İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefon numarasını verir misin ?

dedigi ciktiysa neden iyi diyemiyosun
SaDece birsey çıktı. Sadece bir ayrıntı onun dışında birsey yok. Harika falan diyemiorum. Bi de kocası çok kaba. Eşini bole dedi diorum bırak sen eşimi beni dinle sana hoca getirtiricem ama 5 bini alır hazırla dedi bende yok o kadar diyince bağırdı cagirdi. Ben bir daha oraya gitmem.

Kızlar,

Damlalar kafe tuğba ve majestik kafede sanırım hakan var. Baktırdınız mı hiç? Nedir yorumlarınız? Ona göre gideceğim
Ben Tuğba’ya baktırdım, bence gitme. 5 dakika sürüyor sürmüyor, ne dediği zaten hızlı konuşmasından anlaşılmıyor. Gizli ses kaydı almıştım, 5 dakikayı 5 saatte çözebilmiştik arkadaşlarımla. Dedikleri de olmadı.

Katılıyorum çok nadir tutuyor. Bakın gulistan a 500 tl verdim ama dediği hala olmadı haziran da bitti is le ilgiliydi. Sadece tutku tuttu.
Şenay’ı ben sordum bana çok net konuştu ama bilmiyorum çıkarsa yazacam birde orda biri daha varmış sanırım onu da merak ediyorum forumda adı geçiyordu bulamazsam eskilerle idare edecem

ben baktirdiklarim ve memnun kaldiklarimi yaziyorum:güneş:bayagi iyi anda ve gecmiste kimsenin bilemeyecegi detaylar yakaladi ve boş vaadler vermedi,begendim. şehriban edirne:kişi tahlili guzel,denenebilir,ama gelecek beklemede.isim falan soyluyor. adana aslı:begenmedim ama belki de istemedigim seyleri spyşedigi icin ama dedikleri de henuz cikmadi. adana melekler kahvesi hicran:adanaya ugrarsaniz filan mutlaka gidin enerjisi guzel,bence guzel de bakti,cikar mi cikmaz mi su an belli degil.ramek:ben cok tatmin olamadim.ama iddiali konustu,bakalim cikacak mi? melda da iyidir. arkadasima hep cikiyor,bana henuz cikmadi. su fali bakan didem:cok imkansiz bir seyin olacagini soyluyor beklemedeyiz.

Kızlar kadıköy caddebostan tarafında gerçekten iyi bir falcı var mıdır burayı çok takip edemiyorum artık

Elmiraya çok baktrdım.iyi fal bakar beni tatmin etti ama tabi fal işi bu kimseye kefil olmam. Sadece aöle sölim çok baktrdıgım için ona bana söledigi bir çok seyi yasadım. Gerek tefeereuat seklinde gerekse önemli konular. Ha olmayanlarda oldu. Ama gercekcidir elmira. Canının yanacagınıda bilse dogruyu söker. Yani bana öleydi. Belki bir fikir olur senin için.

cikmadigi da oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…