- 4 Şubat 2019
- 983
- 172
- 23
Baktir derim anlik cok iyi gelecekte de bildigi seyler mutlaka oluyor ,denemediysen dene bana cikan durumlari oldu oluyorda.Yanliz dobradir cat cat soyler gercekcidir yani ona gore .Gercekleri duyarsin oneririm.arkadaslar nakta ile ilgili yorumunuz nedir
ben bugün baktırıp yorumlarımı yazcam buraya :))))))))arkadaslar nakta ile ilgili yorumunuz nedir
hayirli haberler insallahben bugün baktırıp yorumlarımı yazcam buraya :))))))))
nakta telwede bakmiyor artik sanirimBaktir derim anlik cok iyi gelecekte de bildigi seyler mutlaka oluyor ,denemediysen dene bana cikan durumlari oldu oluyorda.Yanliz dobradir cat cat soyler gercekcidir yani ona gore .Gercekleri duyarsin oneririm.
ben de bebekte semiye gitmistim bence bahsettigimiz kisi ayni isim degistirmis.nomads in orda bakiyodu sonra kendi yerni acti konyali dolandirici semi cezayir bu kendisi beni 2500 tl dolandirdi savcilikta olay sakin itibar etmrgbBen su falına geçen sene baktırdım. Bir arkadaşımızın ziyaretindeydik. Bu kişi Konya'dan gelmişti. Yaşı bayağı gençti. O gün baktı. Bazı şeyleri , o an için ve bir kaç ay sonrası için eh eh şekilde bildi.Gailba 100-150 tl idi. Voouw olmadım. İstanbul'a yeni gelmişti.Buralara taşınmayı düşünüyordu. Kendisinin yanında çok yakın bir arkadaşı ( bu partiye falan danışmanlık yapan biri) vardı. Tüm bakanlara, kalemliklere falan da bakıyormuş bu arkadaş ( !) sayesinde. Ardından teyzeme gitti. Onlara da baktı. 500 tl ön ödeme yapıldı ( büyü varmış ya, bozmak için). 1000 tl ikinci raund için anlaşıldı. 1 ay boyunca, teyzemin her telefonuna hevesle çıkan kişi, gittikçe aramaları azalttı. Bu arada bir kere daha bir arkadaşıma geldi. Hem yıldızname , hem su baktı. ( grup sadece gayrimüslim idi) Demekki gayrimüslimlere de yıldızname bakılıyormuşmuşmuş????bana bakamayacağını, okunmam gerektiğini, kapalı olduğumu söyledi. Ben de bir daha baktırmadım.Bir de ne bakalım ? Nomads'ın orda akşamları bakmaya başlamış. Teyzemi falan ipleyen yok tabii ki. Gazetelere de çıkmış, arap diye. Ne arabı ben anlamadım yani. O arapsa ben de Zimbabwe'yliyim.Bildiğimiz Konya lı Yavuz bu:) Istanbul'a taşınmış. Teyzem orada yakaladı tabii ki onu bir akşam giderek. Ardından uğraşıyorum falan dedi. Ardından annesi hastalanmış, onun ardında çok kötü trafik kazası da geçirmiş. Gailba şu an yine Konya'daymış bizim arap Yavuz.
Bir de bir kere Bursa'lı biri geldi teyzemlere. Suyun altına para falan koydurttu bana. Gönlünden ne koparsa diye.50- 100 koparsa ayıp yani. En az 200 kopmali:) Bu kadar şarlatan olamazdı. Beni evlendirdi, boşandırdı, çocuk sahibi yaptı, çocuğumu hasta yaptı. Kocama geri döndürttü. Ben ne evlendim, ne boşandım, çocuğum yok, köpeklerim var bu arada.
Ben de şunu anladım. " su " denince hepimiz bu işi anlayanların yaptığını düşünüyoruz.Bakan kişinin ciddi olduğunu, gerçekten iyi olduğunu sanıyoruz.
Anladım ki boş boş suratımıza bakacaklarına, suya bakmak daha kolay geliyor.
O sığ sularda boğulmak da var tabii!!
instagramdanakta telwede bakmiyor artik sanirim
Gulistani ben de merak ediyorum gercektenArkadaslar su 500 tl lik Gulistan gercekten iyimi?Yani hakiketen 500 luk mu ?Bildigi ciktigi oldumu meraktayim,500 tl ye bir onumuzdeki 10 yilimi dokmesi lazim cunku az para degil baktiracagimdan degil cok fazla ama meraktayim.
Neeeee 500 müArkadaslar su 500 tl lik Gulistan gercekten iyimi?Yani hakiketen 500 luk mu ?Bildigi ciktigi oldumu meraktayim,500 tl ye bir onumuzdeki 10 yilimi dokmesi lazim cunku az para degil baktiracagimdan degil cok fazla ama meraktayim.
kisa seans 300:)Neeeee 500 mü
Öle on yıl falan dokmuyor. Sadece an da çok iyi daha gelecek çıkmadi bilmiorum. Çok olumlu konuşmuştu fakat hersey çok olumsuz gidioArkadaslar su 500 tl lik Gulistan gercekten iyimi?Yani hakiketen 500 luk mu ?Bildigi ciktigi oldumu meraktayim,500 tl ye bir onumuzdeki 10 yilimi dokmesi lazim cunku az para degil baktiracagimdan degil cok fazla ama meraktayim.
ne kadara bakıyormuş :)ben bugün baktırıp yorumlarımı yazcam buraya :))))))))
nakta 60 70 80 degisiyorne kadara bakıyormuş :)
Neye gore degisiyor?nakta 60 70 80 degisiyor
ben sorduğumda 100 demiştinakta 60 70 80 degisiyor
ya bana instagramdan fiyat listesi atti ayrintiya ve fal türüne gore degisiyor ucretben sorduğumda 100 demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?