Kimse zaten bilemiyo diyorsun hande baya bilmiş diyorsun bu çelişki kimse bileniyorsa niye gidiyorsun ? Bana bilinen şeyler oldu onlarıda hissiyatla bakanlar bildi kimse tarih bilmiyor aslındaHandenin kahve falından memnun olan var. Aradım 1 haftası full dolu. Arkadaşım gitmiş geçen bana baya bildi dedi. Zaten kimse bilmio ki. Bakın arkadaşlar falcıların bana dediği bir konu var şu an ole birsry ne gundemimde ne de aklımda ama falcilar ısrarla bole dio. Sadece tutku Hayır dio. Onun dışında hepsi 2019 ekim sonuna kadar diyor. Evet çıkarsa burada paylaşıcam. Ve gerçekten bole bir olay olursa bende çok sasiririm. Bakalım nolucak
Olumsuzlari biliyorlar. Ama büyük konuları bilmiolar. Arkadasa bilmiş. Ucuz terapi benim için ümidim yok fallardan. Kesinlikle cikmio. Ufak şeyler cikio şimdi ve geçmiş cikio o kadar. Cikmio dediysem ole cikmio. Tarihler tutmuo zaten.Kimse zaten bilemiyo diyorsun hande baya bilmiş diyorsun bu çelişki kimse bileniyorsa niye gidiyorsun ? Bana bilinen şeyler oldu onlarıda hissiyatla bakanlar bildi kimse tarih bilmiyor aslında
hangisi anda iyi mesela???????Yok valla kimse iyi değil. Gelecegi kimse bilemiyor. Sadece olumsuzlar tuttu bende o kadar. Bi de ufak tefek şeyleri bilen olmuştur. O da sole ki 20 dakika bakio bir sürü şey soluo belki 10 15 şey içinde 1 tane önemsiz birsey olabilio. Bana ole oldu en azından. Büyük şeylerde belki tesadüf eseri bilio lar. Ama çok sık rastlanilan bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Geçmiş ve an da bilenlere zaten iyi diyoruz bu yüzden. Çünkü gelecek hepsinde fiyasko.
haramsa bize haram be yettiniz artık!!!!Haram yapmayın lütfen
Ben oruçluyum tartışmayacağım sizinleharamsa bize haram be yettiniz artık!!!!
Şimdi de bunlar türedi. Sanki ona sorduk. Şikayet et geç ben öyle yaptım.haramsa bize haram be yettiniz artık!!!!
Hayır hiç üşenmeden gelip başlığı buluyor yorum yapıyor ya kıl oluyorumŞimdi de bunlar türedi. Sanki ona sorduk. Şikayet et geç ben öyle yaptım.
nakta kimAy akşam bende yazıcam. Hep atlıyorum ama kara kaplı defterimi çıkartıp şu tutmayanları yazmanın vakti geldi. Dönüp dolaşıp Nakta ve Yeşilçingene de gidip geliyorum. Yüzyüze olunca daha doğru enerji alınır, daha güzel tutar fallar diye düşünüyordum ama bu iki isim görmeden de gayet güzel tutturuyor. Ahh ahhhhh paracıklarım. Tüm maaşımı Taksimde döküp geldiğim günleri bilirim.
Nakta eskiden tellwede bakardı. Şimdi intgrm hesabı var. Oradan bakıyor. Yeşilçingene hala tellwede. Ben şahsen kendilerine kaç seferdir baktırıyorum. Her verdiği tarih gününde tutuyor, her dedikleri çıkıyor demiyorum tabiki. Ama an ve karşındakinin duygu/düşünceleri konusunda korkutucu derecede iyiler bende. Gelecek konusunda sapmalar oluyor ama süreç benzer ilerliyor çoğu zaman.nakta kim
O bahsettiğin Önder yani Yule 1 sene oldu bende tutturamadı. Ben memnun kalmadım açıkçası. Esas Urum çok iyiydi. Geçen sene Nisanda baktırmıştım 2 Vade vermişti tutmadı demiştim 2 ay geçince ama tarihte sapma ile 6 ay sonra ayın 22nde tuttu. Belki o 2 bu 2 dir bilemem. Onun dediği şekilde ilerledi. Şuan bakım yapmıyormuş ara vermiş.arkadaslar ben falci önder (falmabedinin eski kurucusu) ve naktaya baktiracagim.güneş diye birbayana tarot baktirdim ondan da memnun kaldim gelecekle ilgili şu olacak bu olacak diye konusmadi cok ama merak ettigim biriyle ilgili olumsuz konustyu.ani ve gecmisi cok iyi bildi.
peki hangisi nakta mı yeşilçingene mi ? baktırayım bugün :))))))))Nakta eskiden tellwede bakardı. Şimdi intgrm hesabı var. Oradan bakıyor. Yeşilçingene hala tellwede. Ben şahsen kendilerine kaç seferdir baktırıyorum. Her verdiği tarih gününde tutuyor, her dedikleri çıkıyor demiyorum tabiki. Ama an ve karşındakinin duygu/düşünceleri konusunda korkutucu derecede iyiler bende. Gelecek konusunda sapmalar oluyor ama süreç benzer ilerliyor çoğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?