İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, Ahmet ne kadara bakıyor acaba?

4 kez gittim küçük ayrıntılar dışında birşey bilmiyor çocuk olacak mı dedim 2 kez yok düşük olacak dedi ama Nur topu kız oldu bazı küçük ayrıntılar biliyor onun dışında değmez ben tarotta tek Efe ye gidiyorum diğerleri hikaye

Biz Ahmet’e gidin dedik küçümsediler Cafe falcı sı diye gidip tlf dan fala 500 tl verdiler adam başka boyut ama anlayana buradakilerin gelecek kader Algısı garip

Biz Ahmet’e gidin dedik küçümsediler Cafe falcı sı diye gidip tlf dan fala 500 tl verdiler adam başka boyut ama anlayana buradakilerin gelecek kader Algısı garip
ya ahmet hoşuma gitti benim açıkcası. sadece verdiği tarihleri beklicem. melekler kahvesinde falcı tutturmak çok zor çünkü gidiyorlar. mesela emre yi öven hatta reklamını yapan bi cok ünlü olmuştu. ama o kadar hızlı konusuyor ki çince konussun ama yavaş konussun anlarım kafası geliyor ahmet'i tavsiye ederim ama kim olursa olsun muhakkak yüksek enerji ile gitmek önemli. yoksa saçma sapan yorumlar çıkıyor

Melekler Kahvesi Ahmet'in enerjisi ön görüsü iyidir. Erkek kardeşim baktırmıştı çok beğenmiş övmüştü baya. Kardeşim bana niyetle de bi şeyler sormuş öyle güzel anlatmıştı ki var olan durumu. Sonucu da dediği gibi oldu. Yaklaşımı tavrı hali iyidir. Sonrasında ben de gidip baktırdım uzun zaman geçti üstünden hatırladığım içerisinde olan durumumu net ifade edişiydi. Denenebilir. Emre geçmişte bingo dediğim çok şeyi anlatmıştır ama geleceğe dair söyledikleri pek olmadı açıkçası. Anda iyiler ancak ileriye dair çok nokta atışı yapan yok bence. Bakırköyde yeşil cafe mi bi yer var kilisenin yanında. O sokakta bi fal bakan biri vardı şarkıcı Serkan Kaya'nın ikizi gibi fgkkfgkjfhjklh ama adam enfes yorumlamıştı falı. Hatta bi bayan var onun dışında bakan ama enerjisini sevmedim. Neyse sadede geleyim İranlı Armandı sanırım adı. O da fena değildi. Epeydir baktırmıyorum açıkçası geçenlerde gittim yoktu denk gelirsem tekrar baktırabilirim.

iranlı armandı bakırköy yeşil cafe de dimi

Bana özelden tel. İni atar mısınız.

bi de cansuyu biliyor musunuz? ona gittin mi veya giden var mı?

Kızlar selam saim hocanın numarası varsa özelden bana mesaj atabilirmisiniz özel hayatımda durumlarım çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim daha önce gittim kendisine ancak telefonunu kaybettim

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
bir kaç kez fal için gittim bakırköy tarafında bir kaç kişiye kahve falı ve tarot baktı genelde hayatımdaki insanları söyledi ileriye dönük tutmadı

bi de cansuyu biliyor musunuz? ona gittin mi veya giden var mı?
Cansuya gittim, özellikle isim bilmekte çok çok iyi! Net isim veriyor, hisleri kuvvetli. Anlık çok şeyi biliyor, gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyorum halen. Zamanları gelmedi henüz :)
Bir de bu faldaki zaman kavramını çokta anlayamıyorum açıkçası. Fal baktırıyorum 1 ay deniyor atıyorum ama 3 ay sonra tutabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence her zaman söylenen tarihin üzerine konulmalı gibi geliyor..

Benimde 10 ay sonra tutan bir falı bile var

Ben geçen yine gittim şiir gibi konuştu bağlantıları o kadar doğru kuran biri aynı zamanda çok da düzgün biri ne görüyorsa söylüyor Ahmet şuana kadar derinlik itibari ile 1 numara diğerleri gibi onlarca soru yok Emre nin bana çıkan falları oldu bence Emre de iyi ama anlaması güç birde o el hareketleri yok mu

Allah razı olsun sizin derin tecrübeleriniz sayesinde Nirvana’ya ereceğiz

Sentinus Cansu mu kendine yapabileceğin en kötü şey onu dinlemek ne dalavereleri var randevu listesine bakıp isim bilme tlf da resimlere bakayım diyip arama listesine bakma
evet bende duymuştum o arama listesine baktığını. ben böyle istiyorum ki net olsun bana desin ki şurda şunu yaşamışsın, şöyle yaparsan da şöyle yaşayacaksın. net olsun yani bi de isim verenler varmış ya ben çok şaşırıyorum ona. daha önce iyi bi falcıya denk gelmedim açıkçası. bana birini önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…