Rica ederim tabiki haklisiniz sizde,hepsi çıktı diyemem henüz beklenti içinde olduğum durumlar var elbette onlarida olumlu olumsuz paylaşacağım sizlerle,inşallah herkese herkesin dedikleri olsun hepimiz mutlu olalım onu diliyorum.Ne güzel size hemen çıkıyor fallar. Yalnız bu Ramek bir anda türedi ve bir anda falları çıkmaya başladı. O yüzden garipsedim. Malum çok fazla reklam olayı oluyor.
Size hemen çıktıysa ne mutlu, herhangi bir zan altında bıraktıysam da kusura bakmayın lütfen.
Merhaba canım aynı dertten bende muzdaribim.Silivrideyim bu taraflarda önerebileceğiniz yada telefonda bakan iyi bir falcı var mı ?kızlar beylikdüzü-avcılar tarafında önerebileceğiniz birileri var mı??
cafe de olur, ev vs de? benim için şu an ve yakın geleceğin doğru yorumlanması çok önemli
bir de elimde değil, duru görüsü olanlar, direkt isim verenler falan beni acayip etkiliyor..
Bu cafe 46 ya bendw gitmiştim.Hiç tavsiye etmiyorum kilolu sarışın bir bayan bktı bana 100 tl mi aldı.Ama hikaye önce surekli kendini ovuyor devamli google yorumlarini gosteriyor filan.Büyü var olaylarina girip arkasindan hemen kursun dokuyorum sanada dokelim filan paraniza yazik derim.Birde anladigim kadariyla iki cafe 46 arasinda rekabet var.Birbirlerinin isimlerini taklit ediyorlarKızlar bir sürü sayfa baktım, bir konuda kafam karıştı. İki tane Nalan var sanırım birisi cafe46 birisi cafe46 vip. Hangisi Nalan Uçan? İçimizde bir sürü baktıran var sanırım? En azından tip olarak tarif edip yardımcı olsanız? Bayağı kişi arıyor ama kimse sanki net bilgiye sahip değil çözemedim
var canim periş abla kücükcekmecede öneririmMerhaba canım aynı dertten bende muzdaribim.Silivrideyim bu taraflarda önerebileceğiniz yada telefonda bakan iyi bir falcı var mı ?
Ne güzel yaa hemen çıkan fallar biz yıllar bekledikte ne denilenler olmadı. Bugüne kadar kimse duymadim bilmemiz o da bir anda çıktı yeni üyelerde baya övüyor. Burada baktıran varsa yazar ama ben baktirmiycam.Ne güzel size hemen çıkıyor fallar. Yalnız bu Ramek bir anda türedi ve bir anda falları çıkmaya başladı. O yüzden garipsedim. Malum çok fazla reklam olayı oluyor.
Size hemen çıktıysa ne mutlu, herhangi bir zan altında bıraktıysam da kusura bakmayın lütfen.
An da ve geçmişte nasildiya şu ramek hanima baktiran kizlar yorumlarini yazsin lütfen...hakikaten ovuldugu kadar iyi mi yoksa bu da bi reklam mi?ben baktirdim ama cok var vadesine ne desem boş şu an.cok merak ediyorum gercekten cikar mi cikmaz mi diye.
buradan öneri ile naktaya baktırdım instadan. cidden boş bir faldı ve beni çok üzmüştü de. yorumları olumsuzdu hatta ona göre kimseyi bir daha sevemicem ve aşık olamayacaktım ama tam tersi olduya şu ramek hanima baktiran kizlar yorumlarini yazsin lütfen...hakikaten ovuldugu kadar iyi mi yoksa bu da bi reklam mi?ben baktirdim ama cok var vadesine ne desem boş şu an.cok merak ediyorum gercekten cikar mi cikmaz mi diye.
Bencede rameke baktranlar varsa rica ediyorum iyi kötü neyse bir sekilde yorumunu yaparsa sevinirim bende çünkü kendimi zan altında hissetmeye basladım gercekten. Ben burda fal tecrübelerimden bahsettim bendende ramek in numarasını isteyenler oldu bir çok kişiye de verdim biranda adı gecmeye basladı burda ve numara verdiklerimden baktran olmussa rica ediyorum yorum yapabilirlermi. Şimdiden tesekkürlerya şu ramek hanima baktiran kizlar yorumlarini yazsin lütfen...hakikaten ovuldugu kadar iyi mi yoksa bu da bi reklam mi?ben baktirdim ama cok var vadesine ne desem boş şu an.cok merak ediyorum gercekten cikar mi cikmaz mi diye.
Nakta için bunu çok söyleyen var iyi ki baktirmamisimburadan öneri ile naktaya baktırdım instadan. cidden boş bir faldı ve beni çok üzmüştü de. yorumları olumsuzdu hatta ona göre kimseyi bir daha sevemicem ve aşık olamayacaktım ama tam tersi olduramek' e de bi ilgim kaydı ama sonra dan nakta gibi olmasından çekindim.
canım sen zan altında falan değilsin. ona bakarsan bende buradan melekler kahvesinde ki ahmet hakkında kötü bi kaç yorum okumuştum. ama gittiğimde benim için çok iyiydi. nakta hakkında burada da olumlu yorum vardı. aslında instaya baktığımda kendi hakkında çok reklam yapmasından bi kıllandım ama o an gaflete kapılıp baktırdım. ses kaydını hala saklıyorum dinleyip dinleyip gülmek içinBencede rameke baktranlar varsa rica ediyorum iyi kötü neyse bir sekilde yorumunu yaparsa sevinirim bende çünkü kendimi zan altında hissetmeye basladım gercekten. Ben burda fal tecrübelerimden bahsettim bendende ramek in numarasını isteyenler oldu bir çok kişiye de verdim biranda adı gecmeye basladı burda ve numara verdiklerimden baktran olmussa rica ediyorum yorum yapabilirlermi. Şimdiden tesekkürler
Vallahi kendimi kötü hissetim canım ya. Ama buraya üyr oldum fal tecrübelerimden bahsettim zaten 3 kişi kaldı aklımda elmira ramek bir de hasan hoca dedim. Hasan hocanında numarasını isteyen çokcanım sen zan altında falan değilsin. ona bakarsan bende buradan melekler kahvesinde ki ahmet hakkında kötü bi kaç yorum okumuştum. ama gittiğimde benim için çok iyiydi. nakta hakkında burada da olumlu yorum vardı. aslında instaya baktığımda kendi hakkında çok reklam yapmasından bi kıllandım ama o an gaflete kapılıp baktırdım. ses kaydını hala saklıyorum dinleyip dinleyip gülmek için
vallahi krndimi kötü hissettim. Yani burayı fal ve falcılar forumu bende kendi tecrübelerimden bahsettim. Zaten sadece ramekten de bahsetmedim eger dikkatli bakılırsa. Aklımda kalan onca insandan 3 kişi var dedim. Elmira,ramek,birde hasan hoca. Sonra hasan hoca ve ramek istendi benden. Hasan hoca numarasını deiştrmiş bende rameki verdim yani bence baktranda olmustur çok kişi oldu çünkü isteyen. Ama brn yazılarımdada dedim fal işi enerji işi o yüzden çekiniyorum önerirken diye. Yani ortada reklam falan yok. İnsallah açıklık getrmişimdir konuyacanım sen zan altında falan değilsin. ona bakarsan bende buradan melekler kahvesinde ki ahmet hakkında kötü bi kaç yorum okumuştum. ama gittiğimde benim için çok iyiydi. nakta hakkında burada da olumlu yorum vardı. aslında instaya baktığımda kendi hakkında çok reklam yapmasından bi kıllandım ama o an gaflete kapılıp baktırdım. ses kaydını hala saklıyorum dinleyip dinleyip gülmek için
Ben baktırdımBencede rameke baktranlar varsa rica ediyorum iyi kötü neyse bir sekilde yorumunu yaparsa sevinirim bende çünkü kendimi zan altında hissetmeye basladım gercekten. Ben burda fal tecrübelerimden bahsettim bendende ramek in numarasını isteyenler oldu bir çok kişiye de verdim biranda adı gecmeye basladı burda ve numara verdiklerimden baktran olmussa rica ediyorum yorum yapabilirlermi. Şimdiden tesekkürler
Çok tesekkürler patlastıgınız içinHatta ramek bilinmicek çok enteresan bir detayı bildi . Gelecekle ilgili ne olur tabiki bilemem. Ben beğendinm
Pardon ne kadar sürede bakiyor?Banada numarasini verebilir misiniz?Kişilik analizini iyi yapabilenlerin falcıların fallari genelde çikiyor.Hatta ramek bilinmicek çok enteresan bir detayı bildi . Gelecekle ilgili ne olur tabiki bilemem. Ben beğendinm
Özelden detayları paylaştım bakabilirsiniz.Pardon ne kadar sürede bakiyor?Banada numarasini verebilir misiniz?Kişilik analizini iyi yapabilenlerin falcıların fallari genelde çikiyor.
Telefon da bakiyor mu? Silivriden gitmem zor.var canim periş abla kücükcekmecede öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?