- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Bana dedikleri çıktı. Bikac isim söyledi doğru tespitlerdi.Kişilik analizlerine bayıldım.kahve falında iyi fakat tarotta mükemmel. NişanlımlaBana çıkmadı yağmur
Yağmur’u övmek için mi üye oldunuz?Bana dedikleri çıktı. Bikac isim söyledi doğru tespitlerdi.Kişilik analizlerine bayıldım.kahve falında iyi fakat tarotta mükemmel. Nişanlımla
kötü sureclerdeyken bu kişi senin kaderim dedi çıktı.bir kaç arkadasimida yonlendirdim onlarda çok memnun kaldilar
Bence de öyle.Yağmur’u övmek için mi üye oldunuz?
Belki Yağmur bile olabilirYağmur’u övmek için mi üye oldunuz?
EvetCanım bunu söylemek için mi üye oldun?
Herkes ne kadar çok biliyor yaa.
Bütünüyle yalan melekler de fal fikstir 50 tl 5 kez gittim hiç öyle bir tavrı yok hiç öyle konuşmaz bütünüyle yalan kimsin acabaMelekler Kahvesi Melda gerçekten berbat. Nerdeyse dövmediği kaldı. Zaten açılışı fal için 15 dakikan var ne soracaksan sor, süre uzarsa fiyat farkı olur diyerek yaptı. Fal boyunca surat beş karış. Mekana mutlu gittim, mutsuz ayrıldım. Hal hareketleriyle bütün enerjimi emdi. Zaten o kötü kötü bakışları bile yetti. Söylediklerinden de bir tanesi tutmadı. Benimle ilgili yorumları yanlış çıkınca, o zaman sevgilindir bu diyor. Doktora gitmen lazım diyor.Ne gördünüz niye gideyim diyorum.Ben nerden bileyim diyor :) nerdeyse ben nerden bileyim falcı mıyım diyecek :)) traji komik bir kişilik. Acilen bir psikolğa giderek mutsuzluğu neyse yenmesi lazım. Paranız bolsa bile gitmeyin arkadaşlar. en azından durduk yere böyle bir negatif enerji kaynağı bir varlığın kötü enerjisini üstünüze almamış olursunuz.
Yalan uydurma kimse öyle konuşamaz muhtamelen bu başka falcı meleklerdedHangi melda bu
Ben birsey demedim melda için sadece bana çıkmadı burada başka biri demis melda çok kötü diye. Ben bana çıkmadı dedim gerçekten çıkmadı. Son zamanlarda sadece tutkunun falı çıktı. Doğruya doğru kimsenin hakkını yiyemem. O Cocuga parami helal ettim. Kimsenin tek dediği çıkmadı.Yalan uydurma kimse öyle konuşamaz muhtamelen bu başka falcı meleklerded
Yeni üye olanlarla alakalı neden böyle bir önyargı oluşuyor anlamadım. Ayrıca cansuyuda onerirrim. Yakın dönemde en beğendiğim falciyi oneriyorumYağmur’u övmek için mi üye oldunuz?
inan inanma sana kalmış. kimseye düşünceni benimsetemezsin doğru olsa bile! burası fal konusunda meraklı olan ve öneride bulunma yeri. fetva vermek için lütfen Hayatın içinde - Dualarımız sizinle sayfasına gidinizFal bakımının olayı şudur; karşıdaki hanımın ya da beyin kendisine bazı şeyleri ileten cinleri vardır ve musallat dahi olabilirler. Velev ki gelecekle ilgili söyledikleri bir şeye inanılırsa , dinden çıkılır zira gaybı ancak Allah swt bilir. Karşıdaki insan gelecekten haber verdiğini bildiriyorsa, gaybı ve geleceği ancak Allah'ın bildiğini inkâr etmiş olur ve dinden irtidat eder,kâfir olur.
Çok sıra oluyor normalde bende merak ediyorum ama baktırmadım hiç. Sadece kahve içmeye gidiyorum sahipleri dünya tatlısı insanlar. Bu akşam gitsem mi acep, hoş hergün orda olmuyor sanırım hafta içi.
Öğleden arayıp ahu ıcın bırde orda tatlı yaşlıcana bırz daha bır bayan var onun adınıda vrerek randevu alabılıyorsunuz ben o sekılde ahuya baktırmıstım ıyı ynı genel anlamda bazı nokta atısları var gelecekle ılgılı seylerde soyledı ama tutarmı bılmem yanlız ucak bıletı almıstım o gun tatıl amaclı bana dedıkı sen 8. ayda ucakla bı yere gıdecesın:O))
Hangi falcı, nerede, adı ne ?Öğleden arayıp ahu ıcın bırde orda tatlı yaşlıcana bırz daha bır bayan var onun adınıda vrerek randevu alabılıyorsunuz ben o sekılde ahuya baktırmıstım ıyı ynı genel anlamda bazı nokta atısları var gelecekle ılgılı seylerde soyledı ama tutarmı bılmem yanlız ucak bıletı almıstım o gun tatıl amaclı bana dedıkı sen 8. ayda ucakla bı yere gıdecesın:O))
Odaklanması derken mesela bir fala 5 dakika civarı mı 10 dakika civarı mı bakıyor ? Aslında bu falların 15 dakika olması lazım. Ücretler pahalı, bir de 5 dakikada geçiştiriyorlar bizi. Aslında hepimiz toplanıp bu konuda imza toplasakMelekler Kahvesi Ahmet iyiydi. Boş biri değil kesinlikle. Ancak odaklanması, fala çok ağır bakması biraz sıkıntı.
Tutku nerede ? Bilgi verebilir misiniz ?Bana da çıkması. Şu an sadece tutkunun dediği çıktı. Herkes patladi
ne olduysa birebir anlattım.neden yalan söyleyeyim.bundan ne çıkarım olacak.ki özellikle böyle bir muameleyle karşı karşıya kalınca kadınlar klübüne ilk kez üye oldum.herkes bilsin vaktini ve enerjisini böyle insana sevgisi saygısı olmayan insanlarla harcamasın istedim.işini iyi yapsa o da yeterdi ama bir tane söylediği bile doğru çıkmaz mı arkadaş???Evet
Bütünüyle yalan melekler de fal fikstir 50 tl 5 kez gittim hiç öyle bir tavrı yok hiç öyle konuşmaz bütünüyle yalan kimsin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?