İstanbul'da Fal - Falcılar

merhabalar. ben yeni üye değilim hatta hepinizden de eski olduğuma eminim 2011den beri bu forumda yorum alır yorum yaparım. ancak uzun zamandır sadece dışardan takip ediyordum. ramek’in adını görünce 3 senedir baktırdığım bir falcı olarak buradaki insanlardan da reklam amaçlı olduğuna dair tereddütler sezdiğim için girip yorum yapmak istedim çünkü sürekli dışardan takip ediyorum. rameke ilk olarak üç sene önce en son da bir ay önce baktırdım kaç kez fal baktırdım ben de bilmiyorum ama dediği birçok şeyi yaşadım burdaki çoğu falcıdan daha iyi olduğuna inanıyorum şahsım adına ancak tabi ki arz talep tercih meselesi yalnız şu konuyu da vurgulamak isterim mi bildiğim kadarıyla ramek’in ne facebook sayfası ne instagram sayfası dahi yok reklama ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum bizzat yoğun çalıştığını üç senedir tanıyan bir insan olarak kendim biliyorum. bu yazıyı yazmamın sebebi eskiden yeni üyelere karşı bu kadar tepkili değildi bu forumdaki üyeler ancak şu an keyfi kaçmış buranın anladığım kadarıyla. yeni üye yeni üye dediniz bu yüzden ben de eski bir üye olarak yorumlarımı paylaşmak istedim sizinle ki çok uzun zamandır yorum yapmamış olmama rağmen yapma ihtiyacı hissettim.

ben bu forumdan ortalama sekiz senedir birçok falcı önerisi aldım hemen hemen hepsine de baktırdım tabii ki hepsi iyi diyemem birçoğu tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı ama içlerinde sekizz sene önce tanıştığım ve hala fal baktırdığım insanlar da var. şimdi isimlerini vermek istemiyorum yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin soran olursa sekiz senedir aklımda kalan insanlarla alakalı tecrübelerimi paylaşırım.

özelden veya buradan tecrübelerini paylaşır mısın? bir de ramek'e ne falı baktırdın fiyatı biraz pahalı da? telefondan bakıyor anladığım kadarıyla.. Senin de mi öyle oldu?

Şu falcıları aşırı savunma olayına da hiç anlam veremiyorum. Her falcının reklama ihtiyacı vardır. Evinde kendi kendine otururken müşteri bulacak hali yok herhalde.
Ayrıca evet Ramek ile ilgili tek bir yorum bile bulamadım. Bir anda bu kadar popüler olması da garip geldi. D Duyguluk hariç bir anda bir sürü insanın yok 10 puan yok şahane bir falcı diye anlatması da garip geldi.
Madem 3 senedir aşırı memnunsunuz kendisinden, bugüne kadar neden gelip hiç yorum yapmadınız? Burada herkes beğendiği/beğenmediği falcılarla ilgili yorum yapıyor. Bu kadar etkileyici bir falcıyı neden başkalarıyla paylaşmadınız?

Ne kadar güzel yazmışsınız

Ben yenı gıttım bır suru sey soyledı rita ve enerjımı cok dusurdu cok kafaya taktım herkes cıkıyor dediği için lutfen bana cıkmıyor de...

Madame deniss de Alice mi Ali mi bilmiyorum ismini tam mavi gözlü bı erkek var fal bakan ona baktirdim iki kez memnun kalmadım pek baktiracaksaniz boşuna baktirmayin isim biliyo vs ama bilmiyorum çok tatmin etmedi sürekli de değil mi diye onaylattiriyo. Ben çok tatmin olmadım isterseniz deneyin ama.cok tavsiye etmiyorum kızlar deniz abla çok daha iyi

Bende aynen ole düşünüyorum. Hiç mi olmaz bir yorum bu kadın hakkında. Ayrıca herkesin reklama ihtiyacı vardır. Burada bahsedilen tüm falcilar burada ya ovulmustur ya da yerilmistir. Ve kesinlikle katkısı olmüstü diğerlerine. Bunca zaman nasıl adı gecmedi ve o kadar iyi. Sasirdim dogrusu

Arkadaşlar Beşiktaş'taki Nihal hanım mi ? Yoksa Kadıköy madam denis cafedeki Deniz hanım mi ? Yoksa son günler de konuşulan ramek hanım mi ? Aranıza yeni katıldım pasif okuyucuydum ama artık hem para verip hem de umut edip beklemekten yoruldum tavsiylerinizi bekliyorum . Hepinize de yüksek güzel enerjiler diliyorum ☘

Arkadaşlar Beşiktaş'taki Nihal hanım mi ? Yoksa Kadıköy madam denis cafedeki Deniz hanım mi ? Yoksa son günler de konuşulan ramek hanım mi ? Aranıza yeni katıldım pasif okuyucuydum ama artık hem para verip hem de umut edip beklemekten yoruldum tavsiylerinizi bekliyorum . Hepinize de yüksek güzel enerjiler diliyorum ☘

Yalandan kim ölmüş

İyi aksamlar herkese. Burası ne garip bir yermiş böle gercekten çok saskınım. Ben burayı istanbulda fal ve falcılar sitesi diye girdim. Tamamen hesapsız kitapsız tecrübelerimden bahsettim ama bin pişman oldum resmen capraz sorguya cekilmiş gbi hissettim kendimi çünkü ramekten ilk bahseden ben oldugum için tamamen kendimi sorumlu tuttum. Ben kimsenin reklamcısı deilim banane ki Zaten. Ben fal tecrübelerimden bahsettim insanlar numara istedi bende verdim. Sonra biranda ramekin adı gecer oldu. Gerek benden taraf gerek se baskalarından taraf. Ama bu suçlamalar falan gercekten forumdan soguttu beni.bin pişman oldum.tamam sizde haklısınız bir sürü yalan yanlıs kişi girip reklam yapıyor kandırılıyoruz desiniz yerden göğe kadar haklısınız ama. Kurunun yanında yaşı da yaktınız bu sefer gercekten.

İyi akşamlar. Aslında sadece size yönelik bir mesele değil bu. Açıkçası sizin reklam yaptığınızı da pek düşünmedim, yalnız siz bahsettikten sonra bir anda ortaya çıkan üyeler, yeni baktırıp hemen çıktı diyenler olunca acaba mı dendi. Burada genellikle ‘dün baktırdım söylediği her şey çıktı.’ gibi yorumların altından reklam çıktı. Ramek hanımın ücreti de az buz değil takdir edersiniz, kimsenin hemen güvenip o kadar parayı boşa vermesini istemeyiz.
Burada özelden konuştuğum birisi de baktırmış, gayet normal bir yorum yaptı, ama başkaları yok 10 puan yok mükemmel diye yorum yapınca insan bir düşünüyor.
Ha zaten reklam yapıyor olsaydınız çıkardı diye düşünüyorum. O nedenle içiniz rahat olsun. Kırılmayın lütfen.
Belki de başka üyelerin üslupları rahatsız etmiştir bizi.

Biraz olsun içim rahatladı. Ama brn hep diyorum fal işi enerji işi bana çok iyi bakar sana kötü bakar öbürüne vasat olur bunu zaten kestiremeyiz sizde biliyorsunuz. Diğer yazımdada dedim sizde haklısınız reklamını yapan bir çok falcı yorumcu gbi yazadabilir haklısınız.bir sey diyemem ona.yanlıs bir kelime kullandıysam kusuruma bakmayın sizde

Merhaba yorumunuzu okudum.Dün o 10 puan verdim diye mesajı yazan benim ama gerçekten sizin dışınızda başka bir üyenin
Merhaba RAMEK le ilgili yorum yapan bir an da bir sürü insan dediklerinizden biri benim.10 puan lafınıda söyleyen benim.Ancak dün geceninkralicesi’ne o kadar sinirlendim ki nasıl bir uslupla TÜREMİŞ der hiç tanımadığı bir insana ona istinaden abartarak mesajımı yazdım.Kaldı ki burası herkese açık bir platformsa kimse edebini kaybetmemeli ne yeni üyelere karşı,ne de eski üyelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…