İstanbul'da Fal - Falcılar

Yürekten amin.Baktırdığı falı çıkan biraz daha burada olur ve sonra buradan kopar..Ancak bizler dönüp dolaşıp buradayız ve eski ama, burayı dışarıdan takip edip üyelik alan yeni arkadaşlar ekleniyor.ALLAH herkese istediğinin en iyisini versin.Kötülerden uzak tutsun, biz de uğraşmayalım.Umut dünyası.Bari fal bakamıyorsun sebebi var belki, iki kelime ile kapatıyorsun, para verecek olan garibanı dinle de ekmeğini haket.Arkadaş bana yapılanın aynısının kendisine de yapıldığını anlatınca dayanamadım buraya yazdım.O ekmeği veren ALLAH, bir gün geri alır, kendi derdine düşürür, umutlarla oynanmaz, bu bu kadar basit..

Son düzenleme:
Enerjikacigim neslihan sonu olmaz demis çocuk ta olmaz dio. Sonuc olarak herhalde gunundeydi

Telefonla baktırdığın kimdi

Ay söyle bana özelden hangi üye sıkıştırayım :))
Canim eksi sozlukte bi kiz. Inatla sordum 2 kere gitmissin en azindan mahalle koy isim falan soyle diye. Denizdi galiba adi ama emin diilim dedi. Daha ne soyliim. Baska biri de bi kadindan bahsetmis Ona mesaj atiim bari dedim ama Adam mesajlara kapatmis hesabini

Enerjikacigim neslihan sonu olmaz demis çocuk ta olmaz dio. Sonuc olarak herhalde gunundeydi
Mermaid250 ciğim burda sorun Neslihan’ın bilip bilmemesinden ziyade takındığı tavır ve aldığı paranın hakkını vermemesi....sırada bekleyen müşterisi yok Veya az olduğu halde koştururcasına fal bakması....tarz fabrika üsulu...para İçin bu işi yaptığı çok belli

Valla neslihan babamın oğlu değil. Ben bilgilendirmek amaçlı yazdım. Arkadasa çıkmış. Tarzı içinse evet çok hızlı bakio on dakika da bitirio atlı koşturur gibi. O konuda bende aynı fikirdeyim

Kızlar valla bende de 200-300falcı etti bukadar falcı varmı demeyin var. Bende deneyimlerimi birara yazıcam çok üşeniyorum:)). Ama şunu söyliyeyim vallahi billahide çıkmıyor çıkmıyor çıkmıyor hatta bence bilinç altını okuyorlar düşünüyorum da varmı çıkan diye bir adam vardı Ankara’da Çatı kafedeydi ismi Aşkınmış galiba o adam hep aklımdadır mesela tam söylediklerini hatırlamıyorum ama birdaha gidip deneyim diyorum. Deneyimlerimide yazıcam

kizlarcim kadinlar kahvesi dilek hanim simdilerin bir dilek tur kadinlar lokali besiktasta bakan falci dilek.bilginiz var mi yorumunuz nedir ben yarin gidecegim.arkadasimin yillar once kimle evlenecegini falan her seyini bilmişti.
Arkadaşım gidiyor herşeyi bildiğini söyledi ben de merak ediyorum ama tel de bakmıyor bakınca yazar mısın burdan

symbol toprak a uzun süree olmuştu gitmeyeli bence hala formunda gayt net anlasılır yıllar once ki bı konuyu bıe pat pat söyledi.benı hatırlamaz tanımaz ama ben onu hatırlıyorum eskıdende bılmıstı mevcut durumu birebir açıkcası soyledıgı syler net bı sekılde yakın gelecekle ılgılı olurda cıkarsa yazarım ama en az bı 6 ay var bı tanesı ıcın:/

Bende tavsiye üzerine bizim orada oturan bir amcaya baktırdım :) inanın size şaka gibi gelebilir ancak yanından çıkar çıkmaz söylediği bir kaç şey çıktı, sonrasında mı tekrar arıyorum konuşuyoruz ne söylediyse verdiği tarih neyse aynısı oldu. Hatta eşimle ayrıydık konuşmuyorduk ramazandan önce baktı barışacaksınız hatta Eyüpsultanda iftar yapacaksınız demişti böyle bir ihtimal olmadığı için gülmüştüm açıkcası. Sonrasında mı evet eşim aramaya başladı konuşmaya başladık ve 2 gün önce iftara davet etti ben tabi şok. ama eşim davet edeceği gün sabahtan fal bakan amca aradı artık ahbap olduk kendisiyle nasılsın iyi misin diye konuşuyoruz sağolsun. Dediki akşama bir hareketlilik olacak hazırlıklı ol dedi. 2 3 saat sonra eşim aradı iftara davet etti. O yüzden o amcanın üzerine kimseyi tanımam 1 kuruş para dahi almaz . 35 yıldır bakıyormuş. Buradan Sadi Amcama selamlar olsun :)

Super de biz nasil ulasicaz Sadi amcaya? Bilgi versen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…