünlü...mesela bana anlattığı bir kişinin mimiklerine kadar hatta kullandığı kelimelere kadar aynı şeyi söylemesi dikkatimi celbeden
Buraka dün telde baktırdım.geçmiş ve anı iyi bilyor..hatta sıkıntılarımın 2009 eylülde başladığını söyledi ki nokta atışı...geleceğe dair cezmiyle ve diğerleriyle söyledikleri örtüşüyor verdiği tarih önümüzdeki sene...bakalım..fala inanma falsız kalma..
sadece cezmiye saf saf aynı şeyleri duyacağımı bile bile dünyanın parasını harcadığıma yanıyorum...etrafımda giden herkese bildiği için de tutamadım kendimi artık aynı safdilliği yapmıyorum
daisy 28 hala böyle mi düşünüyorsun ??cezminin hicbir tarihi bana da tutmadi. zaten sen soruyu sorarken durum anlasiliyor. neden bu kadar unledigini anlamadigim tek falcidir kendisi.
ilk baktığında söylediği şeylerden bazıları oldu ki bilebilmesipek mümkün değildi..anladığım kadarıyle kader çizgisinde olacakları görüyor epey ileri vadeli hususlardan söz ediyor olmalı,bana söylediği bir diğer önemli hususun 2014 ocak ayına kadar olması gerekiyor yoksa zerre kadar itibar edeceğim biri değil...elbette o tarihe kadar ümitle yaşayacak kadar aptal değilim en azından artık farkındayım itibar etmemek gerektiğini fakat tahlilleri yorumları çok çok iyi sanırım bundan ünlü...mesela bana anlattığı bir kişinin mimiklerine kadar hatta kullandığı kelimelere kadar aynı şeyi söylemesi dikkatimi celbeden
Buraka dün telde baktırdım.geçmiş ve anı iyi bilyor..hatta sıkıntılarımın 2009 eylülde başladığını söyledi ki nokta atışı...geleceğe dair cezmiyle ve diğerleriyle söyledikleri örtüşüyor verdiği tarih önümüzdeki sene...bakalım..fala inanma falsız kalma..
sadece cezmiye saf saf aynı şeyleri duyacağımı bile bile dünyanın parasını harcadığıma yanıyorum...etrafımda giden herkese bildiği için de tutamadım kendimi artık aynı safdilliği yapmıyorum
numarasini yollar misin olgunhnBende aradım evet artık evde ,telefonda bakıyormuş.
Önceden randevu almak gerekiyormuş.
Ben henüz baktırmadım fakat bende tel.numarası var fakat
Burada numara yazılmıyormuş.
Size bu numarayı nasıl gönderebilirim?
bana da atar misinBende Fatma hocayla cezminin tlf arıyorum
7 dk demeti alanilir miyimBana sirke ile çamaşır getir demek nedir Allah askına :) taksimin orta göbeğinde bi cafesin sen yaa o cafede kime fal baktırsam aynıı cafe sanırım falcıları bu yönde yapmaya zorluyor. Orda can. A zaza ya eray a ve diğer isimlerini hatırlamsdığım acayip tiplerin hepsine fal baktırdım inanın berbat. Ama ben fal hastasıyım dayanamıyorum arkadaşım kötü berbat dese bile bana enerjisi tutar belki diyip gene baktırıyorum ağır hastayım sanırımdün dedimki laf cafe de zeynebe baktiriyim ona baktırmadım eksik kalmiyim dedim abi berbat yaaa Allahım bunalıma girdim insanlar ona neden fal baktırır ki
zehra hanim nosunu alabilir miyimcanım ben memnunum bana dedikleri çıktı hala da yaşıyorum dediklerini ama tabi enerji meselesi çıkmayanda var çıkanda
cezmi aciyor ya ben ulasiormArkadaşlar telefonda veya yüzyüze fal bakabilecek iyi birinin tavsiyesine ihtiyacım var.
Kriterler söyle:
ben aradığımda hidayete ermek aklına gelip " ay ben fal bakmıyorum " demeyecek biri.
Aradığınızda açacak , telefona dönecek ,yanıt alacağınız birisi.
Pahalı olmayanı, gelecek öngörüsü tutan, referanssız bakmıyorum demeyecek biri.
Cezmi : Türkiye numaralarını açmıyor
Zeynep: Referans istiyor.
Olabilir ben larox dan aldım ama referans istiyor. Tanıyor musunuz? Bari isminizi verin referans olaun bana:)Zeynep dediğiniz kişi Tekirdağ’da yaşayan kişi mi? Transa geçen hani? :)
cezmi aciyor ya ben ulasiorm
Açmadı tr nunarasından mesaj attım ses yok. Whatsapp yabancı ona cevap verdi.
Hala profesyonel site hazırlayıp, oradan insanlara ulaşmaya calısmıyorlar. Böyle el altından “ mafya” gibi peşlerinden koşuyorsun. Kimi referans istiyor, öteki ortadan kayboluyor. Hepsi bir garip.
Sen randevu aldın mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?