İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlarr size haberim var, cafe fincan şenay hanımın yeri hani oraya karanfil diye bi bayan gelmiş böyle bişey olamaz kız bir bir benı hıcbı sekılde tanımadan sıfır km bılgıyle herseyı tek tek soyledi..suan yasadıgım bır olayı bırebır sankı oda bnm arkadasımmıs gbı anlattı gelecekle ılgılı soyledıklerı cıkarsa yazacagım ama vakti var

Bakırköy deki Cafe fincan Karanfil hanıma ben baktırdığımı yazmıştım.Artık fl baktırmayı bıraktığım için bilmiyordum oradamı. Anda çok iyi evet.Gelecek için söylediklerine vakit var.Bu nedenle gelecek için söylediklerinin olup olmayacağını bilemiyorum.İyi olacak durumu iki bayram arası dedi.Karşıdaki kişi hakkındaki yorumları doğruydu.Olmaz dediği onun da olmuyor.Neslihan ın gelecek için söylediğinin çıktığını bir arkadaşımız yazmış.En azından iyi bari ona söyledikleri olmuş.Yoksa at gitsin fal bakmaları ile bizleri kaybetti.O ve o gibiler için farketmez ama.Umut veriyorlar bir kaç ay teselli işte..Sonu hüsran..Bekle gelir, bekle başka biri..İyi biri.Hemen yakın:)

Merhaba,

Neslihan telefonda bakiyor mu acaba?

Bekle pişman olup dönecek diyip vade verenler ile 1 yılım geçti Geçen yıl Mayıs’tan beri baktırdım farklı birçok kişiye. Yazın dönecek, Eylül’e kadar kadar gelecek, 3 vade, 10. ay derken ayları yılları yuvarlıyoruz. Böyle böyle ömrümüzden gidiyor aslında bu farkındalığa ulaşmam 1 yılımı aldı. Çok daha uzun da olabilirdi. Anı bilen evet var gelecek için çok azdır, sağlam referans ve olumlu deneyim takip edip gideceğim gidersem bundan sonra ben de

Merhaba,

Neslihan telefonda bakiyor mu acaba?
hera_84 Bir yılda farkettiyseniz iyi.Benim yıllarımı aldı.:) Geleceği bilene henüz rastlamadım .gulseno, Neslihan için, Bakırköy Sütlükahve cafe yazıp sorulabilir.Bakıyor diye biliyorum ama .

ıarkadaşlar fal ii evet frekans tutması bileceğine inanmakla da kendınde o enerjıyı hıssedıyorsan olmalı,kesınlıkle saglam bir referans onemlı bır tecrube duydugumuz falcıları tercıh etmelıyız. ben tatmın olmadgım falcıya gıderek hem hayal kırıklıgına ugruyorum hem nakıt ve vakıt kaybı..ara ara baktırmak gerek ust uste asla ..kötü enerji yuklendıgınıze emın olabılırsınız fal baktırırsanız ıslerınız terse bıle donebılır bunu unutmamak gerek..rahat bırakmak geerek enerjı akısını ,,ara vermek gerek bılerek saglam referansla yapılmalı dıye dusunuyrum ama dün karanfıl hanımı ne ısmını burdan duydum ne bıldıgım bırı ıken bos vaktımı degerendırıp oylesıne gıttım ama bırebır yanımda yasamıs gbı bı olayı bana anlatınca bu ısın tesadufen karsımıza cıkan bır yardımcı oyönlendirici olarak ta görüyorum artık

Evet bir dilek tut dilek bende olumlu duydum ama istanbulda olmak gerek gidebilmk için telefonda bakmıyor

Karanfil ne falına bakıyor ne kadara kaç dk bakıyor?

kizlarcim kadinlar kahvesi dilek hanim simdilerin bir dilek tur kadinlar lokali besiktasta bakan falci dilek.bilginiz var mi yorumunuz nedir ben yarin gidecegim.arkadasimin yillar once kimle evlenecegini falan her seyini bilmişti.

bu hangi didem ben baktirdim birine hic dolandirici degildi hatta kendisi bi süre ara ver su an farkli bir şey cikmaz dedi

peline kesinlikle gitmeyin arkadaslar benim yasadigim hayal kirikliklarini yasamayin...sizi cok guzel inandiriyor ama sonra poponuzun üstüne oyle bir oturuyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…