Cnm ramek telde bakıyor telini alıp arıyorsun randevu usulü çalısıyorKızlar ramek nerede acaba? Sadece telde mi bakıyor yoksa telde randevu alıp öyle mi gidiyoruz? Gerekli bilgileri yazarsanız ya da özelden gönderirseniz çok sevinirim. Bu ara herkesin Mutabık olduğu o gibi..
Ne bakıyor kahve mi?Cnm ramek telde bakıyor telini alıp arıyorsun randevu usulü çalısıyor
Telefon dediniz ya ödeme nasıl oluyor bilgilerimizi alıyor muFal ceaitleri var ama ben su ve mürekkep çogunlukla birde tarot kahve iskambil baktrdım. Ama tek kahve bakıyormu onu bilmiorum
Din ne ? Ne kadar dinleri biliyormusun en basitinden kapanma bir sümer geleniğidir araştır oku dinler sana sunulan kadarını biliyorsun Mısır Sümer tarihi bütün dinlerin kökenini açıklıyor fal binlerce senelik gelenek mesela tarotta asa prensine bak üç tane arkada yapı var ? Neresi acaba Mısır ve piramitler olabilir mi mesela üstünde kertenkele var reptilanları ve anunnakileri biliyormusun ?(Senin yorumun altında sana ve herkese hitaben yazıyorum)
Kim geleceği bilebilir ki? Öyle şeyler olsaydı ilyada odessa gibi bir sürü tanrı, tanrıçalar olurdu, kehanetler olurdu. Etraf kahin dolardı. Onların konuşmasına göre de artık ne kadar kaos olurdu siz düşünün. Sana biri diyecek ki 3 gün sonra şu kişi sana zarar verecek düşmanlık yapacak. İnandıysan sende o kişiye düşmanlık yapabilirsin. Bu basit bir örnek. Ki bu tanrıçalar zamanında insanlar çok sıkıntılıydı, ortalık karışıktı. Sonra islam dini son din olarak geldi. İlk yasaklananlardan biri bu tarz işlerdi. Sonra Kur'an ayetleri gelmeye başladı ve puttan tutun fala kadar hepsi yasaklandı ve en büyük günahlardan sayıldı. Geleceği de asla Allah'tan başkasının bilmeyeceği altı çizile çizile belirtildi. Tüm zamanların gösterildiği peygamberimizin bile böyle bir iddiası olmamıştır. Bana ancak ne bildirilirse ben onu bilirim onu konuşurum yoksa bilmem demiştir. Biraz haddimizi bilelim eğer ki müslümansak. Biride diyor falcı bilemedi attı tutu kötü baktı vs param haram olsun. Zaten işlemin tamamı haram yani ne kafasıysa. İster kızın ister kızmayın, ister inanın ister inanmayın, sonuçta işin doğrusu bu, varacağı son nokta bu. Şuanki fikirleriniz bunu reddebilir, bende sizi falcı araştırana kadar tarihi araştırın, dinimizi (dinleride olabilir, hemen hepsi islamı işaret eder) araştırın derim. Bu işin de gırırına baktırılanı olmaz. Ben zaten inanıyorum sırf geyiğine, muhabbettine baktırıyorumda olmuyor maalesef. Boşa giden paraya mı yanarsın, boşa geçirilen vakite mi yanarsın, yoksa saçmalayan falcı yüzünden üzülen kendine mi yanarsın, velhasıl boş işler,bana kızmana gerek yok fal işlerini seven arkadaşım, ama sana doğruyu söylüyorum, senin için söylüyorum. Bazı başına gelen kötü şeyler varya, sırf falcı söylediği için başına geldi bunu biliyor muydun?Olumlu/olumsuz düşünce olayı varya hani, ve sende falcının dediği ne zaman olacak diye ona inanıp bekliyorsun, olsun diye bekliyorsun, sen talep ediyorsun, genelde de oluyor. Kötü şeylerden bir kısmı olmuyorsa da sen candan istemediğin ama yarım yamalak acaba olur mu dediğin için bazen oluyor bazen olmuyor. Neyse burası derin mevzu. Son bir şey daha diyeyim, faldı, tarottu bilmem her neyse, bakan insana dikkat et !!!!! Mutlaka o insan anormaldir ama mutlaka. Bu konuda da herkesle iddiaya da girerim(ciddiyetimi anla, zaten ciddiyim). Bu işlere bakan bir insan asla sağlıklı değil, hem bedenen hem ruhen. Tabi sende anormal isen sana normal gelebilir. Evet, ben üzerime düşeni yaptım, anlattım. Artık gerisi elbette ki sizin kendi takdiriniz, kimseyi zorlayacak halim yok. Her koyun kendi bacağından asılır.
genel anlamıyla bildi. geleceği kesin bilmesini beklemiyorum zaten. evet en fazla 25 dakika sürüyor fal da uzun uzadıya bakmasını da ben pek istememGenel olarak biliyor mu ? Bir de çok kısa bakıyor ordaki falcılar.
Keşke 25 dakika olsa, 6 dakika bakıyorlar.genel anlamıyla bildi. geleceği kesin bilmesini beklemiyorum zaten. evet en fazla 25 dakika sürüyor fal da uzun uzadıya bakmasını da ben pek istemem
kimdir bugenel anlamıyla bildi. geleceği kesin bilmesini beklemiyorum zaten. evet en fazla 25 dakika sürüyor fal da uzun uzadıya bakmasını da ben pek istemem
Ya siz nie fallara inaniyorsunuz cok sacma bence ve onermiyorum asla cok karsiyim boyle seylere arkadaslarkızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Gözünüz aydın,adınıza sevindim,bende baktıracağım çünkü ramek hanıma,hangi falı baktırdınız ?Iyi akşamlar hepinize.............ben bugün çok .utluyum iki,üç gün önce fal baktrmiatim burdan nu.arasini aldığım ramek hanıma ve 3 gün g i bir zaman vermişti bana beklediği bir konu ile alakalı ve bugün dediği oldu ve benim için gerçekten çok önemli bir konuydu sizlerede paylaşmak istedim şuan sevinçten ne yapacagimi bilmiyorum gerçekten
Gözünüz aydın,adınıza sevindim,bende baktıracağım çünkü ramek hanıma,hangi falı baktırdınız ?
Ok.Ya siz nie fallara inaniyorsunuz cok sacma bence ve onermiyorum asla cok karsiyim boyle seylere arkadaslar
Kardeşim gülistan_izmir instagram hesabıGülistanın sosyal medya adresi/iletişim bilgilerini verecek var mı bu kardeşinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?