İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana çoğu söylediği tutan fakat tepeden bakma konusunda üstüne olmayan bir falcı var. Artık ona kesinlikle gitmeme kararı aldım. Hadi param boşa gitmesin de bari ona baktırayım diyordum ama son gittiğimde yok modum yok, yok işi bırakıcam hallerinden iyice sinir oldum. Gerek yok şunları böyle şımartmaya. Neslihan için de soğuk deniliyor ama benim son gittiklerimde gayet sıcak kanlıydı. O da bazı şeyleri görüyor ama kendine göre yorumluyor. Birisi için bu yurtdışında yaşayacak demişti. Bahsettiği kişi yurtdışına gitti ama orada yaşamadı. Bana araba alacaksın demişti. Bahsettiği tarihte direksiyon dersleri almaya başladım. Şimdi böyle fallar için de ne çıktı diyebiliyorum ne de çıkmadı.

Cnm ben bu mevzunun neresindeyim onu anlayamadım. Ben kimsenin reklamını yapmadım bunu kaçtr sölüyorum tekrada söleyeyim bu bir. Kimse benim babamın oglu kızı deil. Bende reklamcı deilim buda 2. Burası fal ve falcılar forumu. Herkes çıkan fal haberi veriyor yada baktrdıgı falcıyı paylasıyor bende aynısını yaptım farklı hiç bir sey yapmadım. Reklamcılar vardır elbet içimizde. Ama sapla samanı karıstırıpta böle ayıp falan filan hitabelerinde bulunurken lütfen kurunun yanında yaşıda harcayıp kalp kırmayalım.

Herkese Günaydın arkadaşlar!! An itibariyle çıkmadı dediğim fallar çıktı! İş konusu olarak evet gulistan gecikmeli çıktı tam 1 ay gecikmeli. Neslihan çıktı niko cikti. Neslihan vaktiyle bildi. Evet ama hande olayı neresi olduğunu kadına kadar bildi. Tutku zaman olarak bu kez tutturamadı. Bu kez şampiyonum hande!! Fallar yüzünden 5 kuruş kalmadi simdi çalışıp borç odiycem kredi kartlarına. Insallah herkesin her istediği olur.

Yehuu hepimize umut oldun cok sevindim inş bende böyle güzel bi haberle buraya gelirim:)) tebrik ederim bu arada:)

İşi dolandırıp Handeye getirdin ya bravo gülistanın İzmir’deki yerini bilen var mı ?

İşi dolandırıp Handeye getirdin ya bravo gülistanın İzmir’deki yerini bilen var mı ?
Arkadasim bana çıktı. Şimdi napiyim hak mi yiyim anlamadım ki. Yazsak niye yazdınız yazmasak niye yazmadinis. Sadece onu mu yazdım guliStan var orada neslihan var niko var. Tutku var. Napiyim şimdi. Bu konuyu bildi Bilmese derdim. Gülistan balcova da...

İyi ne mutlu sana bişey demedik Hande sevgini anlıyorum ! Balçovada kafe ismi var mı

hande kötü mü ben anlamadim?neden tepki gosterildi handeye cikti demesine bayanin?neslihan hangisi canim ve önerir misin?

hande kötü mü ben anlamadim?neden tepki gosterildi handeye cikti demesine bayanin?neslihan hangisi canim ve önerir misin?
Kişiye göre değişir ben kendi deneyimimden söyleyeyim kardeşimin evliliği devam edecekti vs şimdi başkasıyla evlenecek aşk mevzusunda iki aya ayrılacak insanın çocuğu oldu ha kendisi çok sevimli hoş sohbet kendinizi iyi hissettiriyor ama bence onla sınırlı anda iyi karşının hissiyatını düşüncelerinde iyi bence okadar kötü mü hayır iyi mi hayır Symbol Efe bile birçok şey bilmişliği varken Hande zaman kaybı (kişisel fikrim )

Yani kimsenin birini beğenmesine tepki falan vermem ama Hande bende de ciddi fiyaskodur. Israrla boşanmayacağımı söyledi bana, boşandım. Başka birisini sorduğumda seni çok özlüyor, gelecek barışacaksınız dedi. Barışmak bir yana daha da beter olaylar yaşadım. Çok uzun aradan sonra geçen ay gidip başka bir konuyu sordum, o arada boşandığımı da söyledim. Evet, zaten seninkisi uzun zamandır bitmiş olan, kağıt üzerinde devam eden bir şeydi diyor. Şaka gibi.

Işte böyle falcılar bizden ekmek yiyor bizide iyi yiyorlar helal olsun bizde kanıp yediriyoruz

Hanımlar Merhaba, Bir arkadaşım yardımistiyor Taksim Kadınlar Kahvesinde fal bakan Minik Duygu hanım 2 yıl önce oradan ayrılmış.Nerede olduğunu bileniniz varmı ?Teşekkür ederim.

Ben anlayamadım siz kimsiniz.size yorumyapmadım zaten.ben Falcı melda hanım ile yaşadığım mevzuyu anlatıyorum

Benim mesajımdan alıntı yapıp ayıptır günahtır reklam yapmayın diye yazmamısmısınız bir bakın inceleyin isterseniz. Durduk yere yazmadım size cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…