İstanbul'da Fal - Falcılar

Öncelikle herkese selam yorumları ve bilgileri mi paylaştım diye reklamla suçlandım gördüğünüz gibi burdayim ben kimsenin reklamını yapmam bana ne faydası olacak ama iyi olanın da hakini yemem beğendim bir kaç falcidan bahsetim diye reklamcı oldum ama çok gereksiz yorumlar ve reklam yapan arkadaşlar var burda onların bir an önce burdan engellenmeleri lazım

Büyük ihtimalle ramek hanımın reklamını yaptıkları için.
Her mesajları onunla ilgiliydi.
Kızlar gördüğünüz gibi burdayim ve bu söylediğiniz laflardan utanırsınız umarım ben kimsenin reklamını yapmam yapmama gerekte yok memnun kaldığım biriydi paylaştım burda ve gerçekten baktiranlar yorum atabilirmi su arkadaşlar utansın biraz

Ca
Demek ki sahte profiller remaksı övmek için gelen kişiler böyle bir falcı varmı orasıda muamma
Canım öncelikle bu konuşmalarınız çok yanlış gerçekten böyle sucladiginiz için üzüldüm burda herkes yorumlarını paylaşıyor bende memnun kaldığım birinden bahsetim bu reklamsa burdaki herkes reklam yapıyor demek ramek diye biri varmi yokmu araştır olduğunu anlayınca bir özür beklerim teşekürler

Ben dün sembol Nişantaşı’nda Mirzaya baktım iyiydi bence geleceği bilmiyorum Asmin canda iyi birde özelde bastırdığım iyi

Evet cnm ramekin numarasını ben verdim sana. Elmiranın numarasınıda brn verdim ve anladıgım kadarı ile ikisinide begenmişssin ama elmirayı daha çok begenmişssin. Sevindim böle olmasına zira ikiside iyi falcılardır.ama söle bir detay vereyim sana her ikisininde zaman sorunu oluyor ancak olaylar aynen dedikleri sekilde oluyor.ins sana zamanlar tutar ama bende olan o cnm

Ferikoy deki kadının adı Rabia ymis bilen duyan var mı iranliymis 100 tl ymis. Bu seferde param giderse artık deliricem

Arkadaşlar merhaba,

Yeterince vadesi dolduğunu düşündüğüm için yazıyorum.. baktırdığım hiçbir falcının gelecekle ilgili söyledikleri tutmadı. Gülistan (izmir), hande (mi cafe), cem (kapriss), samet (kapriss), pelin (kadınlar kahvesi), melda (melekler), gamze (melekler), bir dilek tut dilek, fulya (nişantası sembol), şengül (etiler) tutmayanlar arasında :) bir tek aralarından Gülistan son konuştuğumuzda haziran-temmuz gibi bir şey söylemişti ondan önce haziran diyordu, Şengül de tam vade vermedi; ama artık söyledikleri olur mu emin değilim.

Bu saydıklarımın birçoğu anda çok iyi falcılar, Gülistan'ın bambaşka bir kanalı var zaten, kesinlikle Hande'nin de günündeyse tutturduğu çok şey oluyor. Cem nettir mesela, ne görüyorsa doğrudan söyler.. ancak işte günün sonunda insanın iradesi var, kimse asla geleceği tam bilemiyor:)

Valla tutmuo ayneb katiliyorum. 500 tl gitti benim. Aynı kisilere bende baktırdım hatta daha fazlsi var bende. Ve hepsi olmadı. Bir Tutku kaldı zaman konusunda

Olmadı derken tersi olumsuz bi durum oldu mu peki yoksa zamanı gecti mi sadece ben de bişeyi bekliorum da o yüzden soruyorum.. daha önce aylar sonra olmustu benim zaman sasabiliyor diye söylüorum..

Olmadı derken tersi olumsuz bi durum oldu mu peki yoksa zamanı gecti mi sadece ben de bişeyi bekliorum da o yüzden soruyorum.. daha önce aylar sonra olmustu benim zaman sasabiliyor diye söylüorum..

zaman şaşabiliyor evet.. benim için tersi bir durum olmadı ama ben çok uzun süredir aynı hikayenin içindeyim. o zamanlar nisan oluyor haziran oluyor eylül oluyor ama olay gerçekleşmedi bugüne kadar :)

Valla bilsem keşke. Hiç gelişme yok. Gülistan bana watsapp dan görüntülü aradi. Yüz yüze gibi düşün evet an da çok değişik şeyler bilio. Ama işte cikmayinca. Haziran demisti. Temmuz bitio. Bekleriz bakalım. Olsun da geç olsun.

zaman şaşabiliyor evet.. benim için tersi bir durum olmadı ama ben çok uzun süredir aynı hikayenin içindeyim. o zamanlar nisan oluyor haziran oluyor eylül oluyor ama olay gerçekleşmedi bugüne kadar :)
Aynen bende ole. Bekle bekle. Hep uzatılan süreyi önce nisanda sonra Mayıs haziran oldu şimdi baksalar eylül derler. Bu arada isle ilgili benim. Gülistan direk yaptığım işi soledi zaten. Ama bilmiorum inşallah çıkar dedigi

GU lista içimden geçirdiğim soruları direk bana soledi bunu soruosun solicem birazdan dedi. Çok değişik biri. Dürüst te olumsuzlari da çatır çatır diyor. Zaten olumsuzlari diyenler arasında yani bana düyeler neslihan bir numara nesibe abla ve hande de demiştir zamanında ama hande şu an ole değil bence

Bende hiiçbir falcı geleceği bilememiştir....gülistandan tutun da belki 50-100 küsür vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…