Söylediği tarihin üzerine ne kadar eklenmiş oldu ortalama?Gülistan a cikmio dedim sabırsızlıkla ettim. Beklemek lazim demek ki
Aysel nerde kızlar? Paylaşırsanız fikirlerinizi bende deniyeyim. Zaten denemediğim kalmadı bari o da olsunEvet yaa öyle yazmışlar gördüm ben de uzun zamandır baktırmıyorum düzgün birine gideyim bari sorayım dedim
Evet ayseli bende merak ettim şimdi. Ne kadara bakıyor bilginiz var mı? İnş o da çok pahalı değildirEski güvendiğim bi üye baktırır ii derse giderim sinmedi ramek bi içime.. ayseli arastırıorum suan:)))
Olmadı cnm farklı şeyler yaşadım bu saaten sonra söylediklerini de yaşamam zaten ::Yani tamamen mi olmadi yoksa oluru var mı belki zaman sarkmistir
Aysel nerde kızlar? Paylaşırsanız fikirlerinizi bende deniyeyim. Zaten denemediğim kalmadı bari o da olsun
Yani gitsen çok memin kalmaya bilirsin çok çok kısa bakioGideyim mi sence tabiye eder misin bir de ne kadara bakıyor
Çok farklı olması kötü olmuş. Zeynep denedin mi telefonda bakan zeynep. Kafam kafam üstüne dio hepOlma
Olmadı cnm farklı şeyler yaşadım bu saaten sonra söylediklerini de yaşamam zaten ::(
Bu feci kısa bakan kim kızlar?Teşekkür ederim. Gülistan çok pahalı ya ona baktıramamNeslihan a gideyim bari
Şirinevlerde aysel diye bir kadın varmış, o çok kısa bakıyormuşBu feci kısa bakan kim kızlar?
Yok denemedim nasıl biriÇok farklı olması kötü olmuş. Zeynep denedin mi telefonda bakan zeynep. Kafam kafam üstüne dio hep
benim gidişatta aynı diyebilirim. ama ramek de ahmet de ağız birliği yapmışlar gibi aynı seyi söylediler. tabi ki kesin çıkacak gözüyle bakmıyorum ama bi acaba da diyorum kısmet artıkÇok teşekkür ederim, ben de genel olarak beğenmiştim ama olayların gidişatına göre pek çıkacak gibi durmuyor. O yüzden merak ettim ☺
Bende de Nihal ve Ahmet aynı şeyleri söyledi ama işte gidişat hiç umut vermiyorbenim gidişatta aynı diyebilirim. ama ramek de ahmet de ağız birliği yapmışlar gibi aynı seyi söylediler. tabi ki kesin çıkacak gözüyle bakmıyorum ama bi acaba da diyorum kısmet artık
benim tanıdığım falcı bir arkadaşım var ismi bilal gözleri hiç görmüyor hisleri ile bakıyor bana baktığında annende şeker kolestrol tansiyon var dedi ben inanmadım 6 ay sonra bu hastalıkların hepsi çıktı falları çıkıyor üstelik mesleği sendikacı değil fal üçretide 40 tl üstelik falı 40 dakka civarı sürüyor çok falcıya gittim en iyisi bu
Aynı zamanda doktor galibaArkadaşın mı,falcı mı, mesleği sendikacı mı yoksa falcı mı? Kimlere gittin mesela?
İstanbul cafe ahmetArkadaşın mı,falcı mı, mesleği sendikacı mı yoksa falcı mı? Kimlere gittin mesela?
Meblağı sendikacı ama falda bakıyor parada gözü yok ücretsiz baktığı çok kişi var randevu ile bakiyorArkadaşın mı,falcı mı, mesleği sendikacı mı yoksa falcı mı? Kimlere gittin mesela?
Adam fala meslek olarak bakmiyor insanlara yardım olarak bakıyor çünkü insanları yönlendiriyorAynı zamanda doktor galiba
omg atomu parçaladın beİstanbul cafe ahmet
Nostra damus feza sultan
Izmit sıka cafe
Madam denis cafe deniz hanım vs
Ama en iyisi bilal abidir hem fal bakar hemde yönlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?