İstanbul'da Fal - Falcılar

Herkes zamanla kötü fal bakmaya baslio nedense. Eskiden efsane olanlar sonradan nedense tek birsey bile bilemiyor.

Herkes zamanla kötü fal bakmaya baslio nedense. Eskiden efsane olanlar sonradan nedense tek birsey bile bilemiyor.
Evet bence hepsinin de enerjisinin bir sınırı var. Özellikle başarılı olup isim yapmaya başlayan falcılar çok kısa süreler içinde çok fazla kişiye fal bakarak bu sınırlı enerjiyi de çabucak bitiriyorlar. Sonrasında da ya ezberden konuşmaya ya da yaşam koçu gibi öğüt vermeye dönüyorlar

Çok sevgili Dasdar yine özüne dönerek ortalığı karıştırmış. :) bu kadar dayanmasına şaşırdım. :)

Kendini aşırı zeki(!) gören insanlar bir zahmet burada takılıp bizim de sinirlerimizi bozmasın. Polemik olmasın diye susuyorum ama böyle tiplere söyleyecek çok şey var.
Bugün böyle söyler ama 1 hafta sonra zeka yoksunu bulduğu insanlara falcı sormaya devam eder. O yüzden çok da dikkate almayın.

Nolucak peki bole. Kimse kalmadı artık. Ben hele ki Daisy kisisinin yazdiklarindan sonra iyice kafam karıştı.

marmeid250 nin bahsettiği daisy bu....ben de bu yazıyı okuyunca fal işinden çok da medet ummamak gerektiğini düşünmüştüm

Nolucak peki bole. Kimse kalmadı artık. Ben hele ki Daisy kisisinin yazdiklarindan sonra iyice kafam karıştı.
Gerçekten kimse kalmadı ben de artık o yüzden bıraktım zaten bu işleri. Ve eskiden inanmazdım ama oluru olan işleri de bozuyor, iyi giden şeyleri tam tersine çeviriyor fal baktırmak.

marmeid250 nin bahsettiği daisy bu....ben de bu yazıyı okuyunca fal işinden çok da medet ummamak gerektiğini düşünmüştüm
Ayrıca evet, @daisy_28’e kesinlikle katılıyorum. Yıllardır fal baktırıyorum, bi dönem nerdeyse günde 2 kez baktırdığım oluyordu. Ufak tefek şeyler çıktı, bazı vadeler çıktı, hatta söyledikleri olumsuz şeyler çıktı ama olumlu şeyler hiçbir zaman çıkmadı. Kimseye fal baktırmayın diyemem çünkü ben de hala baktırıyorum :) ama böyle de bir gerçek var maalesef. Fallar çoğu zaman bizi uyuşturmak dışında bir işe yaramıyor.

Sizler gerçekten aklınızı kaybetmişsiniz!tek cümle başka söze gerek yok bnm ne yaptığımı siz nerden biliyorsunız benbile kimin kim oldğunı unıtmuşken bukadar buaraya saplanmak neden bukadar kinci ve yalnız kadınlartopluluğu olarak size ancak acınır sıfır eğitm almış sokalarsa birbirinin geçmişini araştran zerre eleştiriye tahammul edemeyen evet tekrar edeyim zeka özürlü bayanlar topluluğu ben istemiyorumki zaten sizn gibi incik cincik araştırmıyorum size niye ttup tutmadıgıda belli şu yaDzdıklarınız akıl karı şeyker değil hadi ben çoğunu okumuorum bile siz arkadan konusmaya devam edebilirsinz hem komik hem vasat hemde zeka özürlü beni unıtmayacağınıza size yapılan haksızlıkları unutmayın sizin çevrenizde dişi erkek olması bile doğa üsttü olaydır onlar bile kaçar sizden hadi döktürün sokak insanı kelimelernizi...size teğet bile geçmem ben sizi insandan bile görmüuorumki kaale alayım içiboş zavallılsrsınız oyle kalın :)

Yine sana çıktı yaa olumlu olumsuz iyi verdiğin paralar boşa gitmemiş ama çıkmayan o kadar çok ki paralar da boşa gitti.

Çok anlamsız olmuş daha geçen bazı falcıların bana ne dediğini sorup karşılaştırma yapmıştın

Arkadaslar en son handeye giden var mı? Beğenen var mı? Değer mi gitmeye çünkü sıra bile almak zor. Degmezse ugrasmiycam

Ben artık fal baktırmıyorum.Neslihan ve kendinden emin bir kaç fal bakan bir konu için, nisan ayı sonu demişlerdi neredeyse mayıs ayı bitiyor.Şimdi sıra haziran diyenlerde.O da geçer, yıllar geçer:) Çok ama çok yıllar öncesinden bu yana fal baktırırım.Sadece teselli.Çıkacak, bak görürsün, kesin dediklerinden, olan bir sonuç görmedim.

Son düzenleme:
Arkadaslar en son handeye giden var mı? Beğenen var mı? Değer mi gitmeye çünkü sıra bile almak zor. Degmezse ugrasmiycam
Hande ye arkadaşım gitmiş.Hiçte tutmamış.Ben zaten iki kez baktırmıştım.Olmadı.Bir daha da gitmem.Sadece şirin kadın, nabza göre şerbet vermesini bilen o kadar.Hadi birimiz desin, olacak dedikleri şu meselem sonuçlandı, şu oldu diye.Olsa burada olmazdık..Hepsi aynı, meslek edinmişler.Biz de biraz baksak aynı oluruz.Çıkmadı diye merak edip ikinciye gidiyoruz.Olan paramıza oluyor.Bereketimiz kalmıyor.

Son düzenleme:
Aynen size İADE sözleriniz.Herkes, kendi derdine çare için burada.Burayı mekan edinmiş değil.Arada girip yorum yazıp, fikir sorup, çıkıyoruz.Zeka ve yazım konusu...:) Türkçe'yi de doğru yazamıyorsunuz.Komik.Allah, size kolaylık versin.Ben tanıyamadım sizi. Siteyi dışarıdan takip ediyordum ama arkadaşlar, tanımış.Yine, yeni bir üyelikle burada olursunuz veya varsınızdır.Sorun birbirimiz değil, çıktığından emin olduğumuz iyi falcılar.Ama yok gördüğümüz gibi öyle biri veya birileri.Hepsi aldığı paraya bakıyor.Neden çıkmadı diye dövecek halimiz yok.Biz gitmesek başkası gidiyor.Her yer dolu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…