artık gercekten tecrübelerimi paylasmak istemiyorum çünkü burası gercekten artık anti patik bir yer olmus ne yazıkki eskisi gbi deilözelden veya buradan tecrübelerini paylaşır mısın? bir de ramek'e ne falı baktırdın fiyatı biraz pahalı da? telefondan bakıyor anladığım kadarıyla.. Senin de mi öyle oldu?
kimsenin kimseyi savundugu falan yok zra kimse kimsenin canı ciğeri deil burdaki olay insanların tecrübelerini paylastıgı bir platformdayken birilerininde kalkıp her yerin sahibi gbi konusup direk yafta yapıstrması ben illaki burda adı gecen birine fal baktrmak zorunda deilimki türkiyede milyonlarca falcı var ve hepsinin ismi burda geciyor olsaydı zaten kimse yeni falcı arayısına girmezdi kimin reklama ihtiyacı var yok bilemem orasını ama ben sadece yiye iyi derim kötüysede çok yermeden hakkettiğini sölerim.ben rameki çok arkadasıma önerdim bu arada ve bir çok insanda baktrıp memnun kaldı.ama burada sürekli hiç durmadan her gittiğim falcıyı paylasmk zorundada deilim canım istemedi paylasmadım.ama uzun zamandır buraya girmiyorum dısardan takip ediyorum ramekin adınıda ilk kez geçtiğini gördüm ve reklam lafı sözü dönüncede buraya girip gercekten böle bir falcı var iyi bakıyor diye sizieri bilgilendirmek istedim ancak siz dmediğinizi bırakmamıssınız.Şu falcıları aşırı savunma olayına da hiç anlam veremiyorum. Her falcının reklama ihtiyacı vardır. Evinde kendi kendine otururken müşteri bulacak hali yok herhalde.
Ayrıca evet Ramek ile ilgili tek bir yorum bile bulamadım. Bir anda bu kadar popüler olması da garip geldi. @Duyguluk hariç bir anda bir sürü insanın yok 10 puan yok şahane bir falcı diye anlatması da garip geldi.
Madem 3 senedir aşırı memnunsunuz kendisinden, bugüne kadar neden gelip hiç yorum yapmadınız? Burada herkes beğendiği/beğenmediği falcılarla ilgili yorum yapıyor. Bu kadar etkileyici bir falcıyı neden başkalarıyla paylaşmadınız?
Katılıyorum sana, yeni üyeler reklam yorumu yaparlardı konu anlaşılınca hesapları kapatılırdı, böyle olunca insan ister istemez Ramek hakkında tereddüt ediyor. Yeni eski fark etmez hepimiz burda arkadaş olabiliriz, gittiğimiz falcıları paylaşabiliriz, asla eski yeni üye diye ayırmıyoruz. Sadece böyle şeyleri gördüğümüz için tereddütte kaldık. Lütfen kırılmasın hiçbir üye, hepimiz buraya birbirimize yardımcı olmak için geldik.İyi akşamlar. Aslında sadece size yönelik bir mesele değil bu. Açıkçası sizin reklam yaptığınızı da pek düşünmedim, yalnız siz bahsettikten sonra bir anda ortaya çıkan üyeler, yeni baktırıp hemen çıktı diyenler olunca acaba mı dendi. Burada genellikle ‘dün baktırdım söylediği her şey çıktı.’ gibi yorumların altından reklam çıktı. Ramek hanımın ücreti de az buz değil takdir edersiniz, kimsenin hemen güvenip o kadar parayı boşa vermesini istemeyiz.
Burada özelden konuştuğum birisi de baktırmış, gayet normal bir yorum yaptı, ama başkaları yok 10 puan yok mükemmel diye yorum yapınca insan bir düşünüyor.
Ha zaten reklam yapıyor olsaydınız çıkardı diye düşünüyorum. O nedenle içiniz rahat olsun. Kırılmayın lütfen.
Belki de başka üyelerin üslupları rahatsız etmiştir bizi.
Yoruma harfi harfine katılıyorum. Bir arkadaşımın çok fazla övmesi üzerine Gidip baktırdım. Parama yazık başka da birşey söyleyemeyeceğim... bu arada oradaki kıvırcık saçlı bayanın adı ne bilmiyorum ama ona baktıran herkes kat be kat daha mutluydu bu mavi gözlü çocuğun ismi de AresMadame deniss de Alice mi Ali mi bilmiyorum ismini tam mavi gözlü bı erkek var fal bakan ona baktirdim iki kez memnun kalmadım pek baktiracaksaniz boşuna baktirmayin isim biliyo vs ama bilmiyorum çok tatmin etmedi sürekli de değil mi diye onaylattiriyo. Ben çok tatmin olmadım isterseniz deneyin ama.cok tavsiye etmiyorum kızlar deniz abla çok daha iyi
Çünkü yazdıklarından burdan paylaşmayı çekinmiş gibi hissettim. Yoksa elbette ki buradan paylaşsınHande ye i
niye özelden ? Buradakilerin başı kelmi bu saçma bencil yaklaşım
Naktanın bende baktığı hiçbir şeyde çıkmadı. Bırakın geleceği anımla ilgili bir tek cümlesi bile doğru değildi. Hiç tavsiye etmiyorum...bi arada nakta vardı viral olmuştu. bende hemen gidip baktırdım dediği hiç bişey de cıkmadı. simdi ramek'in de numarasını aldım ama içime bi kurt düşmedi değil
dediği hiçbir şey çıkmadı mı peki?Bu cafe 46 ya bendw gitmiştim.Hiç tavsiye etmiyorum kilolu sarışın bir bayan bktı bana 100 tl mi aldı.Ama hikaye önce surekli kendini ovuyor devamli google yorumlarini gosteriyor filan.Büyü var olaylarina girip arkasindan hemen kursun dokuyorum sanada dokelim filan paraniza yazik derim.Birde anladigim kadariyla iki cafe 46 arasinda rekabet var.Birbirlerinin isimlerini taklit ediyorlar
bende buradan yorumlarla baktırdım naktaya. hiç net tarih vermiyor hep olabilirli konuşuyor. ucu hep açık. Başkalarına Nakta nasıl baktı bilmiyorum ama açıkçası ben parama acıdımNakta için bunu çok söyleyen var iyi ki baktirmamisim
Periş abla nasıl? ben ilk kez duydum.. yorumlarınız nedir? bizde ona göre davranalımNumarası varsa gönderir misin
Dedikleri çıkıyor mu hangi konuda öneriyorsun
ben artık gerçekten fal baktırmaya korkar oldum
bu kurşun işini de çözemedim zaten. kaç kere döktürdüm halen aynı şeyler devam ahahah..anlamadım ki millet yaptırınca yok işte rahatladım o değişti bu değişti diyor çözemiyorumİkisi de fos.Biri büyü der.Kurşun derler.Dolandırmaya (kandırmaya! deyip yumuşatalım) çalışırlar.
O kıvırcık olanın adı Deniz ben de hep ona gidiyorm tavsiye ederim. Bı de baba vanga Emre'yi tavsiye ederim kizlarYoruma harfi harfine katılıyorum. Bir arkadaşımın çok fazla övmesi üzerine Gidip baktırdım. Parama yazık başka da birşey söyleyemeyeceğim... bu arada oradaki kıvırcık saçlı bayanın adı ne bilmiyorum ama ona baktıran herkes kat be kat daha mutluydu bu mavi gözlü çocuğun ismi de Ares
Kıvırcık Deniz dediğiniz nerede hangi kafede kızlar?O kıvırcık olanın adı Deniz ben de hep ona gidiyorm tavsiye ederim. Bı de baba vanga Emre'yi tavsiye ederim kizlar
Deniz ablanın bana bir dediği çıktı işle ilgili. Çok iyi diyemem. Emre yi beğenmiştim fakat ne yazık ki çıkmadı işle ilgili dedigiO kıvırcık olanın adı Deniz ben de hep ona gidiyorm tavsiye ederim. Bı de baba vanga Emre'yi tavsiye ederim kizlar
Numarasını verebilir misinperihan ablayi sormus biri kizlar.büyükcekmecede evinde bakti bana.cok uzun bakti 1 saat sürfü.o bakimdan hosuma gitti.babamla ilgili saglik durumunu bildi yani gelecekle ilgili soylediklerinden biri cikti.aşkla ilgili beklemedeyim henüz cikmadi.ama anlik ve kisi tahlilinde cok basarili ama dedigim gibi aşk beklemede cikarsa o da mutlaka yazicam ve tavsiye edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?