İstanbul'da Fal - Falcılar

Kalbinden geliyorsa baktr cnm fal işi enerji işi sonuçta. Herkese aynı olmayabilir elbette. İçinden gelirse baktr.

İlk ben bahsettim sanırım ramekten ama gecenlerde 2011 de üye olmus bir bayanda bahsetti okudum. Benden bir çok insan numara istedi ama sadece 2 kişi baktrdım diye yorum yaptı benim haricimde diye biliyorum ama yanlıs biliyorsam kusura bakmayın. Yeni üye oldugum için belki bilmiyorum ama biraz hevesliyim ve sık takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla benden numara alan iki kişi sadece buraya yorum yapmıs. Yine yanlısım varsa affola

Ben yine yanlıs yerden alıntı yapmısımözür cnm

Bana da Ramek’in numarasını gönderebilir misiniz ?

Kızlar bir sürü sayfa baktım, bir konuda kafam karıştı. İki tane Nalan var sanırım birisi cafe46 birisi cafe46 vip. Hangisi Nalan Uçan? İçimizde bir sürü baktıran var sanırım? En azından tip olarak tarif edip yardımcı olsanız? Bayağı kişi arıyor ama kimse sanki net bilgiye sahip değil çözemedim

Bana o kadin bilgilerini yollayabilirmissin

bi arada nakta vardı viral olmuştu. bende hemen gidip baktırdım dediği hiç bişey de cıkmadı. simdi ramek'in de numarasını aldım ama içime bi kurt düşmedi değil

Kusura bakmayın cevap vermek zorunda hissettim kendimi yanlış bir algı oluşmasın diye ben 4,5 gün önce burda ismi geçen ramek hanımın numarasını aldım ve bakım yaptırdım,bana iş ile alakalı beklenti içinde olduğum bir konu ile alakalı 3 gün gibi kısa bir ayraç verdi ki ilk bakım yaptırdıktan sonrada buradaki yorumumda gelecek ile alakalı verdiği yakın süreler olduğunu ve olurs paylaşacağını anlamıştım,3 gün gibi kısa bir araçtı bu ama ben bu kadar kısa sürede olmasını beklemiyordum bu işin ama oldu bende sizin ile paylaştım hepsi bu kadar yanlış bir algı oluşmasın .kimse babanın oğlu kızı deil neyse o iyiyse iyi kötüyse kötü.hayrli günler hepinize

Ne güzel size hemen çıkıyor fallar. Yalnız bu Ramek bir anda türedi ve bir anda falları çıkmaya başladı. O yüzden garipsedim. Malum çok fazla reklam olayı oluyor.
Size hemen çıktıysa ne mutlu, herhangi bir zan altında bıraktıysam da kusura bakmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…