İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimse zaten bilemiyo diyorsun hande baya bilmiş diyorsun bu çelişki kimse bileniyorsa niye gidiyorsun ? Bana bilinen şeyler oldu onlarıda hissiyatla bakanlar bildi kimse tarih bilmiyor aslında

Kimse zaten bilemiyo diyorsun hande baya bilmiş diyorsun bu çelişki kimse bileniyorsa niye gidiyorsun ? Bana bilinen şeyler oldu onlarıda hissiyatla bakanlar bildi kimse tarih bilmiyor aslında
Olumsuzlari biliyorlar. Ama büyük konuları bilmiolar. Arkadasa bilmiş. Ucuz terapi benim için ümidim yok fallardan. Kesinlikle cikmio. Ufak şeyler cikio şimdi ve geçmiş cikio o kadar. Cikmio dediysem ole cikmio. Tarihler tutmuo zaten.

Yok valla kimse iyi değil. Gelecegi kimse bilemiyor. Sadece olumsuzlar tuttu bende o kadar. Bi de ufak tefek şeyleri bilen olmuştur. O da sole ki 20 dakika bakio bir sürü şey soluo belki 10 15 şey içinde 1 tane önemsiz birsey olabilio. Bana ole oldu en azından. Büyük şeylerde belki tesadüf eseri bilio lar. Ama çok sık rastlanilan bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Geçmiş ve an da bilenlere zaten iyi diyoruz bu yüzden. Çünkü gelecek hepsinde fiyasko.

hangisi anda iyi mesela???????

1 yıllık süreçte baktırdığım falları değerlendirecek olursam bana en net çıkanlar; Fincan Şenay, Symbol Murat, Symbol Nihal, Symbol Fulya, Asmin janset olmuş. Beylikdüzü Yeliz'in de %80 oranında tuttu.
Yalnız şöyle bir şey fark etim. Sanırım baktırdığım günkü ya da o dönemdeki enerjim falı inanılmaz etkiliyor.
Mesela Şenay ve Murat'a 1 hafta arayla baktırmıştım. İkisinin de iletişim tarihleri ve iş ilgili söyledikleri detaylar bir bir çıkmıştı.
Fulya'nın şöyle şöyle olacak diye anlattığı falından memnun kalmayıp, aynı gün Janset'e gitmiştim. Onların da söylediği şekilde ilerledi bir şeyler.
Nihal ve Kuzey'e aynı dönemde gitmiştim. İkisinin de söyledikleri tuttu, gidişat tutmadı.
Bu baktırdıklarımın hepsi geçen yılki yaz dönemine tekabül ediyor. Symbol'de Yüce diye genç bir çocuk vardı mesela, kimsenin tahmin edemeyeceği çok önemli bir detay söylemişti ve anlattığı şekilde gerçekleşmişti olay..
Fakat aynı kişilere ben sonbahar-kış gibi de gittim, hiç bir dedikleri çıkmadı.
Artık nasıl enerjimi sömürdüysem aylardır hiç kimsenin tek bir dediği tutmuyor

Ay akşam bende yazıcam. Hep atlıyorum ama kara kaplı defterimi çıkartıp şu tutmayanları yazmanın vakti geldi. Dönüp dolaşıp Nakta ve Yeşilçingene de gidip geliyorum. Yüzyüze olunca daha doğru enerji alınır, daha güzel tutar fallar diye düşünüyordum ama bu iki isim görmeden de gayet güzel tutturuyor. Ahh ahhhhh paracıklarım. Tüm maaşımı Taksimde döküp geldiğim günleri bilirim.

nakta kim

Nakta eskiden tellwede bakardı. Şimdi intgrm hesabı var. Oradan bakıyor. Yeşilçingene hala tellwede. Ben şahsen kendilerine kaç seferdir baktırıyorum. Her verdiği tarih gününde tutuyor, her dedikleri çıkıyor demiyorum tabiki. Ama an ve karşındakinin duygu/düşünceleri konusunda korkutucu derecede iyiler bende. Gelecek konusunda sapmalar oluyor ama süreç benzer ilerliyor çoğu zaman.

arkadaslar ben falci önder (falmabedinin eski kurucusu) ve naktaya baktiracagim.güneş diye birbayana tarot baktirdim ondan da memnun kaldim gelecekle ilgili şu olacak bu olacak diye konusmadi cok ama merak ettigim biriyle ilgili olumsuz konustyu.ani ve gecmisi cok iyi bildi.

O bahsettiğin Önder yani Yule 1 sene oldu bende tutturamadı. Ben memnun kalmadım açıkçası. Esas Urum çok iyiydi. Geçen sene Nisanda baktırmıştım 2 Vade vermişti tutmadı demiştim 2 ay geçince ama tarihte sapma ile 6 ay sonra ayın 22nde tuttu. Belki o 2 bu 2 dir bilemem. Onun dediği şekilde ilerledi. Şuan bakım yapmıyormuş ara vermiş.

peki hangisi nakta mı yeşilçingene mi ? baktırayım bugün :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…