- 3 Temmuz 2019
- 8
- 3
- 1
- 55
ayrıca da konuşmaya direk 15 dakikan var ne soracaksan sor diye başlıyor.dakika bir gol bir yani.sanki sorgudayız.ne olduysa birebir anlattım.neden yalan söyleyeyim.bundan ne çıkarım olacak.ki özellikle böyle bir muameleyle karşı karşıya kalınca kadınlar klübüne ilk kez üye oldum.herkes bilsin vaktini ve enerjisini böyle insana sevgisi saygısı olmayan insanlarla harcamasın istedim.işini iyi yapsa o da yeterdi ama bir tane söylediği bile doğru çıkmaz mı arkadaş???
ahmet bey on numara beyefendi biri.daha önce bir kez gitmiştim kendisine.o gün orada olmadığı için daha önce burada yazılanlara inanarak Melda'ya gittim ama gitmez olsaydım.en basiti doktora git diyor.neden gideyim bir şey mi gördünüz ne için gideyim diyorum.ben nerden bileyim diyor.e sen falcı değil misin arkadaş nerden bileceksin faldan tabi şaka gibisin.herşeyden öte üstten üstten bakan kötü bir tarz ve konuşma şekli.fal bir nevi de rahatlamaktır.eğlenmektir.bu arkadaşa gidip vakit ve para harcayacağınıza sırt üstü yatın evde daha faydalı :)haha ben ahmete gittiğim de arkamda baska birine fal bakıyordu bu melda. Fal baktıran kadına diyordu ki ben gördüm diyorum sana ne sorguluyorsunmelekler kahvesinde en vasatların başkanı diyebilirim
Meleker meldayaa bana da birşey cikmadi
çıkmaz çıkamaz.bildiği bir şey yok çünkü.sevgilin senden ayrılmış diyor.yok o ayrılmadı ben ayrıldım diyorum.bu defa senaryoyu sil baştan yazıyor.iki güne tekrar yüzyüze görüşeceksiniz diyor.imkansız uzun süre yurt dışında diyorum.o zaman ağustosta görüşeceksiniz diyor.bir dediğin de doğru çıksın ya arkadaş.söyledikleri sürekli saçma çıkıyor yok öyle bişey diyorum.sil baştan yeni senaryo yazıyor.ya sen yapma bu işi arkadaş.Meleker meldayaa bana da birşey cikmadi
RAMEK KİM NEREDE BAKAR BİLGİ VERİRMİSİNİZHerkese selam kızlar oncelikle şunu sizlerle paylaşmak istedim burda bir çok konuşma tartışma gördüm ramekle ilgili gerçekten övülecek kadar var iki gün önce baktrdim söylediği iki şeyi yaşadım ve bir kaç birşey daha var şimdi onların olmasını bekliyorum gerçekten ramek in hisleri ve ön görüşü süper beni mutlu etti bu mutlulugumu burda paylaşmak istedim
Ramek telden bakıyor gerçekten baktirmadiysanz tavsiye ederim çok falcıya fal baktrdim bunun gibi tatmin olmadım hiçRAMEK KİM NEREDE BAKAR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Ha bide iran asılı hatayda yaşıyorRamek telden bakıyor gerçekten baktirmadiysanz tavsiye ederim çok falcıya fal baktrdim bunun gibi tatmin olmadım hiç
RAMEK KİM NEREDE BAKAR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Telini de verim size isterseniz konuşup detayları sorarsınız 05344639623
Kesinlikle katılıyorum hiçbirşey bilmiyo. Bence tersi şeyleri söylüyo mesela benimkinin hayatında kimse yok diyo ama var biliyorum. Yok beni özlüyomuş, seviyomuş falan ama olamayız diyomuş falan filan.. Yok kırktane isim saydı birtanesini bile tanımıyorum. Bence hiç iyi değil üstelik olumsuz konuşmamasına rağmen bide 100lira alıyolar ayıpKızlar nakta hakkında yazılan yorumları okudum, bence o kadar da iyi bakmıyor. Ben baktırdım. Ruh haliniz gereği genelde mutsuz olduğumuzda fal baktırıyoruz, belirsizlikler yaşarken örneğin. Nakta genelde konu hakkında olumsuz çok şey söylüyor. Yani insan beyni zaten sonrasında olumlu olanı unutup olumsuzu hatırlamaya odaklı. Çıktı mı derseniz hayır çıkmadı. Hala instagram hesabından takip ediyorum. Dikkat ederseniz onun olumlu yorum olarak paylaştığı 'aaa çıktı'cılar' genelde hep kötü şeyler yazıyorlar. 'Yok o çocuğun hayatında biri var doğruymuş falan'. O yüzden ben fal baktırma konusunda deneyimli olan biri olarak söylüyorum ki baktırmayın. Yeşilköy'de Falcı Duygu var, onun çok pembeci olması gibi, biri olumsuz şeyler söylüyor biri olumlu. Hiçbir fark göremiyorum.
Ankara'da Leyla diye bir kadın var, ama telefondan da bakıyor. Onun için iyi diyorlar.
Yeni hedefim ona baktırmak.
ya aşşırı katılıyorum ilk defa bir falda hep tersleri gördümKesinlikle katılıyorum hiçbirşey bilmiyo. Bence tersi şeyleri söylüyo mesela benimkinin hayatında kimse yok diyo ama var biliyorum. Yok beni özlüyomuş, seviyomuş falan ama olamayız diyomuş falan filan.. Yok kırktane isim saydı birtanesini bile tanımıyorum. Bence hiç iyi değil üstelik olumsuz konuşmamasına rağmen bide 100lira alıyolar ayıp
Nazlıcan hanım ben site de yeniyim de ramek hanim sadece kahve mi bakıyor su bakımı var mı ve fal ücreti ne kadar sevgiler ??Ha bide iran asılı hatayda yaşıyor
Tutku telefonla bakio. Eskiden bakirkoydeydiTutku nerede ? Bilgi verebilir misiniz ?
Aynen katılıyorum üslubu bir garip sanki zorla fal bakıyor surat 5 karış. Olumsuz konuşması değil yani mevzu üslubu tavrı.ahmet bey on numara beyefendi biri.daha önce bir kez gitmiştim kendisine.o gün orada olmadığı için daha önce burada yazılanlara inanarak Melda'ya gittim ama gitmez olsaydım.en basiti doktora git diyor.neden gideyim bir şey mi gördünüz ne için gideyim diyorum.ben nerden bileyim diyor.e sen falcı değil misin arkadaş nerden bileceksin faldan tabi şaka gibisin.herşeyden öte üstten üstten bakan kötü bir tarz ve konuşma şekli.fal bir nevi de rahatlamaktır.eğlenmektir.bu arkadaşa gidip vakit ve para harcayacağınıza sırt üstü yatın evde daha faydalı :)
Ramek telden bakıyor gerçekten baktirmadiysanz tavsiye ederim çok falcıya fal baktrdim bunun gibi tatmin olmadım hiç
[/QUOTE
Fal çeşitleri çok bende genelde su baktiriyorum çünkü daha detaylı bence deneyin ramek hanımı tarot var tarot kahve iskambil su mürekkep size numarasını yazım kendiniz de sorabilirsiniz ben çok beğendim bakiminiNazlıcan hanım ben site de yeniyim de ramek hanim sadece kahve mi bakıyor su bakımı var mı ve fal ücreti ne kadar sevgiler ??
tarot 100 yanılmıyorsam su 150 mürekkep 200 demiştiFal çeşitleri çok bende genelde su baktiriyorum çünkü daha detaylı bence deneyin ramek hanımı tarot var tarot kahve iskambil su mürekkep size numarasını yazım kendiniz de sorabilirsiniz ben çok beğendim bakimini
Beşiktaş Symbolde Nihal var ben beğenmiştim baya detay bilmiştir.Merhaba, beşiktaşta önereceğiniz biri var mı? Daha çok anlık merak ediyorum gelecek tutmasa da olur :)
Beşiktaş Symbolde Nihal var ben beğenmiştim baya detay bilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?