Çok bilen Melda Hanfendi yoğun bakımdaki hastamız için merak etme iyileşecek demişti.perşembe günü hastamız maalesef vefat etti.bu insanlar umut tüccarı.ayıptır ayıp.yapmayın bu işi.bir de bir haltmışsınız gibi tepeden tepeden bakmayın insanlara.önce işinizi biraz iyi yapın bari.sonra da insan olun insan
Cnm ben bu mevzunun neresindeyim onu anlayamadım. Ben kimsenin reklamını yapmadım bunu kaçtr sölüyorum tekrada söleyeyim bu bir. Kimse benim babamın oglu kızı deil. Bende reklamcı deilim buda 2. Burası fal ve falcılar forumu. Herkes çıkan fal haberi veriyor yada baktrdıgı falcıyı paylasıyor bende aynısını yaptım farklı hiç bir sey yapmadım. Reklamcılar vardır elbet içimizde. Ama sapla samanı karıstırıpta böle ayıp falan filan hitabelerinde bulunurken lütfen kurunun yanında yaşıda harcayıp kalp kırmayalım.Çok bilen Melda Hanfendi yoğun bakımdaki hastamız için merak etme iyileşecek demişti.perşembe günü hastamız maalesef vefat etti.bu insanlar umut tüccarı.ayıptır ayıp.yapmayın bu işi.bir de bir haltmışsınız gibi tepeden tepeden bakmayın insanlara.önce işinizi biraz iyi yapın bari.sonra da insan olun insan
Yehuu hepimize umut oldun cok sevindim inş bende böyle güzel bi haberle buraya gelirim:)) tebrik ederim bu arada:)Herkese Günaydın arkadaşlar!! An itibariyle çıkmadı dediğim fallar çıktı! İş konusu olarak evet gulistan gecikmeli çıktı tam 1 ay gecikmeli. Neslihan çıktı niko cikti. Neslihan vaktiyle bildi. Evet ama hande olayı neresi olduğunu kadına kadar bildi. Tutku zaman olarak bu kez tutturamadı. Bu kez şampiyonum hande!! Fallar yüzünden 5 kuruş kalmadi simdi çalışıp borç odiycem kredi kartlarına. Insallah herkesin her istediği olur.
İnşallah hepimizin diğer olumlu şeyleri de çıkar. Zaman tutmamasina artık takilmiycam. Sonuç olsun yeterYehuu hepimize umut oldun cok sevindim inş bende böyle güzel bi haberle buraya gelirim:)) tebrik ederim bu arada:)
İşi dolandırıp Handeye getirdin ya bravo gülistanın İzmir’deki yerini bilen var mı ?Herkese Günaydın arkadaşlar!! An itibariyle çıkmadı dediğim fallar çıktı! İş konusu olarak evet gulistan gecikmeli çıktı tam 1 ay gecikmeli. Neslihan çıktı niko cikti. Neslihan vaktiyle bildi. Evet ama hande olayı neresi olduğunu kadına kadar bildi. Tutku zaman olarak bu kez tutturamadı. Bu kez şampiyonum hande!! Fallar yüzünden 5 kuruş kalmadi simdi çalışıp borç odiycem kredi kartlarına. Insallah herkesin her istediği olur.
Arkadasim bana çıktı. Şimdi napiyim hak mi yiyim anlamadım ki. Yazsak niye yazdınız yazmasak niye yazmadinis. Sadece onu mu yazdım guliStan var orada neslihan var niko var. Tutku var. Napiyim şimdi. Bu konuyu bildi Bilmese derdim. Gülistan balcova da...İşi dolandırıp Handeye getirdin ya bravo gülistanın İzmir’deki yerini bilen var mı ?
İyi ne mutlu sana bişey demedik Hande sevgini anlıyorum ! Balçovada kafe ismi var mıArkadasim bana çıktı. Şimdi napiyim hak mi yiyim anlamadım ki. Yazsak niye yazdınız yazmasak niye yazmadinis. Sadece onu mu yazdım guliStan var orada neslihan var niko var. Tutku var. Napiyim şimdi. Bu konuyu bildi Bilmese derdim. Gülistan balcova da...
Agora avm nin karşında ofisiİyi ne mutlu sana bişey demedik Hande sevgini anlıyorum ! Balçovada kafe ismi var mı
ayrildigini bilmiyorum surekli yok deyip duruyorlarAsmin Koray ayrılmış nereye geçtiğini bilen var mı?
Kişiye göre değişir ben kendi deneyimimden söyleyeyim kardeşimin evliliği devam edecekti vs şimdi başkasıyla evlenecek aşk mevzusunda iki aya ayrılacak insanın çocuğu oldu ha kendisi çok sevimli hoş sohbet kendinizi iyi hissettiriyor ama bence onla sınırlı anda iyi karşının hissiyatını düşüncelerinde iyi bence okadar kötü mü hayır iyi mi hayır Symbol Efe bile birçok şey bilmişliği varken Hande zaman kaybı (kişisel fikrim )hande kötü mü ben anlamadim?neden tepki gosterildi handeye cikti demesine bayanin?neslihan hangisi canim ve önerir misin?
Yani kimsenin birini beğenmesine tepki falan vermem ama Hande bende de ciddi fiyaskodur. Israrla boşanmayacağımı söyledi bana, boşandım. Başka birisini sorduğumda seni çok özlüyor, gelecek barışacaksınız dedi. Barışmak bir yana daha da beter olaylar yaşadım. Çok uzun aradan sonra geçen ay gidip başka bir konuyu sordum, o arada boşandığımı da söyledim. Evet, zaten seninkisi uzun zamandır bitmiş olan, kağıt üzerinde devam eden bir şeydi diyor. Şaka gibi.hande kötü mü ben anlamadim?neden tepki gosterildi handeye cikti demesine bayanin?neslihan hangisi canim ve önerir misin?
Işte böyle falcılar bizden ekmek yiyor bizide iyi yiyorlar helal olsun bizde kanıp yediriyoruzYani kimsenin birini beğenmesine tepki falan vermem ama Hande bende de ciddi fiyaskodur. Israrla boşanmayacağımı söyledi bana, boşandım. Başka birisini sorduğumda seni çok özlüyor, gelecek barışacaksınız dedi. Barışmak bir yana daha da beter olaylar yaşadım. Çok uzun aradan sonra geçen ay gidip başka bir konuyu sordum, o arada boşandığımı da söyledim. Evet, zaten seninkisi uzun zamandır bitmiş olan, kağıt üzerinde devam eden bir şeydi diyor. Şaka gibi.
Ben anlayamadım siz kimsiniz.size yorumyapmadım zaten.ben Falcı melda hanım ile yaşadığım mevzuyu anlatıyorumCnm ben bu mevzunun neresindeyim onu anlayamadım. Ben kimsenin reklamını yapmadım bunu kaçtr sölüyorum tekrada söleyeyim bu bir. Kimse benim babamın oglu kızı deil. Bende reklamcı deilim buda 2. Burası fal ve falcılar forumu. Herkes çıkan fal haberi veriyor yada baktrdıgı falcıyı paylasıyor bende aynısını yaptım farklı hiç bir sey yapmadım. Reklamcılar vardır elbet içimizde. Ama sapla samanı karıstırıpta böle ayıp falan filan hitabelerinde bulunurken lütfen kurunun yanında yaşıda harcayıp kalp kırmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?