Ya şu fal olayı çok ilginç işte. Gerçekten enerji işimi bilemem ama birinin memnun kaldığından diğeri kalmayabiliyor. Birde ben nereden duydum hatırlamıyorum ama çok sık fal baktırmak süreci uzatıyor demişlerdi. Belki de tutmazsa diye her ihtimale karşı öncesinden yolunu yaptılar bilemem.
orda ben cok baktirdim.cok komik ve sacma zaten falajna oldu artik fal mabedi yokFoto yükleniyordu yanlış anımsamıyorsam falmabedinde.Komik, ilginç şeyler söylemişti.
Cafe falcılarının hepsi aynı fabrikasyon ya. Seri üretim gibi. Artık çözmüşler işi. Falın başında klasik birkaç cümleyle başlıyorlar. Aldıkları yoruma, tepkiye, mimiğe göre devam ediyorlar. Çoğunluk zaten ya eşi ya sevgilisiyle sorunlu. Ben artık cafe falcılarından soğudum.arkadaşlar bakırköyde cafe 34 te nur hanıma baktıran oldu mu? ben dün bi arkdım söylemesi üzerine gittim yanı cok cok tatmin oldum dıyemem ama bazı konulara değindi ki ben bile oyle oldugnu bılmıyordum gbi..ya baktıran var mı bılemedım inanasam mı ınanmasammı acıkcası hanı karrsız kaldım ıyımı kotu mu anlayamdımda ondan
o zaman naktaya baktırıyorum :))))))))))))))9Valla ben naktaya neredeyse 2017 yılından beri baktırıyorum ara ara. Eski sevgilimle barıştığımız dönemde söylediklerini teyit etme imkanım oldu. Neredeyse birebir karşı tarafın düşüncelerini, duygularını, karşı tarafın üslubu ile aktarıyor. Açıkcası bana ürkütücü geliyor bu durum. 3 farklı kişi için baktırdım şimdiye kadar. Birbirinden alakasız, farklı yapılarda ve farklı dinamikleri olan ilişkilerim için hep doğru bildi. Yani daha önceki anlattıklarından yola çıkarak uyduruk bakım yapmıyor. Ben Naktayı öneririm. Birde hem yeşilçingene hem nakta olumsuz bir duruma çatır çatır olumsuz diyebiliyor. Naktanın sana karşı ölü dediğini bilirim :) Acıması yoktur :)
Hiiç alakası yok bence, sadece fallardan negatif yüklenebilirisin....kızlar selam bir sorum olacak. Fallarin tutarsız olmasının sebebi çok sık baktırmak olabilir mi? bilgisi olan var mı bu konuda? mesela gaza gelip 1 haftada 4 kişiye atınca tutma ihtimali düşer mi
Kardeşinin kriterleri yüksek bence, o olayları net söylemelerini bekliyor....büyük ihtimalle ona da biliyorlardır, ama o daha net şeyler bilinsin beklentisinde, kardeşinin beğendiği falcı olursa bize de haber versin....merhum baba vanga yaşasaydı ona bile kusur bulurdu kardeşinBence enerji meselesi bir kız vardi deli gibi iyi bakiodu. Melekler de 2012 yılında isimlerle tarihlerde bana herseyi demisti kim gondersem begendi kardesimi gönderdim. Tek birsey bilemedi dedi param gitti dedi. Kardeşim hiç beğenmeyerek düşük enerjiyle oturuyor. Ondan kimse bilmio hatta şu ani bile bilemiolar
var olan enerjini düşürebilir demek istedimnegatif yüklenmek ne demek?
Ama zaten dio asla inanmıyorum. Dedikleri hep yalan dolan diyor. Ani da bilemiolar dio. Hepsi rezillik en boş iş dio. Masaya oturuo gergin bir enerjiyle ee hadi bilin edasıyla karşıyı da gerioKardeşinin kriterleri yüksek bence, o olayları net söylemelerini bekliyor....büyük ihtimalle ona da biliyorlardır, ama o daha net şeyler bilinsin beklentisinde, kardeşinin beğendiği falcı olursa bize de haber versin....merhum baba vanga yaşasaydı ona bile kusur bulurdu kardeşin
KötüöYok valla kimse iyi değil. Gelecegi kimse bilemiyor. Sadece olumsuzlar tuttu bende o kadar. Bi de ufak tefek şeyleri bilen olmuştur. O da sole ki 20 dakika bakio bir sürü şey soluo belki 10 15 şey içinde 1 tane önemsiz birsey olabilio. Bana ole oldu en azından. Büyük şeylerde belki tesadüf eseri bilio lar. Ama çok sık rastlanilan bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Geçmiş ve an da bilenlere zaten iyi diyoruz bu yüzden. Çünkü gelecek hepsinde fiyasko.
bana çıkanlar oldu çok şükür ama sadece hissiyatla bakanlar derdi para olan mesela Hande can gibiler fasa fiso Hande gördüğüm en şişirme overrated biri ; hayatında bir şeyler hemen olmuyor bazı taşların oturması değişmesi lazım o yüzden diyelim taşınacağını görüyor sembollerden ama tarih olmuyor ama taşınman için iş değiştirmen gerekiyor vb o yüzden hissiyatlılar dışındakilerin derdi para burası nedeniyle Hande Janset Asmin can a gittim hepsi boş janset belki sebep sonuç ilişkisinde başarılıOlumsuzlari biliyorlar. Ama büyük konuları bilmiolar. Arkadasa bilmiş. Ucuz terapi benim için ümidim yok fallardan. Kesinlikle cikmio. Ufak şeyler cikio şimdi ve geçmiş cikio o kadar. Cikmio dediysem ole cikmio. Tarihler tutmuo zaten.
Hissiyatlı kim var ?Kötüö
bana çıkanlar oldu çok şükür ama sadece hissiyatla bakanlar derdi para olan mesela Hande can gibiler fasa fiso Hande gördüğüm en şişirme overrated biri ; hayatında bir şeyler hemen olmuyor bazı taşların oturması değişmesi lazım o yüzden diyelim taşınacağını görüyor sembollerden ama tarih olmuyor ama taşınman için iş değiştirmen gerekiyor vb o yüzden hissiyatlılar dışındakilerin derdi para burası nedeniyle Hande Janset Asmin can a gittim hepsi boş janset belki sebep sonuç ilişkisinde başarılı
Katılıyorum iyi biri de kalmamış. Kimsenin birsey bilCafe falcılarının hepsi aynı fabrikasyon ya. Seri üretim gibi. Artık çözmüşler işi. Falın başında klasik birkaç cümleyle başlıyorlar. Aldıkları yoruma, tepkiye, mimiğe göre devam ediyorlar. Çoğunluk zaten ya eşi ya sevgilisiyle sorunlu. Ben artık cafe falcılarından soğudum.
Bana hande şubatta is demisti bir tek o demisti çıkmıştı mesela. Çok sevdiğim biri vardı 2013 te olmaz demisti ama arayacak evet aradi ama olmadı. Eskiden hande iyiydi bence diğerleri gibi sonrada bozmus olabilir. Bi de gerçekten enerji meselesi tabii. Ama bilemedikleri de çok bildikleri kadar. Hande bir kaç şey der o çıkar. Yani dokuz on şey der bir tane birsry der ki o tutar belki de önemli olandır zaten ondan çok müşterisi var. Şu an bile iki haftasi full dolu yer yok. Ole günde dört beş kişiye bakmio. Otuz kişiye bakio. Bu kadar da kötü olsa kimse gitmez ama. Bana da bilemedikleri oldu ama bildikleri de oldu.Kötüö
bana çıkanlar oldu çok şükür ama sadece hissiyatla bakanlar derdi para olan mesela Hande can gibiler fasa fiso Hande gördüğüm en şişirme overrated biri ; hayatında bir şeyler hemen olmuyor bazı taşların oturması değişmesi lazım o yüzden diyelim taşınacağını görüyor sembollerden ama tarih olmuyor ama taşınman için iş değiştirmen gerekiyor vb o yüzden hissiyatlılar dışındakilerin derdi para burası nedeniyle Hande Janset Asmin can a gittim hepsi boş janset belki sebep sonuç ilişkisinde başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?