Ataya ben baktrmadim arkadaşım.bakttrdi beğenmişti o ama dedikleri olmadı diye biliyorum arkadaştan dolayiAtaya bende baktrdım ama banada çok basarılı olamadı yani bir kaç bir sey bildi ama beni tatmin edemedi. Ama arkadasım da atayı sever hatta benide o götürmüştü. Yani fal işi işte enerji işi herkeste aynı olamayabiliyorlar. Arkadasım çok begeniyor onu ama brn pek begenemedim vasat geldi
Daha önce ordaki ahmete gitmesem belki beğenirdim ama ahmetten sonra iyi gelmedi. Çok da kötü değildi bazı bildiği şeyler de oldu ama pek tatmin etmedi. Bi de 3 soru sor git kafasında bu muameleyi sevmiyorumarkadasıma baktı. hayatında ki kişi seni başka kadınlarla aldatıyor dedi. adam 2 gün sonra arkadasıma ben seni istemiyor başka kadınlar var hayatımda dedibiz şok
gercekten mi diyosun?ani da yaniben Naktaya baktırdım ve ne yazık ki hiçbir şeyi bilemedianımı dahi bilemedi
Aynen öyle bana adamın hayatında kimse yok dedi meğerse adam birine aşık olmuşgercekten mi diyosun?ani da yani
Canım çok sevindim begendiğine açıkcası fal işi her zaman diyorum enerji işi oldugu için tavsiye ederken bile insan çekiniyor ya begenmezse diye. Ama begenmene çok mutlu oldum gercekten. Brgenmesen üzülürdüm. Ama ramek iyidir güzel bakar gercekten ki senide tatmin etmiş gercekten sevindim insallah gelecek ile alakalı söledikleri de çıkar. Ama sana söle bir sey sölim ramekte ki olay su gelecek ile alakalı söledikleri büyük ölçüde oluyor ama zamanları prk tutturamıyorKızlar ben bugün burdan numarasını aldığım ramek hanıma fal batırdım sizide bilgilendirmek amaclı yazayım dedim ,şimdi öncelikle üslubu falan çok düzgün bir bayan bu arada ben şu fali artı mürekkep fali baktrdim biraz pahalı işin özü ama derdimi derseniz evet değdi bence çünkü anı,geçmişi,kişiyi çok güzel analiz etti ve falda çok fazla nokta atışı vardı gelecek ile alakalı söyledikleri hakkında elbetteki şuan bir yorum yapamam ama gelecek ile alakalı söyledikleri olası ve olması muhtemel şeyler.simdi falımı detaylarıyla buraya yazamam elbette ama iyiyi de soluyor kötüyü de yani gerçekçi bir fal vepembe tablo cizmiyor gerçekten bir tane örnek vereyim size mesela fal ile alakalı sizi aydınlatmak adına şuan işyerinde ciddi sorunların var ve ben bu sorunları bir bayan yüzünden yaşıyorum bana bunu olduğu gnu soledi ve kadının tipi ile beraber söledi ve sonuç içinde çok yakın bir yerine zaman verdi oda çıkar da gerçekten aldığı para helâli hoş olsun diyecegim
Kaca bakiyor by bayan? Yeri nerede?Canım çok sevindim begendiğine açıkcası fal işi her zaman diyorum enerji işi oldugu için tavsiye ederken bile insan çekiniyor ya begenmezse diye. Ama begenmene çok mutlu oldum gercekten. Brgenmesen üzülürdüm. Ama ramek iyidir güzel bakar gercekten ki senide tatmin etmiş gercekten sevindim insallah gelecek ile alakalı söledikleri de çıkar. Ama sana söle bir sey sölim ramekte ki olay su gelecek ile alakalı söledikleri büyük ölçüde oluyor ama zamanları prk tutturamıyor
Fal çesitleri var fiyatlar ona göre deişiyor. Aramak isterseniz sorarsınız kendiniz. Ramek bayan bu arada. Ben su falı baktrıyorum genel de 150 tl ye. Yada mürekkep 200 tl ye ama baska fallarda var daha ucuzaKaca bakiyor by bayan? Yeri nerede?
hshshshs aynısı bende de olduAynen öyle bana adamın hayatında kimse yok dedi meğerse adam birine aşık olmuş
bana da gönderebilir misiniz? ramek'in numarasınıCnm ben yazdım aslında sana dün sen tekrar bir özel mesajlarını kontrol et istersen. Gerci bende çok iyi kullanamadım siteyi o yüzden gönderememişte olabilirim sen bir bak yoksa tekrar yollayayım
Tabiki atayım özeldenbana da gönderebilir misiniz? ramek'in numarasını
Bana da numarasını gönderebilir misiniz ?Tabiki atayım özelden
Ben yine aynı seyi sölicem ramek zamanları çok tutturamıyor. Yani aöle diyim mesela 1 vakit diyor o bir vakti 1 hafta diye yorumluyor ama 1 ay oluyor gbi. Ama kendimden ve baktran arkadaslarımdan yola çıkarsam eger genel anlamda söledikleri zamanlama olarak şaşsa da olaylar dediği gbi oluyor. Tabi yğzde yğz her sey diyemem. Benim de hala beklemede oldugum konular var. Ama ramekin analizleri tavaiyeleri de çok iyi.ben rameke baktirdim.normaldi.gelecek icin beklemedeyim.iki uc nokta atisi vardi.ama konuyla ilgili olumlu bir sey diger falcilarin aksine.eger bu konudaki ongorusu cikarsa kesinlikle yaazarim baska baktiran var mi rameke?
Ramek hanım bende baktrdim bende çok çok bSRiliydi olumlu olumsuz her şeyi söledi ve soledikleri çok isBetliydi benimde olumlu düşündüğüm bir konu ile alakalı olumsuz yorum yaptı ama ben bayaa beğendimben rameke baktirdim.normaldi.gelecek icin beklemedeyim.iki uc nokta atisi vardi.ama konuyla ilgili olumlu bir sey diger falcilarin aksine.eger bu konudaki ongorusu cikarsa kesinlikle yaazarim baska baktiran var mi rameke?
Canım çok sevindim begendiğine açıkcası fal işi her zaman diyorum enerji işi oldugu için tavsiye ederken bile insan çekiniyor ya begenmezse diye. Ama begenmene çok mutlu oldum gercekten. Brgenmesen üzülürdüm. Ama ramek iyidir güzel bakar gercekten ki senide tatmin etmiş gercekten sevindim insallah gelecek ile alakalı söledikleri de çıkar. Ama sana söle bir sey sölim ramekte ki olay su gelecek ile alakalı söledikleri büyük ölçüde oluyor ama zamanları prk tutturamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?