İstanbul'da Fal - Falcılar

numara adres verir misiniz?gültepe cok kocaman bir yer.

Merhaba, Ramek hanım' bir ay önce baktırdım, burada adı geçmiyordu ama geçmeye başlamış. Gayet başarılı bana dedikleri çıkıyor. Denemenizi tavsiye ederim. Kendi arkadaşlarıma da önerdim. Kendisi rüya yorumu da yapıyor, aynı zaman da iyi bir hoca.

Siz daha yeni üye olup hemen Ramek hanımdan bahsetmişsiniz.

Ramek cafe de mi bakıyor, bilgi verebilir misin ?

Kızlar bugün instagramdN falların prensi teo diye birine fal baktrdim ve resmen tabiri caiz ise param ile rezil oldum sakın o kişiye itibar etmeyin,insanın bir dediği de mi tutmaz inanamıyorum gerçekten milyonda takipçisi var ama rezalet ötesi 300 tl ye 10 dakika baktı ve bir tek şey bile bilemedi,dün ramek hanıma baktrdim kadın gerçekten çok çok başarılıydı her dediği de doğru ve isabetliydi beni şaşırtacak nokta atislarinda oldu ve en önemliside ses doğuda çok güzel dinliyor yorum yapıyor ve yarim saat emek verdi kadın dün onada çok para diye düşünmüştüm ama şimdi bu teo müdür nedir ondan sonra düşününce ramek verdiğim.para helâli hoş olsun

Kızlar ramek nerede acaba? Sadece telde mi bakıyor yoksa telde randevu alıp öyle mi gidiyoruz? Gerekli bilgileri yazarsanız ya da özelden gönderirseniz çok sevinirim. Bu ara herkesin Mutabık olduğu o gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…