- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
oneriyorsun yaniBence günündeyken ve enerjisi karşı tarafla tutunma olur. Piyasa da o kadar kötü varken neslihan a laf demek olmuo bence
kim bunasıl ulaşabiliriz peki sizin bu gittiğiniz falcıya özelden yazabilir misiniz?
Arkadasa birebir çıkmış. Adam aramış 5 aydır aramayan adam. Birebir herseyi solemis.oneriyorsun yani
Arkadasa birebir çıkmış. Adam aramış 5 aydır aramayan adam. Birebir herseyi solemis
neslihan üç harflilerle bakıyor, onlar da bazen bilir çoğunlukla da yanıltırlar.... bana gelecek hakkında söylediklerinin hiçbiri olmadı,1,5 yıldır yeni biri çıkacak diyor, esamesi yok, bu çıkmayanlardan sadece biri ...Neslihana sadece anı öğrenmek için gidilir
Bakırköy deki Cafe fincan Karanfil hanıma ben baktırdığımı yazmıştım.Artık fl baktırmayı bıraktığım için bilmiyordum oradamı. Anda çok iyi evet.Gelecek için söylediklerine vakit var.Bu nedenle gelecek için söylediklerinin olup olmayacağını bilemiyorum.İyi olacak durumu iki bayram arası dedi.Karşıdaki kişi hakkındaki yorumları doğruydu.Olmaz dediği onun da olmuyor.Neslihan ın gelecek için söylediğinin çıktığını bir arkadaşımız yazmış.En azından iyi bari ona söyledikleri olmuş.Yoksa at gitsin fal bakmaları ile bizleri kaybetti.O ve o gibiler için farketmez ama.Umut veriyorlar bir kaç ay teselli işte..Sonu hüsran..Bekle gelir, bekle başka biri..İyi biri.Hemen yakın:)kızlarr size haberim var, cafe fincan şenay hanımın yeri hani oraya karanfil diye bi bayan gelmiş böyle bişey olamaz kız bir bir benı hıcbı sekılde tanımadan sıfır km bılgıyle herseyı tek tek soyledi..suan yasadıgım bır olayı bırebır sankı oda bnm arkadasımmıs gbı anlattı gelecekle ılgılı soyledıklerı cıkarsa yazacagım ama vakti var
Arkadaslar Bilginize arkadsına neslihan in falı çıkmış. 5 aydır aramayan adam için 2 saatte arıyor gözün aydın demis. Arkadaşta imkansız dedi hatta. 2 saat 10 dakika sonra aradi. Evet ona çıktı baristilar inşallah bize de çıkar.
Bekle pişman olup dönecek diyip vade verenler ile 1 yılım geçtiBakırköy deki Cafe fincan Karanfil hanıma ben baktırdığımı yazmıştım.Artık fl baktırmayı bıraktığım için bilmiyordum oradamı. Anda çok iyi evet.Gelecek için söylediklerine vakit var.Bu nedenle gelecek için söylediklerinin olup olmayacağını bilemiyorum.İyi olacak durumu iki bayram arası dedi.Karşıdaki kişi hakkındaki yorumları doğruydu.Olmaz dediği onun da olmuyor.Neslihan ın gelecek için söylediğinin çıktığını bir arkadaşımız yazmış.En azından iyi bari ona söyledikleri olmuş.Yoksa at gitsin fal bakmaları ile bizleri kaybetti.O ve o gibiler için farketmez ama.Umut veriyorlar bir kaç ay teselli işte..Sonu hüsran..Bekle gelir, bekle başka biri..İyi biri.Hemen yakın:)
Merhaba,
Neslihan telefonda bakiyor mu acaba?
hera_84 Bir yılda farkettiyseniz iyi.Benim yıllarımı aldı.:) Geleceği bilene henüz rastlamadım .gulseno, Neslihan için, Bakırköy Sütlükahve cafe yazıp sorulabilir.Bakıyor diye biliyorum ama .Bekle pişman olup dönecek diyip vade verenler ile 1 yılım geçtiGeçen yıl Mayıs’tan beri baktırdım farklı birçok kişiye. Yazın dönecek, Eylül’e kadar kadar gelecek, 3 vade, 10. ay derken ayları yılları yuvarlıyoruz. Böyle böyle ömrümüzden gidiyor aslında bu farkındalığa ulaşmam 1 yılımı aldı. Çok daha uzun da olabilirdi. Anı bilen evet var gelecek için çok azdır, sağlam referans ve olumlu deneyim takip edip gideceğim gidersem bundan sonra ben de
Evet bir dilek tut dilek bende olumlu duydum ama istanbulda olmak gerek gidebilmk için telefonda bakmıyorBir dilek tut dilek ise ben iki kez baktırdım. İlkinde de yarı yarıya bildiğini düşünmüştüm ve tarihleri çok önemsememiştim. Sonra bir arkadaşım daha çok övünce tekrar gittim. Bazı çok net bildiği şeyler var. Bazı şeyleri tutturamadı. Çok kısa vadede olacak dediği şeyler olmadı, belki vadesi daha uzundur. Ancak iki falı kendi içerisinde tutarlıydı.
Karanfil ne falına bakıyor ne kadara kaç dk bakıyor?kızlarr size haberim var, cafe fincan şenay hanımın yeri hani oraya karanfil diye bi bayan gelmiş böyle bişey olamaz kız bir bir benı hıcbı sekılde tanımadan sıfır km bılgıyle herseyı tek tek soyledi..suan yasadıgım bır olayı bırebır sankı oda bnm arkadasımmıs gbı anlattı gelecekle ılgılı soyledıklerı cıkarsa yazacagım ama vakti var
Ya o öyle çok bariz yakın gelecek tutturuyorlar, yani kabak gibi olanları....ama aradaki vakalara senaryo uyduruyorlar......Ama arayaçok demis aramış. O da gelecek değil mi??
evet o an kadin gormustur arayacagini ama o önemsiz bir şey benceYa o öyle çok bariz yakın gelecek tutturuyorlar, yani kabak gibi olanları....ama aradaki vakalara senaryo uyduruyorlar......
bu hangi didem ben baktirdim birine hic dolandirici degildi hatta kendisi bi süre ara ver su an farkli bir şey cikmaz dediHandeyi hic denemedim bilmiyorum AMA, bundan Sonra kuzey Ve tutkuda baskasina asla baktirmam acikcasi. Tutku ya Cok araliklarla baktirma canim . Aradan en az 3 ay gecsin. Mesela Ben ilk falima aralikta baktirdim, ikimcisine Mart ta . Cok fazla detay vermedi AMA celismedi acikcasi
Hic suna sahit oldunmu, kuzeyin soyledigi 3 cumlenin aynisini kelimesi kelkmesine tutkuda kurdu bana. Hatta aynisini kuzeyde soylemisti dedigim cumleleri vardi. Sende yasadinmi??
eyi
peline kesinlikle gitmeyin arkadaslar benim yasadigim hayal kirikliklarini yasamayin...sizi cok guzel inandiriyor ama sonra poponuzun üstüne oyle bir oturuyorsunuz kiKadınlar kahvesinde en çok beğendiğim kısa boylu falcı beni şok etmişti 1 5 sene önce baktırdım yolun düşerse giderim DİLEK ve Peline gelince ikiside çıkmayan fallarımdan bana söylediklerinin tersi oldu kağıda yaz kızım diye öyle hevesli hevesli anlatmıştıki olacak diye düşünüyor insan ama tarihler geldiğinde hiç birinde bir çıkma olmamıştı orda yeni falcıları denemedim ama kısa boylu ismini unuttum ama baya kısa o güzel bakmıştı :)
Nasil önemsiz 5 ay aramio tak o gün ario. Tutsun da ole tutsun. Simdi burada kaç kisi beklio arasin diye yapmayın nolurevet o an kadin gormustur arayacagini ama o önemsiz bir şey bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?