- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Telefon numarasını verir misin ?perihan ablayi sormus biri kizlar.büyükcekmecede evinde bakti bana.cok uzun bakti 1 saat sürfü.o bakimdan hosuma gitti.babamla ilgili saglik durumunu bildi yani gelecekle ilgili soylediklerinden biri cikti.aşkla ilgili beklemedeyim henüz cikmadi.ama anlik ve kisi tahlilinde cok basarili ama dedigim gibi aşk beklemede cikarsa o da mutlaka yazicam ve tavsiye edicem.
dedigi ciktiysa neden iyi diyemiyosunDeniz ablanın bana bir dediği çıktı işle ilgili. Çok iyi diyemem. Emre yi beğenmiştim fakat ne yazık ki çıkmadı işle ilgili dedigi
SaDece birsey çıktı. Sadece bir ayrıntı onun dışında birsey yok. Harika falan diyemiorum. Bi de kocası çok kaba. Eşini bole dedi diorum bırak sen eşimi beni dinle sana hoca getirtiricem ama 5 bini alır hazırla dedi bende yok o kadar diyince bağırdı cagirdi. Ben bir daha oraya gitmem.dedigi ciktiysa neden iyi diyemiyosun
Ben Tuğba’ya baktırdım, bence gitme. 5 dakika sürüyor sürmüyor, ne dediği zaten hızlı konuşmasından anlaşılmıyor. Gizli ses kaydı almıştım, 5 dakikayı 5 saatte çözebilmiştik arkadaşlarımla. Dedikleri de olmadı.Kızlar,
Damlalar kafe tuğba ve majestik kafede sanırım hakan var. Baktırdınız mı hiç? Nedir yorumlarınız? Ona göre gideceğim
Şenay’ı ben sordum bana çok net konuştu ama bilmiyorum çıkarsa yazacam birde orda biri daha varmış sanırım onu da merak ediyorum forumda adı geçiyordu bulamazsam eskilerle idare edecemKatılıyorum çok nadir tutuyor. Bakın gulistan a 500 tl verdim ama dediği hala olmadı haziran da bitti is le ilgiliydi. Sadece tutku tuttu.
Canm perişin numarasını bende alabilirmiyimkizlar perişin no isteyenler bana ozel mesaj atin takip edemiyorum
Evet oTutku dediginiz, telefondan bakan mi? Bende numarasi var ama hic baktirmadim
Bana da yollayabilir misinkuzey no olan yollayabilir mi bana cikmisti 2 sene once kendisini ariyorum esmer ve gey
Bana da yollayabilir misin
Elmiraya çok baktrdım.iyi fal bakar beni tatmin etti ama tabi fal işi bu kimseye kefil olmam. Sadece aöle sölim çok baktrdıgım için ona bana söledigi bir çok seyi yasadım. Gerek tefeereuat seklinde gerekse önemli konular. Ha olmayanlarda oldu. Ama gercekcidir elmira. Canının yanacagınıda bilse dogruyu söker. Yani bana öleydi. Belki bir fikir olur senin için.elmira nasil
cikmadigi da oldu yaniElmiraya çok baktrdım.iyi fal bakar beni tatmin etti ama tabi fal işi bu kimseye kefil olmam. Sadece aöle sölim çok baktrdıgım için ona bana söledigi bir çok seyi yasadım. Gerek tefeereuat seklinde gerekse önemli konular. Ha olmayanlarda oldu. Ama gercekcidir elmira. Canının yanacagınıda bilse dogruyu söker. Yani bana öleydi. Belki bir fikir olur senin için.
Yani oldu tabi her dediği oldu diyemem sonucta ama büyük ölcüde bildi gelecekle alakalı yorumlarında dogru tespit etti yanicikmadigi da oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?