Tuğbayı tavsiye etmiyorumKızlar,
Damlalar kafe tuğba ve majestik kafede sanırım hakan var. Baktırdınız mı hiç? Nedir yorumlarınız? Ona göre gideceğim
bütün sayfalara baktım hemen hemen herkes Tuğbayı övmüş. Kararsız kaldım bende.Tuğbayı tavsiye etmiyorum
Gelecek kesinlikle çıkmıyor beni biraz bilmişfi ama arkadaşımın hoşlandıgı çocuk için aklında kimse yok demişti ama çocugun çok sevdiği bi kız varmış sonradan öğrendik ama öğrenmesek baya iyi bildiğini düşünmüştük o an:)bütün sayfalara baktım hemen hemen herkes Tuğbayı övmüş. Kararsız kaldım bende.
Sizde hiçbir şeyi tutturamadı mı? Genel olarak nasıldı anlatabilir misiniz?
Tubaya bende baktrdım anda iyiydi ama gelecek ile alakalı söledikleri tutmadı cnmGelecek kesinlikle çıkmıyor beni biraz bilmişfi ama arkadaşımın hoşlandıgı çocuk için aklında kimse yok demişti ama çocugun çok sevdiği bi kız varmış sonradan öğrendik ama öğrenmesek baya iyi bildiğini düşünmüştük o an:)
Ben si,den ramek hanımın numarasını istemiştim ancak gormediniz sanırım mesajını vermediniz numarayiBende sizin gnu düşünüyorum fal inanmam falsız kalma mantığı işte ama insan zaman zaman 3,bir gözden yorum alma isteği duyuyor sadece tutunmak için yapıyoruz aslında bunu yoksa din ile inançsızlık ile bir alakası yok yoksa bizde biliyoruz ki kimse geleceği yüzde yüz bilemez sadece hisleriyle yorumlar kimisi doğru çıkar kimisi yanlış ama o anda seni rahatlatıyor ya işte fal bKtrma sebeplerimiz hepimizin bunlar bencede
çok teşekkür ederim yorumunuz için bayağı heyecanlanmıştım üstelikGelecek kesinlikle çıkmıyor beni biraz bilmişfi ama arkadaşımın hoşlandıgı çocuk için aklında kimse yok demişti ama çocugun çok sevdiği bi kız varmış sonradan öğrendik ama öğrenmesek baya iyi bildiğini düşünmüştük o an:)
Cnm ben yazdım aslında sana dün sen tekrar bir özel mesajlarını kontrol et istersen. Gerci bende çok iyi kullanamadım siteyi o yüzden gönderememişte olabilirim sen bir bak yoksa tekrar yollayayımBen si,den ramek hanımın numarasını istemiştim ancak gormediniz sanırım mesajını vermediniz numarayi
kime ümitlensek olmuyor desenizeTubaya bende baktrdım anda iyiydi ama gelecek ile alakalı söledikleri tutmadı cnm
Tamam hemen bakıyorum çok saol peki bir şey sorabilirmiyim bu ramek hanim ve hasan hoca ile alakalı ne diyeblirsinCnm ben yazdım aslında sana dün sen tekrar bir özel mesajlarını kontrol et istersen. Gerci bende çok iyi kullanamadım siteyi o yüzden gönderememişte olabilirim sen bir bak yoksa tekrar yollayayım
Vallahi şimdiye kadar o kadar çok falcı tanıdım ve o kadar çok fal baktrdım ki yani ramek elmira hasan hoca bunlar aklımda kalan uzun aüre fal baktrdıgım insanlar. Şimdi çok fazla övmekte istemiyorum aonuçta fal işi enerji işi bana iyi olur sana kötü olur o kısmı bilemem. Ama ben kendi açımdan konusursam. Ramek bana ilk baktıgında ben sok olmustum çok sey bildi varolan herseyi neredeyse bildi. Ve ben rameke 3 senedir falan baktrıyorum sölediği bir çok seyide yasadım. Ha diyeceksinki neden o zaman falcı arayısındasın. Su sebepten. Artık ramek benim içimi dısımı biliyor o yüzden bazen farklı birinden de yorum almak istiyor insan. Ama ramek denenebilir. Hasan hocaya gelincede iyi bir adam ve aydınlatıyor. Ama onun olayı falın dısında olaylar oldugu için daha çok fal konusunda evet biliyor ama çok kısa yorum yapıyor mesela. Ama oda denenebilir. Gerçi suanda teli bende yok deiştrmiş sanırım. Elmirada iyidir yani seni çok rahatlatan bir falcı ki onada bir çok kez baktrdım memnun kaldım.ama hepsinin illaki bilemedikleride oldu. Umarım yeterince aydınlatmısımdır seniTamam hemen bakıyorum çok saol peki bir şey sorabilirmiyim bu ramek hanim ve hasan hoca ile alakalı ne diyeblirsin
Çok saol tesekkurler baktrirsam mutlak paylaşıcam sizlerleVallahi şimdiye kadar o kadar çok falcı tanıdım ve o kadar çok fal baktrdım ki yani ramek elmira hasan hoca bunlar aklımda kalan uzun aüre fal baktrdıgım insanlar. Şimdi çok fazla övmekte istemiyorum aonuçta fal işi enerji işi bana iyi olur sana kötü olur o kısmı bilemem. Ama ben kendi açımdan konusursam. Ramek bana ilk baktıgında ben sok olmustum çok sey bildi varolan herseyi neredeyse bildi. Ve ben rameke 3 senedir falan baktrıyorum sölediği bir çok seyide yasadım. Ha diyeceksinki neden o zaman falcı arayısındasın. Su sebepten. Artık ramek benim içimi dısımı biliyor o yüzden bazen farklı birinden de yorum almak istiyor insan. Ama ramek denenebilir. Hasan hocaya gelincede iyi bir adam ve aydınlatıyor. Ama onun olayı falın dısında olaylar oldugu için daha çok fal konusunda evet biliyor ama çok kısa yorum yapıyor mesela. Ama oda denenebilir. Gerçi suanda teli bende yok deiştrmiş sanırım. Elmirada iyidir yani seni çok rahatlatan bir falcı ki onada bir çok kez baktrdım memnun kaldım.ama hepsinin illaki bilemedikleride oldu. Umarım yeterince aydınlatmısımdır seni
çok teşekkür ederim yorumun için canım, vazgeçtim açıkçası...Tubaya bende baktrdım anda iyiydi ama gelecek ile alakalı söledikleri tutmadı cnm
canım rica etsem ramekin numarasını atabilir misin??Vallahi şimdiye kadar o kadar çok falcı tanıdım ve o kadar çok fal baktrdım ki yani ramek elmira hasan hoca bunlar aklımda kalan uzun aüre fal baktrdıgım insanlar. Şimdi çok fazla övmekte istemiyorum aonuçta fal işi enerji işi bana iyi olur sana kötü olur o kısmı bilemem. Ama ben kendi açımdan konusursam. Ramek bana ilk baktıgında ben sok olmustum çok sey bildi varolan herseyi neredeyse bildi. Ve ben rameke 3 senedir falan baktrıyorum sölediği bir çok seyide yasadım. Ha diyeceksinki neden o zaman falcı arayısındasın. Su sebepten. Artık ramek benim içimi dısımı biliyor o yüzden bazen farklı birinden de yorum almak istiyor insan. Ama ramek denenebilir. Hasan hocaya gelincede iyi bir adam ve aydınlatıyor. Ama onun olayı falın dısında olaylar oldugu için daha çok fal konusunda evet biliyor ama çok kısa yorum yapıyor mesela. Ama oda denenebilir. Gerçi suanda teli bende yok deiştrmiş sanırım. Elmirada iyidir yani seni çok rahatlatan bir falcı ki onada bir çok kez baktrdım memnun kaldım.ama hepsinin illaki bilemedikleride oldu. Umarım yeterince aydınlatmısımdır seni
Tabiki özelden atayım sanacanım rica etsem ramekin numarasını atabilir misin??
Bana da ramek’in no’sunu gonderebilir misiniz rica etsemTabiki özelden atayım sana
Tabiki atayım hemen.Bana da ramek’in no’sunu gonderebilir misiniz rica etsem
arkadasıma baktı. hayatında ki kişi seni başka kadınlarla aldatıyor dedi. adam 2 gün sonra arkadasıma ben seni istemiyor başka kadınlar var hayatımda dediMelekler kahvesi ataya giden var mı? Bana pek bilemedi gibi ama arkadaşımı iyi bildi
Allah razı olsun sizin derin tecrübeleriniz sayesinde Nirvana’ya ereceğiz
Ataya bende baktrdım ama banada çok basarılı olamadı yani bir kaç bir sey bildi ama beni tatmin edemedi. Ama arkadasım da atayı sever hatta benide o götürmüştü. Yani fal işi işte enerji işi herkeste aynı olamayabiliyorlar. Arkadasım çok begeniyor onu ama brn pek begenemedim vasat geldiarkadasıma baktı. hayatında ki kişi seni başka kadınlarla aldatıyor dedi. adam 2 gün sonra arkadasıma ben seni istemiyor başka kadınlar var hayatımda dedibiz şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?