İstanbul'da Fal - Falcılar

özelden veya buradan tecrübelerini paylaşır mısın? bir de ramek'e ne falı baktırdın fiyatı biraz pahalı da? telefondan bakıyor anladığım kadarıyla.. Senin de mi öyle oldu?
artık gercekten tecrübelerimi paylasmak istemiyorum çünkü burası gercekten artık anti patik bir yer olmus ne yazıkki eskisi gbi deil

Her neyse, daha fazla polemik durumuna gelmesin mesele.
Ramek’e baktıranlar olursa yorum yapar zaten. Onun dışında artık konunun amacından sapmadan başka falcılardan da söz etmek lazım. :)

kimsenin kimseyi savundugu falan yok zra kimse kimsenin canı ciğeri deil burdaki olay insanların tecrübelerini paylastıgı bir platformdayken birilerininde kalkıp her yerin sahibi gbi konusup direk yafta yapıstrması ben illaki burda adı gecen birine fal baktrmak zorunda deilimki türkiyede milyonlarca falcı var ve hepsinin ismi burda geciyor olsaydı zaten kimse yeni falcı arayısına girmezdi kimin reklama ihtiyacı var yok bilemem orasını ama ben sadece yiye iyi derim kötüysede çok yermeden hakkettiğini sölerim.ben rameki çok arkadasıma önerdim bu arada ve bir çok insanda baktrıp memnun kaldı.ama burada sürekli hiç durmadan her gittiğim falcıyı paylasmk zorundada deilim canım istemedi paylasmadım.ama uzun zamandır buraya girmiyorum dısardan takip ediyorum ramekin adınıda ilk kez geçtiğini gördüm ve reklam lafı sözü dönüncede buraya girip gercekten böle bir falcı var iyi bakıyor diye sizieri bilgilendirmek istedim ancak siz dmediğinizi bırakmamıssınız.

Katılıyorum sana, yeni üyeler reklam yorumu yaparlardı konu anlaşılınca hesapları kapatılırdı, böyle olunca insan ister istemez Ramek hakkında tereddüt ediyor. Yeni eski fark etmez hepimiz burda arkadaş olabiliriz, gittiğimiz falcıları paylaşabiliriz, asla eski yeni üye diye ayırmıyoruz. Sadece böyle şeyleri gördüğümüz için tereddütte kaldık. Lütfen kırılmasın hiçbir üye, hepimiz buraya birbirimize yardımcı olmak için geldik.

Yoruma harfi harfine katılıyorum. Bir arkadaşımın çok fazla övmesi üzerine Gidip baktırdım. Parama yazık başka da birşey söyleyemeyeceğim... bu arada oradaki kıvırcık saçlı bayanın adı ne bilmiyorum ama ona baktıran herkes kat be kat daha mutluydu bu mavi gözlü çocuğun ismi de Ares

Kızlar Ramek olayında eski üyeler olarak çok fazla tepki gösterdiğinizi düşünüyorum. Ben de çok eskilerden biriyim ve bir çok reklam olayına şahit olduk evet ama hiç tanımadığınız birine de bu üslupla saldırmak yakışıksız olmuş. Baktıranlar yorumlarını yazsın. Ötesinde karar herkesim tekelinde olsun. Örneğin ben yazılanların samimiyetine inandım ve baktırmayı düşünüyorum. Olumlu/olumsuz fikrimi de paylaşacağım sizinle

Valla ben bir handenin birseyi ciktim dedim ki zaten handeyi herkes yıllardır tanio. Ona ragmen bana da herkes savunma dedi. Ve ben altını çizdim çok şeyi çıkmadı fakat bir kaç şey çıktı. O süper falan asla diyemem dedim. Hatta en son falı da cikmadi. Ama bir anda bole yapılınca bende inanamadım beni dolanduran medyum semih in bile birileri ovmus. İnsan ister istemez tereddüt edio. Tereddüt edenler haksız sayılamaz hal böyle olunca. Keşke herkes iyi niyetle yaklaşsa o kadar çok ki reklam olayları.

Bie kaç gündür siteye girmedim ve çok aktif kullanan biriside deilim zaten yenide uyeyim.buraya sadece falcı arayışı olduğum noktalarda hep bakardım sonra üye olmaya karar verdim oldum o anda da en çok temelin adı geçiyordu bir arkadaştan numarasını aldım ve aynı günde baktrdim baktrdiktan sonrada yani göklere çıkararak bir yorum yapmadım zaten mükemmel harika vs diye ve ilk baktrdiktan sonra ilk paylasimina yakın gelecek için bana bir süreç verdi olursa sizinle paylaşım dedim nitekim de bekledigim ama bu kadar kısa sürede olmasını beklemediğim bir şeydi ve oldu sizinlede paylaştım.ama bu kadar on yargı ile karşılaşacağımı bilsem numarayı alır çekilir tek yorum yapmazdım gerçekten fakat sizi .kadar burası ile alakalı tecrübeli olmadigim için yanılıp yenilip çıkan fali şöle.is oldum ramek bana cook iyi baktı başkalarına nasıl.bakti bilemem ama kadının dediği şey oldu ha sadece bir şey oldu şuan da ve daha olacağını sölediği bir çok şey var olurmu bilmem ama olsa dahi bir daha burada da paylaşmam gerçekten güzel günler hepinize

bi arada nakta vardı viral olmuştu. bende hemen gidip baktırdım dediği hiç bişey de cıkmadı. simdi ramek'in de numarasını aldım ama içime bi kurt düşmedi değil
Naktanın bende baktığı hiçbir şeyde çıkmadı. Bırakın geleceği anımla ilgili bir tek cümlesi bile doğru değildi. Hiç tavsiye etmiyorum...

dediği hiçbir şey çıkmadı mı peki? ( hani tamam zaten her şey tutmaz ama sonuç sıfır mı? Çok net tarih ve bilgi verdiğini söyleyende var? off kafam karıştı

İkisi de fos.Biri büyü der.Kurşun derler.Dolandırmaya (kandırmaya! deyip yumuşatalım) çalışırlar.
bu kurşun işini de çözemedim zaten. kaç kere döktürdüm halen aynı şeyler devam ahahah..anlamadım ki millet yaptırınca yok işte rahatladım o değişti bu değişti diyor çözemiyorum

O kıvırcık olanın adı Deniz ben de hep ona gidiyorm tavsiye ederim. Bı de baba vanga Emre'yi tavsiye ederim kizlar

perihan ablayi sormus biri kizlar.büyükcekmecede evinde bakti bana.cok uzun bakti 1 saat sürfü.o bakimdan hosuma gitti.babamla ilgili saglik durumunu bildi yani gelecekle ilgili soylediklerinden biri cikti.aşkla ilgili beklemedeyim henüz cikmadi.ama anlik ve kisi tahlilinde cok basarili ama dedigim gibi aşk beklemede cikarsa o da mutlaka yazicam ve tavsiye edicem.

Numarasını verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…