İstanbul'da Fal - Falcılar

İstanbulda beşiktaşta dilek var çok ii herşeyi biliyor diyorlar kendi yerinde bakıyormuş. Bilen eden var mı hiç? Baktıran? Telefonda bakmıyor yüz yüze bakıyomuş

Ne falı baktırdın peki?

İstanbulda beşiktaşta dilek var çok ii herşeyi biliyor diyorlar kendi yerinde bakıyormuş. Bilen eden var mı hiç? Baktıran? Telefonda bakmıyor yüz yüze bakıyomuş
Bir aralar orada bir cafede bakıyordu. 50+ yaşlardaysa, balıketli, gözlüklü bir ablamızsa şayet bence sakın gitme derim. Bir aralar biz arkadaş grubuyla gitmiştik. Fosss

ben de gitmiştim Saim hocaya ama dediklerini yapamadım oraya gittikten sonra bir ferahlık geldi evet ama aynı zamanda psikiyatriste de devam ediyorum tabi. bence bir psikiyatrist görüşü alsan daha uygun olabilir

Bir dilek tut dilek ise ben iki kez baktırdım. İlkinde de yarı yarıya bildiğini düşünmüştüm ve tarihleri çok önemsememiştim. Sonra bir arkadaşım daha çok övünce tekrar gittim. Bazı çok net bildiği şeyler var. Bazı şeyleri tutturamadı. Çok kısa vadede olacak dediği şeyler olmadı, belki vadesi daha uzundur. Ancak iki falı kendi içerisinde tutarlıydı.

nasıl ulaşabiliriz peki sizin bu gittiğiniz falcıya özelden yazabilir misiniz?

Arkadaslar Bilginize arkadsına neslihan in falı çıkmış. 5 aydır aramayan adam için 2 saatte arıyor gözün aydın demis. Arkadaşta imkansız dedi hatta. 2 saat 10 dakika sonra aradi. Evet ona çıktı baristilar inşallah bize de çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…