İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugün dayanamadım zeynebe baktırdım cok mutlu olcakmısım 15 dk bunu dinledim
Bana tüm fal boyunca çok mutlu olacağımı söyleyip durdu başka zeynep'e yakın zamanda baktıran var mı, varsa bu ''çok mutlu olucan ''klasik Zeynep'in yeni dolgu cümlesi mi ??

Bugün dayanamadım zeynebe baktırdım cok mutlu olcakmısım 15 dk bunu dinledim
Bana tüm fal boyunca çok mutlu olacağımı söyleyip durdu başka zeynep'e yakın zamanda baktıran var mı, varsa bu ''çok mutlu olucan ''klasik Zeynep'in yeni dolgu cümlesi mi ??

Evet bir her şey çok güzel olacak daha geldi:)))) ilk defa konuştum ben ama dediklerinden hiç bir şey anlamadım zaten.ağzı içinde geveliyor falan. Ciddi zor anlaşması.sizler bugüne kadar anladıysanız onun ne dddiğini tebrikler cidden.

Kızlar yeniden merhabalar uzun zamandır uğramadım buralara ama yeni gelişmeler olunca sizlerle paylaşmak istedim. Ben en son zehra hanımda takılı kalmıştım bilenler bilir her hafta baktırıyordum adım adımda buraya yazardım bu aralar o kadar vaktim yok gerçi 4 ay kadardırda fal baktırmıyordum en son yine zehra hanıma baktırmıştım bana öyle şeyler söylemişti ki yuh artık diyip bir daha baktırmamıştım çünkü fazla abarttığını düşündüm ve hayır imkanı yok bunların çıkması dedim paramda boşa gitmesin artık diyip komple baktırmayı kestim. Numarasını dahi sildim. Ama son 2 ayım tamamen falcının dediği şekilde çıktı. Ya noktasına kadar yaşar mı bir insan imkanı yok dediğim şey oldu. Çok fazla özel olduğu için tabii ki yazamayacağım buradan özelden konuşmak dertleşmek isteyen olursa paylaşırım. Numarasını silmiştim zehra hanımın buradan eski mesajlardan buldum şimdi numarasını birazdan arayıp randevu alacağım umarım bakar. Sizlere de sormak istedim son zamanlarda iyi falcı buldunuz mu ben hala zehranın şokundayım

Ekrem'den esinlenmiş sanırım

Anda başarılı buldum, karakter analizini çok beğendim birebir anlattı diyebilirim nerdeyse, olumlu olumsuz her şeyi söyledi hatta baktırdığım kişinin kendisinin bana söylediği şeye yakın bir şey söyledi. Tabi gelecek hakkında bilemiyorum dedikleri çıkar mı çıkmaz mı. Sadece bir söylediği imkansız geldi onun vakti de baya uzun bakalım çıkar mı...

haziranda da ayni şekilde bir yorum yapmissiniz zehra ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…