İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar beni dikkatle dinleyin lutfen. Tam 7 senedir terk turkiyede deil butun avrupa hatta amerikada gitmediim falcilar kalmadi , istanbulda nekadar falci varsa isimlerini bir bir yazmicam artik hepsine nerdeyse gittim hatta ovulenlere ve iki gun bundan once oyle buyuk hayal kirikligi yasadimki hepsi senelerce bana israrla olmucak sey dedikleri oldu ve ben yikildim!!!

Demem shuki boshun umutlaniyoruz falciya gittiimizi gwrcekte hall etmeye calismak lazim soruni real olmak lazim... ani gorenler okadar iyi gorenler olduki gelecekle alakali soyledikleri hersey cikti bir en onemli seyden baska , fali biraktimmi? Hayir cunki bu hi hastalik... yalanci olduklarini bile bile yinede gidiyorum .... insan hep umut arar cunku... umutlarin bittiyi yerde bile umut arariz ....

Çok teşekkür ederim, ben de genel olarak beğenmiştim ama olayların gidişatına göre pek çıkacak gibi durmuyor. O yüzden merak ettim ☺
benim gidişatta aynı diyebilirim. ama ramek de ahmet de ağız birliği yapmışlar gibi aynı seyi söylediler. tabi ki kesin çıkacak gözüyle bakmıyorum ama bi acaba da diyorum kısmet artık

benim gidişatta aynı diyebilirim. ama ramek de ahmet de ağız birliği yapmışlar gibi aynı seyi söylediler. tabi ki kesin çıkacak gözüyle bakmıyorum ama bi acaba da diyorum kısmet artık
Bende de Nihal ve Ahmet aynı şeyleri söyledi ama işte gidişat hiç umut vermiyor
İnşallah size söyledikleri çıkar.

benim tanıdığım falcı bir arkadaşım var ismi bilal gözleri hiç görmüyor hisleri ile bakıyor bana baktığında annende şeker kolestrol tansiyon var dedi ben inanmadım 6 ay sonra bu hastalıkların hepsi çıktı falları çıkıyor üstelik mesleği sendikacı değil fal üçretide 40 tl üstelik falı 40 dakka civarı sürüyor çok falcıya gittim en iyisi bu

Arkadaşın mı,falcı mı, mesleği sendikacı mı yoksa falcı mı? Kimlere gittin mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…