İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben baktırdım
Beğendim boş değildi kişi analizi çok fazla
Hasan hocayı bilmiyorum ama zamaninda elmiraya bende baktirmiştim.Sonra numarasini kaybettim telefonu değiştirince.Neyse bakalim bu akşam elimizde ramek var telde bakan randevumu aldim.İnşallah iyi bakar.Baktirinca yorumlarimi paylaşirim sizlerle

Bugün siteye üye olmulsunuz, 1 vakte kadar falcıyı metheden yorumlar duyarız sizden

Bugün siteye üye olmulsunuz, 1 vakte kadar falcıyı metheden yorumlar duyarız sizden
Pardon ama kadinlar kulübündeki falcı tavsiyelerini almak yada yorum yapmak için illaki üye olma şartı yok tatlım.He ama siz ben buranın muhtariyım diyorsanız onu bilemem yaklaşık on yıldan beri fal baktıran birisiyim bu zamana kadar üye olmadım ama burdan birçok falcıya fal baktırdım.Sizden izin almak gerekiyorsa hepsini tek tek yazarım sorun değil.

Muhtarlıkla falan alakası yok, benim dikkatimi çektiniz. Yeni yeni üyeler bir falcının peşine düşmüş, çok garip. İsteyen baktırır ama bir anda bir falcı çıktı, çok beğenildi, yeni üyeler de onun numarasını istiyor. Bunların bir anda olması normal gelmiyor bana. Sizinle de polemiğe girecek değilim, buradaki arkadaşlarımı, sevdiklerimi uyarıyorum.

Merhaba kızlar bugün üye oldum evet,telefonda fal bakan birini arıyordum son yorumlarda da ramekin adı vardı bir arkadaş sağolsun numarasını gönderdi akşamina randevu aldim ve baktirdim.Aslinda baktirdiğim falcilari buraya yazmak gibi bir huyum yok paylasmayi da dusunmuyordum ama malesef reklam yapiyorsun şeklinde ithamlarda bulunduklari icin inadına yaziyorum.Kimse kimsenin keyfinin kahyasi değil isteyen hisseden baktırır isteyen baktirmaz.Fala gelince RAMEK kişilik analizi olumlu 10 puan
Detay veriyor olumlu 10 puan
Zamanlama belli degil ileri tarih verdi
Ancak kendinden çok emin 10 puan

Pardon ama numara istemwk için yeni üye olmak zorunlu mu ? Söylediklerinizle çelişiyorsunuz polemiğe girmek istemiyorsanız kimseyi töhmet altında bırakmayın.İnsanlar dener zaten kötüyse meydana çıkar

Yeni üye arkadaşlara tavsiyem buradan değil özel mesaj yoluyla numara istemeniz, içinize dert oluyorsa ithamlar bu kadar. Çıktı çıkmadı muhabbeti yapmak zorunda da kalmazsınız hem. Bu şekilde herkes aynı şeyi düşünür burada. Burada tabiri caizse her hıyarım var diyene tuzla koşan bir kitle bulunmuyor. Aksine falcı ve tanıdıkları buradan numara alıp baktırmış da çıkmış numarası yapıyor havası oluşuyor.

Kesinlikle katiliyorum. Zaten artık insanın da içinden gelmio. Bilmem kaç tane yeni üye bir falcıyı çok beğendiğini soluo doğru bile olsa içinden gelmedi açıkçası. Baktıranlardan yazar ben baktirmiycam. Bu Arada haziran bitti nikonun baba vanga emre nin Gamzenin hande nin gülistanın işle ilgili dediği şey olmadı not dus iyim dedim sadece tutkunun dediği çıktı. Bi de ekimin sonun kadar birsey var diolar o da çıkmazsa yazarim.

Aynen öyle.

Pardon ama numara istemwk için yeni üye olmak zorunlu mu ? Söylediklerinizle çelişiyorsunuz polemiğe girmek istemiyorsanız kimseyi töhmet altında bırakmayın.İnsanlar dener zaten kötüyse meydana çıkar
Ben çelişmiyorum. Denemek ayrı bir şey, hepimiz burada beğendiğimiz/beğenmediğimiz falcıları paylaşıyoruz fal baktırmak isteyen arkadaşlarımız için. Yeni üyeler var, birden bir falcının çok meşhur olması, yeni üyelerinde o falcının numarasını istemesi garip. Bugün kayıt olmuşsunuz, akşam 20:00’da falcının numarasını istemişsiniz ve aynı günün gecesi 00:20 civarı falcı ile alakalı olumlu yorumlar paylaşmışsınız Keşke bunları birkaç gün arayla yazsaydınız bu kadar dikkat çekmezdi Allah herkesin kalbine göre versin. Bahane de bulmayın artık bence.

Ne cok yeni üye yapmış eskilerden baktıran olursa yazsın ona göre deniycem
Ben
Ne cok yeni üye yapmış eskilerden baktıran olursa yazsın ona göre deniycem
ben yeni üye değilim purring bilir beni . Ben baktırdım ramek e kötü değildi kişi analizi gercekten iyiydi. Ama geleceği bilemem tüm fallarda oldugu gbi

Bana da arkadaslari ma da cikmadi sadece olumlu konuştu tek birsey çıkmadı ben bir daha gitmedim.
Şenay'ı soran arkadaşlar, Bakırköy Fincan Cafe Şenay ilk baktırdığınızda iyi gibidir.İkinci de hiçbiri tutmaz.Zaten, geleceği bilen falcı görmedim.Genel şeylere kendimiz aa bu galiba onu anlatmış diye yorum yaparız.O kadar.Olumsuzlar eh biraz tutar.İyi söylenenler umuttur.Olmadı tekrar gekrar gelsin diye verilen umuttur.Herkes eski yeni burada.:)Nadirdirumutları olan, gerçekleşen, gelmeyen bu siteyi takip edenlerden.Ki hep birlikte görüyoruz..

Son düzenleme:
İkisi de fos.Biri büyü der.Kurşun derler.Dolandırmaya (kandırmaya! deyip yumuşatalım) çalışırlar.

Katılıyorum çok nadir tutuyor. Bakın gulistan a 500 tl verdim ama dediği hala olmadı haziran da bitti is le ilgiliydi. Sadece tutku tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…