- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
en yakın 2 ay :) söylerim tabikiisoyledikleri cikarsa yazar misin canim?ne kadar vade verdi?
ben de baktırsam mı acaba :)nakta 60 70 80 degisiyor
Ne falı baktırdın peki?kızlaaarrrr naktaya fal baktırdım sonunda. inanılmaz memnun kaldım verdiği tarihler kişilik analizlerii çok tutarlı geldi bana olumlu olumsuz herşeyi söylüyor upuzun bakıyor çok ilgili ve işini severek yapan biri bence :))))) ilk defa bir falcıdan memnun kaldım haber vereyim dedim :*
Bir aralar orada bir cafede bakıyordu. 50+ yaşlardaysa, balıketli, gözlüklü bir ablamızsa şayet bence sakın gitme derim. Bir aralar biz arkadaş grubuyla gitmiştik. Fosssİstanbulda beşiktaşta dilek var çok ii herşeyi biliyor diyorlar kendi yerinde bakıyormuş. Bilen eden var mı hiç? Baktıran? Telefonda bakmıyor yüz yüze bakıyomuş
tarot ve kahve baktırdımNe falı baktırdın peki?
numarasi varsa özelden atarmisiniz ne kadara baktıtarot ve kahve baktırdım
instagramdan yazmanız lazım fal_nakta hesabından. 60 tlden başlıyordu sanırım fallar.numarasi varsa özelden atarmisiniz ne kadara baktı
evet banada dedikleri olmamıştı :SBir aralar orada bir cafede bakıyordu. 50+ yaşlardaysa, balıketli, gözlüklü bir ablamızsa şayet bence sakın gitme derim. Bir aralar biz arkadaş grubuyla gitmiştik. Fosss
nerede bakıyor ? Tlf vs mi ?instagramdan yazmanız lazım fal_nakta hesabından. 60 tlden başlıyordu sanırım fallar.
mailden ses kaydı yolluyorM
nerede bakıyor ? Tlf vs mi ?
ben de gitmiştim Saim hocaya ama dediklerini yapamadımArkadaslar merhaba bir konuda fikrinizi almam istedim bilgisi olan bilen cvp yazabilirmi acaba ben bir suredir yani yaklasik 2 aydir psikolojik olarak kendimi kotu hissediyorum aglamalar geliyo daraliyorum boguluyorum istemedigim dusunceler geciyo kafamdan gittikce kotuye gitmeye basladim merkezefendidw saim hoca var onu duydum gittim dualar yapti suya atip ic diye ve uzerimde tasiyacagim dua yapti hic giden bilen varmi acaba hocaya giden fikri olan...
İstanbulda beşiktaşta dilek var çok ii herşeyi biliyor diyorlar kendi yerinde bakıyormuş. Bilen eden var mı hiç? Baktıran? Telefonda bakmıyor yüz yüze bakıyomuş
nasıl ulaşabiliriz peki sizin bu gittiğiniz falcıya özelden yazabilir misiniz?Kizlar ben bildiğiniz fal hastasıyım İstanbul'da olsun diğer şehirlerde olsun yurtdışında olsun baktira baktira kendim de bakmayı öğrendim artık. En son bir arkadaşım tavsiye etti. Ama randevu zor bulabildim kendisine geçmişi tek tek söyledi kimsenin bilemeyecegi bir isim söyledi. Ruhal diye bir kadın var benim peşinden koşan birinin annesi 23 Şubat'ta büyü yaptırmış 24 ünde portakal suyuyla içirmiş dedi. Bu olayı yaşadım gerçekten. Beni evlerine davet ettiler bende oğluna bir iyilik yapmıştım göz ameliyatı ile ilgili. Bende bu iyiligimden dolayı davet ediyorlar sandım. Meger oğlunu benden uzak tutsun diyeymis ama ters tepmis. Bende bunalimdaydim bu gittiğim kişi bunları tek tek söyledi. Ben şok. Bir iş gorusmem var hosteslikle ilgili sen ordan oraya ucuyorsun is gorusmen var dedi ben hiç hiçbir şey demeden. Ismi Kuzey
hangi neslihan canim bu?Arkadaslar Bilginize arkadsına neslihan in falı çıkmış. 5 aydır aramayan adam için 2 saatte arıyor gözün aydın demis. Arkadaşta imkansız dedi hatta. 2 saat 10 dakika sonra aradi. Evet ona çıktı baristilar inşallah bize de çıkar.
saim hocanin numarasini alabilir miyimben de gitmiştim Saim hocaya ama dediklerini yapamadımoraya gittikten sonra bir ferahlık geldi evet ama aynı zamanda psikiyatriste de devam ediyorum tabi. bence bir psikiyatrist görüşü alsan daha uygun olabilir
Bakırköy sutlu kahve neslihan. Bize de çıksa olumlu dediklerihangi neslihan canim bu?
ya ona uzun suredir cikmiyor diyorlardi hayret ettim ben deBakırköy sutlu kahve neslihan. Bize de çıksa olumlu dedikleri
Bence günündeyken ve enerjisi karşı tarafla tutunma olur. Piyasa da o kadar kötü varken neslihan a laf demek olmuo benceya ona uzun suredir cikmiyor diyorlardi hayret ettim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?