- 10 Mart 2010
- 2.451
- 3.216
- 723
Ben ilkkez duydum. Burada daha önce bahsedilen Göztepe Neval, yumurtacı Nazife falan vardı. Onları denedin mi hiç?Bi de arkadaşlar sirinevler aysel e giden iniz var mı? ? Kimse denedi mi??
Yok onlara gitmedim. Aysel i kimse duymadı mi acabaBen ilkkez duydum. Burada daha önce bahsedilen Göztepe Neval, yumurtacı Nazife falan vardı. Onları denedin mi hiç?
Şirinevler deki aynı Aysel mi bilmem hala çalışıyor mu? işlem yapar o çok fal anlamında tek tek anlatmaz diye hatırlıyorum. Balık etli hoş hanımdır. Kızı olurdu hep yanında. Olsaydı dedikleri biz burada olmazdık. Ooo onlar çok eskiler. Yedikule Aysel, Remziye, Şirinevler Aysel...Cafe falcıları yoktu o zamanlar..Yok onlara gitmedim. Aysel i kimse duymadı mi acaba
1 yıllık süreçte baktırdığım falları değerlendirecek olursam bana en net çıkanlar; Fincan Şenay, Symbol Murat, Symbol Nihal, Symbol Fulya, Asmin janset olmuş. Beylikdüzü Yeliz'in de %80 oranında tuttu.
Yalnız şöyle bir şey fark etim. Sanırım baktırdığım günkü ya da o dönemdeki enerjim falı inanılmaz etkiliyor.
Mesela Şenay ve Murat'a 1 hafta arayla baktırmıştım. İkisinin de iletişim tarihleri ve iş ilgili söyledikleri detaylar bir bir çıkmıştı.
Fulya'nın şöyle şöyle olacak diye anlattığı falından memnun kalmayıp, aynı gün Janset'e gitmiştim. Onların da söylediği şekilde ilerledi bir şeyler.
Nihal ve Kuzey'e aynı dönemde gitmiştim. İkisinin de söyledikleri tuttu, gidişat tutmadı.
Bu baktırdıklarımın hepsi geçen yılki yaz dönemine tekabül ediyor. Symbol'de Yüce diye genç bir çocuk vardı mesela, kimsenin tahmin edemeyeceği çok önemli bir detay söylemişti ve anlattığı şekilde gerçekleşmişti olay..
Fakat aynı kişilere ben sonbahar-kış gibi de gittim, hiç bir dedikleri çıkmadı.
Artık nasıl enerjimi sömürdüysem aylardır hiç kimsenin tek bir dediği tutmuyor
canım çok detaylı yazmışsın eline sağlık öncelikle.Kızlar Haziran 2018de baktırdığım falların sonuçlarını yazayım. Birde defterime not almadıklarım var. Hatırladıklarımı yazarım.
1.Gaziosmanpaşa Birsen ; anda da iyi değildi. Gelecekte tutmadı.
2.Laflafa Saliha ; ilk baktırdığımda anda çok iyiydi. Dediği gibi ilerleyince 2.kez baktırdım. Ama 2. sefer fiyaskoydu.
3.Ortaşeker Oya ; sanırım sadece başka biriyle evlilik kısmı tuttu. Onu da kim sallasa tutar zaten. Ne anda ne gelecekte iyi değildi.
4.Cafe46 Nalan ; nette övüldüğü icin gittim. Anda da gelecekte de kötü.
5.Mandal Cafe Toprak ; hatırladığım kadarıyla geçmişte fena değildi ama gelecek patladı.
6.Laporte Nur ; 3 gün içinde olacak dediği şey 1 sene oldu hala olmadı.
7.Istanbul Cafe Hande ; gelecekle ilgili söylediği 3 şeyden 2si vade farkıyla tutmuş.
8.Aura Cafe Mina ; gelecekle ilgili 3 seyden 2si tutmuş. Ama kadını hatırlamıyorum bile.
9.Nostradamus Aleyna(adını yanlış hatırlıyor olabilirim) ; okadar şey söyledi sadece biri tutmuş. Birdr ilişki icin kurşun dökeyim demişti. Çok itici geldi.
10.Sığınak Cafe Niko ; hiçbir dediği çıkmadı. Evleneceğim kişinin adını not aldırdı. Eğer o tutarsa yazarım.
11.Majestic Cafe Umay ; büyü yapmayı önerdi. Kilisede birşeyler yaparmış falan. Hiçbir dediği tutmadı.
12.Symbol Remziye ; Sadece bir dediği tutmuş. Oda sallasa tutardı.
13.Symbol Özgür ; hiçbiri tutmadı.
14.Kapriss Roza ; sadece bir dediği çıkmış.
15.Pen Cafe Yeter ; geçmişte oldukça iyiydi. Hatta tarzı Naktayı andırıyor. Ama gelecek çıkmadı.
16.Sarmaşık Hasan ; ilk gittiğimde begenmiştim. 2.ye gittiğimde arkadaşım için telefondan baktırdım. O an farkettim ki aynı cümlelerle başlıyor falına. Yani "kim bu gönlünü yakan adam" diyerek. Hatta arkadaşıma da bana da seni uçuruma kadar getiren bu adam kim diye sordu. Hayal kırıklığına uğradım. Ağızdan laf alıp ilerliyor falına. Tavsiye etmem.
17.Damlalar Tugba ; okadar hızlı konuştu ki. Tek anladıgım açık açık s.k. s.k. gelecek dedigi adam 1 senedir değil gelmek birde üstüne engelledi.
18.Elmira ; hiçbiri tutmadı.
19.Kurtuluş Melahat ; o kalabalık ve gürültülü ortamda hem millete laf yetiştirip hem fal baktı. Söyledikleri o anda bilr birbiriyle çelişmişti. Ama sanırım 2 sene evlilik yok dediği sürenin 1 senesi geçti. Tek tutan bu olacak malesef :)
20.Symbol Can ; hiçbiri tutmadı.
21.Mi Cafe Yağmur ; hiç iyi değildi ve tutmadı.
22.Kurtuluş Rita ; valla evden çıktığımda bu ne beeeee diye sinirlenmiştim. Ama gerçekten olumsuz konuşup dedikleri çıktı.
23.Avcılar Nesibe ; 2010 senesinde sanırım ilkkez baktırdıgımda vadeleriyle, isimleriyle tutmuştu. Birdaha asla tutturamadı.
24.Dejavu Neşe ; hiçbiri tutmadı.
25.Cıvıltı Suna ; aslında vadeler sarksa da dediği gibi ilerlemiş hem iş hem aşk. Belki birkere daha yolum düşerse deneyebilirim.
26.Cingene Cafe Suzan(ismi böyle birşeydi) ; hiçbiri tutmadı. Birde bana gelip kapıdan çıktığı gibi abla haber aldım falın tuttu diyen oluyor demişti. Tavsiye etmem.
27.Mandal Ada ; Valla vadesi ile 3 dediğinden 2si tutmuş. Yeniden deneyebilirim.
28.Laf Cafe Kuzey ; hiçbiri tutmadı.
29.Fincan Cafe Şenay ; sadece iş vadeyle tutmuş. Gerisi tutmadı.
Bunların dışında evine gidip baktırdıklarım oldu ama not almamışım. Zaten tutmadi dedikleri hatırlanacak kişiler değillermiş.
Ofiste bakio su falı baya kısa bakio. O zaman sen gitmissin o da çıkmadı o zaman. Cafe falcısı değil o dogruŞirinevler deki aynı Aysel mi bilmem hala çalışıyor mu? işlem yapar o çok fal anlamında tek tek anlatmaz diye hatırlıyorum. Balık etli hoş hanımdır. Kızı olurdu hep yanında. Olsaydı dedikleri biz burada olmazdık. Ooo onlar çok eskiler. Yedikule Aysel, Remziye, Şirinevler Aysel...Cafe falcıları yoktu o zamanlar..
Aynen. Aysel in Şirinevler metroya yakın eski yerine de sonra başka yere geçmişti oraya da gitmiştim. Daire gibi yerde olur hep evet.Kalıcı müşterisi vardır dedikleri olmadıkça giden. Çınarcık ta oturuyordu en son gittiğimde. Her gün gidip geliyorum demişti. Yok bizi kimse kurtaramaz.Sonra Cafe falcılarına geçtik. Melekler kahvesi tam fal Cafe olarak açıldı. Aysel leri unuttuk. Olmayacaksa 100 yaşına da gelsek olmaz. Teselli fallar. Avuntu. Ne ev falcıları kaldı gitmedik ne sokak ne İnternet. Hacı hocalara gitmedim onlar kaldıOfiste bakio su falı baya kısa bakio. O zaman sen gitmissin o da çıkmadı o zaman. Cafe falcısı değil o dogru
Güzel açıklama.Ellerinize sağlık.Hepsine de gittim.Ivır zıvır şeyler dışında söyledikleri olmadı.Ayrıca, bir zamanlar reklam yapan Beliz hanım vardı pahalı bakan, televizyonda çıkan o bunlar kadar da bilemedi.Ailedeki herkesi hastalıktan yakın zamanda öldürdü.Ortaköy de bir erkek berberinin üst katında randevu ile bakıyordu.Büyü var, nasip açayım şu kadar para diyordu.Vermedim, yaptırmadım elbette.Bir de iki de bir numaranı arıyorlardı.Engelleyip numara değiştirmiştim.Giden parandır, delirmez, umutlanır beklersin.Vakit geçer.Eller keyfine bakar.. Sen, yani ben, falkolik falcı falcı gezersin.. Budur fal hastalığı.Sigara içmek gibi, bağlılık, bağımlılık.Sonuç eksi.:) Varsa tersini iddia eden buyursun.Biri der büyü var, diğeri kurşun dökelim.Ne yaparsan yap boş..Teselli bunlar.Olacak vakti zamanıysa olur.Açıklaması yok yaşanan günlerin, hayatın.Kimseye anlatamaz sitede yazarsın.Yaşayan kendinsin, kendi altüst olan dünyandır.İyi ve bilen falcı yok.Ancak yıllar geçince anlarız.Ama teselliydi deyip teselli oluruz bu bu kadar basit.Kızlar Haziran 2018de baktırdığım falların sonuçlarını yazayım. Birde defterime not almadıklarım var. Hatırladıklarımı yazarım.
1.Gaziosmanpaşa Birsen ; anda da iyi değildi. Gelecekte tutmadı.
2.Laflafa Saliha ; ilk baktırdığımda anda çok iyiydi. Dediği gibi ilerleyince 2.kez baktırdım. Ama 2. sefer fiyaskoydu.
3.Ortaşeker Oya ; sanırım sadece başka biriyle evlilik kısmı tuttu. Onu da kim sallasa tutar zaten. Ne anda ne gelecekte iyi değildi.
4.Cafe46 Nalan ; nette övüldüğü icin gittim. Anda da gelecekte de kötü.
5.Mandal Cafe Toprak ; hatırladığım kadarıyla geçmişte fena değildi ama gelecek patladı.
6.Laporte Nur ; 3 gün içinde olacak dediği şey 1 sene oldu hala olmadı.
7.Istanbul Cafe Hande ; gelecekle ilgili söylediği 3 şeyden 2si vade farkıyla tutmuş.
8.Aura Cafe Mina ; gelecekle ilgili 3 seyden 2si tutmuş. Ama kadını hatırlamıyorum bile.
9.Nostradamus Aleyna(adını yanlış hatırlıyor olabilirim) ; okadar şey söyledi sadece biri tutmuş. Birdr ilişki icin kurşun dökeyim demişti. Çok itici geldi.
10.Sığınak Cafe Niko ; hiçbir dediği çıkmadı. Evleneceğim kişinin adını not aldırdı. Eğer o tutarsa yazarım.
11.Majestic Cafe Umay ; büyü yapmayı önerdi. Kilisede birşeyler yaparmış falan. Hiçbir dediği tutmadı.
12.Symbol Remziye ; Sadece bir dediği tutmuş. Oda sallasa tutardı.
13.Symbol Özgür ; hiçbiri tutmadı.
14.Kapriss Roza ; sadece bir dediği çıkmış.
15.Pen Cafe Yeter ; geçmişte oldukça iyiydi. Hatta tarzı Naktayı andırıyor. Ama gelecek çıkmadı.
16.Sarmaşık Hasan ; ilk gittiğimde begenmiştim. 2.ye gittiğimde arkadaşım için telefondan baktırdım. O an farkettim ki aynı cümlelerle başlıyor falına. Yani "kim bu gönlünü yakan adam" diyerek. Hatta arkadaşıma da bana da seni uçuruma kadar getiren bu adam kim diye sordu. Hayal kırıklığına uğradım. Ağızdan laf alıp ilerliyor falına. Tavsiye etmem.
17.Damlalar Tugba ; okadar hızlı konuştu ki. Tek anladıgım açık açık s.k. s.k. gelecek dedigi adam 1 senedir değil gelmek birde üstüne engelledi.
18.Elmira ; hiçbiri tutmadı.
19.Kurtuluş Melahat ; o kalabalık ve gürültülü ortamda hem millete laf yetiştirip hem fal baktı. Söyledikleri o anda bilr birbiriyle çelişmişti. Ama sanırım 2 sene evlilik yok dediği sürenin 1 senesi geçti. Tek tutan bu olacak malesef :)
20.Symbol Can ; hiçbiri tutmadı.
21.Mi Cafe Yağmur ; hiç iyi değildi ve tutmadı.
22.Kurtuluş Rita ; valla evden çıktığımda bu ne beeeee diye sinirlenmiştim. Ama gerçekten olumsuz konuşup dedikleri çıktı.
23.Avcılar Nesibe ; 2010 senesinde sanırım ilkkez baktırdıgımda vadeleriyle, isimleriyle tutmuştu. Birdaha asla tutturamadı.
24.Dejavu Neşe ; hiçbiri tutmadı.
25.Cıvıltı Suna ; aslında vadeler sarksa da dediği gibi ilerlemiş hem iş hem aşk. Belki birkere daha yolum düşerse deneyebilirim.
26.Cingene Cafe Suzan(ismi böyle birşeydi) ; hiçbiri tutmadı. Birde bana gelip kapıdan çıktığı gibi abla haber aldım falın tuttu diyen oluyor demişti. Tavsiye etmem.
27.Mandal Ada ; Valla vadesi ile 3 dediğinden 2si tutmuş. Yeniden deneyebilirim.
28.Laf Cafe Kuzey ; hiçbiri tutmadı.
29.Fincan Cafe Şenay ; sadece iş vadeyle tutmuş. Gerisi tutmadı.
Bunların dışında evine gidip baktırdıklarım oldu ama not almamışım. Zaten tutmadi dedikleri hatırlanacak kişiler değillermiş.
Ben beylikdüzü Yeliz' e baktırdım ve tutmadı dedikleri. Ama burada tuttu diyen çok oldu. Enerji çalışması yapıyormuş hatta bana da önermişti. Ama yaptırmadım. Nesibe pahalı, son falını düşününce değmez o paraya.canım çok detaylı yazmışsın eline sağlık öncelikle.
beylikdüzü-yeliz'e nasıl ulaşabilirim acaba? bir de ne falı bakıyor, fiyat bilgisi alabilir miyim?
avcılar nesibe de önceden isimlere kadar tutturdu demişsin. sonradan çıkmadı demişsin ama denemeye değer mi blimiyorum. sonuçta karşı tarafla uyum meselesi bu fal işi.. ona nasıl ulaşabilirim ve fiyat hakkında bilgin var mı acaba??
Valla müşterisi bi de baya etkilemiş insanları herkes deli gibi bekliodu. Çıktı mı dedikleri diye sorsan hatır derim hatta belki herkes ondan daha uzun bakio daha iyi bakio ama onca müşterisi var. O da çok garip çok iyi anlatmisim. Sadece teselli şu ana kadar görmedim tuttuğunu. Hepsi uydurma bizimki de teselli işte aynen dediğin gibi su an yaşadığım birsey var kimse bilemedi onu. Ufak tefek şeyler cikio o da belki. Ben daha gitmiycem. 6 ay da bir belki o da. Çünkü ne çözüm ne care. Sadece zaman ve para kaybı. Bakanlar o paralarla gezip tozuyor eğleniyor. Ev araba alio. Olan bize olduAynen. Aysel in Şirinevler metroya yakın eski yerine de sonra başka yere geçmişti oraya da gitmiştim. Daire gibi yerde olur hep evet.Kalıcı müşterisi vardır dedikleri olmadıkça giden. Çınarcık ta oturuyordu en son gittiğimde. Her gün gidip geliyorum demişti. Yok bizi kimse kurtaramaz.Sonra Cafe falcılarına geçtik. Melekler kahvesi tam fal Cafe olarak açıldı. Aysel leri unuttuk. Olmayacaksa 100 yaşına da gelsek olmaz. Teselli fallar. Avuntu. Ne ev falcıları kaldı gitmedik ne sokak ne İnternet. Hacı hocalara gitmedim onlar kaldı
Ben baktırdım sadece tek birsey bildi sana işlem lazim dedi. Kocası da dedi benim bildiğim biri var 5 bin 6 bin getir halledelim dedi. Bende yok param o kadar diyince bağırıp cagirdiKızlar madam denis cafe de deniz ablaya fal baktıran var mı? Nasıldı??
Ciddi olamazsınBen baktırdım sadece tek birsey bildi sana işlem lazim dedi. Kocası da dedi benim bildiğim biri var 5 bin 6 bin getir halledelim dedi. Bende yok param o kadar diyince bağırıp cagirdi
bence insanlari hemen yargilamayalim.ben param yok diyince bagirip cagiran insanlar olduklarini sanmiyorum kaldi ki ben onlarla kavga ettim.şöyle anlatayimCiddi olamazsıno kadar kibar ve ilgililerdi ki şok oldum şuan. Dün akşam niko sevdasıyla kadıköye gittim niko çıkıcam bakamam diyince oraya gittim. Arkadaşım beğendi ama ben çok tatmin olamadım açıkcası. Çünkü çelişkili ve benim yönlendirmelerimle bir noktaya gelindi. O yüzden merak ediyordum iyi mi acaba diye? Sana nasıl bağırıp çağırdı ya mecbur musun para vermeye?
Ben mekan sahibine gittim zaten Kıvırcık saçlı olan ama kocası gerçekten çok kötü davrandi bans bole birşeyin yalani ni söylemem. Karısı birsey demedi sadece birşeyler yapman lazim dedi. Valla bilemiyorum. Ben doğru soluorum. Adam baya ole davrandi.bence insanlari hemen yargilamayalim.ben param yok diyince bagirip cagiran insanlar olduklarini sanmiyorum kaldi ki ben onlarla kavga ettim.şöyle anlatayimrada iki deniz var birisi mekan sahibin eşi cok tatli kivircik sacli anaç bir bayan digeri tam bir paragoz ve bence berbat fal bakiyor.mekan sahibi iyi olan deniz hanimin kocasi da biraz sinirli bir tip o da dogru.ben tarot diye gitmistim sonra sahte deniz hanim beni katinaya yonlendirdi katina da nerdeyse iki kati fiyat olarak.hakli olarak ben de kötü yorum yazdim sonra beni aradilar.neyse bi iki ay sonra onunden geciyordum ugradim boyle boyle yaptiginiz hic etik degil ben ogrenciyim üstelik büyük terbiyesizlik dedim.orda mekan sahibi olan deniz hanim gel senin falina bakayim ücretsiz o zaman dedi ve bakti.an gecmis yorumu cok iyiydi gelecek cikar mi bilmiyorum henüz zamanim var ama giderseniz karistirmayin kivircik sacli mekan sahibine gidin digeri fos.ayrica baktiranlar yorum yaparsa sevinirim.
Emre'ye haziran ortasına kadar vade var. Niko da çıkmadı İlker ve Cezmiyi bilmiyorumKızlar selam,
Cezmi, İlker, (Baba vanga) Emre ve Niko hakkında bir ara çok konuşuldu. Lütfen baktıranlardan olumlu/olumsuz yorum alabilir miyim? Çıkan oldu mu?
Baba vanga emre geçmiş ve şuani tam bildi miBaba vanga emre Mayıs ikinci hafta dedi çıkmadı. Niko ve Emre nin ekim sonuna kadar olacak dediği birsry var fakat o durum benim ne aklımda ne fikrimi cunku olmayacağı kesin ama istarla ole diolar. Çıkarsa yazarim buraya da. Diğerlerine baktirmadim.
Yani yakın bildi evetBaba vanga emre geçmiş ve şuani tam bildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?