çıkar belki beklersen 3/5 sene kimin falı çıkıyor ki cantarot 2015 de izmire iş için gideceksin dedi o çıktı kader de varsa oluyor sen istemesen de !!!Nihal bende çıkmadı
İyi geceler herkese. Bir süredir girmiyordum foruma ve giripte böle çıkan fal haberleri görmek ten çok mutlu oldum. Hatta bir haberde ben vereyim madem öle. Banada ramekin sölediği ve uzın zamandır beklediğim bir sey oldu. Ve falı gercekten bire bir dediği sekilde çıktı. Gerci bir hafta önce oldu bu olay ama buraya çıkan fal haberi yazmaya cekindim yazmadım. Ancak baskası tarafından da duyunca yazmak istedim. Darısı herkesin basına insallahHerkese selam kızlar oncelikle şunu sizlerle paylaşmak istedim burda bir çok konuşma tartışma gördüm ramekle ilgili gerçekten övülecek kadar var iki gün önce baktrdim söylediği iki şeyi yaşadım ve bir kaç birşey daha var şimdi onların olmasını bekliyorum gerçekten ramek in hisleri ve ön görüşü süper beni mutlu etti bu mutlulugumu burda paylaşmak istedim
Canım baktirdinmi bunlara memnun kaldın mı birde nasıl bakıyorlar bilgi verirsen sevinirimBeyaz melek bakırköy Ahu.birde üç vakit didemi öneririm deneyin mutlaka
Kesinlikle.falda olumsuz birşey söylemedi zaten.ama hiç birşeyi de bilemedi o ayrı.insanı rahatsız eden agresif tavrı.gergin hali.negatif enerjiyi yükleyip gönderiyor.kimse kimseyi eylemek zorunda değil.ama bir insani tavır göster yaAynen katılıyorum üslubu bir garip sanki zorla fal bakıyor surat 5 karış. Olumsuz konuşması değil yani mevzu üslubu tavrı.
Büyük ihtimalle ramek hanımın reklamını yaptıkları için.
Büyük ihtimalle ramek hanımın reklamını yaptıkları için.
Her mesajları onunla ilgiliydi.
var ben baktirdimDemek ki sahte profiller remaksı övmek için gelen kişiler böyle bir falcı varmı orasıda muamma
Bir yanlıs anlasılma oldu sanırım ne oldu bilemiyorum. Ama ben kimsenin reklamını yapmadım zira yapıyor olsam suanda tekrar üyelim aktif edilmezdi. Açıklama getrmiş olayımGerçekten öyle mi ki?? Admin bir açıklama getirebilir mi acaba ?
Ya bişey söylüycem, ben naktaya gecen sene baktırmıstım, allahım kendimi o kadar zor toplamıştım ki faldan sonra, sonra bu sene kış başında arkadasımın ısrarı üzerine tekrar baktırdım, neden yaptım dedim bunu kendime , baktım olumlu yorumlarda var, dedim herhalde benle ilgili, ama normal hayatımda da gayet pozitif biriyim, yok deliricektim, zaten kadının ses kayıt gönderme sebebi bu, karşılıklı diyaloga girmemek, asla diyeceğim falcılardan.Kızlar nakta hakkında yazılan yorumları okudum, bence o kadar da iyi bakmıyor. Ben baktırdım. Ruh haliniz gereği genelde mutsuz olduğumuzda fal baktırıyoruz, belirsizlikler yaşarken örneğin. Nakta genelde konu hakkında olumsuz çok şey söylüyor. Yani insan beyni zaten sonrasında olumlu olanı unutup olumsuzu hatırlamaya odaklı. Çıktı mı derseniz hayır çıkmadı. Hala instagram hesabından takip ediyorum. Dikkat ederseniz onun olumlu yorum olarak paylaştığı 'aaa çıktı'cılar' genelde hep kötü şeyler yazıyorlar. 'Yok o çocuğun hayatında biri var doğruymuş falan'. O yüzden ben fal baktırma konusunda deneyimli olan biri olarak söylüyorum ki baktırmayın. Yeşilköy'de Falcı Duygu var, onun çok pembeci olması gibi, biri olumsuz şeyler söylüyor biri olumlu. Hiçbir fark göremiyorum.
Ankara'da Leyla diye bir kadın var, ama telefondan da bakıyor. Onun için iyi diyorlar.
Yeni hedefim ona baktırmak.
Buralar karışmışBencede rameke baktranlar varsa rica ediyorum iyi kötü neyse bir sekilde yorumunu yaparsa sevinirim bende çünkü kendimi zan altında hissetmeye basladım gercekten. Ben burda fal tecrübelerimden bahsettim bendende ramek in numarasını isteyenler oldu bir çok kişiye de verdim biranda adı gecmeye basladı burda ve numara verdiklerimden baktran olmussa rica ediyorum yorum yapabilirlermi. Şimdiden tesekkürler
Canım baktirdinmi bunlara memnun kaldın mı birde nasıl bakıyorlar bilgi verirsen sevinirim
Salih memısoglu nu cok ovuyorlarkizlar cevrenizde iyi hoca var mi büyü bozabilecek vs
kizlar cevrenizde iyi hoca var mi büyü bozabilecek vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?