İstanbul'da Fal - Falcılar

ben asmin cani begendim , remziye kadinlar kahveside biraz şaşırdı evlenecegim insana evliligi gotu yemiyor dedi

Yok onlara gitmedim. Aysel i kimse duymadı mi acaba
Şirinevler deki aynı Aysel mi bilmem hala çalışıyor mu? işlem yapar o çok fal anlamında tek tek anlatmaz diye hatırlıyorum. Balık etli hoş hanımdır. Kızı olurdu hep yanında. Olsaydı dedikleri biz burada olmazdık. Ooo onlar çok eskiler. Yedikule Aysel, Remziye, Şirinevler Aysel...Cafe falcıları yoktu o zamanlar..

Son düzenleme:
canım çok detaylı yazmışsın eline sağlık öncelikle.
beylikdüzü-yeliz'e nasıl ulaşabilirim acaba? bir de ne falı bakıyor, fiyat bilgisi alabilir miyim?
avcılar nesibe de önceden isimlere kadar tutturdu demişsin. sonradan çıkmadı demişsin ama denemeye değer mi blimiyorum. sonuçta karşı tarafla uyum meselesi bu fal işi.. ona nasıl ulaşabilirim ve fiyat hakkında bilgin var mı acaba??

Ofiste bakio su falı baya kısa bakio. O zaman sen gitmissin o da çıkmadı o zaman. Cafe falcısı değil o dogru

Ofiste bakio su falı baya kısa bakio. O zaman sen gitmissin o da çıkmadı o zaman. Cafe falcısı değil o dogru
Aynen. Aysel in Şirinevler metroya yakın eski yerine de sonra başka yere geçmişti oraya da gitmiştim. Daire gibi yerde olur hep evet.Kalıcı müşterisi vardır dedikleri olmadıkça giden. Çınarcık ta oturuyordu en son gittiğimde. Her gün gidip geliyorum demişti. Yok bizi kimse kurtaramaz.Sonra Cafe falcılarına geçtik. Melekler kahvesi tam fal Cafe olarak açıldı. Aysel leri unuttuk. Olmayacaksa 100 yaşına da gelsek olmaz. Teselli fallar. Avuntu. Ne ev falcıları kaldı gitmedik ne sokak ne İnternet. Hacı hocalara gitmedim onlar kaldı

Son düzenleme:
Güzel açıklama.Ellerinize sağlık.Hepsine de gittim.Ivır zıvır şeyler dışında söyledikleri olmadı.Ayrıca, bir zamanlar reklam yapan Beliz hanım vardı pahalı bakan, televizyonda çıkan o bunlar kadar da bilemedi.Ailedeki herkesi hastalıktan yakın zamanda öldürdü.Ortaköy de bir erkek berberinin üst katında randevu ile bakıyordu.Büyü var, nasip açayım şu kadar para diyordu.Vermedim, yaptırmadım elbette.Bir de iki de bir numaranı arıyorlardı.Engelleyip numara değiştirmiştim.Giden parandır, delirmez, umutlanır beklersin.Vakit geçer.Eller keyfine bakar.. Sen, yani ben, falkolik falcı falcı gezersin.. Budur fal hastalığı.Sigara içmek gibi, bağlılık, bağımlılık.Sonuç eksi.:) Varsa tersini iddia eden buyursun.Biri der büyü var, diğeri kurşun dökelim.Ne yaparsan yap boş..Teselli bunlar.Olacak vakti zamanıysa olur.Açıklaması yok yaşanan günlerin, hayatın.Kimseye anlatamaz sitede yazarsın.Yaşayan kendinsin, kendi altüst olan dünyandır.İyi ve bilen falcı yok.Ancak yıllar geçince anlarız.Ama teselliydi deyip teselli oluruz bu bu kadar basit.

Son düzenleme:
Ben beylikdüzü Yeliz' e baktırdım ve tutmadı dedikleri. Ama burada tuttu diyen çok oldu. Enerji çalışması yapıyormuş hatta bana da önermişti. Ama yaptırmadım. Nesibe pahalı, son falını düşününce değmez o paraya.

Kizlar selam, Melih Gun’e baktiran var mi? Bayadir online olmuyodu simdi olmus ve 7 kisi bekliyo da tecrubesi olan varsa anlatabilir mii

Valla müşterisi bi de baya etkilemiş insanları herkes deli gibi bekliodu. Çıktı mı dedikleri diye sorsan hatır derim hatta belki herkes ondan daha uzun bakio daha iyi bakio ama onca müşterisi var. O da çok garip çok iyi anlatmisim. Sadece teselli şu ana kadar görmedim tuttuğunu. Hepsi uydurma bizimki de teselli işte aynen dediğin gibi su an yaşadığım birsey var kimse bilemedi onu. Ufak tefek şeyler cikio o da belki. Ben daha gitmiycem. 6 ay da bir belki o da. Çünkü ne çözüm ne care. Sadece zaman ve para kaybı. Bakanlar o paralarla gezip tozuyor eğleniyor. Ev araba alio. Olan bize oldu

Kızlar madam denis cafe de deniz ablaya fal baktıran var mı? Nasıldı??
Ben baktırdım sadece tek birsey bildi sana işlem lazim dedi. Kocası da dedi benim bildiğim biri var 5 bin 6 bin getir halledelim dedi. Bende yok param o kadar diyince bağırıp cagirdi

Ben baktırdım sadece tek birsey bildi sana işlem lazim dedi. Kocası da dedi benim bildiğim biri var 5 bin 6 bin getir halledelim dedi. Bende yok param o kadar diyince bağırıp cagirdi
Ciddi olamazsın o kadar kibar ve ilgililerdi ki şok oldum şuan. Dün akşam niko sevdasıyla kadıköye gittim niko çıkıcam bakamam diyince oraya gittim. Arkadaşım beğendi ama ben çok tatmin olamadım açıkcası. Çünkü çelişkili ve benim yönlendirmelerimle bir noktaya gelindi. O yüzden merak ediyordum iyi mi acaba diye? Sana nasıl bağırıp çağırdı ya mecbur musun para vermeye?

bence insanlari hemen yargilamayalim.ben param yok diyince bagirip cagiran insanlar olduklarini sanmiyorum kaldi ki ben onlarla kavga ettim.şöyle anlatayimrada iki deniz var birisi mekan sahibin eşi cok tatli kivircik sacli anaç bir bayan digeri tam bir paragoz ve bence berbat fal bakiyor.mekan sahibi iyi olan deniz hanimin kocasi da biraz sinirli bir tip o da dogru.ben tarot diye gitmistim sonra sahte deniz hanim beni katinaya yonlendirdi katina da nerdeyse iki kati fiyat olarak.hakli olarak ben de kötü yorum yazdim sonra beni aradilar.neyse bi iki ay sonra onunden geciyordum ugradim boyle boyle yaptiginiz hic etik degil ben ogrenciyim üstelik büyük terbiyesizlik dedim.orda mekan sahibi olan deniz hanim gel senin falina bakayim ücretsiz o zaman dedi ve bakti.an gecmis yorumu cok iyiydi gelecek cikar mi bilmiyorum henüz zamanim var ama giderseniz karistirmayin kivircik sacli mekan sahibine gidin digeri fos.ayrica baktiranlar yorum yaparsa sevinirim.

Ben mekan sahibine gittim zaten Kıvırcık saçlı olan ama kocası gerçekten çok kötü davrandi bans bole birşeyin yalani ni söylemem. Karısı birsey demedi sadece birşeyler yapman lazim dedi. Valla bilemiyorum. Ben doğru soluorum. Adam baya ole davrandi.

Kızlar selam,
Cezmi, İlker, (Baba vanga) Emre ve Niko hakkında bir ara çok konuşuldu. Lütfen baktıranlardan olumlu/olumsuz yorum alabilir miyim? Çıkan oldu mu?
Emre'ye haziran ortasına kadar vade var. Niko da çıkmadı İlker ve Cezmiyi bilmiyorum

Son düzenleme:
Baba vanga emre geçmiş ve şuani tam bildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…