İstanbul'da Fal - Falcılar

Olursa mutlaka yazar mısın? Hem bize de umut olur hem de gideceğimiz kişileri biliriz. Bahsettiğin gülistan dimi bu arada?

Sen ramek diye sürekli yazıodun hatırlıorum.. senin favorin oydu sanki.. gerci o kdr cok ramek için reklam gibi yazdılarki içime bi türlü sinip baktıramadım..
Evet reklamla suçlandım doğru ama burda gördüğüm de su herkesin beğendiği bir falcı var bende deniyorum çoğunu iyi olan iyidir kötü olanda kötüdür burda herkes birilerinden bahsediyor sonuçta ayrıca favorim ramek değil sadece çok beğendim baktığı fali

Şimdi solr mi oluo ramek gulistan dan iyi mi??
Bilmiyorum tabi orasını sonuçta gülistan burda baya insan ona baktirmis iyi yorum da kötü yorum da var bana baktı iyi kotu demiyorum tabi ama ilerki vade için söyledikleri olmadı ve gerçekten pahalı

Gideyim mi sence tabiye eder misin bir de ne kadara bakıyor
En son 70 tl aldi ama 80 yapmıştır feci kısa bakıp toplanan 3 dakika o da anda herkes gibi tutarlı şeyler dio ama bazen anda yanıldıgını oluo gibi. Çok arada ama. Gelecek için çıkan var çıkmayan var. Gülistan daha iyi derim ben. Geleceği bilmem ama daha çok tatmin eder gibi geldi bana

Bilmiyorum tabi orasını sonuçta gülistan burda baya insan ona baktirmis iyi yorum da kötü yorum da var bana baktı iyi kotu demiyorum tabi ama ilerki vade için söyledikleri olmadı ve gerçekten pahalı
Yani tamamen mi olmadi yoksa oluru var mı belki zaman sarkmistir

Teşekkür ederim. Gülistan çok pahalı ya ona baktıramam Neslihan a gideyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…