İstanbul'da Fal - Falcılar

Foto yükleniyordu yanlış anımsamıyorsam falmabedinde.Komik, ilginç şeyler söylemişti.

arkadaşlar bakırköyde cafe 34 te nur hanıma baktıran oldu mu? ben dün bi arkdım söylemesi üzerine gittim yanı cok cok tatmin oldum dıyemem ama bazı konulara değindi ki ben bile oyle oldugnu bılmıyordum gbi..ya baktıran var mı bılemedım inanasam mı ınanmasammı acıkcası hanı karrsız kaldım ıyımı kotu mu anlayamdımda ondan

Cafe falcılarının hepsi aynı fabrikasyon ya. Seri üretim gibi. Artık çözmüşler işi. Falın başında klasik birkaç cümleyle başlıyorlar. Aldıkları yoruma, tepkiye, mimiğe göre devam ediyorlar. Çoğunluk zaten ya eşi ya sevgilisiyle sorunlu. Ben artık cafe falcılarından soğudum.

o zaman naktaya baktırıyorum :))))))))))))))9

kızlar selam bir sorum olacak. Fallarin tutarsız olmasının sebebi çok sık baktırmak olabilir mi? bilgisi olan var mı bu konuda? mesela gaza gelip 1 haftada 4 kişiye atınca tutma ihtimali düşer mi

Yalnız Nakta'nın instagram sayfasına girdiyseniz arkadaşlar çok yavan reklam kokuyor.....bir o kısım çok rahatsız edici gelmişti bana.......çünkü çok iyi bir falcı bu kadar reklama ihtiyaç duymaz, hatta iyiler kendilerini saklıyor , referans istiyor biliyorsunuz, biraz ulaşılmaz oluyorlar, bilmem yanılıyormuyum

kızlar selam bir sorum olacak. Fallarin tutarsız olmasının sebebi çok sık baktırmak olabilir mi? bilgisi olan var mı bu konuda? mesela gaza gelip 1 haftada 4 kişiye atınca tutma ihtimali düşer mi
Hiiç alakası yok bence, sadece fallardan negatif yüklenebilirisin....

Bence enerji meselesi bir kız vardi deli gibi iyi bakiodu. Melekler de 2012 yılında isimlerle tarihlerde bana herseyi demisti kim gondersem begendi kardesimi gönderdim. Tek birsey bilemedi dedi param gitti dedi. Kardeşim hiç beğenmeyerek düşük enerjiyle oturuyor. Ondan kimse bilmio hatta şu ani bile bilemiolar

Kardeşinin kriterleri yüksek bence, o olayları net söylemelerini bekliyor....büyük ihtimalle ona da biliyorlardır, ama o daha net şeyler bilinsin beklentisinde, kardeşinin beğendiği falcı olursa bize de haber versin....merhum baba vanga yaşasaydı ona bile kusur bulurdu kardeşin

Ama zaten dio asla inanmıyorum. Dedikleri hep yalan dolan diyor. Ani da bilemiolar dio. Hepsi rezillik en boş iş dio. Masaya oturuo gergin bir enerjiyle ee hadi bilin edasıyla karşıyı da gerio

Kızlar Haziran 2018de baktırdığım falların sonuçlarını yazayım. Birde defterime not almadıklarım var. Hatırladıklarımı yazarım.
1.Gaziosmanpaşa Birsen ; anda da iyi değildi. Gelecekte tutmadı.
2.Laflafa Saliha ; ilk baktırdığımda anda çok iyiydi. Dediği gibi ilerleyince 2.kez baktırdım. Ama 2. sefer fiyaskoydu.
3.Ortaşeker Oya ; sanırım sadece başka biriyle evlilik kısmı tuttu. Onu da kim sallasa tutar zaten. Ne anda ne gelecekte iyi değildi.
4.Cafe46 Nalan ; nette övüldüğü icin gittim. Anda da gelecekte de kötü.
5.Mandal Cafe Toprak ; hatırladığım kadarıyla geçmişte fena değildi ama gelecek patladı.
6.Laporte Nur ; 3 gün içinde olacak dediği şey 1 sene oldu hala olmadı.
7.Istanbul Cafe Hande ; gelecekle ilgili söylediği 3 şeyden 2si vade farkıyla tutmuş.
8.Aura Cafe Mina ; gelecekle ilgili 3 seyden 2si tutmuş. Ama kadını hatırlamıyorum bile.
9.Nostradamus Aleyna(adını yanlış hatırlıyor olabilirim) ; okadar şey söyledi sadece biri tutmuş. Birdr ilişki icin kurşun dökeyim demişti. Çok itici geldi.
10.Sığınak Cafe Niko ; hiçbir dediği çıkmadı. Evleneceğim kişinin adını not aldırdı. Eğer o tutarsa yazarım.
11.Majestic Cafe Umay ; büyü yapmayı önerdi. Kilisede birşeyler yaparmış falan. Hiçbir dediği tutmadı.
12.Symbol Remziye ; Sadece bir dediği tutmuş. Oda sallasa tutardı.
13.Symbol Özgür ; hiçbiri tutmadı.
14.Kapriss Roza ; sadece bir dediği çıkmış.
15.Pen Cafe Yeter ; geçmişte oldukça iyiydi. Hatta tarzı Naktayı andırıyor. Ama gelecek çıkmadı.
16.Sarmaşık Hasan ; ilk gittiğimde begenmiştim. 2.ye gittiğimde arkadaşım için telefondan baktırdım. O an farkettim ki aynı cümlelerle başlıyor falına. Yani "kim bu gönlünü yakan adam" diyerek. Hatta arkadaşıma da bana da seni uçuruma kadar getiren bu adam kim diye sordu. Hayal kırıklığına uğradım. Ağızdan laf alıp ilerliyor falına. Tavsiye etmem.
17.Damlalar Tugba ; okadar hızlı konuştu ki. Tek anladıgım açık açık s.k. s.k. gelecek dedigi adam 1 senedir değil gelmek birde üstüne engelledi.
18.Elmira ; hiçbiri tutmadı.
19.Kurtuluş Melahat ; o kalabalık ve gürültülü ortamda hem millete laf yetiştirip hem fal baktı. Söyledikleri o anda bilr birbiriyle çelişmişti. Ama sanırım 2 sene evlilik yok dediği sürenin 1 senesi geçti. Tek tutan bu olacak malesef :)
20.Symbol Can ; hiçbiri tutmadı.
21.Mi Cafe Yağmur ; hiç iyi değildi ve tutmadı.
22.Kurtuluş Rita ; valla evden çıktığımda bu ne beeeee diye sinirlenmiştim. Ama gerçekten olumsuz konuşup dedikleri çıktı.
23.Avcılar Nesibe ; 2010 senesinde sanırım ilkkez baktırdıgımda vadeleriyle, isimleriyle tutmuştu. Birdaha asla tutturamadı.
24.Dejavu Neşe ; hiçbiri tutmadı.
25.Cıvıltı Suna ; aslında vadeler sarksa da dediği gibi ilerlemiş hem iş hem aşk. Belki birkere daha yolum düşerse deneyebilirim.
26.Cingene Cafe Suzan(ismi böyle birşeydi) ; hiçbiri tutmadı. Birde bana gelip kapıdan çıktığı gibi abla haber aldım falın tuttu diyen oluyor demişti. Tavsiye etmem.
27.Mandal Ada ; Valla vadesi ile 3 dediğinden 2si tutmuş. Yeniden deneyebilirim.
28.Laf Cafe Kuzey ; hiçbiri tutmadı.
29.Fincan Cafe Şenay ; sadece iş vadeyle tutmuş. Gerisi tutmadı.

Bunların dışında evine gidip baktırdıklarım oldu ama not almamışım. Zaten tutmadi dedikleri hatırlanacak kişiler değillermiş.

Kötüö
bana çıkanlar oldu çok şükür ama sadece hissiyatla bakanlar derdi para olan mesela Hande can gibiler fasa fiso Hande gördüğüm en şişirme overrated biri ; hayatında bir şeyler hemen olmuyor bazı taşların oturması değişmesi lazım o yüzden diyelim taşınacağını görüyor sembollerden ama tarih olmuyor ama taşınman için iş değiştirmen gerekiyor vb o yüzden hissiyatlılar dışındakilerin derdi para burası nedeniyle Hande Janset Asmin can a gittim hepsi boş janset belki sebep sonuç ilişkisinde başarılı

Hissiyatlı kim var ?

Katılıyorum iyi biri de kalmamış. Kimsenin birsey bil
Bana hande şubatta is demisti bir tek o demisti çıkmıştı mesela. Çok sevdiğim biri vardı 2013 te olmaz demisti ama arayacak evet aradi ama olmadı. Eskiden hande iyiydi bence diğerleri gibi sonrada bozmus olabilir. Bi de gerçekten enerji meselesi tabii. Ama bilemedikleri de çok bildikleri kadar. Hande bir kaç şey der o çıkar. Yani dokuz on şey der bir tane birsry der ki o tutar belki de önemli olandır zaten ondan çok müşterisi var. Şu an bile iki haftasi full dolu yer yok. Ole günde dört beş kişiye bakmio. Otuz kişiye bakio. Bu kadar da kötü olsa kimse gitmez ama. Bana da bilemedikleri oldu ama bildikleri de oldu.

Bana 6 falci ısrarla aynı şeyi dio. Israrla ama yok olmaz diorum yok var diolar. Ben inanmiorum çünkü çok ucuk birsey dedikleri ve tarihle beraber diolar. Hatta kimler dedi onu da yaziyim. Hande gamze baba vanga emre niko karsida bir yere gittik orada bir abla dedi ve su an zorla fal bakan biri var o dedi artık falcilar yapmio. Eğer çıkarsa buradaki herkes şahit çıkmış olacak. Çıkmazsa yine boş bomboş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…