- 12 Haziran 2019
- 14
- 6
- 1
- 30
Gelecek ile ilgili kesin ve net konuşuyor mu? Çıktığı zaman yazmanı bekliyorum.Cansuya gittim, özellikle isim bilmekte çok çok iyi! Net isim veriyor, hisleri kuvvetli. Anlık çok şeyi biliyor, gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyorum halen. Zamanları gelmedi henüz :)
Bir de bu faldaki zaman kavramını çokta anlayamıyorum açıkçası. Fal baktırıyorum 1 ay deniyor atıyorum ama 3 ay sonra tutabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence her zaman söylenen tarihin üzerine konulmalı gibi geliyor..
Ben de şimdi bunu yazacaktım. Bunu bir sürü kişiden duydum ben de, fala konu olan adamın resmini görmek istiyor telefonundan, o bahaneyle arama listesindeki isimlere de bakıyor. Benimleyken becerememişti mesela, eski eşimin ismi 4 harfli üçünü ben söyledim ona rağmen geveledi durdu, tahmin edemedi. Boş boş işler yani. Bir de isim bilse ne bilmese ne, ismi bırakın ana dair gerçekten çok ilginç detaylar bilen falcılar var ama gelecekle ilgili dediklerinin ne kadarı çıkıyor ki?Sentinus Cansu mu kendine yapabileceğin en kötü şey onu dinlemek ne dalavereleri var randevu listesine bakıp isim bilme tlf da resimlere bakayım diyip arama listesine bakma
o kadar haklısın ki önemli olan geçmiş ve geleceği hatta geçmiş dediysem hayatında iz bırakan şeyleri bilmesi ve iyi kehanetlerde bulunması. ben böyle bi falcı göremiyorum. eski zamanlarda kahinler varmışş ahh ahhBen de şimdi bunu yazacaktım. Bunu bir sürü kişiden duydum ben de, fala konu olan adamın resmini görmek istiyor telefonundan, o bahaneyle arama listesindeki isimlere de bakıyor. Benimleyken becerememişti mesela, eski eşimin ismi 4 harfli üçünü ben söyledim ona rağmen geveledi durdu, tahmin edemedi. Boş boş işler yani. Bir de isim bilse ne bilmese ne, ismi bırakın ana dair gerçekten çok ilginç detaylar bilen falcılar var ama gelecekle ilgili dediklerinin ne kadarı çıkıyor ki?
Cansu nerede acaba ?Cansuya gittim, özellikle isim bilmekte çok çok iyi! Net isim veriyor, hisleri kuvvetli. Anlık çok şeyi biliyor, gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyorum halen. Zamanları gelmedi henüz :)
Bir de bu faldaki zaman kavramını çokta anlayamıyorum açıkçası. Fal baktırıyorum 1 ay deniyor atıyorum ama 3 ay sonra tutabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence her zaman söylenen tarihin üzerine konulmalı gibi geliyor..
Ben gittim yüzüme bakıyor işte kurumsal yerde çalışacaksın sıktığı ilk yalan çünkü soruyor ne iş yapıyorsun diye sonra aşk mevzu sonra resim gösteriyorsun güya resimden analiz yapıyor sonra tavsiye veriyor isim listesine bakıp benimde ismimi bilmeye çalışmıştı güya ismim isminde e görüyorum sonra l görüyorum i görüyorum ismim Elif benim diyor z görüyorum Elif gibi Ebru gibi mi ? Güya kafasına göre oyun yapıyor hayatımda gördüğüm en boş en saygısız en kaba falcı sonra bana iki kızın olacak dedi ya dedim benim güvendiğim falcı bana tek erkek dedi (genelde söylenen) dedim öfkelendi konuşma esnasında dedim ki Beşiktaş’ta şu kişi dedim bu öfkelenip bana demesin mi annesi bana geliyor Beşiktaş’ta bu kişi gülermişsin ağlarmısın ben zaten lokasyonu vermişim falcının annesi üşenmeden Beşiktaştan Ataköy gelecek pes tam bir rezalet Sentinus CansuBen de şimdi bunu yazacaktım. Bunu bir sürü kişiden duydum ben de, fala konu olan adamın resmini görmek istiyor telefonundan, o bahaneyle arama listesindeki isimlere de bakıyor. Benimleyken becerememişti mesela, eski eşimin ismi 4 harfli üçünü ben söyledim ona rağmen geveledi durdu, tahmin edemedi. Boş boş işler yani. Bir de isim bilse ne bilmese ne, ismi bırakın ana dair gerçekten çok ilginç detaylar bilen falcılar var ama gelecekle ilgili dediklerinin ne kadarı çıkıyor ki?
Guvendigin falci Kim?Ben gittim yüzüme bakıyor işte kurumsal yerde çalışacaksın sıktığı ilk yalan çünkü soruyor ne iş yapıyorsun diye sonra aşk mevzu sonra resim gösteriyorsun güya resimden analiz yapıyor sonra tavsiye veriyor isim listesine bakıp benimde ismimi bilmeye çalışmıştı güya ismim isminde e görüyorum sonra l görüyorum i görüyorum ismim Elif benim diyor z görüyorum Elif gibi Ebru gibi mi ? Güya kafasına göre oyun yapıyor hayatımda gördüğüm en boş en saygısız en kaba falcı sonra bana iki kızın olacak dedi ya dedim benim güvendiğim falcı bana tek erkek dedi (genelde söylenen) dedim öfkelendi konuşma esnasında dedim ki Beşiktaş’ta şu kişi dedim bu öfkelenip bana demesin mi annesi bana geliyor Beşiktaş’ta bu kişi gülermişsin ağlarmısın ben zaten lokasyonu vermişim falcının annesi üşenmeden Beşiktaştan Ataköy gelecek pes tam bir rezalet Sentinus Cansu
Hahahhah aynı şeyleri bana da yaptı, örneğin ben de Laf cafedeki Çiğdemin anla ilgili söylediklerine çok güvenirim çok enteresan şeyler bilir. O bana şunu şunu dedi vs dediğimde Çiğdem da bana gelir falan demişti. Hatta Cansu’nun falı beni o kadar kötü etkilemişti ki Çiğdeme bir sonraki gidişimde sormuştum bunu. Yalnızca Bir kere yolum düşmüştü Cansunun çalıştığı yere, arkadaşım baktırınca ben de öylesine baktırmıştım dedi. Bir de sözde benle olmaktan köpek gibi pişman olan adamın bir kutlama vesilesiyle beni arayacağını da söyledi. Saçma sapan, moral bozucu, aşırı pahalı ve gereksiz bir faldı. Konuştuğu 10 dknin 7-8 dksında kendi hayatını anlatıyor zaten. Bildiğin haram para yani, başka bir şey değil.Ben gittim yüzüme bakıyor işte kurumsal yerde çalışacaksın sıktığı ilk yalan çünkü soruyor ne iş yapıyorsun diye sonra aşk mevzu sonra resim gösteriyorsun güya resimden analiz yapıyor sonra tavsiye veriyor isim listesine bakıp benimde ismimi bilmeye çalışmıştı güya ismim isminde e görüyorum sonra l görüyorum i görüyorum ismim Elif benim diyor z görüyorum Elif gibi Ebru gibi mi ? Güya kafasına göre oyun yapıyor hayatımda gördüğüm en boş en saygısız en kaba falcı sonra bana iki kızın olacak dedi ya dedim benim güvendiğim falcı bana tek erkek dedi (genelde söylenen) dedim öfkelendi konuşma esnasında dedim ki Beşiktaş’ta şu kişi dedim bu öfkelenip bana demesin mi annesi bana geliyor Beşiktaş’ta bu kişi gülermişsin ağlarmısın ben zaten lokasyonu vermişim falcının annesi üşenmeden Beşiktaştan Ataköy gelecek pes tam bir rezalet Sentinus Cansu
Melekler Kahvesi Ahmet'in enerjisi ön görüsü iyidir. Erkek kardeşim baktırmıştı çok beğenmiş övmüştü baya. Kardeşim bana niyetle de bi şeyler sormuş öyle güzel anlatmıştı ki var olan durumu. Sonucu da dediği gibi oldu. Yaklaşımı tavrı hali iyidir. Sonrasında ben de gidip baktırdım uzun zaman geçti üstünden hatırladığım içerisinde olan durumumu net ifade edişiydi. Denenebilir. Emre geçmişte bingo dediğim çok şeyi anlatmıştır ama geleceğe dair söyledikleri pek olmadı açıkçası. Anda iyiler ancak ileriye dair çok nokta atışı yapan yok bence. Bakırköyde yeşil cafe mi bi yer var kilisenin yanında. O sokakta bi fal bakan biri vardı şarkıcı Serkan Kaya'nın ikizi gibi fgkkfgkjfhjklh ama adam enfes yorumlamıştı falı. Hatta bi bayan var onun dışında bakan ama enerjisini sevmedim. Neyse sadede geleyim İranlı Armandı sanırım adı. O da fena değildi. Epeydir baktırmıyorum açıkçası geçenlerde gittim yoktu denk gelirsem tekrar baktırabilirim.
Ben hiç beğenmedim zaten soru sor falan diyor cevapları kıyısından bile geçmiyor. Bana sorun arkadaşlar denemediğim falcı yok neredeyse ve bıraktım fal işini. Birtek Gülistana baktırmadım onada o parayı vermem zatenNaktaya fal baktırıp çıkan oldu mu kızlar? Ben de yeni baktırdım da yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Olayın dinle kitapla alakası yok. Dini yorumlar bu sitede yasaktır.(Senin yorumun altında sana ve herkese hitaben yazıyorum)
Kim geleceği bilebilir ki? Öyle şeyler olsaydı ilyada odessa gibi bir sürü tanrı, tanrıçalar olurdu, kehanetler olurdu. Etraf kahin dolardı. Onların konuşmasına göre de artık ne kadar kaos olurdu siz düşünün. Sana biri diyecek ki 3 gün sonra şu kişi sana zarar verecek düşmanlık yapacak. İnandıysan sende o kişiye düşmanlık yapabilirsin. Bu basit bir örnek. Ki bu tanrıçalar zamanında insanlar çok sıkıntılıydı, ortalık karışıktı. Sonra islam dini son din olarak geldi. İlk yasaklananlardan biri bu tarz işlerdi. Sonra Kur'an ayetleri gelmeye başladı ve puttan tutun fala kadar hepsi yasaklandı ve en büyük günahlardan sayıldı. Geleceği de asla Allah'tan başkasının bilmeyeceği altı çizile çizile belirtildi. Tüm zamanların gösterildiği peygamberimizin bile böyle bir iddiası olmamıştır. Bana ancak ne bildirilirse ben onu bilirim onu konuşurum yoksa bilmem demiştir. Biraz haddimizi bilelim eğer ki müslümansak. Biride diyor falcı bilemedi attı tutu kötü baktı vs param haram olsun. Zaten işlemin tamamı haram yani ne kafasıysa. İster kızın ister kızmayın, ister inanın ister inanmayın, sonuçta işin doğrusu bu, varacağı son nokta bu. Şuanki fikirleriniz bunu reddebilir, bende sizi falcı araştırana kadar tarihi araştırın, dinimizi (dinleride olabilir, hemen hepsi islamı işaret eder) araştırın derim. Bu işin de gırırına baktırılanı olmaz. Ben zaten inanıyorum sırf geyiğine, muhabbettine baktırıyorumda olmuyor maalesef. Boşa giden paraya mı yanarsın, boşa geçirilen vakite mi yanarsın, yoksa saçmalayan falcı yüzünden üzülen kendine mi yanarsın, velhasıl boş işler,bana kızmana gerek yok fal işlerini seven arkadaşım, ama sana doğruyu söylüyorum, senin için söylüyorum. Bazı başına gelen kötü şeyler varya, sırf falcı söylediği için başına geldi bunu biliyor muydun?Olumlu/olumsuz düşünce olayı varya hani, ve sende falcının dediği ne zaman olacak diye ona inanıp bekliyorsun, olsun diye bekliyorsun, sen talep ediyorsun, genelde de oluyor. Kötü şeylerden bir kısmı olmuyorsa da sen candan istemediğin ama yarım yamalak acaba olur mu dediğin için bazen oluyor bazen olmuyor. Neyse burası derin mevzu. Son bir şey daha diyeyim, faldı, tarottu bilmem her neyse, bakan insana dikkat et !!!!! Mutlaka o insan anormaldir ama mutlaka. Bu konuda da herkesle iddiaya da girerim(ciddiyetimi anla, zaten ciddiyim). Bu işlere bakan bir insan asla sağlıklı değil, hem bedenen hem ruhen. Tabi sende anormal isen sana normal gelebilir. Evet, ben üzerime düşeni yaptım, anlattım. Artık gerisi elbette ki sizin kendi takdiriniz, kimseyi zorlayacak halim yok. Her koyun kendi bacağından asılır.
Size ne fal bakandan baktırandan hem dinle ne ilgisi var zaten dini konular yasak herkesin kendi tercihi ben mesela falı terapi adına baktırıyorum şuanki psikolojime çok iyi geliyor böyle mutlu oluyorum(Senin yorumun altında sana ve herkese hitaben yazıyorum)
Kim geleceği bilebilir ki? Öyle şeyler olsaydı ilyada odessa gibi bir sürü tanrı, tanrıçalar olurdu, kehanetler olurdu. Etraf kahin dolardı. Onların konuşmasına göre de artık ne kadar kaos olurdu siz düşünün. Sana biri diyecek ki 3 gün sonra şu kişi sana zarar verecek düşmanlık yapacak. İnandıysan sende o kişiye düşmanlık yapabilirsin. Bu basit bir örnek. Ki bu tanrıçalar zamanında insanlar çok sıkıntılıydı, ortalık karışıktı. Sonra islam dini son din olarak geldi. İlk yasaklananlardan biri bu tarz işlerdi. Sonra Kur'an ayetleri gelmeye başladı ve puttan tutun fala kadar hepsi yasaklandı ve en büyük günahlardan sayıldı. Geleceği de asla Allah'tan başkasının bilmeyeceği altı çizile çizile belirtildi. Tüm zamanların gösterildiği peygamberimizin bile böyle bir iddiası olmamıştır. Bana ancak ne bildirilirse ben onu bilirim onu konuşurum yoksa bilmem demiştir. Biraz haddimizi bilelim eğer ki müslümansak. Biride diyor falcı bilemedi attı tutu kötü baktı vs param haram olsun. Zaten işlemin tamamı haram yani ne kafasıysa. İster kızın ister kızmayın, ister inanın ister inanmayın, sonuçta işin doğrusu bu, varacağı son nokta bu. Şuanki fikirleriniz bunu reddebilir, bende sizi falcı araştırana kadar tarihi araştırın, dinimizi (dinleride olabilir, hemen hepsi islamı işaret eder) araştırın derim. Bu işin de gırırına baktırılanı olmaz. Ben zaten inanıyorum sırf geyiğine, muhabbettine baktırıyorumda olmuyor maalesef. Boşa giden paraya mı yanarsın, boşa geçirilen vakite mi yanarsın, yoksa saçmalayan falcı yüzünden üzülen kendine mi yanarsın, velhasıl boş işler,bana kızmana gerek yok fal işlerini seven arkadaşım, ama sana doğruyu söylüyorum, senin için söylüyorum. Bazı başına gelen kötü şeyler varya, sırf falcı söylediği için başına geldi bunu biliyor muydun?Olumlu/olumsuz düşünce olayı varya hani, ve sende falcının dediği ne zaman olacak diye ona inanıp bekliyorsun, olsun diye bekliyorsun, sen talep ediyorsun, genelde de oluyor. Kötü şeylerden bir kısmı olmuyorsa da sen candan istemediğin ama yarım yamalak acaba olur mu dediğin için bazen oluyor bazen olmuyor. Neyse burası derin mevzu. Son bir şey daha diyeyim, faldı, tarottu bilmem her neyse, bakan insana dikkat et !!!!! Mutlaka o insan anormaldir ama mutlaka. Bu konuda da herkesle iddiaya da girerim(ciddiyetimi anla, zaten ciddiyim). Bu işlere bakan bir insan asla sağlıklı değil, hem bedenen hem ruhen. Tabi sende anormal isen sana normal gelebilir. Evet, ben üzerime düşeni yaptım, anlattım. Artık gerisi elbette ki sizin kendi takdiriniz, kimseyi zorlayacak halim yok. Her koyun kendi bacağından asılır.
Herkes aynı inanca sahip olmak zorunda değil.(Senin yorumun altında sana ve herkese hitaben yazıyorum)
alabilir miyim nosunuArkadaslar bende size fal deneyimlerimden bahsetmek istedim biraz.şimdiye kadar çok fazla falcıya gittim ve hepsini tek tek yazamam tabiki ancak. İz bırakanlar diyerek bir kaç tanesinden bahsetmek isterim. İlk olarak çok uzun süre elmiraya fal baktrdım ve çıgu söylediği oldu ama zamanlarda tutturamama gbi bir durum oldu. Ama genel olarak begendiğim memnun kaldıgım bir falcıdır kendisi. İkinci olarak emine akkaya genel olarak elmira ile benzer seyler sölediler ve ondanda aslında memnundum ama o da zamanları tutturamadı pek. Selma adlı bir falcı var dı 3. Olarak baktrdıgım tabi elmira ve emine akkya kadar profosyonel degil ama fena deil diyebilirim selma içinde. Bi çok kafe falcısına baktrdım ama neredeyse hepsi fiyasko diyebilirim ama bu fiyasko lafını tamamen sonuç odaklı sölüyorum. Yoksa ilk baktrıpta gayet güzel dediğim insanlarda olmadı deil haksızlık etmiyeyim.bu arada en çok baktrdıklaromın arasında mardinli hasan da var. Bu hasan sadece falıcı deil aynı zamanda hoca lakaplı bir insan. Aslında ondan da memnunum ama artık beni çok iyi tanıdıgı için tatmin olamıyorum.yoksa onunda sölediği çogu seyi yasadım diyebilirim. Birde ramek adında bir falcım var iranlı bir falcı. Suan da en favori falcım ramek aslında. Ama onada ulasmak çok zor oluyor randevu almak çok kolay deil. Şimdi bir farklılık arayısındayım ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
Vallahi siteyi kullanmayı simdilik çok iyi bilmiorum kusura bakmayın ne olur. Ama kimin nosunu istediğini anlamadım sölersen ona göre yardımcı olayım. Birde seninde bana önerebilecegin biriisi olursa ilgilenirimalabilir miyim nosunu
Bende baktrdım yani çok çok iyi diyemeyecegim bir kaç nokta atısı yaptı ancak gelecek ile alakalı söledikleri cıkmadı bende cnm paylasayım dedimMelekler kahvesi ataya giden var mı? Bana pek bilemedi gibi ama arkadaşımı iyi bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?