- 10 Mart 2010
- 2.451
- 3.215
- 723
Valla ben naktaya neredeyse 2017 yılından beri baktırıyorum ara ara. Eski sevgilimle barıştığımız dönemde söylediklerini teyit etme imkanım oldu. Neredeyse birebir karşı tarafın düşüncelerini, duygularını, karşı tarafın üslubu ile aktarıyor. Açıkcası bana ürkütücü geliyor bu durum. 3 farklı kişi için baktırdım şimdiye kadar. Birbirinden alakasız, farklı yapılarda ve farklı dinamikleri olan ilişkilerim için hep doğru bildi. Yani daha önceki anlattıklarından yola çıkarak uyduruk bakım yapmıyor. Ben Naktayı öneririm. Birde hem yeşilçingene hem nakta olumsuz bir duruma çatır çatır olumsuz diyebiliyor. Naktanın sana karşı ölü dediğini bilirim :) Acıması yoktur :)peki hangisi nakta mı yeşilçingene mi ? baktırayım bugün :))))))))
numarasini alabilir miyim urumun?200 tl cöpe gitti deseneO bahsettiğin Önder yani Yule 1 sene oldu bende tutturamadı. Ben memnun kalmadım açıkçası. Esas Urum çok iyiydi. Geçen sene Nisanda baktırmıştım 2 Vade vermişti tutmadı demiştim 2 ay geçince ama tarihte sapma ile 6 ay sonra ayın 22nde tuttu. Belki o 2 bu 2 dir bilemem. Onun dediği şekilde ilerledi. Şuan bakım yapmıyormuş ara vermiş.
sana tutmadi mi gelecekNakta anlık düşünceleri aktarıyor evet, ama gelecek için söylediklerinin nerdeyse tümü geçmişte olan şeylerdi....zaman kavramı yanlış, geleceği göremiyor bence, ama an çok çok iyi
Kime 200 ödedin babcil?numarasini alabilir miyim urumun?200 tl cöpe gitti desene
önder 200 250 ye bakiyorKime 200 ödedin babcil?
hayır , zaten falı iyice irdelediğinde gelecek için söylenenlerin çoğunu geçmişte yaşadığımı farkettim...ama anlık karşı tarafın ne düşündüğü kısmını en iyi üslupla aktaranlardan bencesana tutmadi mi gelecek
demek ki cidden enerji meselesi.kimi naktaya hep cikiyor diyor,sen cikmiyor diyorsun.artik bekleyip gorecegiz.ama en azindan ani biliyormus.ani bilen birini bulmak bile zor.H
hayır , zaten falı iyice irdelediğinde gelecek için söylenenlerin çoğunu geçmişte yaşadığımı farkettim...ama anlık karşı tarafın ne düşündüğü kısmını en iyi üslupla aktaranlardan bence
Urum da abartılacak bir falcı değil arkadaşlar....
canim nasildi?bilemedi mi?cok duydum acayip emrak ediormUrum da abartılacak bir falcı değil arkadaşlar....
numarasini alabilir miyim urumun?200 tl cöpe gitti desene
Urumun numarası yok. Ben intagramdan mesaj attım artık bakım yapmıyorum dedi. Yani bakmaz canım. Ben o Önder(Yule) ve Uruma fal mabedi zamanında baktırmıştım. Önder 200 müydü yaaa ? Valla geçen sene baktırdım umarım bende 200 vermemişimdir şimdi parama acıdım.numarasini alabilir miyim urumun?200 tl cöpe gitti desene
Nakta kaca bakıyor telve de mi neredeValla ben naktaya neredeyse 2017 yılından beri baktırıyorum ara ara. Eski sevgilimle barıştığımız dönemde söylediklerini teyit etme imkanım oldu. Neredeyse birebir karşı tarafın düşüncelerini, duygularını, karşı tarafın üslubu ile aktarıyor. Açıkcası bana ürkütücü geliyor bu durum. 3 farklı kişi için baktırdım şimdiye kadar. Birbirinden alakasız, farklı yapılarda ve farklı dinamikleri olan ilişkilerim için hep doğru bildi. Yani daha önceki anlattıklarından yola çıkarak uyduruk bakım yapmıyor. Ben Naktayı öneririm. Birde hem yeşilçingene hem nakta olumsuz bir duruma çatır çatır olumsuz diyebiliyor. Naktanın sana karşı ölü dediğini bilirim :) Acıması yoktur :)
O zaman hande gibi[
Urumun dediği hiç bir şey çıkmadı. Daha baktırıken biliyordum çıkmayacağını, epey sallıyor.
Naktanın da dedikleri bana hiç çıkmadı. Önermem, karakter analizi iyi yapar ama
Ya şu fal olayı çok ilginç işte. Gerçekten enerji işimi bilemem ama birinin memnun kaldığından diğeri kalmayabiliyor. Birde ben nereden duydum hatırlamıyorum ama çok sık fal baktırmak süreci uzatıyor demişlerdi. Belki de tutmazsa diye her ihtimale karşı öncesinden yolunu yaptılar bilemem.[
Urumun dediği hiç bir şey çıkmadı. Daha baktırıken biliyordum çıkmayacağını, epey sallıyor.
Naktanın da dedikleri bana hiç çıkmadı. Önermem, karakter analizi iyi yapar ama
Ani bilenler olduğunu düşünüyorum ben. Gelecek çok çok az. Tutmuo gibi birsey. Bende genelde olumsuzlar tutuo. Bu kişi olmaz gibi. Bir olumlu handenin Şubat ta ise girecen demesiydi.i
demek ki cidden enerji meselesi.kimi naktaya hep cikiyor diyor,sen cikmiyor diyorsun.artik bekleyip gorecegiz.ama en azindan ani biliyormus.ani bilen birini bulmak bile zor.
Yol yapmışlardır kesin. Ama enerji işi kardeşim baktırdı çok kötü dedi ben baktırdım bana harfi harfine bi de gelecek tuttu. Bakan kisi şu an eskisi gibi değil gerçi. Nereye gitsek kardeşimle o beğenmiyor benim için süper. Bi de kardeşim arkadaşta değiliz. Bence enerji meselesi bana hande az çok tutuo gamze de ole bi de tutku başka da yok. Gülistan iyi ama bekliorum çıkar mı? ?Ya şu fal olayı çok ilginç işte. Gerçekten enerji işimi bilemem ama birinin memnun kaldığından diğeri kalmayabiliyor. Birde ben nereden duydum hatırlamıyorum ama çok sık fal baktırmak süreci uzatıyor demişlerdi. Belki de tutmazsa diye her ihtimale karşı öncesinden yolunu yaptılar bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?