Randevu son durumları bilmiyor belki tatile vs çıkmış olabilirler ama cep tlf numarasını aramanız lazım son çift fal 100 dü Aralıkta gitmiştimKızlar mi kafe Handeye nasıl ulaşıyorsunuz? 2 gündür sürekli arıyorum kimsenin telefonları açtığı yok. Oraya gidip kapıda kalmak istemiyorum açıkçası. Randevulu mu randevusuz mu çalışıyor? Bir de kaça bakıyor? Baktıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Son North cafe Barbaros cad. Deydi kafe açacaklardı tlf bakıyor şimdi güncel fiyatını bilmiyorumHangi cafe’de ve kaç ₺ ?
Telefon numarasını verebilir misiniz ?Son North cafe Barbaros cad. Deydi kafe açacaklardı tlf bakıyor şimdi güncel fiyatını bilmiyorum
Mermaid sadece bişey çıktı dedin ya. Çıkması dışında olan şeyleri yani geçmiş ve şuani tam doğru bildi mjSaDece birsey çıktı. Sadece bir ayrıntı onun dışında birsey yok. Harika falan diyemiorum. Bi de kocası çok kaba. Eşini bole dedi diorum bırak sen eşimi beni dinle sana hoca getirtiricem ama 5 bini alır hazırla dedi bende yok o kadar diyince bağırdı cagirdi. Ben bir daha oraya gitmem.
Sizin tercihiniz tabii ki. Bana söyledikleriyle yaşadıklarım birbirinin tam tersi olduğu için ben bir daha baktırmam. Anda bile iyi değilmiş bende, sonradan ortaya çıkmıştı.Ben kuzey savaşa 6 kez baktırdım hiç çelişkili konuşmadı sık sıkta gitmedim anda iyi ama kimse mükemmel olmadığı için baktırılır
canım hepsi yalan dolan sene olmuş 2019 hala dolandırıcı falcılara inanan varmı yakızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Canım bunu söylemek için mi üye oldun?canım hepsi yalan dolan sene olmuş 2019 hala dolandırıcı falcılara inanan varmı ya
Ani bildi evet. Ama sadece birsey gelecekle ilgili çıktı.Mermaid sadece bişey çıktı dedin ya. Çıkması dışında olan şeyleri yani geçmiş ve şuani tam doğru bildi mj
Yani buraya yeni üye olup bi de bu başlığı bulup bunu yazmak bana çok garip gelio. Topic belli demek ki burada bu konusuluo bu kadar insan tavsiye verio birbirine. Yani kimse senin şu dediğini burada dinlemez. Akıl vermeyin kimseye burada bu konuşulur kimseyi zorla kimse tutmuo. Bence gidin başla topiclere bakın mesela diyet fln olabilircanım hepsi yalan dolan sene olmuş 2019 hala dolandırıcı falcılara inanan varmı ya
Merak ettim 2 sene sonra mi çıktı falı çünkü vadede yanılıyor zannediyorum ama ben de beğeniyorum tutarlı sonuçtakizlar ben kuzeyle ilgili yazmak istiyorum.tekrar baktirmayi dusunuyorum.cünkü iki sene onceki fali bana babalar gibi cikti.sizde nasil?
Melekler Kahvesi Melda gerçekten berbat. Nerdeyse dövmediği kaldı. Zaten açılışı fal için 15 dakikan var ne soracaksan sor, süre uzarsa fiyat farkı olur diyerek yaptı. Fal boyunca surat beş karış. Mekana mutlu gittim, mutsuz ayrıldım. Hal hareketleriyle bütün enerjimi emdi. Zaten o kötü kötü bakışları bile yetti. Söylediklerinden de bir tanesi tutmadı. Benimle ilgili yorumları yanlış çıkınca, o zaman sevgilindir bu diyor. Doktora gitmen lazım diyor.Ne gördünüz niye gideyim diyorum.Ben nerden bileyim diyor :) nerdeyse ben nerden bileyim falcı mıyım diyecek :)) traji komik bir kişilik. Acilen bir psikolğa giderek mutsuzluğu neyse yenmesi lazım. Paranız bolsa bile gitmeyin arkadaşlar. en azından durduk yere böyle bir negatif enerji kaynağı bir varlığın kötü enerjisini üstünüze almamış olursunuz.Otarflarda başka iyi diyebilceğimiz kim var?
Hangi melda buMelekler Kahvesi Melda gerçekten berbat. Nerdeyse dövmediği kaldı. Zaten açılışı fal için 15 dakikan var ne soracaksan sor, süre uzarsa fiyat farkı olur diyerek yaptı. Fal boyunca surat beş karış. Mekana mutlu gittim, mutsuz ayrıldım. Hal hareketleriyle bütün enerjimi emdi. Zaten o kötü kötü bakışları bile yetti. Söylediklerinden de bir tanesi tutmadı. Benimle ilgili yorumları yanlış çıkınca, o zaman sevgilindir bu diyor. Doktora gitmen lazım diyor.Ne gördünüz niye gideyim diyorum.Ben nerden bileyim diyor :) nerdeyse ben nerden bileyim falcı mıyım diyecek :)) traji komik bir kişilik. Acilen bir psikolğa giderek mutsuzluğu neyse yenmesi lazım. Paranız bolsa bile gitmeyin arkadaşlar. en azından durduk yere böyle bir negatif enerji kaynağı bir varlığın kötü enerjisini üstünüze almamış olursunuz.
Bana çıkmadı yağmurMi cafe de yağmur. Harika
Merhaba ben eski uyeydım ama mail adresini unuttuğum ıcın yeni üye oldum. Bakırköy de cok fazla yere fal baktırdım. Üç vakit didem laf Cafe de baya baktırdım. Beyaz melek Cafe ye ahu diye bı bayan bakıyor mus duyan var mı
Erkek olana daha once baktırdım ama memnun kalmadım. Ahu yu cok ovuyorlar musaıt zamma da bende denıycemÇok sıra oluyor normalde bende merak ediyorum ama baktırmadım hiç. Sadece kahve içmeye gidiyorum sahipleri dünya tatlısı insanlar. Bu akşam gitsem mi acep, hoş hergün orda olmuyor sanırım hafta içi.
haha ben ahmete gittiğim de arkamda baska birine fal bakıyordu bu melda. Fal baktıran kadına diyordu ki ben gördüm diyorum sana ne sorguluyorsunMelekler Kahvesi Melda gerçekten berbat. Nerdeyse dövmediği kaldı. Zaten açılışı fal için 15 dakikan var ne soracaksan sor, süre uzarsa fiyat farkı olur diyerek yaptı. Fal boyunca surat beş karış. Mekana mutlu gittim, mutsuz ayrıldım. Hal hareketleriyle bütün enerjimi emdi. Zaten o kötü kötü bakışları bile yetti. Söylediklerinden de bir tanesi tutmadı. Benimle ilgili yorumları yanlış çıkınca, o zaman sevgilindir bu diyor. Doktora gitmen lazım diyor.Ne gördünüz niye gideyim diyorum.Ben nerden bileyim diyor :) nerdeyse ben nerden bileyim falcı mıyım diyecek :)) traji komik bir kişilik. Acilen bir psikolğa giderek mutsuzluğu neyse yenmesi lazım. Paranız bolsa bile gitmeyin arkadaşlar. en azından durduk yere böyle bir negatif enerji kaynağı bir varlığın kötü enerjisini üstünüze almamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?