İstanbul'da Fal - Falcılar

Daha önce de yazmıştım tecrübelerimi büküne kadar iki üç kişiden memnun kaldım geçen hafta online Astrocenter diye bir fal sitesinde Medyum Ebru Özkan diye bir falcıya fal baktırdım kadın felaketti 10 dk yeni üyelik paketi 1 Euroydu aldım fakat ardından 4 kere daha aradım 40 dk baktırdım felaket bakıyor annemin hastalığını erkek arkadaşımın döndüğü tarihi söyledi erkek arkadaşımın annesinin adını biraz realist ama tekrar ayrılacaksın dedi bana baktırmak isteyenler deneyebilir birde özelde baktırdım biri var o biraz pahalı bu daha uygun geldi bide kaprisli değil sitenin adı Astrocenter uzmanın adı Medyum Ebru Özkan almanyadaymış

Cnn telefon numarası alablirmiyim

Bahsettiğiniz ramek hanim ve hasn hocanın numarasini alablirmiyim

Size ne fal bakandan baktırandan hem dinle ne ilgisi var zaten dini konular yasak herkesin kendi tercihi ben mesela falı terapi adına baktırıyorum şuanki psikolojime çok iyi geliyor böyle mutlu oluyorum
Aynen, ben de. Hem orucumu tutuyorum, makarasına falımı da baktırıyorum. İnanmadıktan, tapmadıktan sonra ne olacak. Psikolojimize iyi geliyor.

Aynen, ben de. Hem orucumu tutuyorum, makarasına falımı da baktırıyorum. İnanmadıktan, tapmadıktan sonra ne olacak. Psikolojimize iyi geliyor.
Bende sizin gnu düşünüyorum fal inanmam falsız kalma mantığı işte ama insan zaman zaman 3,bir gözden yorum alma isteği duyuyor sadece tutunmak için yapıyoruz aslında bunu yoksa din ile inançsızlık ile bir alakası yok yoksa bizde biliyoruz ki kimse geleceği yüzde yüz bilemez sadece hisleriyle yorumlar kimisi doğru çıkar kimisi yanlış ama o anda seni rahatlatıyor ya işte fal bKtrma sebeplerimiz hepimizin bunlar bencede

Kızlar bu arada bende yeni uyeyim bu forum da ismi geçen falcıların neredeyse hepsine fal baktrmisligim var ama hiç birisinin gelecek ile alakalı söylediği tam olarak cikmadi o yüzden tek tek yorum.yapip kimseyi yanıltmak istemedim yeni ve güzel tecrübelerim olduğunda sizlerle paylasicam

Kızlar eski sayfalara bakınca motor ayse diye bir bayandan bahsediyor. Bu bayanın telefonunu bilen varmı yada bu bayan baktran varsa yorum yapabilirmi

Bu arada dideme baktrdım ama pek tatmin olamadım açıkcası çok net ifadeler kullanmadı yani hep böle olası seylerden bahsetti ve falın sonunda bir sonuçta olmadı muallak ile bitti açıkcası fal. Baskasına çok daha iyi bakabilir onu bilmem ancak ben pek tatmin olmadım çok daha iyilerine baktdım çünkü

ben Naktaya baktırdım ve ne yazık ki hiçbir şeyi bilemedi anımı dahi bilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…