Ahu ya mı baktırdınız sizbaktırdım ikisindende memnun kaldım nokta atışları kesinlikle var iksininde
Bugun ahu ya baktırmak istiyorum ıns memnun kalırımevet ahhu ya ve orda yaslı bı kadın vr onada coook once baktırdım
Kızlar gördüğünüz gibi burdayim ve bu söylediğiniz laflardan utanırsınız umarım ben kimsenin reklamını yapmam yapmama gerekte yok memnun kaldığım biriydi paylaştım burda ve gerçekten baktiranlar yorum atabilirmi su arkadaşlar utansın birazBüyük ihtimalle ramek hanımın reklamını yaptıkları için.
Her mesajları onunla ilgiliydi.
Canım öncelikle bu konuşmalarınız çok yanlış gerçekten böyle sucladiginiz için üzüldüm burda herkes yorumlarını paylaşıyor bende memnun kaldığım birinden bahsetim bu reklamsa burdaki herkes reklam yapıyor demek ramek diye biri varmi yokmu araştır olduğunu anlayınca bir özür beklerim teşekürlerDemek ki sahte profiller remaksı övmek için gelen kişiler böyle bir falcı varmı orasıda muamma
Evet cnm ramekin numarasını ben verdim sana. Elmiranın numarasınıda brn verdim ve anladıgım kadarı ile ikisinide begenmişssin ama elmirayı daha çok begenmişssin. Sevindim böle olmasına zira ikiside iyi falcılardır.ama söle bir detay vereyim sana her ikisininde zaman sorunu oluyor ancak olaylar aynen dedikleri sekilde oluyor.ins sana zamanlar tutar ama bende olan o cnmBuralar karışmış
Ben ramek’in no’sunu senden alıp baktırmıştım. Hatta sonra benden de başka bir üye istemişti
Kisilik analizi, gecmis yorumu cok isabetliydi. Gelecekle ilgili bana olumsuz konustu sordugum konuyla ilgili.
Elmira’ya da baktırdım nedense Elmira’yla enerjim daha bir tuttu sanki. Direkt isim harflerini söyledi. İkisinin de gelecek yorumları beklemede
Çıkarsa buradan yazarım.
asmin koray yoktu izindeymis acaba gelmismidir
Valla tutmuo ayneb katiliyorum. 500 tl gitti benim. Aynı kisilere bende baktırdım hatta daha fazlsi var bende. Ve hepsi olmadı. Bir Tutku kaldı zaman konusundaArkadaşlar merhaba,
Yeterince vadesi dolduğunu düşündüğüm için yazıyorum.. baktırdığım hiçbir falcının gelecekle ilgili söyledikleri tutmadı. Gülistan (izmir), hande (mi cafe), cem (kapriss), samet (kapriss), pelin (kadınlar kahvesi), melda (melekler), gamze (melekler), bir dilek tut dilek, fulya (nişantası sembol), şengül (etiler) tutmayanlar arasında :) bir tek aralarından Gülistan son konuştuğumuzda haziran-temmuz gibi bir şey söylemişti ondan önce haziran diyordu, Şengül de tam vade vermedi; ama artık söyledikleri olur mu emin değilim.
Bu saydıklarımın birçoğu anda çok iyi falcılar, Gülistan'ın bambaşka bir kanalı var zaten, kesinlikle Hande'nin de günündeyse tutturduğu çok şey oluyor. Cem nettir mesela, ne görüyorsa doğrudan söyler.. ancak işte günün sonunda insanın iradesi var, kimse asla geleceği tam bilemiyor:)
Olmadı derken tersi olumsuz bi durum oldu mu peki yoksa zamanı gecti mi sadece ben de bişeyi bekliorum da o yüzden soruyorum.. daha önce aylar sonra olmustu benim zaman sasabiliyor diye söylüorum..
Valla bilsem keşke. Hiç gelişme yok. Gülistan bana watsapp dan görüntülü aradi. Yüz yüze gibi düşün evet an da çok değişik şeyler bilio. Ama işte cikmayinca. Haziran demisti. Temmuz bitio. Bekleriz bakalım. Olsun da geç olsun.Olmadı derken tersi olumsuz bi durum oldu mu peki yoksa zamanı gecti mi sadece ben de bişeyi bekliorum da o yüzden soruyorum.. daha önce aylar sonra olmustu benim zaman sasabiliyor diye söylüorum..
Aynen bende ole. Bekle bekle. Hep uzatılan süreyi önce nisanda sonra Mayıs haziran oldu şimdi baksalar eylül derler. Bu arada isle ilgili benim. Gülistan direk yaptığım işi soledi zaten. Ama bilmiorum inşallah çıkar dedigizaman şaşabiliyor evet.. benim için tersi bir durum olmadı ama ben çok uzun süredir aynı hikayenin içindeyim. o zamanlar nisan oluyor haziran oluyor eylül oluyor ama olay gerçekleşmedi bugüne kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?