İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba izmire iş için gidiyorum kalıcı olarak bunu bilenler cantarot ;Melda kuzey savaş Symbol Efe Symbol Bora ;Hande yeni tanışacağım kişinin İzmir veya Bodrum bağlantılı olacağını söylemişti

ESKİ VE FANATİK FAL MERAKLISI ÜYEYİM 4 YIL ÖNCE ELMİRA TELEFONDAN 100 TL BAKIYORDU ACABA ŞİMDİ KAÇA BAKIYOR MERAK ETTİM AYRICA ANDA İYİYDİ AMA SÖYLEDİKLERİNİ YAŞAMADIM GELECEKLE ALAKALI OLARAK
Tarotu yine 100 e bakıyor ama baska fal cesitleride var. Fala göre fiyat deişiyor. Bende her dediğini süphesiz yasadım diyemem hala beklemede olduklarım var. Bende 3 yıl falan oldu sanırım tanıyalı. Ama bir çok dediğinide irili ufaklı yasadım dogruyu sölemek gerekirse. Ama hep diyorum fal işi enerji işi. Mesela bir arkadasıma istisnasız her dediği olu. Ama birine de olmadı mesela

Teşekkür ederim, nerde olduğunu öğrenir yada numarasını falan bulursanız bana yazarmısınız lütfen :)

kizlar ben kuzeyle ilgili yazmak istiyorum.tekrar baktirmayi dusunuyorum.cünkü iki sene onceki fali bana babalar gibi cikti.sizde nasil?

Hande mi kafe Beşiktaş melda meleklerde kuzey savaş tlf da cantarot ofisi var ama şimdi tlf da bakıyor
Kızlar mi kafe Handeye nasıl ulaşıyorsunuz? 2 gündür sürekli arıyorum kimsenin telefonları açtığı yok. Oraya gidip kapıda kalmak istemiyorum açıkçası. Randevulu mu randevusuz mu çalışıyor? Bir de kaça bakıyor? Baktıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

İyi ki çelişmiyorsunuz yorumlarınızda ramekin kim olduğunu nerde baktığını sorduklarınızda var.Bahane bulmakla alakası yok demek ki sizde merak edip sorabiliyorsunuz bende.

dediği hiçbir şey çıkmadı mı peki? ( hani tamam zaten her şey tutmaz ama sonuç sıfır mı? Çok net tarih ve bilgi verdiğini söyleyende var? off kafam karıştı
Bana çıkmadı canım..Ona kalsa 21 Mart itibariyle işe başlayacaktım ve hayatımın dönüm noktası olacaktı.Malesef hala işe giremedim

Telefon numarasını alabilir miyim ?

İyi ki çelişmiyorsunuz yorumlarınızda ramekin kim olduğunu nerde baktığını sorduklarınızda var.Bahane bulmakla alakası yok demek ki sizde merak edip sorabiliyorsunuz bende.
Ben zaten sordum Ramek’i Zaten sorumuz da bir anda bu kadar popüler olmasıydı.

Beşiktaş’taki Kuzey ise, bana söylediği hiçbir şey çıkmadı. Tek bir kelimesi bile :)
kizlar ben kuzeyle ilgili yazmak istiyorum.tekrar baktirmayi dusunuyorum.cünkü iki sene onceki fali bana babalar gibi cikti.sizde nasil?
Ben kuzey savaşa 6 kez baktırdım hiç çelişkili konuşmadı sık sıkta gitmedim anda iyi ama kimse mükemmel olmadığı için baktırılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…