- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
numara adres verir misiniz?gültepe cok kocaman bir yer.Merhaba dün yazacaktım tatil yolunda fırsatım olmadı. Ilk defa begendıgım dedıgım tüm falcıların üstüne cızgı cektıren bir teyze buldum iş Gonul teyze. Arkadaşımın annesı yıllar önce ılk gelın gittiği siirtte tanımış bu kişiyi haliyle suan yaşlı konuşmakta güçlük cekıyor zorla akraba komşu aratıp bulduk kendısını kızı bakıyor telefona öyle randevu durumu yok sımdı ıstanbul gultepedeymıs kızı aynı zamanda asıstanı gıbı baya yardımıyla baktırabıldım kızının telıne evlılık parmağının resimini ıstıyor kader baht falı gıbı bısey baktı artık ne baktığının önemı yokcocuklugumdakı hastalıktan başladı suankı ılıskımın durumu ve adamın nasıl karaktersız olduğunu anlattı sok gecırdım sankı aıleden bırıymıs gıbı yarı da yoruldu kızı ses kaydı arada yaza yaza devam ettı sagolsun ama dınledıgım en ıyı faldı evlılık zamanı çocuk saglık gelebılecek kötülükler gecmıste yaşadığım kımsenın bılmedıgı durumlar herseyı söyledı teyze. Olurda işiniz düşerseGültepe ye Siirtli Gönül teyze Ama söyle bir konuda var herkese bakmaya açık değil şansınızı denerseniz red alabilirsiniz bende binbir güçlükle baktırabildim haberiniz olsun kozları
Siz daha yeni üye olup hemen Ramek hanımdan bahsetmişsiniz.Merhaba, Ramek hanım' bir ay önce baktırdım, burada adı geçmiyordu ama geçmeye başlamış. Gayet başarılı bana dedikleri çıkıyor. Denemenizi tavsiye ederim. Kendi arkadaşlarıma da önerdim. Kendisi rüya yorumu da yapıyor, aynı zaman da iyi bir hoca.
mesaj tekrarı
Ramek cafe de mi bakıyor, bilgi verebilir misin ?Vallahi şimdiye kadar o kadar çok falcı tanıdım ve o kadar çok fal baktrdım ki yani ramek elmira hasan hoca bunlar aklımda kalan uzun aüre fal baktrdıgım insanlar. Şimdi çok fazla övmekte istemiyorum aonuçta fal işi enerji işi bana iyi olur sana kötü olur o kısmı bilemem. Ama ben kendi açımdan konusursam. Ramek bana ilk baktıgında ben sok olmustum çok sey bildi varolan herseyi neredeyse bildi. Ve ben rameke 3 senedir falan baktrıyorum sölediği bir çok seyide yasadım. Ha diyeceksinki neden o zaman falcı arayısındasın. Su sebepten. Artık ramek benim içimi dısımı biliyor o yüzden bazen farklı birinden de yorum almak istiyor insan. Ama ramek denenebilir. Hasan hocaya gelincede iyi bir adam ve aydınlatıyor. Ama onun olayı falın dısında olaylar oldugu için daha çok fal konusunda evet biliyor ama çok kısa yorum yapıyor mesela. Ama oda denenebilir. Gerçi suanda teli bende yok deiştrmiş sanırım. Elmirada iyidir yani seni çok rahatlatan bir falcı ki onada bir çok kez baktrdım memnun kaldım.ama hepsinin illaki bilemedikleride oldu. Umarım yeterince aydınlatmısımdır seni
Genel olarak biliyor mu ? Bir de çok kısa bakıyor ordaki falcılar.arkadasıma baktı. hayatında ki kişi seni başka kadınlarla aldatıyor dedi. adam 2 gün sonra arkadasıma ben seni istemiyor başka kadınlar var hayatımda dedibiz şok
Ramek bayanın adı bireysel bakıyor cnm cafe deilRamek cafe de mi bakıyor, bilgi verebilir misin ?
Bana da atar mısınız ?Tabiki atayım özelden
Anladım adı olduğunu, cafe de bakıyor sandım. Numarasını yollar mısınız ?Ramek bayanın adı bireysel bakıyor cnm cafe deil
[QUOTE="purring, post: 60338488, memberBana da atar mısınız ?
Kim üye olmuş ?[QUOTE="purring, post: 60338488, member
Kaydına baktımda yeni üye deil bayan 2011 de uye olmus
Yanlıs yazmısım cnm kusura bakmaKim üye olmuş ?
Kaydına baktım siz böle yazınca ama bu kişi 2011 den beri üye olmus yeni deilki cnmSiz daha yeni üye olup hemen Ramek hanımdan bahsetmişsiniz.
Ben tek mesaj görünce yeni sandım, o zaman sorun yok :)Kaydına baktım siz böle yazınca ama bu kişi 2011 den beri üye olmus yeni deilki cnm
Slm, 2011'den beri üyeyim... 21Haziran mı görünüyor sadece...Siz daha yeni üye olup hemen Ramek hanımdan bahsetmişsiniz.
yeni üye olmamis ki 2011Siz daha yeni üye olup hemen Ramek hanımdan bahsetmişsiniz.
Önemli değil canım benimYanlıs yazmısım cnm kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?