İstanbul'da Fal - Falcılar

Yani söle sölim bana olumlu konustugu konularda oldu olumsuzda. Diğer baktranları bilmiorum tabi. Ama keske olmasaydı ama olumsuz dediği sey oldu malesef

Selamlar,
Güncelleme yapayım:)

Baba Vanga Emre maalesef çıkmadı, 6. aya dikkat demişti konu ile ilgili, hiçbir şey olmadı:)

Cumhur’a da baktırmıştım ben o da çok iddialı konuşmuştu ama vadesini tam hatırlamıyorum, 6 ya da 9 demişti artık kim ne vade verdi karışıyor:) Ama olan birşey yok

Ramek’i ben arayanlardanım, verdiği vade henüz dolmadı , güncellerim

Cafe falcılarına çok güvenemiyorum artık, günde onlarca kişiye arka arkaya bakıyorlar, fabrikasyon fal gibi. Belli başlı herkese uyabilecek cümleleri söylüyorlar senin yönlendirmeni de alıp hikayeyi kuruyorlar sanki ya da ben bulamadım

Olumlu konuştuğu konuların olumsuz çıktığı oldu mu peki
Yok o zaman falı çıkmamıs oluyor zaten. Ama olumlu konustugu konuların zamanı ertelendiği oldu. Aslında olumsuzlardada aynısı oldu. Yani zaman konusuna falda çok takılmamak lazım sanki. Tabi 3.4 yıla deil de 3.5 aya mesela. Çünkü zamanı tutturan falcı neredeyse imkansız sanki. Bilmiorum tutturan çok vaarmı ama bana çok olmadı

Ya yeter ki olsun da bekliyorum zaten aylardır ama işte 11 gün falan demişti önceki baktırdığım bir falcı, e öyle diyip de 4 ay beklemek koyuyor umarım ramekin dediği tutar o da 3 aylık zaman verdi mecbur bekliyoruummm

Hakkında hayrlısı olsun. İnsallah güzel haberler al bizede güzel haberler ver

Siz seneler önce baktrdım dediniz ne baktrıyordunız elmiraya. Hangi falı yani
Tarot bakıodu sadece.. elmira kızının adıydı diye hatırlıyorum.. yok cok netti o zmn konu neyse bizi uyrugu ilgilendirmez arap olunca daha ii bakar diye bi algı var öyle diosa öyledir ne diyim:)

Ramek kim ? Cumhur kim ?

Ramek kim ? Cumhur kim ?
Ramek’in burada adı geçmişti, o şekilde öğrendim ben de, sonrasında telefonunu istedim bahseden üyeden

Cumhur da kadıköyde muallak cafe’de

Emre baba vanga, enerjisi üslubu çok iyiydi ama çıkmadı maalesef

Kimi önerirsiniz ? Cumhur iyi mi

Ben iki hafta uğraştım emreden rezervasyon almak için ama başaramadım 9 kişi alıyor vs dediler ama bana pek inandırıcı gelmedi

Kimi önerirsiniz ? Cumhur iyi mi
Ben iki hafta uğraştım emreden rezervasyon almak için ama başaramadım 9 kişi alıyor vs dediler ama bana pek inandırıcı gelmedi

Cumhur’u önermiyorum ki olumlu bir faldı ama çok soru sordu bana, benim yönlendirmem ile falı şekillendirdi, boşuna ziyan olmasın paranız derim

Emre iyi enerjili genç biri ve bu açılımın sonuçlanmadan bir daha gelme, sık baktırma gibi tavsiyeleri oldu yani para hırsı yok gibi geldi ama bende çıkmadı, yine de Emre Cumhur’dan daha iyi derim

Ramek 20 dk bakıyor, ilgili bir insan , an ile ilgili çok sormadım sürekli gelecekle ilgili sorular sorup falı yönlendirdim ben vadesi dolunca bilgi veririm mutlaka ama burada anda da memnun kalan kişileri okumuştum öyle karar verdim aramaya

Bu Nihal Beşiktaş Symbol’dan geçme mi yoksa farklı ? Birde hangi Symbol’da şu anda

Arkadaşlar Symbol Nihal Ve Symbol Asiya şu anda nerde çalışıyorlar bilen varsa haber verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…