- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Tutku kaynak. İşle ilgili gulistan hande gamze baba vanga emre kadikoyde ki niko neslihan dedikleri çıkmadı en net konuşan tutku oldu çok iyi tarif etti. Ve onun dediği ciktiTutku dediginiz, telefondan bakan mi? Bende numarasi var ama hic baktirmadim
hande mi cafe mibaska yorumu olan var mı hande içinHande ve Neslihanın.
özelden veya buradan tecrübelerini paylaşır mısın? bir de ramek'e ne falı baktırdın fiyatı biraz pahalı da? telefondan bakıyor anladığım kadarıyla.. Senin de mi öyle oldu?ben bu forumdan ortalama sekiz senedir birçok falcı önerisi aldım hemen hemen hepsine de baktırdım tabii ki hepsi iyi diyemem birçoğu tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı ama içlerinde sekizz sene önce tanıştığım ve hala fal baktırdığım insanlar da var. şimdi isimlerini vermek istemiyorum yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin soran olursa sekiz senedir aklımda kalan insanlarla alakalı tecrübelerimi paylaşırım.
Ne kadar güzel yazmışsınızŞu falcıları aşırı savunma olayına da hiç anlam veremiyorum. Her falcının reklama ihtiyacı vardır. Evinde kendi kendine otururken müşteri bulacak hali yok herhalde.
Ayrıca evet Ramek ile ilgili tek bir yorum bile bulamadım. Bir anda bu kadar popüler olması da garip geldi. D Duyguluk hariç bir anda bir sürü insanın yok 10 puan yok şahane bir falcı diye anlatması da garip geldi.
Madem 3 senedir aşırı memnunsunuz kendisinden, bugüne kadar neden gelip hiç yorum yapmadınız? Burada herkes beğendiği/beğenmediği falcılarla ilgili yorum yapıyor. Bu kadar etkileyici bir falcıyı neden başkalarıyla paylaşmadınız?
Ben yenı gıttım bır suru sey soyledı rita ve enerjımı cok dusurdu cok kafaya taktım herkes cıkıyor dediği için lutfen bana cıkmıyor de...Rıta'ya 3 sene önce gıtmıstım Ne durum, ne ben, ne etrafımla ılgılı söyledıklerının alakası yoktu Zamanla belkı söyledıklerını anlarım (çok meshur falcı ya) dıye düsündüm, ama hıcccc bırı tutmadı Tamamen alakasızdı
Bende aynen ole düşünüyorum. Hiç mi olmaz bir yorum bu kadın hakkında. Ayrıca herkesin reklama ihtiyacı vardır. Burada bahsedilen tüm falcilar burada ya ovulmustur ya da yerilmistir. Ve kesinlikle katkısı olmüstü diğerlerine. Bunca zaman nasıl adı gecmedi ve o kadar iyi. Sasirdim dogrusuŞu falcıları aşırı savunma olayına da hiç anlam veremiyorum. Her falcının reklama ihtiyacı vardır. Evinde kendi kendine otururken müşteri bulacak hali yok herhalde.
Ayrıca evet Ramek ile ilgili tek bir yorum bile bulamadım. Bir anda bu kadar popüler olması da garip geldi. D Duyguluk hariç bir anda bir sürü insanın yok 10 puan yok şahane bir falcı diye anlatması da garip geldi.
Madem 3 senedir aşırı memnunsunuz kendisinden, bugüne kadar neden gelip hiç yorum yapmadınız? Burada herkes beğendiği/beğenmediği falcılarla ilgili yorum yapıyor. Bu kadar etkileyici bir falcıyı neden başkalarıyla paylaşmadınız?
Hande ye iHande ve Neslihanın.
niye özelden ? Buradakilerin başı kelmi bu saçma bencil yaklaşımözelden veya buradan tecrübelerini paylaşır mısın? bir de ramek'e ne falı baktırdın fiyatı biraz pahalı da? telefondan bakıyor anladığım kadarıyla.. Senin de mi öyle oldu?
Yalandan kim ölmüşMerhaba kızlar bugün üye oldum evet,telefonda fal bakan birini arıyordum son yorumlarda da ramekin adı vardı bir arkadaş sağolsun numarasını gönderdi akşamina randevu aldim ve baktirdim.Aslinda baktirdiğim falcilari buraya yazmak gibi bir huyum yok paylasmayi da dusunmuyordum ama malesef reklam yapiyorsun şeklinde ithamlarda bulunduklari icin inadına yaziyorum.Kimse kimsenin keyfinin kahyasi değil isteyen hisseden baktırır isteyen baktirmaz.Fala gelince RAMEK kişilik analizi olumlu 10 puan
Detay veriyor olumlu 10 puan
Zamanlama belli degil ileri tarih verdi
Ancak kendinden çok emin 10 puan
Bende inanmadim. Baktirmiycam. 3 yıldır herkes baktiriomus çok biliniyormus kimse duymadim ama. Duyulanlardan bile Hayır yokken duyulmani denemek çok garip.Yalandan kim ölmüş
Hasan hocayı bilmiyorum
İyi akşamlar. Aslında sadece size yönelik bir mesele değil bu. Açıkçası sizin reklam yaptığınızı da pek düşünmedim, yalnız siz bahsettikten sonra bir anda ortaya çıkan üyeler, yeni baktırıp hemen çıktı diyenler olunca acaba mı dendi. Burada genellikle ‘dün baktırdım söylediği her şey çıktı.’ gibi yorumların altından reklam çıktı. Ramek hanımın ücreti de az buz değil takdir edersiniz, kimsenin hemen güvenip o kadar parayı boşa vermesini istemeyiz.İyi aksamlar herkese. Burası ne garip bir yermiş böle gercekten çok saskınım. Ben burayı istanbulda fal ve falcılar sitesi diye girdim. Tamamen hesapsız kitapsız tecrübelerimden bahsettim ama bin pişman oldum resmen capraz sorguya cekilmiş gbi hissettim kendimi çünkü ramekten ilk bahseden ben oldugum için tamamen kendimi sorumlu tuttum. Ben kimsenin reklamcısı deilim banane ki Zaten. Ben fal tecrübelerimden bahsettim insanlar numara istedi bende verdim. Sonra biranda ramekin adı gecer oldu. Gerek benden taraf gerek se baskalarından taraf. Ama bu suçlamalar falan gercekten forumdan soguttu beni.bin pişman oldum.tamam sizde haklısınız bir sürü yalan yanlıs kişi girip reklam yapıyor kandırılıyoruz desiniz yerden göğe kadar haklısınız ama. Kurunun yanında yaşı da yaktınız bu sefer gercekten.
Biraz olsun içim rahatladı. Ama brn hep diyorum fal işi enerji işi bana çok iyi bakar sana kötü bakar öbürüne vasat olur bunu zaten kestiremeyiz sizde biliyorsunuz. Diğer yazımdada dedim sizde haklısınız reklamını yapan bir çok falcı yorumcu gbi yazadabilir haklısınız.bir sey diyemem ona.yanlıs bir kelime kullandıysam kusuruma bakmayın sizdeİyi akşamlar. Aslında sadece size yönelik bir mesele değil bu. Açıkçası sizin reklam yaptığınızı da pek düşünmedim, yalnız siz bahsettikten sonra bir anda ortaya çıkan üyeler, yeni baktırıp hemen çıktı diyenler olunca acaba mı dendi. Burada genellikle ‘dün baktırdım söylediği her şey çıktı.’ gibi yorumların altından reklam çıktı. Ramek hanımın ücreti de az buz değil takdir edersiniz, kimsenin hemen güvenip o kadar parayı boşa vermesini istemeyiz.
Burada özelden konuştuğum birisi de baktırmış, gayet normal bir yorum yaptı, ama başkaları yok 10 puan yok mükemmel diye yorum yapınca insan bir düşünüyor.
Ha zaten reklam yapıyor olsaydınız çıkardı diye düşünüyorum. O nedenle içiniz rahat olsun. Kırılmayın lütfen.
Belki de başka üyelerin üslupları rahatsız etmiştir bizi.
Merhaba yorumunuzu okudum.Dün o 10 puan verdim diye mesajı yazan benim ama gerçekten sizin dışınızda başka bir üyeninİyi akşamlar. Aslında sadece size yönelik bir mesele değil bu. Açıkçası sizin reklam yaptığınızı da pek düşünmedim, yalnız siz bahsettikten sonra bir anda ortaya çıkan üyeler, yeni baktırıp hemen çıktı diyenler olunca acaba mı dendi. Burada genellikle ‘dün baktırdım söylediği her şey çıktı.’ gibi yorumların altından reklam çıktı. Ramek hanımın ücreti de az buz değil takdir edersiniz, kimsenin hemen güvenip o kadar parayı boşa vermesini istemeyiz.
Burada özelden konuştuğum birisi de baktırmış, gayet normal bir yorum yaptı, ama başkaları yok 10 puan yok mükemmel diye yorum yapınca insan bir düşünüyor.
Ha zaten reklam yapıyor olsaydınız çıkardı diye düşünüyorum. O nedenle içiniz rahat olsun. Kırılmayın lütfen.
Belki de başka üyelerin üslupları rahatsız etmiştir bizi.
Merhaba RAMEK le ilgili yorum yapan bir an da bir sürü insan dediklerinizden biri benim.10 puan lafınıda söyleyen benim.Ancak dün geceninkralicesi’ne o kadar sinirlendim ki nasıl bir uslupla TÜREMİŞ der hiç tanımadığı bir insana ona istinaden abartarak mesajımı yazdım.Kaldı ki burası herkese açık bir platformsa kimse edebini kaybetmemeli ne yeni üyelere karşı,ne de eski üyelere.Şu falcıları aşırı savunma olayına da hiç anlam veremiyorum. Her falcının reklama ihtiyacı vardır. Evinde kendi kendine otururken müşteri bulacak hali yok herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?