İstanbul'da Fal - Falcılar

Gerçi herkes farklı konusuo çıkanlar olmuş bazılarına çıkmayan lar da. Yani iki grup var tuttu diyenler ve tutmadi diyenler. Neslihan eskiden iyiydi. Kimsenin hakkını yiyemem bana çok çok önemli şeyleri o bilmistir ve altını çiziyim sadece o dedi. Ama o dönem herkesin dediği birseyler çıktı. Neslihan bana hep bilmisti. Ama son iki gidişimde yok artık gelinmez dedim. Olan bize oldu ya kesinlikle katiliyorum. Paramiz gitti...

Bi de Neslihan olumsuzlari hep solemistir. Bu kişi olmaz demiştir. Başkası var hayatinda demiştir. Olumsuzlari der çok mutlu cikacaksin diye iyi şeyler demez. Ama son iki gidişimde göremedim bu performansi hatta iyi değildi.

Olumsuzlarda evet.Olmaz, dediyse olmuyor.Karşıdaki kişinin hayatında başkası var dediyse, doğrudur.Öğrenirsin vardır.Ama başka biri çıkacak, şöyle biri diye tarif edip, şu zamanda olacak dediyse olmuyor.Olumluda ve gelecek için söylediği tutmuyor.Zaman olarak değil, olacak dediği konu olmuyor.Ve yakın süre veriyor, olması zaten imkansız..Beş dakika bakıyor, kalkıp gidiyor.En son öyle yapmıştı.

Son düzenleme:
Çok anlamsız olmuş daha geçen bazı falcıların bana ne dediğini sorup karşılaştırma yapmıştın
marmeid250 nin bahsettiği daisy bu....ben de bu yazıyı okuyunca fal işinden çok da medet ummamak gerektiğini düşünmüştüm
Neslihan ile ilgili birçok tespitiniz doğru.....su falı bile , o kadar para veriyoruz, kısa sürüyor....olacak dediği hiçbirşeyi yaşamadım ben Neslihanda...ama olumsuzlar doğruydu....hayat da zaten öyle değil midir, birşeyin olumlu olması çok nadir rastlanan bir şey, ama birsürü olumsuz var.....Neslihanda son zamanlarda kötü olan, at koşturur gibi fal bakması, çabuk bitiriyor falı, yoksa aynı tas aynı hamam da, çabuk bitsin modu çok belli oluyor kendisinde...

Neslihan Bana bir kere ıyu bir şey demişti tek ıyi çıkan o dur. Bende katılıyorum kesinlikle o kişi iyi değil seni istemio unutmuş falan diosa biri var hayatinda diosa doğru. Fakat şununla bununla tanisacaksin falan hep sallama tutmuo da zaten

bence iyi ama bana biraz korkusuz falci lazim daha cesir olacak her seyi soyleyecek bu konuda niko ve volkan iyiydi nostradamustaki

Bana sadece tutku tuttu. O da iş konusunda. Tam anlattı. Sonunuda bildi. Bir konuda da gamze bildi. Başka tek bilen yok. Zaten bunlarda Olumsuzları bildi. Bir arkadas yukarda yazmis olumsuzlar cikio diye ne doğru demis sadece olumsuzlar cikio.

Musab çınar, Fuat arslankaya ve Harun özbirinci isimli adamdan uzak durun kizlar. çok tehlikeliler

Tobe tobe neler var. Saolasin uyardın. Gerçi artık kimseye gitmek istemiorum. Kimsenin dedigi cikmio kimseye asla inanmıyorum. Hepsi boş. Sadece ucuz terapi başka birşey değil. Ama artık altı ayda bir gidicem terapi ye de çünkü bu yolda giden paralarla araba alınır.

Ben şu fal işinden anladığım kadarıyla fal işi herkesin harcı değil hissiyatı olan bakıyor belki az belki çok tutturuyor özellikle kahve ile bakılan fallar genelde çıkıyor sadece kartla bakılan hissiyatsız fallarsa çıkmıyor bundan sonra hissi kuvvetli insanlar dışında gitmeyeceğim mesela Hande ye asla gitmem

Kızlar safiyeye baktırıp vadesi gelenlerde bi haber varmı martta baktırmısım o da güneş ısıtınca filan demiş e bu aralar olmalı bence.. safiyeyi hatırlayanınız? Bu arada 8 dk da 100 liramı aldı diye kızdım gitmiom artık.. dövcek gibi kısa bakıp sepetlio

Handenin kahve falından memnun olan var. Aradım 1 haftası full dolu. Arkadaşım gitmiş geçen bana baya bildi dedi. Zaten kimse bilmio ki. Bakın arkadaşlar falcıların bana dediği bir konu var şu an ole birsry ne gundemimde ne de aklımda ama falcilar ısrarla bole dio. Sadece tutku Hayır dio. Onun dışında hepsi 2019 ekim sonuna kadar diyor. Evet çıkarsa burada paylaşıcam. Ve gerçekten bole bir olay olursa bende çok sasiririm. Bakalım nolucak

Kızlar selam,
Cezmi, İlker, (Baba vanga) Emre ve Niko hakkında bir ara çok konuşuldu. Lütfen baktıranlardan olumlu/olumsuz yorum alabilir miyim? Çıkan oldu mu?

Kızlar selam,
Cezmi, İlker, (Baba vanga) Emre ve Niko hakkında bir ara çok konuşuldu. Lütfen baktıranlardan olumlu/olumsuz yorum alabilir miyim? Çıkan oldu mu?
Baba vanga emre Mayıs ikinci hafta dedi çıkmadı. Niko ve Emre nin ekim sonuna kadar olacak dediği birsry var fakat o durum benim ne aklımda ne fikrimi cunku olmayacağı kesin ama istarla ole diolar. Çıkarsa yazarim buraya da. Diğerlerine baktirmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…