İstanbul'da Fal - Falcılar

Rica ederim tabiki haklisiniz sizde,hepsi çıktı diyemem henüz beklenti içinde olduğum durumlar var elbette onlarida olumlu olumsuz paylaşacağım sizlerle,inşallah herkese herkesin dedikleri olsun hepimiz mutlu olalım onu diliyorum.

Merhaba canım aynı dertten bende muzdaribim.Silivrideyim bu taraflarda önerebileceğiniz yada telefonda bakan iyi bir falcı var mı ?

Bu cafe 46 ya bendw gitmiştim.Hiç tavsiye etmiyorum kilolu sarışın bir bayan bktı bana 100 tl mi aldı.Ama hikaye önce surekli kendini ovuyor devamli google yorumlarini gosteriyor filan.Büyü var olaylarina girip arkasindan hemen kursun dokuyorum sanada dokelim filan paraniza yazik derim.Birde anladigim kadariyla iki cafe 46 arasinda rekabet var.Birbirlerinin isimlerini taklit ediyorlar

ya şu ramek hanima baktiran kizlar yorumlarini yazsin lütfen...hakikaten ovuldugu kadar iyi mi yoksa bu da bi reklam mi?ben baktirdim ama cok var vadesine ne desem boş şu an.cok merak ediyorum gercekten cikar mi cikmaz mi diye.

Ne güzel yaa hemen çıkan fallar biz yıllar bekledikte ne denilenler olmadı. Bugüne kadar kimse duymadim bilmemiz o da bir anda çıktı yeni üyelerde baya övüyor. Burada baktıran varsa yazar ama ben baktirmiycam.

ya şu ramek hanima baktiran kizlar yorumlarini yazsin lütfen...hakikaten ovuldugu kadar iyi mi yoksa bu da bi reklam mi?ben baktirdim ama cok var vadesine ne desem boş şu an.cok merak ediyorum gercekten cikar mi cikmaz mi diye.
An da ve geçmişte nasildi

buradan öneri ile naktaya baktırdım instadan. cidden boş bir faldı ve beni çok üzmüştü de. yorumları olumsuzdu hatta ona göre kimseyi bir daha sevemicem ve aşık olamayacaktım ama tam tersi oldu ramek' e de bi ilgim kaydı ama sonra dan nakta gibi olmasından çekindim.

Bencede rameke baktranlar varsa rica ediyorum iyi kötü neyse bir sekilde yorumunu yaparsa sevinirim bende çünkü kendimi zan altında hissetmeye basladım gercekten. Ben burda fal tecrübelerimden bahsettim bendende ramek in numarasını isteyenler oldu bir çok kişiye de verdim biranda adı gecmeye basladı burda ve numara verdiklerimden baktran olmussa rica ediyorum yorum yapabilirlermi. Şimdiden tesekkürler

Nakta için bunu çok söyleyen var iyi ki baktirmamisim

canım sen zan altında falan değilsin. ona bakarsan bende buradan melekler kahvesinde ki ahmet hakkında kötü bi kaç yorum okumuştum. ama gittiğimde benim için çok iyiydi. nakta hakkında burada da olumlu yorum vardı. aslında instaya baktığımda kendi hakkında çok reklam yapmasından bi kıllandım ama o an gaflete kapılıp baktırdım. ses kaydını hala saklıyorum dinleyip dinleyip gülmek için

Vallahi kendimi kötü hissetim canım ya. Ama buraya üyr oldum fal tecrübelerimden bahsettim zaten 3 kişi kaldı aklımda elmira ramek bir de hasan hoca dedim. Hasan hocanında numarasını isteyen çok
vallahi krndimi kötü hissettim. Yani burayı fal ve falcılar forumu bende kendi tecrübelerimden bahsettim. Zaten sadece ramekten de bahsetmedim eger dikkatli bakılırsa. Aklımda kalan onca insandan 3 kişi var dedim. Elmira,ramek,birde hasan hoca. Sonra hasan hoca ve ramek istendi benden. Hasan hoca numarasını deiştrmiş bende rameki verdim yani bence baktranda olmustur çok kişi oldu çünkü isteyen. Ama brn yazılarımdada dedim fal işi enerji işi o yüzden çekiniyorum önerirken diye. Yani ortada reklam falan yok. İnsallah açıklık getrmişimdir konuya

Ben baktırdım
Beğendim boş değildi kişi analizi çok fazla iyiydi hatta güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…