- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
aynen ben de buna sinir oluyorum. neticede bunu işin olarak yapıyosan gelen insana saygılı olmalısın. ki zaten sana gelen insan zaten dertli ve bir umut, bir sonuç için geliyor. bu tavır çok çirkin.Biz çalışırken dizi izliyor muyuz? Çok büyük saygısızlık. Benim gittiğim falcı da bir iki falında artık fal bakmak istemiyorum diyerek, somurtkan bir şekilde bakmıştı.Sonra bana enerjin çok kötü beni kötü etkiledi diyor. Yahu kim kimi etkiledi acaba:) Az para da almıyorlar.
Geçen yıl bir kız çocuğu kaybolmuştu. Kendini medyum diye tanıtan bir kadın aileyi, kızınız şurada burada diye yanıltmış. Polisler onu gözaltına almıştı. Ben de haberi izlerken demiştim ki, insanlar nelere inanıyor. Sonra içimden bir ses yüzlerce fal baktırdığımı hatırlattı :)
Meleklere Hava diye bir kız gelmiş. Onu biraz beğendim sadece. Sebebi ise kızın saygılı olması, bu şekilde hissettim diyerek açıklaması. O tarz bakımlar beni daha çok mutlu ediyor. Melekler Ahmet için de aynı düşünüyorum. Falları çıkar çıkmaz ayrı mesele ama müşteriye ve işlerine saygıları var.
inşallah iyi bişeydirBugün öğrendiğim şeyi hiç kimse bilemedi sadece ucundan yakalayan biri oldu o da kuba cafe eda abla sadece o demisti bende olasiligi bile yok demiştim. Sadece onun dediği cikti bu konu hakkında. Bilgi vermek amaçlı yaziorum. Bu gelişmeden kimse bahsetmedi gerçekten.
Hazır fal bakarken başka işlerle ilgilenen medyumlardan açılmışken Zeynep’i es geçemeyiz...kafam kafam üstümdeki Zeynep çocuğunu emzirirken, yemek yedirirken, çocuklarına laf yetiştirirken, kendisi yemek yerken ( ağız şapırdatma sesleri geliyordu) ve daha söylemek istemediğim şeyler yaparken bir yandan fal bakarak, müşterilerine bence aşırı saygısız tavır sergilemektedir ... ne zaman müsaitsin o zaman arayım diye sorulduğunda ya şimdi bakarım ya şimdi bakarım ya da belli değil gibi cevaplar vermekte... işin kötüsü fal düzgün bir şekilde başlamakta, bir bakıyorsun ki 5 dakika sonra etraftan çocuk ağlama sesleri ya da farklı sesler gelmeye başlamakta ama artık geriye dönüş Yok, sonra devam edelim dediğinde , sırada müşterim var diyebilmekte...müşteriye en saygısız halini ben kendisinde yaşadımistanbul,adana,hatay,izmir,tekirdag,edirne,izmit,antalya hatta almanya ve aklima gelmeyen bircok ilimizde fal baktirdim,umut ettim,kandirildim,dolandirildim.israrla soyluyorum ki bu işin bir sonu yok,olmayacak da...kafamizda bitirmeliyiz bazi şeyleri arkadaslar.Allah bizi kurtarsin bu illetten,şu an icimden geldi.umutlarimin son zerrecikleri de tükenme noktasinda.olumsuz konusan 3-4 kisi disinda hepsi olumluydu ve soyledikleri cikmadi.iyi falci yok ve hicbir zaman olmayacak da.
Valla onları geçtim de. Bence en kötüsü bir cümleyi 10 dakikaya yaymasi. 30 dakika da 3 cümle duydum. Hayatıma dair mutsuzum kafam kafam ustunde hayatıma karşı herseyden u mutsuzum kotuyum bunları 30 dakika boyunca dinledim. Bir daha baktırmam pek sanmiorum. Gülistan ya da diğerleri sorun nedir neden bole hissedio falan dio en azındanHazır fal bakarken başka işlerle ilgilenen medyumlardan açılmışken Zeynep’i es geçemeyiz...kafam kafam üstümdeki Zeynep çocuğunu emzirirken, yemek yedirirken, çocuklarına laf yetiştirirken, kendisi yemek yerken ( ağız şapırdatma sesleri geliyordu) ve daha söylemek istemediğim şeyler yaparken bir yandan fal bakarak, müşterilerine bence aşırı saygısız tavır sergilemektedir ... ne zaman müsaitsin o zaman arayım diye sorulduğunda ya şimdi bakarım ya şimdi bakarım ya da belli değil gibi cevaplar vermekte... işin kötüsü fal düzgün bir şekilde başlamakta, bir bakıyorsun ki 5 dakika sonra etraftan çocuk ağlama sesleri ya da farklı sesler gelmeye başlamakta ama artık geriye dönüş Yok, sonra devam edelim dediğinde , sırada müşterim var diyebilmekte...müşteriye en saygısız halini ben kendisinde yaşadım
İzmir ama telefondan da bakio uzun seans 500 tl kısa seans 30 dakika 300 tl yeARkadaşlar gülistan hanım nerrede bakıyor? Ücreti ne kadar?
Neden sonuç ilşkisi yok kadında... sarı çizmeli Mehmet ağa çıkıyor falda ama neden çıktığı ve tam olarak kim olduğu belli değil... bana söylediği isimler Türkiyede en sık kullanılan ilk 5 isim...ve hepsi ile konuşma çıkıyor ... sen geçtin belki ama ben geçemiyorum diğerlerini , içerik % 99 zaten senin söylediklerin diğer % 1 de çocuk sesinden kaynıyor .. nasıl geçeyim, 20 dak 100 tl kimse kazanmıyor bu devirdeValla onları geçtim de. Bence en kötüsü bir cümleyi 10 dakikaya yaymasi. 30 dakika da 3 cümle duydum. Hayatıma dair mutsuzum kafam kafam ustunde hayatıma karşı herseyden u mutsuzum kotuyum bunları 30 dakika boyunca dinledim. Bir daha baktırmam pek sanmiorum. Gülistan ya da diğerleri sorun nedir neden bole hissedio falan dio en azından
Uzun seans ne kadar sürüyor, 1 saat mi ?İzmir ama telefondan da bakio uzun seans 500 tl kısa seans 30 dakika 300 tl ye
Madam denis’e gitmeyin hiç değmezKizlar merhabalar madam denis cafe deniz mi ? Yoksa moda Müzeyyen mi ? Hangisini önerirsiniz ? Bu iki isim arasında gel git yaşıyorum.
Madam denis’e gitmeyin hiç değmez
Teşekkür ederim cevabınız için ilk firsatta muzeyyen hanımı deneyecegim.Madam denis’e gitmeyin hiç değmez
Canım aynı durumu bende yaşadım. Fal başladı, arkasından 5 dakika sonra çocuk ağlaması başladı. Bir kadının bir yandan çalışıp bir yandan çocuk bakması müthiş ama gel gelelim bu para verene saygısızlık oluyor. Faldan yarım saat boyunca hiç bir şey anlamadım. Anladımki vakit bitince küt diye kapatacak sorularımı sorabilmek için araya girmeye çalıştım ona da müsade etmedi. Hep aynı kelimeleri kurdu dakikalarca. Mutlu olacakmışım ve 30 dakika bunu dinledim ben..yani parama çok acıdımHazır fal bakarken başka işlerle ilgilenen medyumlardan açılmışken Zeynep’i es geçemeyiz...kafam kafam üstümdeki Zeynep çocuğunu emzirirken, yemek yedirirken, çocuklarına laf yetiştirirken, kendisi yemek yerken ( ağız şapırdatma sesleri geliyordu) ve daha söylemek istemediğim şeyler yaparken bir yandan fal bakarak, müşterilerine bence aşırı saygısız tavır sergilemektedir ... ne zaman müsaitsin o zaman arayım diye sorulduğunda ya şimdi bakarım ya şimdi bakarım ya da belli değil gibi cevaplar vermekte... işin kötüsü fal düzgün bir şekilde başlamakta, bir bakıyorsun ki 5 dakika sonra etraftan çocuk ağlama sesleri ya da farklı sesler gelmeye başlamakta ama artık geriye dönüş Yok, sonra devam edelim dediğinde , sırada müşterim var diyebilmekte...müşteriye en saygısız halini ben kendisinde yaşadım
Siz önceden baktırıp ona göre mi yorum yaptınız ya da sizde zeynebin dedikleri çıktı mı? Merak ettim yorumlarınızı :) benim için çok kötü bir faldı çünkübenim zeynep ıle ılgılı bır yorumum var kendı kendıne konustukları var ya onlar yaklasık bır yıl oncekı dusuncelerı yenı degıl yanı cunku aklındakı gecenler suna o dusunceler degıl bundan emınım
Müzeyyene mutlaka gidin diyemem ama diğeri kesinlikle fos benceTeşekkür ederim cevabınız için ilk firsatta muzeyyen hanımı deneyecegim.
Saat tutmuo anlatio sonra sorunuz var mı dioUzun seans ne kadar sürüyor, 1 saat mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?