Yani söle sölim bana olumlu konustugu konularda oldu olumsuzda. Diğer baktranları bilmiorum tabi. Ama keske olmasaydı ama olumsuz dediği sey oldu malesefBen nerdeyse 5 aydır bir durumun olgunlaşmasını bekliyorum bu fal bataklığına da ondan düştüm3 kere fal baktırdım ramekten önce biri ankarada bi cafe falcısıydı o zaten saçma bir şeydi bir de birinin çok övdüğü bir falcıya baktırdım 2 kere o da bana olumlu konuştu kısa zamanda olcak olcak dedi bekledim bekledim üstünden de aylar geçti verdiği vadeden olmadı, şimdi en son ramek hanım da konuyla ilgili olumlu konuşunca artık o kadar umudum tükendi ki ondan sorma ihtiyacı sordum yani herkese mi olumlu konuşuyor diyee
Olumlu konuştuğu konuların olumsuz çıktığı oldu mu pekiYani söle sölim bana olumlu konustugu konularda oldu olumsuzda. Diğer baktranları bilmiorum tabi. Ama keske olmasaydı ama olumsuz dediği sey oldu malesef
Yok o zaman falı çıkmamıs oluyor zaten. Ama olumlu konustugu konuların zamanı ertelendiği oldu. Aslında olumsuzlardada aynısı oldu. Yani zaman konusuna falda çok takılmamak lazım sanki. Tabi 3.4 yıla deil de 3.5 aya mesela. Çünkü zamanı tutturan falcı neredeyse imkansız sanki. Bilmiorum tutturan çok vaarmı ama bana çok olmadıOlumlu konuştuğu konuların olumsuz çıktığı oldu mu peki
Ya yeter ki olsun da bekliyorum zaten aylardırYok o zaman falı çıkmamıs oluyor zaten. Ama olumlu konustugu konuların zamanı ertelendiği oldu. Aslında olumsuzlardada aynısı oldu. Yani zaman konusuna falda çok takılmamak lazım sanki. Tabi 3.4 yıla deil de 3.5 aya mesela. Çünkü zamanı tutturan falcı neredeyse imkansız sanki. Bilmiorum tutturan çok vaarmı ama bana çok olmadı
Hakkında hayrlısı olsun. İnsallah güzel haberler al bizede güzel haberler verYa yeter ki olsun da bekliyorum zaten aylardırama işte 11 gün falan demişti önceki baktırdığım bir falcı, e öyle diyip de 4 ay beklemek koyuyor umarım ramekin dediği tutar o da 3 aylık zaman verdi mecbur bekliyoruummm
Teşekkür ederim İnşallah buradaki herkes beklediği güzel haberleri alır en kısa sürede :)Hakkında hayrlısı olsun. İnsallah güzel haberler al bizede güzel haberler ver
İnsallah insallah insallahTeşekkür ederim İnşallah buradaki herkes beklediği güzel haberleri alır en kısa sürede :)
Tarot bakıodu sadece.. elmira kızının adıydı diye hatırlıyorum.. yok cok netti o zmn konu neyse bizi uyrugu ilgilendirmez arap olunca daha ii bakar diye bi algı var öyle diosa öyledir ne diyim:)Siz seneler önce baktrdım dediniz ne baktrıyordunız elmiraya. Hangi falı yani
Ramek kim ? Cumhur kim ?Selamlar,
Güncelleme yapayım:)
Baba Vanga Emre maalesef çıkmadı, 6. aya dikkat demişti konu ile ilgili, hiçbir şey olmadı:)
Cumhur’a da baktırmıştım ben o da çok iddialı konuşmuştu ama vadesini tam hatırlamıyorum, 6 ya da 9 demişti artık kim ne vade verdi karışıyor:) Ama olan birşey yok
Ramek’i ben arayanlardanım, verdiği vade henüz dolmadı , güncellerim
Cafe falcılarına çok güvenemiyorum artık, günde onlarca kişiye arka arkaya bakıyorlar, fabrikasyon fal gibi. Belli başlı herkese uyabilecek cümleleri söylüyorlar senin yönlendirmeni de alıp hikayeyi kuruyorlar sanki ya da ben bulamadım
Ramek’in burada adı geçmişti, o şekilde öğrendim ben de, sonrasında telefonunu istedim bahseden üyedenRamek kim ? Cumhur kim ?
Kimi önerirsiniz ? Cumhur iyi miRamek’in burada adı geçmişti, o şekilde öğrendim ben de, sonrasında telefonunu istedim bahseden üyeden
Cumhur da kadıköyde muallak cafe’de
Emre baba vanga, enerjisi üslubu çok iyiydi ama çıkmadı maalesef
Ben iki hafta uğraştım emreden rezervasyon almak için ama başaramadım 9 kişi alıyor vs dediler ama bana pek inandırıcı gelmediRamek’in burada adı geçmişti, o şekilde öğrendim ben de, sonrasında telefonunu istedim bahseden üyeden
Cumhur da kadıköyde muallak cafe’de
Emre baba vanga, enerjisi üslubu çok iyiydi ama çıkmadı maalesef
Kimi önerirsiniz ? Cumhur iyi mi
Ben iki hafta uğraştım emreden rezervasyon almak için ama başaramadım 9 kişi alıyor vs dediler ama bana pek inandırıcı gelmedi
1 yıllık süreçte baktırdığım falları değerlendirecek olursam bana en net çıkanlar; Fincan Şenay, Symbol Murat, Symbol Nihal, Symbol Fulya, Asmin janset olmuş. Beylikdüzü Yeliz'in de %80 oranında tuttu.
Yalnız şöyle bir şey fark etim. Sanırım baktırdığım günkü ya da o dönemdeki enerjim falı inanılmaz etkiliyor.
Mesela Şenay ve Murat'a 1 hafta arayla baktırmıştım. İkisinin de iletişim tarihleri ve iş ilgili söyledikleri detaylar bir bir çıkmıştı.
Fulya'nın şöyle şöyle olacak diye anlattığı falından memnun kalmayıp, aynı gün Janset'e gitmiştim. Onların da söylediği şekilde ilerledi bir şeyler.
Nihal ve Kuzey'e aynı dönemde gitmiştim. İkisinin de söyledikleri tuttu, gidişat tutmadı.
Bu baktırdıklarımın hepsi geçen yılki yaz dönemine tekabül ediyor. Symbol'de Yüce diye genç bir çocuk vardı mesela, kimsenin tahmin edemeyeceği çok önemli bir detay söylemişti ve anlattığı şekilde gerçekleşmişti olay..
Fakat aynı kişilere ben sonbahar-kış gibi de gittim, hiç bir dedikleri çıkmadı.
Artık nasıl enerjimi sömürdüysem aylardır hiç kimsenin tek bir dediği tutmuyor
Valla kimseyi savunmak için söylemiyorum tarihe takılırsanız işiniz var 2012 symbol asiye 2013 de symbol nihal ve nisanda ilişkilnle ilgili karar vereceksin 1 sene sonra nisanda da evlilik var ve ev değişikliği var dediler ilişkiyle ilgili karar vermek için hayatında biri olması lazım kimse yoktu karar vermem gereken dönem bu dönem olabilir hiç ev değiştirmedim bu sıralar işle bağlantılı değiştirebilirim ben duyguyu 2009 yılında gittim karşına şu özelliklerde biri çıkacak yurdışında kalmak isteyeceksiniz ama dönmek zorunda kalacaksın demişti ikiside oldu hiç tarih olmadan ben daha öncede söyledim olgular kaderindeki şeyler sebep sonuç ilişkisine bağlıdır bence burdaki insanların göremediği şey önemli olan olgular tarihler değil bişey kaderindeki varsa şu veya bu şekilde olur symbol nesil 2012 yılında evleneceğin insan ilk etapta sana çok soğuk davranarak dedi vs... 2014 sonunda bu insanla tanıştım kimin tarihleri çıkıyor ki ben görmedim biri kaderindeki varsa bişekilde döner ama siz sadece falcıva giderek sorunları çözemezsiniz duygu kasımda işe gireceksin şu özelliklerde bir yer evet öyle bir yer var ama 7 aydır olmuyor ama ben bu işe girmek için elimden geleni yaptım kısmetimdw varsa olacak mi hande iş için Mart dedi bu iş mi evet kaderindeyse olur zaten falcıları suçlamak yok 3 ay beş ay geçti patladı gitme kardeşim ozaman sabret dişini sık bekle dua et kaderini yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?