İstanbul'da Fal - Falcılar

Gelecekle alakalı söyledikleri çıktı mı? Çıktıysa sorun yok zaten geçmişi ve an’ı çoğu falcı zaten biliyor önemli olan senin düşündüklerini hissettiklerini bilmeli etrafındaki insanların düşüncelerini bilmeli ve fazla kuru sıkı atmadan gelecekle alakalı yorumda bulunmalı. Bunlar olduysa bende baktırmak isterim

Az evvel bnm bi arkadasıma cıkmış gülistanın falı ama ben hala bekliorum inş zamanı sassada benimkide olur

kizlar anlrali zehra ile ilgili bilgisi olan var mi burda bir arkadas hep ciktigini soyledi yarin istanbula geliyormus arkadaslarin varsa gelebilir gruplara bakicam dedi.kadinlar kulubune bilgi olarak yazarim dedim mesela aman yazma benim saglam musterilerim bana yetiyor defi.boyle soylemesi guven verdi acikcasi baktiran ve memnun kalan ya da kalmayan var mi?

evet cnm yani şöyle söyleyelim belki 20 senedir abartısız 100 kişiye gittim gittik(arkadaslarla)ama saglam 5 kişiden memnun kalmışımdır.anlık şeyleri benim için söylemeleri çok önemli degil telepati ile bu zaten mümkün.Ama 6 ay 1 sene sonraki olayları bilenler baştacı cafe falcıları ile hiç işim olmaz vaktime yazık çünkü 25li yaşlara kadar onlara bayağı para ödedim.sonuç gayet mutlu etti beni ama bende yok telefonumun hafıza silindi rehberim gitti.Yarın arkadaşımdan isterim.

kim canim bahsettigin bes falciyi yazar misin cikanlari cok sevinirim

Acaba içinizden rameke baktırıp da olumsuz konuştuğu var mı çok mu pembeciiii düşünüp duruyorum tamam anda baya iyiydi amaa sanki herkese çok olumlu konuşuyor gibime geldi
Kişiden kişiye elbetteki deişir genelleme yapmıyorum yanlıs anlamayın. Ama bana genel anlamda olumsuz sölenenler hep çıktı olumlularda çıktı elbet ama olumsuzlar nedense hiç sekmedi. Keske çıkmasaydı dediğim çok seyde çıktı malesef. Çok degil daha dün zamanı ertelemelide olsa ramekin olumsuz konustugu konu gercekten dediği gbi olumsuz oldu. Ha ben de kesin olur demiyordum zaten ama umut fakirin ekmegi işte olabilir diyordum inanmak istemedim. Ama an itibari ile asıl oglan benibarız terketti hemde baskası için kuzlar ve bunu bana söleyen 3 kişi vardı. Bir ramek. 2 elmira. 3 komsunun annesi. Diğer baktırdıgım hiç bir fal çıkmadı malesef. Hiç bir falcının bu konu ile alakalı söledikleri olmadı. Ve hiç yoks 50 kişiye baktrdım bu konu ile alakalı. Ama olmadı. 50 kişidende 3 kişi okmayacak dedi vr gercekten olmadı. Bilginize. Bu olumlu konusanlar arasında gülistanda vardı hani belki bilmek istersiniz

Acaba içinizden rameke baktırıp da olumsuz konuştuğu var mı çok mu pembeciiii düşünüp duruyorum tamam anda baya iyiydi amaa sanki herkese çok olumlu konuşuyor gibime geldi
Bu arada içimi dökmüş gbi oldum biraz fazla uzun yazmısım bende şimdi farkettim. Ama arkadasın ramekin olumsuz konustugu yokmu mesajını görünce bir cevap yazayım dedim ama kaptrmısım kusura bakmayın

Bu arada içimi dökmüş gbi oldum biraz fazla uzun yazmısım bende şimdi farkettim. Ama arkadasın ramekin olumsuz konustugu yokmu mesajını görünce bir cevap yazayım dedim ama kaptrmısım kusura bakmayın
Ramek e baktırmadım eski baktıran biri olursa baktırıcam.. ama elmirayı seneler evvelden cok cok ii tanırım bi ara bayaa sık baktırırdım eşi iranlıydı adı serap mı neymiş türk yani burda bayaa laf olmustu o sorun diil nick kullanabilirde gelecek söyledikleri hiçç cıkmadı fazlasıylada o dönem hayal kırıklığı olmustu.. kendini geliştirdiyse bilemem..

Valla bende söle biliyorum kendisi iranlı ve tc ye gecince türk ismi kullanması gerekiyormus yoksa tc kimliği alamıyormus onu biliyorum. 1 senedir falan baktrıyorum. Bana çıktı söledikleri ne yalan sölim veçok sölediği çıktı aslında. Bu konudada olumsuz konusmustu. Ben ona en çok hafız falı baktrdım. Tarot bana çıkmıyor neden bilmiyorum. Ama fiğer fal çesitlerinde söledikleri daha çok çıkıyor sanki

Siz seneler önce baktrdım dediniz ne baktrıyordunız elmiraya. Hangi falı yani

Ben nerdeyse 5 aydır bir durumun olgunlaşmasını bekliyorum bu fal bataklığına da ondan düştüm 3 kere fal baktırdım ramekten önce biri ankarada bi cafe falcısıydı o zaten saçma bir şeydi bir de birinin çok övdüğü bir falcıya baktırdım 2 kere o da bana olumlu konuştu kısa zamanda olcak olcak dedi bekledim bekledim üstünden de aylar geçti verdiği vadeden olmadı, şimdi en son ramek hanım da konuyla ilgili olumlu konuşunca artık o kadar umudum tükendi ki ondan sorma ihtiyacı sordum yani herkese mi olumlu konuşuyor diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…