Merhaba, Ahmet ne kadara bakıyor acaba?ben en son naktaya baktırdım ayrıntılı tarot. yüzde 50 bildi diyebilirim. ama tatmin edici değildi. fakat melekler kahvesinde ahmete gittim. anı ve geleceği iyi değerlendirdi. hiç bişey anlatmadan oturdum takır takır söyledi tarihler tutarsa tekrar gidicem. orada hatta biri vardı bu 6. gelişim tarihlerde pek iyi değil ama dediklerinde fazla iyi demişti.
tarot kahve 50 tlMerhaba, Ahmet ne kadara bakıyor acaba?
Teşekkür ederiim :)tarot kahve 50 tl
4 kez gittim küçük ayrıntılar dışında birşey bilmiyor çocuk olacak mı dedim 2 kez yok düşük olacak dedi ama Nur topu kız oldu bazı küçük ayrıntılar biliyor onun dışında değmez ben tarotta tek Efe ye gidiyorum diğerleri hikayeben gittim ya geçmişimi güzel yorumladı. gelecek ile ilgili kesin yorumlar yaptı. gelecek ile ilgili söylediğim şeyler kesin çıkacak dedi. Bi de hindistan da tapınakta falan kalmış. çok tatmin etmedi sanki bi de 70 TL biraz pahalıydı.
Biz Ahmet’e gidin dedik küçümsediler Cafe falcı sı diye gidip tlf dan fala 500 tl verdiler adam başka boyut ama anlayana buradakilerin gelecek kader Algısı garipben en son naktaya baktırdım ayrıntılı tarot. yüzde 50 bildi diyebilirim. ama tatmin edici değildi. fakat melekler kahvesinde ahmete gittim. anı ve geleceği iyi değerlendirdi. hiç bişey anlatmadan oturdum takır takır söyledi tarihler tutarsa tekrar gidicem. orada hatta biri vardı bu 6. gelişim tarihlerde pek iyi değil ama dediklerinde fazla iyi demişti.
ya ahmet hoşuma gitti benim açıkcası. sadece verdiği tarihleri beklicem. melekler kahvesinde falcı tutturmak çok zor çünkü gidiyorlar. mesela emre yi öven hatta reklamını yapan bi cok ünlü olmuştu. ama o kadar hızlı konusuyor ki çince konussun ama yavaş konussun anlarım kafası geliyorBiz Ahmet’e gidin dedik küçümsediler Cafe falcı sı diye gidip tlf dan fala 500 tl verdiler adam başka boyut ama anlayana buradakilerin gelecek kader Algısı garip
iranlı armandı bakırköy yeşil cafe de dimiMelekler Kahvesi Ahmet'in enerjisi ön görüsü iyidir. Erkek kardeşim baktırmıştı çok beğenmiş övmüştü baya. Kardeşim bana niyetle de bi şeyler sormuş öyle güzel anlatmıştı ki var olan durumu. Sonucu da dediği gibi oldu. Yaklaşımı tavrı hali iyidir. Sonrasında ben de gidip baktırdım uzun zaman geçti üstünden hatırladığım içerisinde olan durumumu net ifade edişiydi. Denenebilir. Emre geçmişte bingo dediğim çok şeyi anlatmıştır ama geleceğe dair söyledikleri pek olmadı açıkçası. Anda iyiler ancak ileriye dair çok nokta atışı yapan yok bence. Bakırköyde yeşil cafe mi bi yer var kilisenin yanında. O sokakta bi fal bakan biri vardı şarkıcı Serkan Kaya'nın ikizi gibi fgkkfgkjfhjklh ama adam enfes yorumlamıştı falı. Hatta bi bayan var onun dışında bakan ama enerjisini sevmedim. Neyse sadede geleyim İranlı Armandı sanırım adı. O da fena değildi. Epeydir baktırmıyorum açıkçası geçenlerde gittim yoktu denk gelirsem tekrar baktırabilirim.
Bana özelden tel. İni atar mısınız.Merhaba ben gibi falkolik kızlar :) fal defterini bugün itibariyle kapatıyorum. ( dilerim tekrar çıkmaz bir sorun ) uzun yıllar fikir alışverişi yaptık buluştuk gittik eski üyelerin çoğu yok zaten. Fal cafelerle başlarken falcı evleri sonra telefonlarda maillerde yıllardır baktirdik çoğu çöp cogu umut oldu zaman zaman. Yüzlerce falcı ama içlerinde bir elin parmak sayısı kadar bile bilen olmadı. Benim konum yıllardır aynıydı aynı kişi evlen ayrıl tekrar bir araya gelmeye çalışmalar derken yıllar önce yigitin ve didemin dışında gidişatı bilen bile olmadı. Yurtdisinda okuma planları yaptıranlar bile oldu ki okul hayatı biteli yıllar olmuşken:) umutlara kapılmayın umut güzel şey ama falcılar tarafından çok bekletildik üzüldük. Ben tekrar evime dönüyorum fal olayını oyuzden kapatıyorum konum bitti çünkü en son aynı ay içinde 2 defa dideme baktirdim evime donecegimi tum durumlari anlattı ama bu işin sadece 5 ay süreceğini söyledi ilk defa çıkmasını istemedigim falla karşı karsiyayim ama mutluyum. :) elektikmi enerjimi bilemem ama bu kadin anlik durumlarda super tutturuyor. bulabilirseniz yigit teli kapali suan ve didem icin referansta olurum garantide veririm haberiniz olsun ama bu ikisi sadece aşk konusunda iyiler başka şey için tutmuyor baktıkları fallar yiğit telde bakar didem su falı. Sormak istedikleriniz olursa cevap veririm. Bu son mübarek günlerde Rabbim hepinizin dertlerini güzelliğe çevirsin herkeside sevdiğine kavuştursun inşallah. Hayirli mutlu bayramlar. :)
İranlı Arman çok .çok kotuiranlı armandı bakırköy yeşil cafe de dimi
Efe nerde peki?4 kez gittim küçük ayrıntılar dışında birşey bilmiyor çocuk olacak mı dedim 2 kez yok düşük olacak dedi ama Nur topu kız oldu bazı küçük ayrıntılar biliyor onun dışında değmez ben tarotta tek Efe ye gidiyorum diğerleri hikaye
bi de cansuyu biliyor musunuz? ona gittin mi veya giden var mı?4 kez gittim küçük ayrıntılar dışında birşey bilmiyor çocuk olacak mı dedim 2 kez yok düşük olacak dedi ama Nur topu kız oldu bazı küçük ayrıntılar biliyor onun dışında değmez ben tarotta tek Efe ye gidiyorum diğerleri hikaye
bir kaç kez fal için gittim bakırköy tarafında bir kaç kişiye kahve falı ve tarot baktı genelde hayatımdaki insanları söyledi ileriye dönük tutmadıkızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Cansuya gittim, özellikle isim bilmekte çok çok iyi! Net isim veriyor, hisleri kuvvetli. Anlık çok şeyi biliyor, gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyorum halen. Zamanları gelmedi henüz :)bi de cansuyu biliyor musunuz? ona gittin mi veya giden var mı?
Bugün arkadaşımla safiyeye gittik ona bi saat sonra kii kadın bir saat bir gün bir haftda olabilir ama ben bi saat gibi görüyorum dedi ona dediği oldu bana da ince bi detay verdi bakalm nolcak brn bundan sonra safiye den başka bi falcıya gitmicem çünkü tek oturaklı falları çıkan bana ve çevreme o oldu
[/QUOTz
bir kaç kez fal için gittim bakırköy tarafında bir kaç kişiye kahve falı ve tarot baktı genelde hayatımdaki insanları söyledi ileriye dönük tutmadı
Benimde 10 ay sonra tutan bir falı bile varCansuya gittim, özellikle isim bilmekte çok çok iyi! Net isim veriyor, hisleri kuvvetli. Anlık çok şeyi biliyor, gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyorum halen. Zamanları gelmedi henüz :)
Bir de bu faldaki zaman kavramını çokta anlayamıyorum açıkçası. Fal baktırıyorum 1 ay deniyor atıyorum ama 3 ay sonra tutabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence her zaman söylenen tarihin üzerine konulmalı gibi geliyor..
Ben geçen yine gittim şiir gibi konuştu bağlantıları o kadar doğru kuran biri aynı zamanda çok da düzgün biri ne görüyorsa söylüyor Ahmet şuana kadar derinlik itibari ile 1 numara diğerleri gibi onlarca soru yok Emre nin bana çıkan falları oldu bence Emre de iyi ama anlaması güç birde o el hareketleri yok muya ahmet hoşuma gitti benim açıkcası. sadece verdiği tarihleri beklicem. melekler kahvesinde falcı tutturmak çok zor çünkü gidiyorlar. mesela emre yi öven hatta reklamını yapan bi cok ünlü olmuştu. ama o kadar hızlı konusuyor ki çince konussun ama yavaş konussun anlarım kafası geliyorahmet'i tavsiye ederim ama kim olursa olsun muhakkak yüksek enerji ile gitmek önemli. yoksa saçma sapan yorumlar çıkıyor
Allah razı olsun sizin derin tecrübeleriniz sayesinde Nirvana’ya ereceğizMelekler Kahvesi Ahmet'in enerjisi ön görüsü iyidir. Erkek kardeşim baktırmıştı çok beğenmiş övmüştü baya. Kardeşim bana niyetle de bi şeyler sormuş öyle güzel anlatmıştı ki var olan durumu. Sonucu da dediği gibi oldu. Yaklaşımı tavrı hali iyidir. Sonrasında ben de gidip baktırdım uzun zaman geçti üstünden hatırladığım içerisinde olan durumumu net ifade edişiydi. Denenebilir. Emre geçmişte bingo dediğim çok şeyi anlatmıştır ama geleceğe dair söyledikleri pek olmadı açıkçası. Anda iyiler ancak ileriye dair çok nokta atışı yapan yok bence. Bakırköyde yeşil cafe mi bi yer var kilisenin yanında. O sokakta bi fal bakan biri vardı şarkıcı Serkan Kaya'nın ikizi gibi fgkkfgkjfhjklh ama adam enfes yorumlamıştı falı. Hatta bi bayan var onun dışında bakan ama enerjisini sevmedim. Neyse sadede geleyim İranlı Armandı sanırım adı. O da fena değildi. Epeydir baktırmıyorum açıkçası geçenlerde gittim yoktu denk gelirsem tekrar baktırabilirim.
Sentinus Cansu mu kendine yapabileceğin en kötü şey onu dinlemek ne dalavereleri var randevu listesine bakıp isim bilme tlf da resimlere bakayım diyip arama listesine bakmabi de cansuyu biliyor musunuz? ona gittin mi veya giden var mı?
evet bende duymuştum o arama listesine baktığını. ben böyle istiyorum ki net olsun bana desin ki şurda şunu yaşamışsın, şöyle yaparsan da şöyle yaşayacaksın. net olsun yani bi de isim verenler varmış ya ben çok şaşırıyorum ona. daha önce iyi bi falcıya denk gelmedim açıkçası. bana birini önerir misiniz?Sentinus Cansu mu kendine yapabileceğin en kötü şey onu dinlemek ne dalavereleri var randevu listesine bakıp isim bilme tlf da resimlere bakayım diyip arama listesine bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?