ateşi bende görmedim yaktı mı beni mi kandırdı bilmiyorum ama herhalde benimle yaşıyormuş gibi beni bana anlatması etkisi altında gece yatamamıştımAteş falı ne peki nasıl bakılıyor ilk defa duydum çok geri de kalmışım ben
ateşi bende görmedim yaktı mı beni mi kandırdı bilmiyorum ama herhalde benimle yaşıyormuş gibi beni bana anlatması etkisi altında gece yatamamıştım
Bu işlerde de kandıran varsa artık günümüzde ayıp
Ben sonuca bakarım ne yaptığı benim umrumda olmaz söyledikleri tuttu yani %70 gelecekle ilgili bildi mi bildi gerisi tefarruat
Bende merak ediyorum gerçekten çıkan var mı ?kizlar gülistanin ciktigi birileri var mi burda?artik o kadar sıkıldım ki farkli yorumlardan gülistana baktirip kapatmak istiyorum konuyu.
evet cnm yani şöyle söyleyelim belki 20 senedir abartısız 100 kişiye gittim gittik(arkadaslarla)ama saglam 5 kişiden memnun kalmışımdır.anlık şeyleri benim için söylemeleri çok önemli degil telepati ile bu zaten mümkün.Ama 6 ay 1 sene sonraki olayları bilenler baştacı cafe falcıları ile hiç işim olmaz vaktime yazık çünkü 25li yaşlara kadar onlara bayağı para ödedim.sonuç gayet mutlu etti beni ama bende yok telefonumun hafıza silindi rehberim gitti.Yarın arkadaşımdan isterim.Gelecekle alakalı söyledikleri çıktı mı? Çıktıysa sorun yok zaten geçmişi ve an’ı çoğu falcı zaten biliyor önemli olan senin düşündüklerini hissettiklerini bilmeli etrafındaki insanların düşüncelerini bilmeli ve fazla kuru sıkı atmadan gelecekle alakalı yorumda bulunmalı. Bunlar olduysa bende baktırmak isterim
kim canim bahsettigin bes falciyi yazar misin cikanlari cok sevinirimevet cnm yani şöyle söyleyelim belki 20 senedir abartısız 100 kişiye gittim gittik(arkadaslarla)ama saglam 5 kişiden memnun kalmışımdır.anlık şeyleri benim için söylemeleri çok önemli degil telepati ile bu zaten mümkün.Ama 6 ay 1 sene sonraki olayları bilenler baştacı cafe falcıları ile hiç işim olmaz vaktime yazık çünkü 25li yaşlara kadar onlara bayağı para ödedim.sonuç gayet mutlu etti beni ama bende yok telefonumun hafıza silindi rehberim gitti.Yarın arkadaşımdan isterim.
Bu kişilere nasıl ulaşılır ?istanbul erenköy suzan hnm istanbul maltepede nermin hnm göztepe gül hnm mardinde oguz bey birde peri hnm aaa kumkapıda ermeni katya
Kişiden kişiye elbetteki deişir genelleme yapmıyorum yanlıs anlamayın. Ama bana genel anlamda olumsuz sölenenler hep çıktı olumlularda çıktı elbet ama olumsuzlar nedense hiç sekmedi. Keske çıkmasaydı dediğim çok seyde çıktı malesef. Çok degil daha dün zamanı ertelemelide olsa ramekin olumsuz konustugu konu gercekten dediği gbi olumsuz oldu. Ha ben de kesin olur demiyordum zaten ama umut fakirin ekmegi işte olabilir diyordum inanmak istemedim. Ama an itibari ile asıl oglan benibarız terketti hemde baskası için kuzlar ve bunu bana söleyen 3 kişi vardı. Bir ramek. 2 elmira. 3 komsunun annesi. Diğer baktırdıgım hiç bir fal çıkmadı malesef. Hiç bir falcının bu konu ile alakalı söledikleri olmadı. Ve hiç yoks 50 kişiye baktrdım bu konu ile alakalı. Ama olmadı. 50 kişidende 3 kişi okmayacak dedi vr gercekten olmadı. Bilginize. Bu olumlu konusanlar arasında gülistanda vardı hani belki bilmek istersinizAcaba içinizden rameke baktırıp da olumsuz konuştuğu var mı çok mu pembeciiii düşünüp duruyorum tamam anda baya iyiydi amaa sanki herkese çok olumlu konuşuyor gibime geldi
Bu arada içimi dökmüş gbi oldum biraz fazla uzun yazmısım bende şimdi farkettim. Ama arkadasın ramekin olumsuz konustugu yokmu mesajını görünce bir cevap yazayım dedim ama kaptrmısım kusura bakmayınAcaba içinizden rameke baktırıp da olumsuz konuştuğu var mı çok mu pembeciiii düşünüp duruyorum tamam anda baya iyiydi amaa sanki herkese çok olumlu konuşuyor gibime geldi
Ramek e baktırmadım eski baktıran biri olursa baktırıcam.. ama elmirayı seneler evvelden cok cok ii tanırım bi ara bayaa sık baktırırdım eşi iranlıydı adı serap mı neymiş türk yani burda bayaa laf olmustu o sorun diil nick kullanabilirde gelecek söyledikleri hiçç cıkmadı fazlasıylada o dönem hayal kırıklığı olmustu.. kendini geliştirdiyse bilemem..Bu arada içimi dökmüş gbi oldum biraz fazla uzun yazmısım bende şimdi farkettim. Ama arkadasın ramekin olumsuz konustugu yokmu mesajını görünce bir cevap yazayım dedim ama kaptrmısım kusura bakmayın
Valla bende söle biliyorum kendisi iranlı ve tc ye gecince türk ismi kullanması gerekiyormus yoksa tc kimliği alamıyormus onu biliyorum. 1 senedir falan baktrıyorum. Bana çıktı söledikleri ne yalan sölim veçok sölediği çıktı aslında. Bu konudada olumsuz konusmustu. Ben ona en çok hafız falı baktrdım. Tarot bana çıkmıyor neden bilmiyorum. Ama fiğer fal çesitlerinde söledikleri daha çok çıkıyor sankiRamek e baktırmadım eski baktıran biri olursa baktırıcam.. ama elmirayı seneler evvelden cok cok ii tanırım bi ara bayaa sık baktırırdım eşi iranlıydı adı serap mı neymiş türk yani burda bayaa laf olmustu o sorun diil nick kullanabilirde gelecek söyledikleri hiçç cıkmadı fazlasıylada o dönem hayal kırıklığı olmustu.. kendini geliştirdiyse bilemem..
Siz seneler önce baktrdım dediniz ne baktrıyordunız elmiraya. Hangi falı yaniRamek e baktırmadım eski baktıran biri olursa baktırıcam.. ama elmirayı seneler evvelden cok cok ii tanırım bi ara bayaa sık baktırırdım eşi iranlıydı adı serap mı neymiş türk yani burda bayaa laf olmustu o sorun diil nick kullanabilirde gelecek söyledikleri hiçç cıkmadı fazlasıylada o dönem hayal kırıklığı olmustu.. kendini geliştirdiyse bilemem..
Ben nerdeyse 5 aydır bir durumun olgunlaşmasını bekliyorum bu fal bataklığına da ondan düştümKişiden kişiye elbetteki deişir genelleme yapmıyorum yanlıs anlamayın. Ama bana genel anlamda olumsuz sölenenler hep çıktı olumlularda çıktı elbet ama olumsuzlar nedense hiç sekmedi. Keske çıkmasaydı dediğim çok seyde çıktı malesef. Çok degil daha dün zamanı ertelemelide olsa ramekin olumsuz konustugu konu gercekten dediği gbi olumsuz oldu. Ha ben de kesin olur demiyordum zaten ama umut fakirin ekmegi işte olabilir diyordum inanmak istemedim. Ama an itibari ile asıl oglan benibarız terketti hemde baskası için kuzlar ve bunu bana söleyen 3 kişi vardı. Bir ramek. 2 elmira. 3 komsunun annesi. Diğer baktırdıgım hiç bir fal çıkmadı malesef. Hiç bir falcının bu konu ile alakalı söledikleri olmadı. Ve hiç yoks 50 kişiye baktrdım bu konu ile alakalı. Ama olmadı. 50 kişidende 3 kişi okmayacak dedi vr gercekten olmadı. Bilginize. Bu olumlu konusanlar arasında gülistanda vardı hani belki bilmek istersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?