- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
şarlatan diyemem hisleri var ama bana söyledikleri fazla abartılı geldi sağında biri hep var gece saçınla oynuyor filan dedi :))) ne diyecegimi bilemiyorum :)Ben gideli 2 seneden fazla oluyor ama bana öyle söylemedi hayır. Yani kimseye de yüzde yüz güvenmem ama o kadın şarlatan değil bence
Valla bu falcilar bana kafayı yedirticrk bir tanesi de bana saçın yerlere dokulun meleklerin ayağına takilio beddua aliosun dedi :) saçma sapan şeyler. Baksanız o kadar ovulen ramek arkadaslara çıkmamış benim arkadasa da iş değişikliği yapican demis 4 aya en gec kız 8 yıldır orada. Çıksa gideceği yer yok. Cikamaz zaten o kesin gibi. Ramek i kotulemiorum yanlış anlaşılmasın ama cikmayadabilio yani. Zeynep e de iyi dediler yarım saat sadece şunu dinledim hayatıma dair çok mutsuzum hiç bir şey iyi değil kafam kafam ustune. Yarım saat doldu zaten.şarlatan diyemem hisleri var ama bana söyledikleri fazla abartılı geldi sağında biri hep var gece saçınla oynuyor filan dedi :))) ne diyecegimi bilemiyorum :)
Sana söylenen şey çok saçmaymış evetValla bu falcilar bana kafayı yedirticrk bir tanesi de bana saçın yerlere dokulun meleklerin ayağına takilio beddua aliosun dedi :) saçma sapan şeyler. Baksanız o kadar ovulen ramek arkadaslara çıkmamış benim arkadasa da iş değişikliği yapican demis 4 aya en gec kız 8 yıldır orada. Çıksa gideceği yer yok. Cikamaz zaten o kesin gibi. Ramek i kotulemiorum yanlış anlaşılmasın ama cikmayadabilio yani. Zeynep e de iyi dediler yarım saat sadece şunu dinledim hayatıma dair çok mutsuzum hiç bir şey iyi değil kafam kafam ustune. Yarım saat doldu zaten.
Baya saçmaymış everValla bu falcilar bana kafayı yedirticrk bir tanesi de bana saçın yerlere dokulun meleklerin ayağına takilio beddua aliosun dedi :) saçma sapan şeyler. Baksanız o kadar ovulen ramek arkadaslara çıkmamış benim arkadasa da iş değişikliği yapican demis 4 aya en gec kız 8 yıldır orada. Çıksa gideceği yer yok. Cikamaz zaten o kesin gibi. Ramek i kotulemiorum yanlış anlaşılmasın ama cikmayadabilio yani. Zeynep e de iyi dediler yarım saat sadece şunu dinledim hayatıma dair çok mutsuzum hiç bir şey iyi değil kafam kafam ustune. Yarım saat doldu zaten.
Symbol’dekine hiç gitmedim ben. Ama Bakırköy Toprak her ne kadar geleceği henüz tutturmasa da an konusunda bayağı başarılı. Geçen yaz gittiğimde o anla ilgili hiç inanmadığım birşey söylemişti. Haklı olduğunu sonradan öğrendim. Burdan bir iki kişiyle de özelden konuştum, an konusunda ona güvenebileceğimi söylediler. Ama klasik cümleyi de söylemeden geçmiyim, enerji meselesi tabii:)
bende fikriyenin telini rica etsem?Telini alabilir miyim ben de ...
ben de telini rica etsem ?canım bana da yardımcı olun lütfen tuzlada ki fikriye ve soğanlık da ki emine hanıma ulaşmak istiyorum yol tarifi adres telefon bi iletişim bilgisi verir misiniz ???
Tuzla Fikriye artık bakmıyormuş diye dıuydum, ama soğanlık emineyi merak ettim , bilen giden var mı?ben de telini rica etsem ?
Biz çalışırken dizi izliyor muyuz? Çok büyük saygısızlık. Benim gittiğim falcı da bir iki falında artık fal bakmak istemiyorum diyerek, somurtkan bir şekilde bakmıştı.Sonra bana enerjin çok kötü beni kötü etkiledi diyor. Yahu kim kimi etkiledi acaba:) Az para da almıyorlar.ben beyaz melek yiğitle ilgili bişi anlatayım. kuzenimle beraber gittik çünkü dışarıdan tanıdık biri her dediği tarih bende çıktı diyip çok övmüştü. neyse, gittik, bekledik.
bir kere adam fal bakarken aynı anda at yarışı izliyo telefonundan :) paramızın nereye gittiğini gözlerimle gördüm yani :) başlarken de, fal bu inanma dedi direkt. o da ayrı bir ironi. ya dedim kendine çok güveniyor yada cidden dünyayı sallamıyor.
önce kuzenim gitti, sonra ben.
çıkışta konuştuk ikimize de aynı şeyleri söylemiş.. kuzenim ciddi anlamda şişman.. ona kilo takıntın var 3-4 aya bir 15 kilo vericeksin demiş. ben kuzenimden 40 kilo zayıfım, bana da kilo takıntın var ama zayıflıcaksın dedi. ki takıntım da yok.
kuzenime çok duygusalsın, gerçekçi ol artık demiş; bana da aynı cümleyi kurdu. ki kuzenim dünyanın en materyalist insanı, ben duygusalımdır ama öyle pembeci hayalci de değilimdir. abarttı.
istanbul,adana,hatay,izmir,tekirdag,edirne,izmit,antalya hatta almanya ve aklima gelmeyen bircok ilimizde fal baktirdim,umut ettim,kandirildim,dolandirildim.israrla soyluyorum ki bu işin bir sonu yok,olmayacak da...kafamizda bitirmeliyiz bazi şeyleri arkadaslar.Allah bizi kurtarsin bu illetten,şu an icimden geldi.umutlarimin son zerrecikleri de tükenme noktasinda.olumsuz konusan 3-4 kisi disinda hepsi olumluydu ve soyledikleri cikmadi.iyi falci yok ve hicbir zaman olmayacak da.
[/QUOT
Ben de baktırdım. Çok olmasa da.. Gayb
Allahdandır.... Hepsi bu
gercekten birbirimize dua edelim.ezan saati Rab 'bim hepimizi kurtarsin ve guzel gunler nasip etsin.gecmisimizden cok daha guzel bir gelecegimiz olsun.Bundan 7 sene önce yine böyle fal batağındaydım :) o zaman da dedikleri hiçbir şey çıkmamıştı.
Bu sene de delirmiş gibi dünya kadar fal baktırdım. Enerjimi tanımadığım bir sürü insana açtım, onların olumlu/olumsuz enerjileri bana geçti. Bin tane farklı senaryo dinledim, sonuçta elimde kalan yine hiçbir şey yok. Üstüne bir de hem paramdan oldum hem de birçok olumsuz şey yaşadım.
Geçen gün bütüün falcıların numarasını sildim. Kişisel gelişim, dua vs bunlara yönelip iç huzurumu sağlamaya çalışıyorum. Bir de buradan bir üye kazandım, o yüzden yine de iyi ki bunları yaşamışım diyorum. :)
Umarım herkes bir gün vazgeçer bu bağımlılıktan. Çünkü sonu yok gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?