İstanbul'da Fal - Falcılar

Ataya ben baktrmadim arkadaşım.bakttrdi beğenmişti o ama dedikleri olmadı diye biliyorum arkadaştan dolayi

arkadasıma baktı. hayatında ki kişi seni başka kadınlarla aldatıyor dedi. adam 2 gün sonra arkadasıma ben seni istemiyor başka kadınlar var hayatımda dedi biz şok
Daha önce ordaki ahmete gitmesem belki beğenirdim ama ahmetten sonra iyi gelmedi. Çok da kötü değildi bazı bildiği şeyler de oldu ama pek tatmin etmedi. Bi de 3 soru sor git kafasında bu muameleyi sevmiyorum

Arkadaslarım selamlar
Sonunda Hande den randevu alıp gidebildim , yorumlarınızı yazabilir miisiniz rica etsem.

Kızlar ben bugün burdan numarasını aldığım ramek hanıma fal batırdım sizide bilgilendirmek amaclı yazayım dedim ,şimdi öncelikle üslubu falan çok düzgün bir bayan bu arada ben şu fali artı mürekkep fali baktrdim biraz pahalı işin özü ama derdimi derseniz evet değdi bence çünkü anı,geçmişi,kişiyi çok güzel analiz etti ve falda çok fazla nokta atışı vardı gelecek ile alakalı söyledikleri hakkında elbetteki şuan bir yorum yapamam ama gelecek ile alakalı söyledikleri olası ve olması muhtemel şeyler.simdi falımı detaylarıyla buraya yazamam elbette ama iyiyi de soluyor kötüyü de yani gerçekçi bir fal vepembe tablo cizmiyor gerçekten bir tane örnek vereyim size mesela fal ile alakalı sizi aydınlatmak adına şuan işyerinde ciddi sorunların var ve ben bu sorunları bir bayan yüzünden yaşıyorum bana bunu olduğu gnu soledi ve kadının tipi ile beraber söledi ve sonuç içinde çok yakın bir yerine zaman verdi oda çıkar da gerçekten aldığı para helâli hoş olsun diyecegim

Canım çok sevindim begendiğine açıkcası fal işi her zaman diyorum enerji işi oldugu için tavsiye ederken bile insan çekiniyor ya begenmezse diye. Ama begenmene çok mutlu oldum gercekten. Brgenmesen üzülürdüm. Ama ramek iyidir güzel bakar gercekten ki senide tatmin etmiş gercekten sevindim insallah gelecek ile alakalı söledikleri de çıkar. Ama sana söle bir sey sölim ramekte ki olay su gelecek ile alakalı söledikleri büyük ölçüde oluyor ama zamanları prk tutturamıyor

Kaca bakiyor by bayan? Yeri nerede?

ben rameke baktirdim.normaldi.gelecek icin beklemedeyim.iki uc nokta atisi vardi.ama konuyla ilgili olumlu bir sey diger falcilarin aksine.eger bu konudaki ongorusu cikarsa kesinlikle yaazarim baska baktiran var mi rameke?

ben rameke baktirdim.normaldi.gelecek icin beklemedeyim.iki uc nokta atisi vardi.ama konuyla ilgili olumlu bir sey diger falcilarin aksine.eger bu konudaki ongorusu cikarsa kesinlikle yaazarim baska baktiran var mi rameke?
Ben yine aynı seyi sölicem ramek zamanları çok tutturamıyor. Yani aöle diyim mesela 1 vakit diyor o bir vakti 1 hafta diye yorumluyor ama 1 ay oluyor gbi. Ama kendimden ve baktran arkadaslarımdan yola çıkarsam eger genel anlamda söledikleri zamanlama olarak şaşsa da olaylar dediği gbi oluyor. Tabi yğzde yğz her sey diyemem. Benim de hala beklemede oldugum konular var. Ama ramekin analizleri tavaiyeleri de çok iyi.

Ramek hanım bende baktrdim bende çok çok bSRiliydi olumlu olumsuz her şeyi söledi ve soledikleri çok isBetliydi benimde olumlu düşündüğüm bir konu ile alakalı olumsuz yorum yaptı ama ben bayaa beğendim

Merhaba dün yazacaktım tatil yolunda fırsatım olmadı. Ilk defa begendıgım dedıgım tüm falcıların üstüne cızgı cektıren bir teyze buldum iş Gonul teyze. Arkadaşımın annesı yıllar önce ılk gelın gittiği siirtte tanımış bu kişiyi haliyle suan yaşlı konuşmakta güçlük cekıyor zorla akraba komşu aratıp bulduk kendısını kızı bakıyor telefona öyle randevu durumu yok sımdı ıstanbul gultepedeymıs kızı aynı zamanda asıstanı gıbı baya yardımıyla baktırabıldım kızının telıne evlılık parmağının resimini ıstıyor kader baht falı gıbı bısey baktı artık ne baktığının önemı yok cocuklugumdakı hastalıktan başladı suankı ılıskımın durumu ve adamın nasıl karaktersız olduğunu anlattı sok gecırdım sankı aıleden bırıymıs gıbı yarı da yoruldu kızı ses kaydı arada yaza yaza devam ettı sagolsun ama dınledıgım en ıyı faldı evlılık zamanı çocuk saglık gelebılecek kötülükler gecmıste yaşadığım kımsenın bılmedıgı durumlar herseyı söyledı teyze. Olurda işiniz düşerseGültepe ye Siirtli Gönül teyze Ama söyle bir konuda var herkese bakmaya açık değil şansınızı denerseniz red alabilirsiniz bende binbir güçlükle baktırabildim haberiniz olsun kozları

Merhaba numarasını bana da verebilir lsiniz

Kızlar bu ay ilk denememizdi eşimle korunmayı biraktim fallarımda hep bebek çıkıyor bu arada ve de rüyamda eşim bana sen hamilesin dikkat et kendine dedi uyandım var mı boyle bisey yasayan ? Rüyami yorumlayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…