İşte anı görüyor, geleceği göremediğinden dolayı bu durum ortaya çıkıyor..ben bunu çok fazla falcıda yaşadım....iyi olacak dedikleir olay kötü sonuçlanınca tekrar gittiğimde aslında zaten bitecekmiş demzler mi bir de ....falcılar geleceği göremiyorlar, bu çok net....sadece andan yorum yapıyorlar, kötü olacak diyenler de aslında gördüklerinden değil onlar da negatif yorum yaptıklarından tutturmuş oluyorlar...yani maalesef gelecek muammaYani kimsenin birini beğenmesine tepki falan vermem ama Hande bende de ciddi fiyaskodur. Israrla boşanmayacağımı söyledi bana, boşandım. Başka birisini sorduğumda seni çok özlüyor, gelecek barışacaksınız dedi. Barışmak bir yana daha da beter olaylar yaşadım. Çok uzun aradan sonra geçen ay gidip başka bir konuyu sordum, o arada boşandığımı da söyledim. Evet, zaten seninkisi uzun zamandır bitmiş olan, kağıt üzerinde devam eden bir şeydi diyor. Şaka gibi.
Yani tüm falcıları bilemem de Hande asla anı görebilen birisi de değil bence. Seni çok seviyor, sen onun için herkesten farklısın, senin uğruna çok acı çekmiş vs diye tam altı fal boyunca masal yazdığı adamın bana yapmadığı düşmanlık kalmadı. Fal baktıran kişi konusunda söyledikleri doğru ama işte o da bizim işimize yaramıyor. Kendi kişilik analizimizi duymak için 50 tl verilmezİşte anı görüyor, geleceği göremediğinden dolayı bu durum ortaya çıkıyor..ben bunu çok fazla falcıda yaşadım....iyi olacak dedikleir olay kötü sonuçlanınca tekrar gittiğimde aslında zaten bitecekmiş demzler mi bir de ....falcılar geleceği göremiyorlar, bu çok net....sadece andan yorum yapıyorlar, kötü olacak diyenler de aslında gördüklerinden değil onlar da negatif yorum yaptıklarından tutturmuş oluyorlar...yani maalesef gelecek muamma
Mevcut ilişki hakkında karşının görüşlerini değil de bizim düşüncelerimizi görüyor, sanki karşı tarafınmış gibi anlatıyor sanırım, bunu yapan çok falcı gördüm, biz o an istiyorsan karşı taraf da istiyormuş gibi anlatan, çünkü karşı tarafı göremiyorlar, sadece bizim düşüncemizi okuyorlarYani tüm falcıları bilemem de Hande asla anı görebilen birisi de değil bence. Seni çok seviyor, sen onun için herkesten farklısın, senin uğruna çok acı çekmiş vs diye tam altı fal boyunca masal yazdığı adamın bana yapmadığı düşmanlık kalmadı. Fal baktıran kişi konusunda söyledikleri doğru ama işte o da bizim işimize yaramıyor. Kendi kişilik analizimizi duymak için 50 tl verilmez
zaten bildiğimiz kendi düşüncemizi öğrenmek için para veriyoruz...artık çoğunlukla bu şekilde fal bakıldığını anlamış bulunduğumdan beri fal baktırmıyorum, eskinin fal delisi artık ayda-iki ayda 1 fal baktırıyorumMevcut ilişki hakkında karşının görüşlerini değil de bizim düşüncelerimizi görüyor, sanki karşı tarafınmış gibi anlatıyor sanırım, bunu yapan çok falcı gördüm, biz o an istiyorsan karşı taraf da istiyormuş gibi anlatan, çünkü karşı tarafı göremiyorlar, sadece bizim düşüncemizi okuyorlar
Bir tek sütlü cafe Neslihan ve Tutku'nun bu hataya düşmediğini, ben iyi düşünürken karşı tarafın tamamen olayı bitirdiğini söylediğini gördüm, diğerleri hepsi ben iyi düşünürken karşı tarafı da iyi düşünüyor gösterdiler ve olumu konuştular, Gülistan da dahil ve tabii bilemedilerzaten bildiğimiz kendi düşüncemizi öğrenmek için para veriyoruz...artık çoğunlukla bu şekilde fal bakıldığını anlamış bulunduğumdan beri fal baktırmıyorum, eskinin fal delisi artık ayda-iki ayda 1 fal baktırıyorum
Herkese pembe mi bakti anlamiyorum. Sırf burada dedikleri için birine bakaren sesini duydum. Dedi ki bu adam dört beş yılda bile zor adam olur. Olmaz yani dedi. Benim arkadaşima da dedi. Bana da zamanında dedi.Yani tüm falcıları bilemem de Hande asla anı görebilen birisi de değil bence. Seni çok seviyor, sen onun için herkesten farklısın, senin uğruna çok acı çekmiş vs diye tam altı fal boyunca masal yazdığı adamın bana yapmadığı düşmanlık kalmadı. Fal baktıran kişi konusunda söyledikleri doğru ama işte o da bizim işimize yaramıyor. Kendi kişilik analizimizi duymak için 50 tl verilmez
Zaten neslihan la tutku hiç acımadan olumsuzu soler ler. Fakat neslihan a da üst üste gidilio. Gülistan bana is konusunda bildi. Neslihan da bildi Hande de bildi. Küba da ki esra abla da bildi. Neslihan tam zamanında bildi. Hande kişilerle yeri fln bildi. Gülistan ne iş yaptığımı zaten direk bildi sen bole bir .iş yapiosun dedi. Gülistanın anda yanılmadımını soluolar. Gercekten cok farkli detaylar soluo. Soruyu içimden geçirirken bunu bunu soruosun birazdan oraya gelicem dio.Bir tek sütlü cafe Neslihan ve Tutku'nun bu hataya düşmediğini, ben iyi düşünürken karşı tarafın tamamen olayı bitirdiğini söylediğini gördüm, diğerleri hepsi ben iyi düşünürken karşı tarafı da iyi düşünüyor gösterdiler ve olumu konuştular, Gülistan da dahil ve tabii bilemediler
Ben gülistanı yıllardır tanıyorum buraya ilk yazan benim tabiki sen yasadıgını bilirsin gelecek konusunda bişey diyemem Allah bilir ama anda yanıldıgını hiç görmedim umarım hepimizin falı cıkar..
[/QUOTE
sana çıktı mı peki eskiden fln
İşte anı görüyor, geleceği göremediğinden dolayı bu durum ortaya çıkıyor..ben bunu çok fazla falcıda yaşadım....iyi olacak dedikleir olay kötü sonuçlanınca tekrar gittiğimde aslında zaten bitecekmiş demzler mi bir de ....falcılar geleceği göremiyorlar, bu çok net....sadece andan yorum yapıyorlar, kötü olacak diyenler de aslında gördüklerinden değil onlar da negatif yorum yaptıklarından tutturmuş oluyorlar...yani maalesef gelecek muamma
Herkese Günaydın arkadaşlar!! An itibariyle çıkmadı dediğim fallar çıktı! İş konusu olarak evet gulistan gecikmeli çıktı tam 1 ay gecikmeli. Neslihan çıktı niko cikti. Neslihan vaktiyle bildi. Evet ama hande olayı neresi olduğunu kadına kadar bildi. Tutku zaman olarak bu kez tutturamadı. Bu kez şampiyonum hande!! Fallar yüzünden 5 kuruş kalmadi simdi çalışıp borç odiycem kredi kartlarına. Insallah herkesin her istediği olur.
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum :)Melekler Kahvesi Ahmet’in dediklerini yaşayan var mı?
İnşallah olur arkadaşım. Zaman değişsin de sonuç dediği gibi olsun raziyimCoğu sey cıktı ama zamanlamaları deişebiliyo.. gelecek ne diyim duayla bile deişir ama anda asla yanılmadı cok kez denedim suanda öyle bi durumdayım ama zaman tutmıycak gibi haziran dedi ama temmuza sarkabilir dedi bekliorum olursa yazıcam.. cok stressteyim..
Ben birebir sana katiliyorum inşallah seninde istediklerin olur.kesinlikle katılıyorum.. Hande bence çok fal bakıyor, bir sıkıntı da o. konsantre olması gerekiyor gerçekten tutturmak için. bana söylediği çok şeyin tutmuşluğu var. olumsuz söylemişliği de çok var. ama saatte 4 fal bakınca ister istemez insan hepsini bilemez zaten
bir kısmını yaşadım diyebilirim. diğerleri için verdiği zaman tutmadı. ama zamanda iyi olmadığını sonuçta iyi olduğunu oradayken biri söylemişti. Ahmete 6.cı gelişiymişMelekler Kahvesi Ahmet’in dediklerini yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim, ben de genel olarak beğenmiştim ama olayların gidişatına göre pek çıkacak gibi durmuyor. O yüzden merak ettimbir kısmını yaşadım diyebilirim. diğerleri için verdiği zaman tutmadı. ama zamanda iyi olmadığını sonuçta iyi olduğunu oradayken biri söylemişti. Ahmete 6.cı gelişiymiş
Tutku nerede bakıyordu?Valla tutmuo ayneb katiliyorum. 500 tl gitti benim. Aynı kisilere bende baktırdım hatta daha fazlsi var bende. Ve hepsi olmadı. Bir Tutku kaldı zaman konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?