İstanbul'da Fal - Falcılar

Geleceği bilen yok zaten keske olsa da gitsek ufak tefek ayrıntılar dışında bilen eden yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Nerden düştük bu islere çıkamıyorum da. Maddi manevi bitirio. Gidecek biri bile kalmadi hepsine gittim nerdeyse. Sonuç birsey yok

bende Ramek hanımı arayanlardanım (merak ettim napıyım o kadar yaygara olunca ) fal fiyatları biraz tuzlu. Su falı baktırdım. Valla kişilik analizinde çok iyi diyebilirim. Sorduğum kişi hakkında çok kritik bir olayı bile söyledi. Gelecek ile ilgili ne çıkar bilemem işte. Sadece ses tonu ve yaklaşımı samimiydi (naktayla kıyasla)
Yani kısaca böyle bir falcı var

Merhaba,

Ferikoydeki bu Adem Hoca acaba herkesin icinde bakan hoca mi ? Yillar önce arkadasim gitmisti ortalik yerde kısık sesle bakiyor demisti. Bir de numarasini kaybetmistik alabilir miyim özelden?

ben zaten gülistanın gerçekten bir yeteceği olduğunu düşünüyorum. sadece o konuştuğu andaki en olma ihtimali yüksek şeyi görüyor bence, sonra koşullar değişiyor ve söylediklerinin bir kısmı tutmuyor. bir de o zaten çok daha geniş bir zaman aralığına bakıyor, duru görüde o kadar zaman tutturma olasılığı da düşük. ama neyse hayırlısı ne olacaksa öylesi olsun, ben çok geçtim artık bekle bekle nereye kadar.

İnşallah tutar. Evet uzun zaman olanları da dedi. Yalan yok ama işte tarihler değişti ya da bilmiorum olacak mı? ?

Pelin için hep olumlu konuşur, o an aklında kim varsa onunla evlendirir denmişti. Hiç öyle olmadı. Baya olumsuzları da söyledi. Arada ağız aradığı da oldu ama onu da söylemem lazım.

Cafe2018 Bakırköy deki İranlı Arman'ın arkadaşıma dediği hiçbir şey çıkmamış.Tek dediği kurşun dökelimmiş.Kısa yoldan gelir elde etme duygusu demek ki...Belki reklam hakkı satın aldı sitemizde bilemiyorum, aldı ki bu kadar buraya reklamlı yazabiliyor ama..İlginç.Çok iyi olsa bizler, iyi gidiniz derdik zaten..Var mı? bir kişi İranlı Arman ın gelecek ile ilgili dedikleri oldu diyebilen!Yoktur...Çünkü, hiçbir falcının dediği olmuyor bu kadar basit.

Son düzenleme:
Çok haklısın hani reklam yasak bu ne arkadaşlar ben ilk defa böyle bir isim duydum ve bu kadar reklam yapıldıysa demek hiç sorani yokmuş siteyi satın almış gibi yazmışsınız bravo

Reklam yasaktır, reklam yapıldığını düşündüğünüzde lütfen reklam yapan kişinin mesajının altındaki "Şikayet Et" butonuna basarak bildiriniz.

Herkes fal bakamaz denmiş, ruhlar ve cinlerle bakılır denmiş, yahu sizlerden bazılarının bu işe nasıl başladığını bilmesem söylediklerinize inanacağım, tatlı para var deyin doğruyu söyleyin canımı yiyin, bu işte iyi para var diyen bir tanesi kendisinin hastalanacağını hastalığı sonucu ciddi bir operasyon geçireceğini bile öngöremedi, bir tanesi yıllarca orada burada farklı işler yaptı, kısa yoldan çok para kazanabilmek için olmadık işlere kalkıştı, dikiş tutturamayınca işsiz güçsüz cafelerde takılırken bu işte iyi para var deyip başladı, ki adamın kendine hayrı yok, çok iyi biliyor olsaydı eşinden ayrılacağını bilirdi.

Ruhlarla iletişime geçiyorlarmış:)))) Hı hı öyledir salın bakalım pikaçularınızı görelim

Yok arkadaşım yok sakin ha sakin. Bizi zorla soktu bi de herkese asilmaya kalktı. Sadece yalan dolan ben çok gezdiği için biliyorum. Ben baktirmadim. Diğer arkadaşlar da yarı da kesti hemen ciktik. Herkese aşıldı bana bile çok rezil biri. Dükkanı bomboş. Biz o gün neslihan a gitmistik yukarı yürürken yakaladı bizi.

Buna böyle hiç güleceğim yoktu demek ki işler kötü

Zaman tutturan yok olmuşşa tesadüftür !!! Hande nin muhabbeti güzel ama hiçbir şey bilmiyor belki biliyor ama söylemiyor ama hiç mi tutmaz

Mune, geçen gün bir konuda söz ettiğiniz araba çarpan bir bacağının kesilebileceğini yazdığınız sokak kedisi iyidir umarım??
Sorduğunuz için teşekkür ederim, kedi şu anda klinikte yatıyor, çok şükür yaşıyor ama çarpma sonucu 3 ayağı darbe almış, darbe alan 2 ayağı pansuman, antibiyotik vb tedaviyle kurtarılabilir durumda fakat ne yazık ki ağır yaralanan ön ayağı kurtarma imkanı yok, bu sebeple birkaç gün içinde operasyonla ayak kesilecek şimdilik ameliyata dayanabilmesi ve enfeksiyon kapmaması için veteriner gözetiminde tedavi görüyor

Çok şükür, hayatta olmasına çok sevindim. İnşallah operasyonu kolaylıkla atlatır. 3 ayakla hayatını sürdürebilir ama iyi bir insan sahiplense keşke.
Bütün dört ayaklı evlatlarımız adına, size teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun

Çok bilen Melda Hanfendi yoğun bakımdaki hastamız için merak etme iyileşecek demişti.perşembe günü hastamız maalesef vefat etti.bu insanlar umut tüccarı.ayıptır ayıp.yapmayın bu işi.bir de bir haltmışsınız gibi tepeden tepeden bakmayın insanlara.önce işinizi biraz iyi yapın bari.sonra da insan olun insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…