Siz insanlarla dalga geçmek için mi üye oldunuz?omg atomu parçaladın be
Yes canımSiz insanlarla dalga geçmek için mi üye oldunuz?
Bana tüm fal boyunca çok mutlu olacağımı söyleyip durduBugün dayanamadım zeynebe baktırdım cok mutlu olcakmısım 15 dk bunu dinledim
Çıkanlar kim acaba
Çıkanlar kim acaba?
Ateş falı batırdım 1 sene önce öncesinde ilk çok korktum.Ama sonra iyiki baktirmisim dedim.20 dakika sürdü ama bana hiç soru sorulmadan merak ettiğim herseyi söyledi.Çıkanlar kim acaba?
Bugün dayanamadım zeynebe baktırdım cok mutlu olcakmısım 15 dk bunu dinledim
Bana tüm fal boyunca çok mutlu olacağımı söyleyip durdubaşka zeynep'e yakın zamanda baktıran var mı, varsa bu ''çok mutlu olucan ''klasik Zeynep'in yeni dolgu cümlesi mi ??
Ateş falı batırdım 1 sene önce öncesinde ilk çok korktum.Ama sonra iyiki baktirmisim dedim.20 dakika sürdü ama bana hiç soru sorulmadan merak ettiğim herseyi söyledi.
Ekrem'den esinlenmiş sanırımEvet bir her şey çok güzel olacak daha geldi:)))) ilk defa konuştum ben ama dediklerinden hiç bir şey anlamadım zaten.ağzı içinde geveliyor falan. Ciddi zor anlaşması.sizler bugüne kadar anladıysanız onun ne dddiğini tebrikler cidden.
buldunmu numarayı bende bakHanımlar merhaba, ramek’in telefon numarasını alabilir miyim?
Buldunmu numarayı bende baktirmistim ramek hanımaHanımlar merhaba, ramek’in telefon numarasını alabilir miyim?
Buldum teşekkür ederim baktırdım bile :)buldunmu numarayı bende bak
Buldunmu numarayı bende baktirmistim ramek hanıma
yorumun nedirBuldum teşekkür ederim baktırdım bile :)
Nasıldı iyi miydi kotumuydu beğendinmi yadayorumun nedir
Anda başarılı buldum, karakter analizini çok beğendim birebir anlattı diyebilirim nerdeyse, olumlu olumsuz her şeyi söyledi hatta baktırdığım kişinin kendisinin bana söylediği şeye yakın bir şey söyledi. Tabi gelecek hakkında bilemiyorum dedikleri çıkar mı çıkmaz mı. Sadece bir söylediği imkansız geldi onun vakti de baya uzun bakalım çıkar mı...yorumun nedir
haziranda da ayni şekilde bir yorum yapmissiniz zehra ile ilgiliKızlar yeniden merhabalar uzun zamandır uğramadım buralara ama yeni gelişmeler olunca sizlerle paylaşmak istedim. Ben en son zehra hanımda takılı kalmıştım bilenler bilir her hafta baktırıyordum adım adımda buraya yazardım bu aralar o kadar vaktim yok gerçi 4 ay kadardırda fal baktırmıyordum en son yine zehra hanıma baktırmıştım bana öyle şeyler söylemişti ki yuh artık diyip bir daha baktırmamıştım çünkü fazla abarttığını düşündüm ve hayır imkanı yok bunların çıkması dedim paramda boşa gitmesin artık diyip komple baktırmayı kestim. Numarasını dahi sildim. Ama son 2 ayım tamamen falcının dediği şekilde çıktı. Ya noktasına kadar yaşar mı bir insan imkanı yok dediğim şey oldu. Çok fazla özel olduğu için tabii ki yazamayacağım buradan özelden konuşmak dertleşmek isteyen olursa paylaşırım. Numarasını silmiştim zehra hanımın buradan eski mesajlardan buldum şimdi numarasını birazdan arayıp randevu alacağım umarım bakar. Sizlere de sormak istedim son zamanlarda iyi falcı buldunuz mu ben hala zehranın şokundayım
Beğendim anda gelecekle ilgili çıkar mı bekleyip göreceğim artıkNasıldı iyi miydi kotumuydu beğendinmi yada
O baktığı fal ayrı bu baktığı ayrı ben en son baktığıyla alakalı yorum yaptım bugün. Buraya en son geçen yıl girmiştim canımhaziranda da ayni şekilde bir yorum yapmissiniz zehra ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?