İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar merhaba bir konuda fikrinizi almam istedim bilgisi olan bilen cvp yazabilirmi acaba ben bir suredir yani yaklasik 2 aydir psikolojik olarak kendimi kotu hissediyorum aglamalar geliyo daraliyorum boguluyorum istemedigim dusunceler geciyo kafamdan gittikce kotuye gitmeye basladim merkezefendidw saim hoca var onu duydum gittim dualar yapti suya atip ic diye ve uzerimde tasiyacagim dua yapti hic giden bilen varmi acaba hocaya giden fikri olan...

arkadaslar nakta ile ilgili yorumunuz nedir
Baktir derim anlik cok iyi gelecekte de bildigi seyler mutlaka oluyor ,denemediysen dene bana cikan durumlari oldu oluyorda.Yanliz dobradir cat cat soyler gercekcidir yani ona gore .Gercekleri duyarsin oneririm.

Arkadaslar su 500 tl lik Gulistan gercekten iyimi?Yani hakiketen 500 luk mu ?Bildigi ciktigi oldumu meraktayim,500 tl ye bir onumuzdeki 10 yilimi dokmesi lazim cunku az para degil baktiracagimdan degil cok fazla ama meraktayim.

ben de bebekte semiye gitmistim bence bahsettigimiz kisi ayni isim degistirmis.nomads in orda bakiyodu sonra kendi yerni acti konyali dolandirici semi cezayir bu kendisi beni 2500 tl dolandirdi savcilikta olay sakin itibar etmrgb

Arkadaslar su 500 tl lik Gulistan gercekten iyimi?Yani hakiketen 500 luk mu ?Bildigi ciktigi oldumu meraktayim,500 tl ye bir onumuzdeki 10 yilimi dokmesi lazim cunku az para degil baktiracagimdan degil cok fazla ama meraktayim.
Gulistani ben de merak ediyorum gercekten

ben gülistana baktirmadim ama bu kadin sonucta kahve fali bakiyor.yildizname degil.500 tl cok cok uçuk geliyor bana bu işlere binlerce tl harcadigim halde.bence baktirmayin o da fiyatini düşürsün kim yani bu kadin baba vanga mi?ayrica olumsuz yorum da var hakkinda cok fazla.

Öle on yıl falan dokmuyor. Sadece an da çok iyi daha gelecek çıkmadi bilmiorum. Çok olumlu konuşmuştu fakat hersey çok olumsuz gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…