- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
kizlar ben elmiraya bayildim.kötü diyenleri anlamiyorum.gercekten detay şeyleri bildi.ama gelecekle ilgili kesin şu olucak bu olucak demedi.gormuyorsa soylememesi normal ama.ben memnun kaldim.
Merhaba,Elmiraya çok baktrdım.iyi fal bakar beni tatmin etti ama tabi fal işi bu kimseye kefil olmam. Sadece aöle sölim çok baktrdıgım için ona bana söledigi bir çok seyi yasadım. Gerek tefeereuat seklinde gerekse önemli konular. Ha olmayanlarda oldu. Ama gercekcidir elmira. Canının yanacagınıda bilse dogruyu söker. Yani bana öleydi. Belki bir fikir olur senin için.
telefonElmira dediğiniz cafe'de mi bakıyor internet üzerinden mi?
evet 2813Merhaba,
Elmiranın telefonunun sonu 2812 mi acaba?
Değilse benimle de paylaşabilir misiniz lütfen?
Evet 28.12 cnmMerhaba,
Elmiranın telefonunun sonu 2812 mi acaba?
Değilse benimle de paylaşabilir misiniz lütfen?
053...ben de alabilir miyim telefonu?
Ahhhhhh yanlıslıkla buraya yazmısım numarayı kozlar ya yardım edin nasıl silinir bu053...
Kuzlar yardım edin ya vallahi nasıl silinir bilemedimAhhhhhh yanlıslıkla buraya yazmısım numarayı kozlar ya yardım edin nasıl silinir bu
Düzenle diye bir seçenek çıkması lazım. Oradan silebilirsiniz. Eğer çıkmadıysa bildirimde bulundum, gördükleri zaman düzeltirler. :)Ahhhhhh yanlıslıkla buraya yazmısım numarayı kozlar ya yardım edin nasıl silinir bu
Çıkmadı düzenle diye bir sey. Canımm ya çok çok saol vallahi bilmeden dalgınlıkla oldu site yönetimide aizlerde kusura bakmayınDüzenle diye bir seçenek çıkması lazım. Oradan silebilirsiniz. Eğer çıkmadıysa bildirimde bulundum, gördükleri zaman düzeltirler. :)
Bu düzenlede belki vardır ama ben bulamıyorum. Yönetümmi silecek bunu simdiÇıkmadı düzenle diye bir sey. Canımm ya çok çok saol vallahi bilmeden dalgınlıkla oldu site yönetimide aizlerde kusura bakmayın
Mesajınızın altında şikayet et diye bir yer var, onun yanında üç nokta ve ok işareti çıkıyor olması lazım, ancak belli bir süre sonra düzenleme seçeneği kalkıyor. Yönetim silecektir. :)Bu düzenlede belki vardır ama ben bulamıyorum. Yönetümmi silecek bunu simdi
Rica ederim :)Malesef yoktu o üç nokta kalktı demekki. Çok tesekkür ederim size
ESKİ VE FANATİK FAL MERAKLISI ÜYEYİM 4 YIL ÖNCE ELMİRA TELEFONDAN 100 TL BAKIYORDU ACABA ŞİMDİ KAÇA BAKIYOR MERAK ETTİM AYRICA ANDA İYİYDİ AMA SÖYLEDİKLERİNİ YAŞAMADIM GELECEKLE ALAKALI OLARAKElmiraya çok baktrdım.iyi fal bakar beni tatmin etti ama tabi fal işi bu kimseye kefil olmam. Sadece aöle sölim çok baktrdıgım için ona bana söledigi bir çok seyi yasadım. Gerek tefeereuat seklinde gerekse önemli konular. Ha olmayanlarda oldu. Ama gercekcidir elmira. Canının yanacagınıda bilse dogruyu söker. Yani bana öleydi. Belki bir fikir olur senin için.
Yiğit Bakırköy deydi en son ama kendisi tam atmasyon üstadı kendisi iddaa ya faldan daha fazla zaman ayırıyor çünkü sürekli capacity de iddaa bayinde görüyordum bir ara dükkan sahibine sordum Bakırköy de laf cafe ye giderken balıkçıların orada ilk kafedeydi son zamanlarda ama şimdi nerede bilmiyor bu aralar görmüyorum Bakırköy deMerhaba hanımlar,
Bakırköy dejavu cafe de Yiğit vardı, 2012 falan yanılmıyorsam en son gitmiştim.
Şu an nerdedir bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?