yok ben şöyle demeye çalıştım o an bellidir arayacagi o yuzden soylemistir yani yakin bir an oldugu icin gormustur bikac ay sonra donecek demekten daha kolayNasil önemsiz 5 ay aramio tak o gün ario. Tutsun da ole tutsun. Simdi burada kaç kisi beklio arasin diye yapmayın nolur
Ben tarot kahve baktlirdimKaranfil ne falına bakıyor ne kadara kaç dk bakıyor?
Karslı bir kadın varmış o mu? O dolarla bakıyordu.Bu arada haftasonu Ankarada bi kadina fal baktirdim kuzenim bi ovdu bi ovdu. Bana soyle bildi boyle bildi bide milletvekilleri bile gidiyomus kadina. Ay dedim iyi baktiralim. Kuzenim icip kapatti skyptan bakti kadin anca genel fal 3 seyi isotope isitip soyledi
Yani ole olabilir. Zaten zaman yaklasinca hissediliyor herhalde. Zaten kimse 5 yi sonraya soyleye mi yor.yok ben şöyle demeye çalıştım o an bellidir arayacagi o yuzden soylemistir yani yakin bir an oldugu icin gormustur bikac ay sonra donecek demekten daha kolay
Yok sanmam bu normalde 100 tl. Ye bakti milletvekillerine farkliymis fiyati. Adi Zeynepti galibaKarslı bir kadın varmış o mu? O dolarla bakıyordu.
eray ayrilmis mi asmindenSelam kızlar bende uzun zaman önce kadınlar külübünde okuduğum falcılara gidiyordum ara verdim uzun bir süre ama siz deneyimlerimi yazmak istedim taksimden başlayayım Asmin cafe güneş pembe tablo çizer olmadı dedikleri Ufuk falları çıkmaz can ilk baktığı fal iyidir ama tarihleri çıktığını görmedim idare eder Asmin Eray vardı gerçekçi bakardı ama karşı tarafın sevgilisi varmı yok mu aldatıyormu söylerdi onların hemen yanında kapris tasula, roza tam tuzak amaçları büyü bozdurmaya yöneltmek Samet var çocuk iyi bakıyor ama son verdiği tarihi bekliyorum anda iyi ama ahım şahım değil sembol taksim uzun saçlı biri var bildiği birşey yok adam bi tuhaf gitmeyin.
Damlalar Tuğba hızlı konuşuyor çıkmıyor Saadet mahalle falcısı gibidir ama dürüst bakar dediklerinden 10da 3 çıkar beşiktaş sembol Nihal ilk baktığı fal çıkar gerisi çıkmaz Beşiktaş sembol can gey sanırım pek birşey bildiğini düşünmüyorum hiç değmez Bakırköy cafe laf Andaç bana adam sana dönecek dedi engelledi beni baktırmayın Çiğdem oturur iki saat geçmişi anlatır Bakırköy neslihan bana çıkmadı millet övmüş mandal cafe ada çocuk bakıyor iyi yarısı çıktı diyebilirim toprak da tarihleri tutturumadı birde telefonda birine baktırdım o olmaz demişti olmadı gerçekten en beğenmediğim fal oydu birde dejavu cafe Bakırköy’de Taner diye bir çocuk vardı oda olumsuz konuştu gerçekten olmadı ama o çocuk işten ayrlmış yani bir tek bu ikisi bana çıktı
Nakta ya baktoranlar yorum yapabilir mi??
Hayret nasıl çıkmış?İlginç dedik arkadaşlarımla.. Sonu var da demiş mi?Arayıp bitecek mi?Söylemiş mi?İyi olur inşallah.Maşallah.Herkese bakılan iyi söylenen fallar çıksın İnşallah.Neslihan ilk kez yıllardır gelecek bilme konusunda, günündeymiş demek ki.Arkadaşım gitmiş geçen gün.Beş dakika bile bakmamış.Orta halli fal bakmış mahalle teyzesi gibi, hastalık, aile bireyleri için bir kaç cümle, sıkıntıdasın her yönden, yol falan demiş.Önceki falında haziranda yeni aşk var diyen Neslihan aşkın adını bile anmamış.Kız ayakta hani aşk yok mu diyebilmiş.O sonra demiş :)...Soru falan almadan masadan fırlamış iki dakikada.Hani eceline susayan derler ya o gibi...Ekmeğine nankörlük etmek derler buna.Madem bu işi yapıyorsun, hakkını vereceksin...Şeytan şaşırtmasın.Haram edilen ekmek..Fal da haram ama.Parayı almak için kasaya talimat hemen..Ha müşteri biter mi bitmez.Başka İstanbul yok..Bana nisan ayı sonuna doğru demişti bir ay geçti iyi olacak dediği konu..Bekle :)Arkadaslar Bilginize arkadsına neslihan in falı çıkmış. 5 aydır aramayan adam için 2 saatte arıyor gözün aydın demis. Arkadaşta imkansız dedi hatta. 2 saat 10 dakika sonra aradi. Evet ona çıktı baristilar inşallah bize de çıkar.
ZATEN OTURDUGUN YERDEN PARA KAZANİYORSUN BARİ ATİYORSAN DA USTURUPLU AT SİNİRİM TEPEME CİKTİ VALLAHİ.BU İSE NE PARALAR NE UMUTLAR DÖKÜYORUZ BELKİ BİZDE HATA AMA BU KADAR KOLAY OLMAMALİ İNSANLARİN UMUTLARİYLA OYNAMAK.LANET OLSUN HEPSİNE UMARİM BİZ DE EN KİSA ZAMANDA ARADİGİMİZ MUTLULUGU KİSİLERİ BULUP BİR DAHA ASLA FALCİ KAPİSİNDA BULMAYİZ KENDİMİZİ.Hayret nasıl çıkmış?İlginç dedik arkadaşlarımla.. Sonu var da demiş mi?Arayıp bitecek mi?Söylemiş mi?İyi olur inşallah.Maşallah.Herkese bakılan iyi söylenen fallar çıksın İnşallah.Neslihan ilk kez yıllardır gelecek bilme konusunda, günündeymiş demek ki.Arkadaşım gitmiş geçen gün.Beş dakika bile bakmamış.Orta halli fal bakmış mahalle teyzesi gibi, hastalık, aile bireyleri için bir kaç cümle, sıkıntıdasın her yönden, yol falan demiş.Önceki falında haziranda yeni aşk var diyen Neslihan aşkın adını bile anmamış.Kız ayakta hani aşk yok mu diyebilmiş.O sonra demiş :)...Soru falan almadan masadan fırlamış iki dakikada.Hani eceline susayan derler ya o gibi...Ekmeğine nankörlük etmek derler buna.Madem bu işi yapıyorsun, hakkını vereceksin...Şeytan şaşırtmasın.Haram edilen ekmek..Fal da haram ama.Parayı almak için kasaya talimat hemen..Ha müşteri biter mi bitmez.Başka İstanbul yok..Bana nisan ayı sonuna doğru demişti bir ay geçti iyi olacak dediği konu..Bekle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?