İstanbul'da Fal - Falcılar

evet bana yogunum dedi dun en erken pazartesi dedi biz de sms le ulasim sagliyotuz zeynep in nosunu alabilri mtiim

ben dideme baktirdim didem kapşam ama samirim bu didem hanim meshur olan degilmis bakirkoy didem i cok övmüşler numarasini alabilir miyiö cafe 3 vakit diye bi yerde bakiyormus

Selam kızlar bu Ataköy sentinus cafe Umay Instagram'da fal bakıyor mu bilen varsa yazarsa sevinirim

P pembepanda888 peki cnm Instagram hesabı var mı biliyor musun ben daha önce baktirdigimda çok pozitif bir enerjisi vardı çıkmıştı bir iki söylediği sey

Kızlar sizi anlamıuorum gerçekten vakit dolsun diye giryorum ama cdden zeka yok hala aynı sorlular sorulıuor kusra bakmayın gereksiz biyer olmış burası artık kalmaya gerek yok zevk içn.eglence olsn die.baktırdıgmız.ve aynı amacla gene buraya girdiğimiz biryerdi ama artık onun içn bile gerek yokmuş bnu anladım

Kimsin sen be zeka yok filan nolur girme ztn buraya agzımı actırma bana gecmişte milletle ne hale geldiğini biliyorum.. adını deişince hersey deişmiyo bak yeterince zekiymişiz.. madem gereksiz hadi yallah zeka yokmuş terbiyesiz!

Yazmayayım diyorum ama insanı ciddi zorluyorsun ex pythia, yeni dasdar. Her konuya girip mutlaka böylesi saçma sapan şeyler yazıyor, konuyu dağıtıyorsun. Kimseye zekası, yeteneği vs ile alakalı hakaret edemezsin. İster keyif için baktırır, ister derdi için, ister rahatlık batar baktırır. Kimse de keyif içi sürekli ve en az 50 lira fala para verecek kadar zengin değil, sen dışında.

Bir de neredeyse her falcıyı denemişsin cafe falcısından tut telefondan bakaına kadar, "çıkmıyor çıkıyor"diye yorum da yapmışsın, demek ki öyle zevkine keyfine gittiğin yok. Bal gibi de bir amaçla, Ümit ederek gitmişsin.ama hala laga Luga halleri.

Bence burada sadece iyileri kotuleri konuşalım. Falcilar dışında birbirimize yorum gerekli birsey değil. Şimdi bu ara kimler cezmiye gitti? Var mı begenenler

kimsin sen be zeka yok falan kendine gel defol git o zaman zorla kimse foruma gir yorum yap demiyor sana.terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…