İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal ceaitleri var ama ben su ve mürekkep çogunlukla birde tarot kahve iskambil baktrdım. Ama tek kahve bakıyormu onu bilmiorum

Din ne ? Ne kadar dinleri biliyormusun en basitinden kapanma bir sümer geleniğidir araştır oku dinler sana sunulan kadarını biliyorsun Mısır Sümer tarihi bütün dinlerin kökenini açıklıyor fal binlerce senelik gelenek mesela tarotta asa prensine bak üç tane arkada yapı var ? Neresi acaba Mısır ve piramitler olabilir mi mesela üstünde kertenkele var reptilanları ve anunnakileri biliyormusun ?

kızlar beylikdüzü-avcılar tarafında önerebileceğiniz birileri var mı??
cafe de olur, ev vs de? benim için şu an ve yakın geleceğin doğru yorumlanması çok önemli
bir de elimde değil, duru görüsü olanlar, direkt isim verenler falan beni acayip etkiliyor..

Bugün falcı hazal diye bir bayana fal baktrdım telefondan ama çok suradan bir faldı. Olumlu konustu ama tatmın olamadım nedense çok genel ve vasattı. Daha önce hazala baska baktıran varmı aranızda varsa paylasırsanız sevinirim bir türlü inanasım olmadı bakılan fala nedense. Fal tamam önemli ama bence falı bakanda önemli ya bizler falı daha çok rahatlamak için baktrıyoruz karsımızdakinin azda olsa biraz rahatlatıcı olması lazım. Ama ben sanki o ses tonundan ve konusma uslubundan hiç tatmin olamadım

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Ya siz nie fallara inaniyorsunuz cok sacma bence ve onermiyorum asla cok karsiyim boyle seylere arkadaslar

Iyi akşamlar hepinize.............ben bugün çok .utluyum iki,üç gün önce fal baktrmiatim burdan nu.arasini aldığım ramek hanıma ve 3 gün g i bir zaman vermişti bana beklediği bir konu ile alakalı ve bugün dediği oldu ve benim için gerçekten çok önemli bir konuydu sizlerede paylaşmak istedim şuan sevinçten ne yapacagimi bilmiyorum gerçekten

Gözünüz aydın,adınıza sevindim,bende baktıracağım çünkü ramek hanıma,hangi falı baktırdınız ?

şimdi bi de ramek çıktı. Daha1-2 gün önce bakılan fal hemen nasıl çıkıyor? Burada bir sürü insan falcı arayışında, onlara niye hemen çıkmıyor? Bugüne kadar asla adı geçmeyen Ramek’in bi anda bir sürü müşterisi nasıl adının geçtiğini öğrenip yorum yapabiliyor? Kafamda deli sorular.

BEN bugün fincan cafe Şenay’a baktırdım daha önce bastıranlar çıktımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…