- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
evet bana yogunum dedi dun en erken pazartesi dedi biz de sms le ulasim sagliyotuz zeynep in nosunu alabilri mtiimAçmadı tr nunarasından mesaj attım ses yok. Whatsapp yabancı ona cevap verdi.
Hala profesyonel site hazırlayıp, oradan insanlara ulaşmaya calısmıyorlar. Böyle el altından “ mafya” gibi peşlerinden koşuyorsun. Kimi referans istiyor, öteki ortadan kayboluyor. Hepsi bir garip.
Sen randevu aldın mı ki?
Olabilir ben larox dan aldım ama referans istiyor. Tanıyor musunuz? Bari isminizi verin referans olaun bana:)
Size özelden yazıyorumOlabilir ben larox dan aldım ama referans istiyor. Tanıyor musunuz? Bari isminizi verin referans olaun bana:)
Ankara Zehra mı bu kişi?zehra hanim nosunu alabilir miyim
sen deli msiin sakin baktirma kötüSelam kızlar bu Ataköy sentinus cafe Umay Instagram'da fal bakıyor mu bilen varsa yazarsa sevinirim
neden canim kötü müAyyy bnce hiç.bakırma ona yol yakınken dönmubarek gunde hayra vesile olayım dedim:)
canim ben de zeynep in nosunu alabilir miyimSize özelden yazıyorum
neden canim kötü mü
canim ben de zeynep in nosunu alabilir miyim
Kimsin sen be zeka yok filan nolur girme ztn buraya agzımı actırma bana gecmişte milletle ne hale geldiğini biliyorum.. adını deişince hersey deişmiyo bak yeterince zekiymişiz.. madem gereksiz hadi yallah zeka yokmuş terbiyesiz!Kızlar sizi anlamıuorum gerçekten vakit dolsun diye giryorum ama cdden zeka yok hala aynı sorlular sorulıuor kusra bakmayın gereksiz biyer olmış burası artık kalmaya gerek yok zevk içn.eglence olsn die.baktırdıgmız.ve aynı amacla gene buraya girdiğimiz biryerdi ama artık onun içn bile gerek yokmuş bnu anladım
Kızlar sizi anlamıuorum gerçekten vakit dolsun diye giryorum ama cdden zeka yok hala aynı sorlular sorulıuor kusra bakmayın gereksiz biyer olmış burası artık kalmaya gerek yok zevk içn.eglence olsn die.baktırdıgmız.ve aynı amacla gene buraya girdiğimiz biryerdi ama artık onun içn bile gerek yokmuş bnu anladım
kimsin sen be zeka yok falan kendine gel defol git o zaman zorla kimse foruma gir yorum yap demiyor sana.terbiyesiz.Kızlar sizi anlamıuorum gerçekten vakit dolsun diye giryorum ama cdden zeka yok hala aynı sorlular sorulıuor kusra bakmayın gereksiz biyer olmış burası artık kalmaya gerek yok zevk içn.eglence olsn die.baktırdıgmız.ve aynı amacla gene buraya girdiğimiz biryerdi ama artık onun içn bile gerek yokmuş bnu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?