Evet bende simdi merak edip sordum oyle liste yolladiiya bana instagramdan fiyat listesi atti ayrintiya ve fal türüne gore degisiyor ucret
Bu Naktaya nasıl ulaşıyoruz? Ve siz ne falı baktırdınız?
fal_nakta hesabinin adi dm den yazinca cevap veriyor.
Vasat bir falcı UrumUrum da abartılacak bir falcı değil arkadaşlar....
Cezmi’ye baktırabildin mi? Baktırdıysan ne zaman ve fikrin nedir?kisa seans 300:)
baktirmadim daha öndere baktirdinCezmi’ye baktırabildin mi? Baktırdıysan ne zaman ve fikrin nedir?
Ben baktırdım anda fena değil gibi. Ama geleceği bilmiyorum vadesine daha çok var. Siz baktırdınız mı ?Arkadaslar su 500 tl lik Gulistan gercekten iyimi?Yani hakiketen 500 luk mu ?Bildigi ciktigi oldumu meraktayim,500 tl ye bir onumuzdeki 10 yilimi dokmesi lazim cunku az para degil baktiracagimdan degil cok fazla ama meraktayim.
Anda çok iyi cafe falcıları da var. Geçmişte ve şu an yaşadığım şeyleri duymak için 500 lira da veremem. Kısa seansının 300 lira olması da çok saçma. Sahilde ‘bi 20 kağıt daha at da devam edeyim güzel ablam’ diyenler gibi.
Kimse kolay para kazanmıyor, ne vaat ediyorsun da 300-500 lira para istiyorsun anlamıyorum.
Onder Bey Kim acaba?ben önder beye baktirdim olumsuz konustu ama zaten olumsuz bir durumdu benimki.kişi tahlili güzeldi.
Onder Bey Kim acaba?baktirmadim daha öndere baktirdin
Yok 500 tl cok ucuk bir fiyat baktirmam sadece merak ettim.Ben baktırdım anda fena değil gibi. Ama geleceği bilmiyorum vadesine daha çok var. Siz baktırdınız mı ?
yule eski fal mabedindekiOnder Bey Kim acaba?
300 e de bakıyor o biraz daha kısa bi falmış. Bana Ocak ayı gibi bir vade verdi çıkarsa yazarım. Ama epey var işte :)Yok 500 tl cok ucuk bir fiyat baktirmam sadece merak ettim.
aynı durum bende de mevcut...gülistan bende hiiç olmayacak bir konuda olumlu konuştuKızlar ben 500 e baktırmıştım gulistan a. Valla bilmiorum hersey kötü gidio. Belki duzelir
Yaa 500 tl bi de çok para. Geçmiş an iyi fakat gelecek bilemedim. Bi de sole ki neslihan 70 tl o da onları dio.aynı durum bende de mevcut...gülistan bende hiiç olmayacak bir konuda olumlu konuştu
soyledikleri cikarsa yazar misin canim?ne kadar vade verdi?kızlaaarrrr naktaya fal baktırdım sonunda. inanılmaz memnun kaldım verdiği tarihler kişilik analizlerii çok tutarlı geldi bana olumlu olumsuz herşeyi söylüyor upuzun bakıyor çok ilgili ve işini severek yapan biri bence :))))) ilk defa bir falcıdan memnun kaldım haber vereyim dedim :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?