Bahsettiğiniz İranlı falcının numarasını istiyor galiba arkadaşKimin numarasını istedin cnm onu anlayamadım
Ha iranlı ramekin ise onu vereyim ben tabikiBahsettiğiniz İranlı falcının numarasını istiyor galiba arkadaş
alabilir miyim nosunu
[/
yanlız özelden mesaj atınHa iranlı ramekin ise onu vereyim ben tabiki
Tamam inş becerebilirim. Çok tesekkürlerryanlız özelden mesaj atın
Rica ederimTamam inş becerebilirim. Çok tesekkürlerr
Cnn telefon numarası alablirmiyimDaha önce de yazmıştım tecrübelerimi büküne kadar iki üç kişiden memnun kaldım geçen hafta online Astrocenter diye bir fal sitesinde Medyum Ebru Özkan diye bir falcıya fal baktırdım kadın felaketti 10 dk yeni üyelik paketi 1 Euroydu aldım fakat ardından 4 kere daha aradım 40 dk baktırdım felaket bakıyor annemin hastalığını erkek arkadaşımın döndüğü tarihi söyledi erkek arkadaşımın annesinin adını biraz realist ama tekrar ayrılacaksın dedi bana baktırmak isteyenler deneyebilir birde özelde baktırdım biri var o biraz pahalı bu daha uygun geldi bide kaprisli değil sitenin adı Astrocenter uzmanın adı Medyum Ebru Özkan almanyadaymış
Bahsettiğiniz hasan hoca ve ramek hanımın numarasını alabilirmiyimalabilir miyim nosunu
Bahsettiğiniz ramek hanim ve hasn hocanın numarasini alablirmiyimArkadaslar bende size fal deneyimlerimden bahsetmek istedim biraz.şimdiye kadar çok fazla falcıya gittim ve hepsini tek tek yazamam tabiki ancak. İz bırakanlar diyerek bir kaç tanesinden bahsetmek isterim. İlk olarak çok uzun süre elmiraya fal baktrdım ve çıgu söylediği oldu ama zamanlarda tutturamama gbi bir durum oldu. Ama genel olarak begendiğim memnun kaldıgım bir falcıdır kendisi. İkinci olarak emine akkaya genel olarak elmira ile benzer seyler sölediler ve ondanda aslında memnundum ama o da zamanları tutturamadı pek. Selma adlı bir falcı var dı 3. Olarak baktrdıgım tabi elmira ve emine akkya kadar profosyonel degil ama fena deil diyebilirim selma içinde. Bi çok kafe falcısına baktrdım ama neredeyse hepsi fiyasko diyebilirim ama bu fiyasko lafını tamamen sonuç odaklı sölüyorum. Yoksa ilk baktrıpta gayet güzel dediğim insanlarda olmadı deil haksızlık etmiyeyim.bu arada en çok baktrdıklaromın arasında mardinli hasan da var. Bu hasan sadece falıcı deil aynı zamanda hoca lakaplı bir insan. Aslında ondan da memnunum ama artık beni çok iyi tanıdıgı için tatmin olamıyorum.yoksa onunda sölediği çogu seyi yasadım diyebilirim. Birde ramek adında bir falcım var iranlı bir falcı. Suan da en favori falcım ramek aslında. Ama onada ulasmak çok zor oluyor randevu almak çok kolay deil. Şimdi bir farklılık arayısındayım ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
Aynen, ben de. Hem orucumu tutuyorum, makarasına falımı da baktırıyorum. İnanmadıktan, tapmadıktan sonra ne olacak. Psikolojimize iyi geliyor.Size ne fal bakandan baktırandan hem dinle ne ilgisi var zaten dini konular yasak herkesin kendi tercihi ben mesela falı terapi adına baktırıyorum şuanki psikolojime çok iyi geliyor böyle mutlu oluyorum
Bende sizin gnu düşünüyorum fal inanmam falsız kalma mantığı işte ama insan zaman zaman 3,bir gözden yorum alma isteği duyuyor sadece tutunmak için yapıyoruz aslında bunu yoksa din ile inançsızlık ile bir alakası yok yoksa bizde biliyoruz ki kimse geleceği yüzde yüz bilemez sadece hisleriyle yorumlar kimisi doğru çıkar kimisi yanlış ama o anda seni rahatlatıyor ya işte fal bKtrma sebeplerimiz hepimizin bunlar bencedeAynen, ben de. Hem orucumu tutuyorum, makarasına falımı da baktırıyorum. İnanmadıktan, tapmadıktan sonra ne olacak. Psikolojimize iyi geliyor.
Baktırdım çıkmadıKızlar eski sayfalara bakınca motor ayse diye bir bayandan bahsediyor. Bu bayanın telefonunu bilen varmı yada bu bayan baktran varsa yorum yapabilirmi
eyvahhh 10 ay mıBenimde 10 ay sonra tutan bir falı bile var
ben Naktaya baktırdım ve ne yazık ki hiçbir şeyi bilemediBen hiç beğenmedim zaten soru sor falan diyor cevapları kıyısından bile geçmiyor. Bana sorun arkadaşlar denemediğim falcı yok neredeyse ve bıraktım fal işini. Birtek Gülistana baktırmadım onada o parayı vermem zaten
Eski sayfalarda görmüştüm ama demekki denememek lazım çok saol cnmBaktırdım çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?