Ben mürekkep artı su baktrdım çok detaylıydı. Vallahi pahalı demiştim basta ama şimdi düşününce hakketmişGözünüz aydın,adınıza sevindim,bende baktıracağım çünkü ramek hanıma,hangi falı baktırdınız ?
Kimdir bu Ramek, nerde kaca bakiyor?
Ben mürekkep artı su baktrdım çok detaylıydı. Vallahi pahalı demiştim basta ama şimdi düşününce hakketmiş
Kimdir bu Ramek, nerde kaca bakiyor?
Canım yalnıs mesajdan alıntı yapmısım yine yaaaaaaa kusuruma bakmayın
Ben mürekkep artı su baktrdım çok detaylıydı. Vallahi pahalı demiştim basta ama şimdi düşününce hakketmiş
Bende buradan duydum,dikkatimi çekti ,baktırayım dedim ,telefonla bakıyomuş sanırm ,100 tl imiş fiyatı,daha baktırmadım yani,bu aralar yine fala sardımda ,bide onu deneyim madem çıkmış dedim ama bilmiyorum bakacağım yine de nasıldır
Kalbinden geliyorsa baktr cnm fal işi enerji işi sonuçta. Herkese aynı olmayabilir elbette. İçinden gelirse baktr.
İlk ben bahsettim sanırım ramekten ama gecenlerde 2011 de üye olmus bir bayanda bahsetti okudum. Benden bir çok insan numara istedi ama sadece 2 kişi baktrdım diye yorum yaptı benim haricimde diye biliyorum ama yanlıs biliyorsam kusura bakmayın. Yeni üye oldugum için belki bilmiyorum ama biraz hevesliyim ve sık takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla benden numara alan iki kişi sadece buraya yorum yapmıs. Yine yanlısım varsa affolaşimdi bi de ramek çıktı. Daha1-2 gün önce bakılan fal hemen nasıl çıkıyor? Burada bir sürü insan falcı arayışında, onlara niye hemen çıkmıyor? Bugüne kadar asla adı geçmeyen Ramek’in bi anda bir sürü müşterisi nasıl adının geçtiğini öğrenip yorum yapabiliyor? Kafamda deli sorular.
Merak ettim,baktıracağım haftaya,aynen enerji tamamen fal :)
Bende buradan duydum,dikkatimi çekti ,baktırayım dedim ,telefonla bakıyomuş sanırm ,100 tl imiş fiyatı,daha baktırmadım yani,bu aralar yine fala sardımda ,bide onu deneyim madem çıkmış dedim ama bilmiyorum bakacağım yine de nasıldır
Bana da Ramek’in numarasını gönderebilir misiniz ?İlk ben bahsettim sanırım ramekten ama gecenlerde 2011 de üye olmus bir bayanda bahsetti okudum. Benden bir çok insan numara istedi ama sadece 2 kişi baktrdım diye yorum yaptı benim haricimde diye biliyorum ama yanlıs biliyorsam kusura bakmayın. Yeni üye oldugum için belki bilmiyorum ama biraz hevesliyim ve sık takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla benden numara alan iki kişi sadece buraya yorum yapmıs. Yine yanlısım varsa affola
Bana o kadin bilgilerini yollayabilirmissinCok uzun zaman sonra yeniden giriyorum Geçen sene güngörende kuzenimin tavsiyesiyle bir kadına fal baktırmıştım. O zaman cok önemsemedim söylediklerini ama dedikleri harfi harfine oldu ve felaket sekilde kisi analizi yapıyo kadın. Simdi sehir dısına tasındım kadın icin gelecektim ama artık sadece mail üzerinden bakıyomus. Bayada uzundu ve begendim. 1 sene sonra olacak dedigi hakikaten 1 sene sonra anlamaızca olunca sizle paylasmak istedim ama paylasmayada cekiniyorum acıkcası kadın bana 3 gün sonra dondu cunku ne zaman bakacagı bellı olmuyo. Bılgılenmek ısteyen olursa yardımcı olurum. Yalnız braz sivri dilli bastan belirteyim
Bana da arkadaslari ma da cikmadi sadece olumlu konuştu tek birsey çıkmadı ben bir daha gitmedim.BEN bugün fincan cafe Şenay’a baktırdım daha önce bastıranlar çıktımı
bi arada nakta vardı viral olmuştu. bende hemen gidip baktırdım dediği hiç bişey de cıkmadı. simdi ramek'in de numarasını aldım ama içime bi kurt düşmedi değilşimdi bi de ramek çıktı. Daha1-2 gün önce bakılan fal hemen nasıl çıkıyor? Burada bir sürü insan falcı arayışında, onlara niye hemen çıkmıyor? Bugüne kadar asla adı geçmeyen Ramek’in bi anda bir sürü müşterisi nasıl adının geçtiğini öğrenip yorum yapabiliyor? Kafamda deli sorular.
melekler kahvesi ahmetkimdir bu
Kusura bakmayın cevap vermek zorunda hissettim kendimi yanlış bir algı oluşmasın diye ben 4,5 gün önce burda ismi geçen ramek hanımın numarasını aldım ve bakım yaptırdım,bana iş ile alakalı beklenti içinde olduğum bir konu ile alakalı 3 gün gibi kısa bir ayraç verdi ki ilk bakım yaptırdıktan sonrada buradaki yorumumda gelecek ile alakalı verdiği yakın süreler olduğunu ve olurs paylaşacağını anlamıştım,3 gün gibi kısa bir araçtı bu ama ben bu kadar kısa sürede olmasını beklemiyordum bu işin ama oldu bende sizin ile paylaştım hepsi bu kadar yanlış bir algı oluşmasın .kimse babanın oğlu kızı deil neyse o iyiyse iyi kötüyse kötü.hayrli günler hepinizeşimdi bi de ramek çıktı. Daha1-2 gün önce bakılan fal hemen nasıl çıkıyor? Burada bir sürü insan falcı arayışında, onlara niye hemen çıkmıyor? Bugüne kadar asla adı geçmeyen Ramek’in bi anda bir sürü müşterisi nasıl adının geçtiğini öğrenip yorum yapabiliyor? Kafamda deli sorular.
Ne güzel size hemen çıkıyor fallar. Yalnız bu Ramek bir anda türedi ve bir anda falları çıkmaya başladı. O yüzden garipsedim. Malum çok fazla reklam olayı oluyor.Kusura bakmayın cevap vermek zorunda hissettim kendimi yanlış bir algı oluşmasın diye ben 4,5 gün önce burda ismi geçen ramek hanımın numarasını aldım ve bakım yaptırdım,bana iş ile alakalı beklenti içinde olduğum bir konu ile alakalı 3 gün gibi kısa bir ayraç verdi ki ilk bakım yaptırdıktan sonrada buradaki yorumumda gelecek ile alakalı verdiği yakın süreler olduğunu ve olurs paylaşacağını anlamıştım,3 gün gibi kısa bir araçtı bu ama ben bu kadar kısa sürede olmasını beklemiyordum bu işin ama oldu bende sizin ile paylaştım hepsi bu kadar yanlış bir algı oluşmasın .kimse babanın oğlu kızı deil neyse o iyiyse iyi kötüyse kötü.hayrli günler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?